ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در تلویزیون led smart tv ES6950

soroushy97
02-05-2013, 10:47
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی ها یک تلویزیون سامسونگ مدل ES6950 خریدم ولی چندمشکل باهاش دارم
1.مشکل اولم اینه که وقتی تصویر تاریک میشه خود تلویزیون هم تاریکترش میکنه اتوماتیک و تا جایی که تصویر بسیار بسیار تاریک میشه (داخل تنظیمات هم رفتم ولی چیزی پیدا نکردم)
2.مشکل دومم اینه که این تلویزیون بسیار سرعت پخشش بالاست : یعنی فیلم رو تند پخش میکنه و تا جایی میره که تلویزیون فیلم رو یک ثانیه نگه میداره تا تصاویر رو دریافت کنه

matinpour
02-05-2013, 16:28
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی ها یک تلویزیون سامسونگ مدل ES6950 خریدم ولی چندمشکل باهاش دارم
1.مشکل اولم اینه که وقتی تصویر تاریک میشه خود تلویزیون هم تاریکترش میکنه اتوماتیک و تا جایی که تصویر بسیار بسیار تاریک میشه (داخل تنظیمات هم رفتم ولی چیزی پیدا نکردم)
2.مشکل دومم اینه که این تلویزیون بسیار سرعت پخشش بالاست : یعنی فیلم رو تند پخش میکنه و تا جایی میره که تلویزیون فیلم رو یک ثانیه نگه میداره تا تصاویر رو دریافت کنه

دوست عزیز

این مسیر را بروید منو----> سیستم ---> راهکار صرفه جویی -----> حسگر صرفحه جویی ببینید اگر روشن است خاموشش کنید و اینکه شما برای دیدن تصاویر تلویزیون در قسمت تصویر چهارگزینه را دارید پویا - استاندارد - طبیعی - سینمایی که هر کدام در شرایط نور محیط مورد استفاده قرار می گیرند. و ممکن است شما درجه نور یا رنگ آنها را دستکاری کرده باشید .به این مسیر رفته منو ---> تصویر ---->از آن چهار گزینه هر کدام را که انتخاب کردید-----> در همان صفحه آخرین گزینه تنظیمات پیش فرض را انتخاب و تصویر را به پیش فرض کارخانه ببرید

mohsen90002
17-06-2013, 23:55
دوستان منم دیقیقا همین مشکل رو دارم
از اون تنظیماتی هم که گفتید نیست

matinpour
18-06-2013, 18:26

دوست عزیز
اگر پست بالا مشگل شما را حل نکرد از راه حل پست پایین استفاده کنید

matinpour
18-06-2013, 18:32

دوست عزیز
به این مسیر بروید منو ----->پشتیبانی ------> خود عیب یابی------> تنظیم مجدد و آن را بله انتخاب کنید تا تلویزیون تان یک بار ریست شود تا مشگلتان حل شود

matin_2
20-06-2013, 12:44
با سلام
من تلوزیون 6950 دارم آما زمانی که از تلوزیون استفاده می کنم و کانالهای جدید سرچ می کنم برای ادیت یا خذف کردن کانالها به صورت تکی جایی را پیدا نکردم .در دکمه کنترل ch list فقط میتوان در لیست دلخواه آن هم کانالها را مرتب کنی . در ضمن برای آپ دیت از چه سایتی برم در سام سرویس نبود.

matinpour
20-06-2013, 18:55
با سلام
من تلوزیون 6950 دارم آما زمانی که از تلوزیون استفاده می کنم و کانالهای جدید سرچ می کنم برای ادیت یا خذف کردن کانالها به صورت تکی جایی را پیدا نکردم .در دکمه کنترل ch list فقط میتوان در لیست دلخواه آن هم کانالها را مرتب کنی . در ضمن برای آپ دیت از چه سایتی برم در سام سرویس نبود.

دوست عزیز
مدل نام گذاری ایران برای تلویزیون شما es6950 و نام گذاری اصلی آن es6200M است که می توانید برای دانلود فریمورتان به این سایت مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ادیت و حذف و مرتب کردن کانالهای تلویزیونتان باید از قسمت اسمارت هاب عمل کنید از مسیر زیر
اول از روی کنترول دکمه اسمارت هاب یا همان دکمه مکعب رنگی را زده و وارد اسمارت هاب می شوید و سپس کانال را د رقسمت اسمارت هاب انتخاب کرده وارد منوی کانالها می شوید و سپس دکمه TOOLS را از روی کنترول زده و وارد منوی TOOLS یا دستگاه می شوید وا زهر آیتم آن مانند حذف و ویرایش وغیره استفاده کنید.

matin_2
21-06-2013, 20:47
با سلام جناب آقای متین پور
ضمن عرض تشکر بابت راهنمایی جنابعالی مشکل ادیت کردتم حل شد من فریمر تان از سایت کرفتم . و اکستراکت کردم اما با usb جواب نمی ده راهنمایی نمایید.
با تشکر

matinpour
21-06-2013, 21:09
با سلام جناب آقای متین پور
ضمن عرض تشکر بابت راهنمایی جنابعالی مشکل ادیت کردتم حل شد من فریمر تان از سایت کرفتم . و اکستراکت کردم اما با usb جواب نمی ده راهنمایی نمایید.
با تشکر

دوست عزیز
از این مسیر بروید و اگر جواب نداد بدانید که فریمور تلویزیون شما احتمالا ورژن آن بالاست و نیازی به آبدیت ندارد تا ورژن جدید بیاید.

آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

لازم بذکر است که در همان مسیر میتوانید ورژن فریمور تان را ببینید منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار

Reb3llious
25-06-2013, 12:17
دوست عزیز
مدل نام گذاری ایران برای تلویزیون شما es6950 و نام گذاری اصلی آن es6200M است که می توانید برای دانلود فریمورتان به این سایت مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ادیت و حذف و مرتب کردن کانالهای تلویزیونتان باید از قسمت اسمارت هاب عمل کنید از مسیر زیر
اول از روی کنترول دکمه اسمارت هاب یا همان دکمه مکعب رنگی را زده و وارد اسمارت هاب می شوید و سپس کانال را د رقسمت اسمارت هاب انتخاب کرده وارد منوی کانالها می شوید و سپس دکمه TOOLS را از روی کنترول زده و وارد منوی TOOLS یا دستگاه می شوید وا زهر آیتم آن مانند حذف و ویرایش وغیره استفاده کنید.

درود
دوستان میشه در مورد فریمور بیشتر توضیح بدین؟

matinpour
25-06-2013, 13:27
درود
دوستان میشه در مورد فریمور بیشتر توضیح بدین؟

دوست عزیز
فریمور برنامه برای سیستم عامل تلویزیون است که به تناسب شرکت مورد نظر برای ارتقا نسبی محصول خود در سال آن را در یک یا چند نوبت آبدیت می کند و ورژن آن را بالا می برد تا هم مشگلات سیستم را حل کند و هم آن سیستم را ارتقا ببخشد .

mohsen90002
05-07-2013, 09:56
دوست عزیزبه این مسیر بروید منو ----->پشتیبانی ------> خود عیب یابی------> تنظیم مجدد و آن را بله انتخاب کنید تا تلویزیون تان یک بار ریست شود تا مشگلتان حل شودتشکر از شما دوست منمشکل توی قسمت سیاهی hdmi بود که روی low گذاشتم درست شدقربون همتون