مشاهده نسخه کامل
: وقتی به یک گوشی بازی جاوا میخوره یعنی هر بازی که جاوا بشه بهش می خوره؟
adamhesaby
07-08-2006, 03:31
سلام.من تازه تو این سایت عضو شدم.به نظرم سایت باحالیه
من یه سوال داشتم.گوشی من موتورولا v500 هستش و تو وبسایتش نوشته که بازیهای جاوا بهش میخوره.می خواستم بدونم یعنی هر بازی که جاوا باشه بهش میخوره یا نوع بازیهای جاوا ورژنهای مختلف داره
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
Siavash Y
07-08-2006, 03:42
نظرت درسته ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dimension صفحه نمایشت چند در چنده؟ احتمالا باید 220*176 باشه که همه بازی های جاوا رو میتونی بازی کنی و مشکلی نداره
اگه کوچیکتر باشه خب معلومه فول اسکرین نیستن!
adamhesaby
07-08-2006, 05:46
از پاسخت ممنونم
من یه سوال داشتم.گوشی من موتورولا v500 هستش و تو وبسایتش نوشته که بازیهای جاوا بهش میخوره.می خواستم بدونم یعنی هر بازی که جاوا باشه بهش میخوره یا نوع بازیهای جاوا ورژنهای مختلف داره
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
نه عزيز من. اينطور نيست
دليلي نداره كه وقتي يه گوشي بازي جاوا رو ساپورت ميكنه بشه هر بازي روش نصب كرد. شما يه سري به اين تاپيك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزن. ببين مثلا گوشي 6630 كه درصد زيادي از بازيهاي جاوا رو ميشه روش نصب كرد اما در عين حال خيلي از بازيها رو هم نميشناسه
raladala
08-08-2006, 00:16
سلام چطوري ميتونم روي گوشي اوركس بازي بريزم يا اصلا بازي از كجا پيدا كنم؟
با تشكر
سلام چطوري ميتونم روي گوشي اوركس بازي بريزم يا اصلا بازي از كجا پيدا كنم؟
با تشكر
سلام raladala
خوش اومدی
مدل گوشیت چیه عزیزم؟ همینطور اسم شرکتش
میشه دقیق بگی؟
adamhesaby
08-08-2006, 01:11
پس من از کجا باید بفهمم که کدوم بازیه جاوا به گوشیم میخوره؟
پس من از کجا باید بفهمم که کدوم بازیه جاوا به گوشیم میخوره؟
معمولا شرکت سازنده بازی خودش میگه که بازیاش به چه گوشیهایی میخورن
تاپیکی که توی امضام هست رو یه نگاهی بنداز
metal_militia
10-08-2006, 16:16
معمولا بازی های سونی اریکسن چون برای شتاب دهنده 3بعدی جاوا طراحی شده اند رو ی گوشی های دیگه کار نمی کنند
jahan_roya
13-08-2006, 00:10
مدل گوشی من 6125 نوکیاست که تازه اومده بازار می خواستم بدونم چه بازیهایی بهش می خوره؟؟؟
مدل گوشی من 6125 نوکیاست که تازه اومده بازار می خواستم بدونم چه بازیهایی بهش می خوره؟؟؟
بازي بسيا زيباي Splinter cell pandora tomaro 3D و Street basketball رو ميتوني توي تاپيكي كه در امضام معرفي شده پيدا كني (راحتره كه 6125 رو داخلش سرچ كني)
گوشيهاي سوني اريكسون تقريبا 95 درصد بازيهاي جاوا رو جواب ميدن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.