ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مورد رنگ کردن منزل

hamed29
02-05-2013, 18:08
سلام؛ میخوایم خونه رو رنگ کنیم ... ، دیوارها و سقف فقط گچ هست و روش رنگ نخورده بود. یه نفر رو آوردیم میگه چون رنگ نخورده اول باید پرایمر بزنیم بعد تمام بتونه بشه و آخر سر رنگ بخوره. /*/ کلا دیوارها و سقف رو متری ۶۵۰۰ گفت. (رنگ ممتاز) /*/ چهارچوب درها رو هم گفت باید رنگ بخورن (فلزی هستن) چون کثیف میشن. /*/ ابزارها رو هم متری ۳۵۰۰ (هر خط) حساب میکنه /*/ کابینت ها رو هم رنگ میزنن ، کلا ۱۵۰ هزار تومن (کابینتها روغنی هستن و فقط بیرونش رنگ میخوره) /*/ کلا نزدیک ۱,۴۰۰ تومن در میاد. در مورد قیمت ها نظرتون چیه؟ کابینت رو نمیشه یه روکشی از بازار خرید که هم ظاهرش عوض شه هم هزینه ی تمام شده کم بشه؟ در مورد پرایمر هم گفت حتما باید بزنه چون بدون اون نمیشه، درسته؟! واسه چهارچوبهای در ، هر کدوم ۲۵ تومن میگیره. راهی نیست که موقع بتونه کاری و رنگ زدن چهارچوب کثیف نشه ( چهارچوبها همه قهوه ای رنگ هستن ) اگه بخواد چسب یا روزنامه بزنه موقع کندنش دیوار خراب میشه

ملا نصرالدین
03-05-2013, 10:50
برای کابینت روکش های چسبی هست دقیقا کابینت رو شکل ام دی اف میکنه...فقط چسباندنشان نیاز به کمی صبر و حوصله داره...در ضمن روکش ها قابل شستشو هم هستند

shabe.saket
03-05-2013, 11:57
فکر کنم قیمت و بد هم نداده...
واسه ما هم یه همچین قیمتی دادن 1/5 سال پیش...

چهارچوب درمون رو خودمون رنگ کردیم، با قلم مو
خونه رو هم بلکل خودمون رنگ زدیم

پمپ اسپری داشته باشین خودتون میتونید
خوب هم در میاد

میتونید به کاغذ دیواری هم فکر کنید...
کابینت و فقط اطلاع ندارم...

hamed29
03-05-2013, 13:48
روکش کابینت اندازه ش چطوریه؟ متری میفروشن یا همون اندازه های معمول که کابینت ها رو ساختن. منظورم اینه که اندازه ش آماده یا خودمون باید برش بزنیم؟ کجاها میفروشن؟ قیمتش چطوره؟ /*/ متراژ که کردیم حدود ۱۷۰ متر مربع دیوار و سقف و... بود.خونه شما لابد متراژش بیشتر بوده که یک و نیم پیش ۱,۵ میلیون در اومده. /*/ خودمون هیچ وسیله ای نداریم، من فکر میکنم اگه چارچوب در رو با چسب کاغذی بپوشونیم موقع بتونه کاری و نقاشی خراب نمیشه و نیازی به رنگ کردن نداره. درسته ؟ ضمنا چارچوبها فلزی هستن و قهوه ای رنگ. موقع کندن چسب هم شاید چارچوب چسبی نشه. اینطوری ۱۵۰ تومن هزینه کمتر میشه.

shabe.saket
03-05-2013, 14:36
اگه چهار چوب ها نیاز نداره که رنگ نزنید
و با چسب کاغذی بپوشونید، بعدآ با یک دستمال آغشته به آب ولرم چسبش میره کاملآ

وسیله آنچنانی نمیخواد دوست من
اگه دستگاه اسپری کننده هم ندارین با چند شککه خودتون میتونید
مگر اینکه وقت نداشته باشید و یا نردبان و... نداشته باشید
البته من رنگ سفید رو میگم
اگه خونه رو یه رنگ دیگه میخواید بکنید شاید کار تخصصی تری باشه
ولی همونم آدم خودش میتونه.....

