مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب در خواب
سلام
حدود 6 ماهی میشه یه مشکل خیلی عجیب توی خواب دارم!وقتی خوابم یک دفعه بدنم یه حرکت سریع و ناگهانی به صورت ناخودآگاه انجام میده و از خواب میپرم!
مثلا یه دفعه یه تکون سریع میخورم و از خواب میپرم!به هر کی میگم با اون موضوع که خواب میبینید از ارتفاع میفتی اشتباه میگیره!
اصلا قبلش نه خوابی میبینم نه ازارتفاعی پرت میشم فقط بدون هیچ اطلاع قبلی!!یه دفعه یه تکون شدشد میخوره بدنم!
اوج شدت دیشب بود که یک دفعه با کوبیده شدن شدید پام به دیوار از خواب پریدم و الان روی پام به شعاع 3 سانت کبود شده!!
داروهای خاص یا مخدر جات استفاده میکنی؟
تا حالا سابقه استفاده از داروهای شبه مخدر نظیر ترامادول داشتی؟
M A S 0 U D
02-05-2013, 14:08
دوست عزیز من هم اینجوری شدم
یهو یک تکان و حرکت ناخودآگاه انجام میدی
البته برای من همیشگی نبوده و خیلی به ندرت اتفاق می افته
داروهای خاص یا مخدر جات استفاده میکنی؟
تا حالا سابقه استفاده از داروهای شبه مخدر نظیر ترامادول داشتی؟
داروی خاص که خیلی مصرف داشتم ولی اسم هیچکدوم رو یادم نیست!
بین 88 تا 90 داروهای آرام بخش و ضد افسردگی!
و ترامادول با تجویز پزشک مدتش رو یادم نیست!
الان یکی سالی هست هیچ دارویی مصرف نمیکنم!ولی این مشکل حدود 6 ماه هست شروع شده و داره شدت پیدا میکنه...
دوست عزیز من هم اینجوری شدم
یهو یک تکان و حرکت ناخودآگاه انجام میدی
البته برای من همیشگی نبوده و خیلی به ندرت اتفاق می افته
بله همینطوره ولی چند روز پیش خیلی شدید بود هنوز پام درد میکنه
خیلی آزار دهنده هستش مخصوصا وقتی کنار کسایی که بیدارن این اتفاق میفته چون سابقه تشنج هم داشتم فکر میکنن تشنج کردم!
M A S 0 U D
02-05-2013, 14:50
بیشتر فکر کنم به اوضاع روحی و اتفاقات زندگی برمیگرده یا اون لحظه یه فکری به ذهنتون میاد یا خواب چیزی رو میبینید
یادم میاد تو خدمت سربازی که بودم یه روز بعداز ظهر که خوابیده بودم نمیدونم چی شد خواب زلزله رو دیده بودم که یهو با سرعت نور از حالت خوابیده به حالت نشسسته پرتاپ شدم و یادم میاد یه چند نفری که دور و بر تختم بودن پریدن تا من و بگیرن تا اون موقع همچین اتفاقی برام پیش نیومده بود
بیشتر فکر کنم به اوضاع روحی و اتفاقات زندگی برمیگرده یا اون لحظه یه فکری به ذهنتون میاد یا خواب چیزی رو میبینید
یادم میاد تو خدمت سربازی که بودم یه روز بعداز ظهر که خوابیده بودم نمیدونم چی شد خواب زلزله رو دیده بودم که یهو با سرعت نور از حالت خوابیده به حالت نشسسته پرتاپ شدم و یادم میاد یه چند نفری که دور و بر تختم بودن پریدن تا من و بگیرن تا اون موقع همچین اتفاقی برام پیش نیومده بود
خودم هم همین حدس رو میزنم!
قراه شنبه برم پیش پزشک.ولی خیلی حس بدیه وقتی این اتفاق میفته نمیدونم دیدی وقتی یه موجودی جون میده چه شکلی تکون میخوره دقیقا اون شکلیه برای منم!
M A S 0 U D
02-05-2013, 15:17
خودم هم همین حدس رو میزنم!
قراه شنبه برم پیش پزشک.ولی خیلی حس بدیه وقتی این اتفاق میفته نمیدونم دیدی وقتی یه موجودی جون میده چه شکلی تکون میخوره دقیقا اون شکلیه برای منم!
