ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی از همشهریان اصفهانی برای گرفتن اینترنت

mehr1362
03-05-2013, 12:24
سلام

دوستان همشهری من در منطقه چمران با پیش شماره 568 سکونت دارم.متاسفانه در 8 سالی که از اینترنت استفاده کردم یا با دیال آپ بوده و یا gprs ایرانسل.به دلیل اینکه این منطقه DLC بوده و حتی مخابرات هم سال قبل که پرسبدم خدمات ارائه نمیکرد.

الان با جستجویی که کردم در اینترنت چند تا شرکت این پیش شماره رو اضافه کردن ولی معلوم نیست ارائه کنند یا خیر.چون در بعضی هاشون سایت اصلیشون پیش شماره رو نزده ولی در سایت هایی که برای اونها تبلیغ میکنن و خدمات اونها رو ارائه میدن هست.مثل ندا گستر صبا نت
پارسال رنگین کمان در سایت اصلیش پیش شماره مارو زده بود ولی تماس که گرفتم جواب منفی دادند.

من میخوام دوستان همشری اول تمام شرکت هایی که اینترنت ADSL نامحدود در استان اصفهان ارائه میکنن رو نام ببرند تا با اونها تماس بگیرم و ببینم منطقه ما اینترنت ارائه میکنند یا خیر. چون الویتم نامحدود هست.

و بعد هم تمام شرکت هایی که اینترنت ADSL در استان اصفهان میدن ( به صورت حجمی ) رو اسم ببرند تا از اونها هم استعلام کنم درباره ساپورت منطقه ما.

متاسفانه برای وایمکس هم فقط دو گزینه ایرانسل و مبین نت رو دیدم که اولی با تعرفه نامحدود ماهیانه 44 تومن برای من خیلی گرون هست و دومی هم پوشش نداره ظاهرا ( با هزینه 37 تومن ماهیانه بدون احتساب 5 درصد مالیات )

دوستان همشهری لطفا کمک کنید تا من هم بتونم طعم اینترنت داشتن رو حس کنم اگر این منطقه ساپورت بشه.مرسی:n16: