ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود فیلم آموزش کامل و جامع PHP به زبان فارسی

dlprog
03-05-2013, 15:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فیلم آموزش کامل و جامع برنامه نویسی به زبان PHP را بعد از مدتها گرفتاری که داشتم تونستم برای شما آماده کنم.
این سری آموزش که شامل ۶عدد سی دی است،کاملترین آموزش فارسی برای پی اچ پی به شمار می رود و کیفیت مطلوبی نیز دارد.
دوستانی که به این آموزش دسترسی دارند لطفا نسخه اورجینال آن را از بازار خریداری نمایند. و دوستانی که دسترسی ندارند میتوانند این آموزش را با حداکثر فشرده سازی در ۴۰۰ مگابایت برای اولین بار در بین سایتهای فارسی زبان از DLprog دانلود کنید.
آموزشها به ترتیب از مبتدی به پیشرفته و حرفه ای هستند و آموزش کامل کار با Cpanel هم در پایان این مجموعه گنجانده شده است.

این مجموعه شامل ۱۵ فصل است.لیست مطالب موجود در این آموزش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم : 504 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمت برنامه : RAR
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع: DLprog.Ir

nakhoda_abbas
05-01-2014, 13:35
دوستان عزیز لینک خرابه ، من خیلی احتیاج دارم این فیلم ها رو ...

بیشتر سایت ها را رفتم یا لینک خرابه یا 4 تا از سی دی هاشو بیشتر برا دانلود نگذاشته کسی نیست ی لینک سالم به ما بده ؟

Mehran
05-01-2014, 13:51
سلام

در حال حـاضر این سه لینک سالم هستن، میتونید از این لینک ها استفاده کنید. حجم لینکی
که دوستمون قرار داده 504 MB هست، حجم این لینک ها هم ظاهرا 500 MB هست و کامله

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Password: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر مهران...

nakhoda_abbas
07-01-2014, 14:43
با سلام و تشکر دوست عزیز

مرسی بابت لینک ها ، دانلود کردم ولی تا اونجا که میدونم این آموزش 6 سی دی هست ، ولی 4 سی دی برای دانلود بیشتر نبود ، هنوز 2 سی دی دیگه هم داره که بخش های مهم این آموزش در 2 سی دی آخره !!!

لینک 2 سی دی آخر ندارید؟

behnamy01
06-02-2014, 13:47
با سلام و تشکر دوست عزیز

مرسی بابت لینک sها ، دانلود کردم ولی تا اونجا که میدونم این آموزش 6 سی دی هست ، ولی 4 سی دی برای دانلود بیشتر نبود ، هنوز 2 سی دی دیگه هم داره که بخش های مهم این آموزش در 2 سی دی آخره !!!

لینک 2 سی دی آخر ندارید؟
الان تازه این تپیک رو دیدم. منم این فایل ها رو میخوام، خد صاحب تاپیک هم که دیگه ازش خبری نیس انگاری ً!!!!

دوستان کس دیگه ای لینک ها یا خد فایل ها رو نداره؟

مديريت
08-02-2014, 13:28
کسی نبود 92/11/19

sadaf72
09-03-2014, 19:40
اون آموزشایی که نوشته به فارسی که خرابه پسوورد میزنم خطا میده لطفا راهنمایی کنید

ila
17-03-2014, 10:46
دوستانی که دانلود کردن .. لطف کنن در مورد نحوه آموزش و و اینکه قابل فهم بودن آموزش نظر بدن .. ممنون