ملا نصرالدین
04-05-2013, 08:49
روکش کابینت اندازه ش چطوریه؟ متری میفروشن یا همون اندازه های معمول که کابینت ها رو ساختن. منظورم اینه که اندازه ش آماده یا خودمون باید برش بزنیم؟ کجاها میفروشن؟ قیمتش چطوره؟ /*/ متراژ که کردیم حدود ۱۷۰ متر مربع دیوار و سقف و... بود.خونه شما لابد متراژش بیشتر بوده که یک و نیم پیش ۱,۵ میلیون در اومده. /*/ خودمون هیچ وسیله ای نداریم، من فکر میکنم اگه چارچوب در رو با چسب کاغذی بپوشونیم موقع بتونه کاری و نقاشی خراب نمیشه و نیازی به رنگ کردن نداره. درسته ؟ ضمنا چارچوبها فلزی هستن و قهوه ای رنگ. موقع کندن چسب هم شاید چارچوب چسبی نشه. اینطوری ۱۵۰ تومن هزینه کمتر میشه.

روکش کابینت رولی هست...پشتش چسب داره.شما یه رول میگیری خودت اندازه ی کابینت میبری میچسبانی.باید دستگیره های کابینت رو باز کنی و اون برچسب ها رو بزنی بعد دستگیره ها رو نصب کنی

من هم توی مغازه هایی که رنگ و وسایل رنگ میفروشند دیدم هم مغازه هایی که کار بلکا و رنگ انجام میدن ...

قیمتش رو نمیدونم ولی از لحاظ زیبایی از رنگ خیلی بهتر میشه

hamed29
04-05-2013, 10:22
روکش کابینت رولی هست...پشتش چسب داره.شما یه رول میگیری خودت اندازه ی کابینت میبری میچسبانی.باید دستگیره های کابینت رو باز کنی و اون برچسب ها رو بزنی بعد دستگیره ها رو نصب کنی

من هم توی مغازه هایی که رنگ و وسایل رنگ میفروشند دیدم هم مغازه هایی که کار بلکا و رنگ انجام میدن ...

قیمتش رو نمیدونم ولی از لحاظ زیبایی از رنگ خیلی بهتر میشه

کابینت ها یه خورده پوسیده شدن، جنسشون روغنیه؛ به نظرتون رنگ بزنیم بهتره یا روکش؟
(برای رنگ اونطوری که خودش گفت اول بتونه کاری میکنن بعد نقاشی.)

ملا نصرالدین
04-05-2013, 21:10
کابینت ها یه خورده پوسیده شدن، جنسشون روغنیه؛ به نظرتون رنگ بزنیم بهتره یا روکش؟
(برای رنگ اونطوری که خودش گفت اول بتونه کاری میکنن بعد نقاشی.)

راستش بستگی به کیفیت رنگی داره که میخواد بزنه...مثلا ما کابینت های خونمون رو با پمپ اسپری رنگ زدیم ولی بعد از چند سال رنگ قبلی قشنگ زد بیرون

به نظر من اگر حوصله اش رو داری روکش بزن...خیلی کار ظریفیه...ولی خیلی قشنگ تر میشه....اول پوسیدگی ها رو با کارکی چیزی صاف کن...بعد روکش بچسبان...یا اینکه اگر شک داری یه رول بگیر...به یک کابینت بچسبان اگر خوب شد که بقیه اش رو هم درست کن اگر بد شد بگو رنگ کنه
برادر من این کارو کرد...تازه یک کار جالب تر هم کرد ....بین توی اشپزخانه جای وسایل بزرگ مثل یخچال و فریزر و ....همیشه ثابته دیگه...اینها هم اشپزخانه شان خیلی کوچک بود و خیلی شلوغ...برادرم علاوه بر اینکه به در کل کابینت ها از این روکش ها چسباند به قسمت های خالی دیوار ها هم چسباند...(یعنی پشت وسایل بزرگ رو روکش نکرد..فقط جاهایی که جلوی چشم بود و روی کاشی های دیوار رو روکش چسباند) خیلی اشپزخانه اش خوشگل شده بود...البته این کار 2 هفته براش وقت گرفت