ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمبود هارد

rz21
02-05-2013, 12:04
سلام.من از بس که دانلود کردم هارد دیگه ندارم.
من با backup آشنایی ندارم.خواستم ببینم میشه چیزایی که دانلود میکنم رو ازشون بکآپ بگیرم و بعدا ازشون استفاده کنم؟

ata.royalfalcon
02-05-2013, 12:36
سلام.من از بس که دانلود کردم هارد دیگه ندارم.
من با backup آشنایی ندارم.خواستم ببینم میشه چیزایی که دانلود میکنم رو ازشون بکآپ بگیرم و بعدا ازشون استفاده کنم؟

سلام .
ببينيد ، معني كلي بكاپ گيري يعني كپي گرفتن از داده هاي اصلي و ذخيره نمودن آنها در جايي ديگر هست (مثلاً هارد ديسك دوم) تا اگر براي داده هاي اصلي مشكلي پيش بياد بتوان ار محل بكاپي كه گرفته شده داده ها را بازگرداني كرد . در نتيجه براي شما كه كمبود فضا داريد نميتونيد بكاپ بگيريد . ميتونيد داده ها را فشرده كنيد كه البته مقدار فضاي آزاد شده زياد نخواهد بود و يا اينكه مقداري از داده ها را روي DVD و موارد مشابه رايت كنيد . بهترين راه اين هست كه هارد ديگري بخريد .

rz21
02-05-2013, 15:47
نمیتونم بک آپ رو بگیرم و بعدش روی دی وی دی رایت کنم؟داده های اصلی رو هم پاک کنم.یعنی بک آپ حجم رو کم نمیکنه؟
مثلا 100 گیگ فایل فشرده بشه چه قدر فضا خالی میکنه؟

ata.royalfalcon
02-05-2013, 16:05
نمیتونم بک آپ رو بگیرم و بعدش روی دی وی دی رایت کنم؟داده های اصلی رو هم پاک کنم.یعنی بک آپ حجم رو کم نمیکنه؟
مثلا 100 گیگ فایل فشرده بشه چه قدر فضا خالی میکنه؟

1. به طور خيلي ساده ، مستقيماً ميتونيد روي DVD رايت كنيد و پس از رايت ، از روي هارد حذف كنيد . اگر حجم فايلها كم باشه ميآرزه كه روي DVD رايت كنيد ولي اگر حجم داده ها زياد باشه بنظرم بهتره كه هارد بخريد.
2. اينكه حجم بكاپ چه قدر فشرده بشه بستگي به نرم افزار بكاپ گيري و قابليتهاي آن و همچنين بستگي به فايلهايي كه ميخواهيد از آنها بكاپ بگيريد دارد (ممكنه حجم فايل مورد نظر پس از فشرده سازي تغيير چنداني نكنه) .

sadeghr7
09-05-2013, 10:57
من با نظر این دوستومن موافقم ، بهترین راه برای بک آپ گیری رایت روی DVD قابدار یا جنس خوب هستش، فشرده سازی مشکلی رو حل نمی کنه و بسیار زمان بره و احتمالا از دست رفتن اطلاعات رو بیشتر می کنه ، اطلاعاتت رو بر اساس تاریخ و نوع مطالب دسته بندی و رایت کن