PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا میل اشتباهی برای من میاد؟

sanam.b
03-05-2013, 23:15
سلام به همه دوستان

تقریبا 3 ماهی میشه که یه نفر به اسم آندرا ایمیل می زنه به artsygirl14@yahoo.com و تمام این نامه ها به ایمیل من میاد.:n04:
(میل من هم یاهو ست)
من این دو تا رو اصلا نمیشناسم و این میل من فقط به جمیلم وصله.(این نامه اصلا به جیمیلم نیومده)

فکر نمی کنم -- شده باشم ,راحت پسوردم روعوض کردم(پسوردهام همهش در حد strong)

هیچ یک از اطلاعات ایمیلم هم گم نشده , هیچ کس هم میل اشتباهی از من دریافت نکرده. به غیر از این میل , هیچ میل مشکوک دیگری هم به دست من نرسیده .

نامه فقط یک گیرنده داره (فکر نمیکنم من bcc باشم )
هر چند روز یک بار یه نامه عاشقانه با سوز و گداز برای من میاد(عنوانش اینه : تو واقعا هیچ نامه ای رو از من دریافت نمی کنی )

من به بخش عاطفی مسئله کار ندارم.
من فقط موندم که چرا و چطوری این نامه ها به دست من میرسه؟:n24:
کسی نظری نداره؟

kambiz11000
04-05-2013, 00:40
این ایمیلها که زیاد میاد برای همه فرستاده میشه یه ایمیل فرستاده میشه برای همه ایمیل گروهیه.

r00t
04-05-2013, 00:58
البته می تونید تو تنظیمات یاهو تو بخش فیل*تر براش یه ف*یلتر تعریف کنید تا دیگه تو inbox نمایش داده نشه .

m.beh
04-05-2013, 01:31
سلام به همه دوستان

تقریبا 3 ماهی میشه که یه نفر به اسم آندرا ایمیل می زنه به artsygirl14@yahoo.com و تمام این نامه ها به ایمیل من میاد.:n04:
(میل من هم یاهو ست)
من این دو تا رو اصلا نمیشناسم و این میل من فقط به جمیلم وصله.(این نامه اصلا به جیمیلم نیومده)

فکر نمی کنم -- شده باشم ,راحت پسوردم روعوض کردم(پسوردهام همهش در حد strong)

هیچ یک از اطلاعات ایمیلم هم گم نشده , هیچ کس هم میل اشتباهی از من دریافت نکرده. به غیر از این میل , هیچ میل مشکوک دیگری هم به دست من نرسیده .

نامه فقط یک گیرنده داره (فکر نمیکنم من bcc باشم )
هر چند روز یک بار یه نامه عاشقانه با سوز و گداز برای من میاد(عنوانش اینه : تو واقعا هیچ نامه ای رو از من دریافت نمی کنی )

من به بخش عاطفی مسئله کار ندارم.
من فقط موندم که چرا و چطوری این نامه ها به دست من میرسه؟:n24:
کسی نظری نداره؟

فیلتر کن آدرسو خودتو راحت کن.

بدین شکل:

تو اینباکس جلوی عنوان یکی ا ز اون میل ها رو تیک بزن و از منوهای بالای صفحه
Action
رو انتخاب کن
سپس
filter emails like this...

در آخر لیت رو می تونی پر کنی یا فقط خودش آدس فرستنده رو پر کرده کافیه

آخرین گزینه رو هم بنویس

trash

که انتقالش بده اون تو

یا اسپم کن میل رو
خوتو ناراحت نکن اینا الکیه
به جوریث ایملیتو پیدا کرد ایمیل گروهی می زنه

sanam.b
04-05-2013, 14:35
این ایمیلها که زیاد میاد برای همه فرستاده میشه یه ایمیل فرستاده میشه برای همه ایمیل گروهیه.

من اینو می دونم فقط مسئله اینجاست گیرنده یه نفر دیگه است, این میل به یه آدرس دیگه فرستاده شده ، چرا میل من میاد؟

m.beh
05-05-2013, 01:01
من اینو می دونم فقط مسئله اینجاست گیرنده یه نفر دیگه است, این میل به یه آدرس دیگه فرستاده شده ، چرا میل من میاد؟
چرا فکر می کنی BCCنشده؟!

urumchi
31-05-2013, 22:19
دقیقا مساله همینجاست که ایمیل شما هم BBC شده و فقط دلیلش میتونه همین باشه

mmiladd
02-06-2013, 15:06
اسپم.........

rezas60v5
04-06-2013, 16:07
اسپم ............