دقیقا همونجوریه
در یک لحظه تکان شدید میخوری
البته برای من کم پیش میاد
شما اگه مکرره به پزشک مراجعه کن
در ضمن چون من تنها میخوابم آسیب جانی نداشته تا حالا
Saeed Dz
02-05-2013, 15:30
پری من مشکل رو در چیز دیگه ای میبینم. تا حالا شده در خواب بترسی و بیدار بشی؟ عاملش چی بوده؟
پری من مشکل رو در چیز دیگه ای میبینم. تا حالا شده در خواب بترسی و بیدار بشی؟ عاملش چی بوده؟
زیاد
معمولا کابوس زیاد میبینم بعدش همش میترسم که یه چیزی تو کمد دیواریه یا دار از تو پذیرایی نگاه میکنه که معمولا بعدش میرم پیش مادرم میخوابم.
یک بارم یادمه یه کابوس خیلی وحشتناک دیدم که هنوزم فکر میکنم 99% کابوس نبوده و بیدار بودم که تا یک ماه نتونستم تنها بخوابم...
منم یک هفته ای هم همین طور شدم !!
هفته قبل ساعت 5 صبح کابوس بود خواب بود یا تو بیداری بدجور ترسیدم یادم نمیاد چی بود ولی میگن بختک موقعی به خودم اومدم داشتم جیغ میکشیدم و گریه می کردم گوشه دیوار !!!
خلاصه همه هم ترسیده بودن
دوباره دو روز پیش ساعت 1 صبح اینجوری شدم ولی نه به این شدت انگار کسی دو طرف سرم رو به شدت گرفته بود با ذکر بسم الله خوب شدم و خوابیدم
ولی الان طوری شده که با چراغ روشن می خوابم :n28:
منم یک هفته ای هم همین طور شدم !!
هفته قبل ساعت 5 صبح کابوس بود خواب بود یا تو بیداری بدجور ترسیدم یادم نمیاد چی بود ولی میگن بختک موقعی به خودم اومدم داشتم جیغ میکشیدم و گریه می کردم گوشه دیوار !!!
خلاصه همه هم ترسیده بودن
دوباره دو روز پیش ساعت 1 صبح اینجوری شدم ولی نه به این شدت انگار کسی دو طرف سرم رو به شدت گرفته بود با ذکر بسم الله خوب شدم و خوابیدم
ولی الان طوری شده که با چراغ روشن می خوابم :n28:
اینی که شما میگید با قضه من فرق داره به این نوع اتفاق فلج خوابی میگن من تا چند ماه هر شب اینطوری میشدم!
دیگه عادی شده ولی این چیزی که بیان کردم فرق داره!
چه چيزهايي احتمال تكرار فلج خواب را افزايش ميدهند:
1-كساني كه بطور طاق باز و رو به پشت ميخوابند بيشتر به فلج خواب دچار ميشوند.
2-برنامه ي خواب نامنظم و محروميت از خواب.
3-افزايش استرس و اضطراب.
4-تغييرات ناگهاني در سبك و يا محيط زندگي.
5-مصرف قرصهاي خواب آور و آنتي هيستامينها .
چگونه هنگام تجربه فلج بدن خود را از اين وضعيت هراس آور خلاصي بخشيم:
1-سعي كنيد انگشتان دست و يا پاي خود را تكان دهيد.
2-چشمان خود را به شدت تكان دهيد، به دنباي آن پلكها و سر خود را.
3-سعي كنيد وضعيت خروج از بدن را در خودتان القا كنيد.
درمان فلج خواب:
فلج خواب يك اختلال خواب بي خطر است. تنها با رعايت اصول بهداشت خواب، خودداري از طاق باز خوابيدن و كاهش استرسها و هراسها ميتوان تكرار آن را به حداقل رساند. افرادي كه هفته اي يكبار به فلج خواب دچار ميشوند لازم است تحت درمان دارويي (مصرف ضد افسردگي ها) قرار گيرند.
دوست عزیز. اگر مجردید بهتره ازدواج کنید.
سن تون هم نمی دونم. وضعیت تاهلتون هم خبر ندارم. ولی توصیه می کنم دارو مصرف نکنید. مخصوصا سابقه تشنج هم داشته اید، بهره ترامادول و غیره هم مصرف نکنید.
اگر بین 25 تا 35 و مجردید، احتمالا این مشکلتون رو حل می کنه. خوش بخت باشید!
دوست عزیز. اگر مجردید بهتره ازدواج کنید.
سن تون هم نمی دونم. وضعیت تاهلتون هم خبر ندارم. ولی توصیه می کنم دارو مصرف نکنید. مخصوصا سابقه تشنج هم داشته اید، بهره ترامادول و غیره هم مصرف نکنید.
اگر بین 25 تا 35 و مجردید، احتمالا این مشکلتون رو حل می کنه. خوش بخت باشید!
ازدواج!!!:n02:
دارو خیلی وقته مصرف نمیکنم:n01:
بد نیست سن و سال و جنسیت و مشکلات عاطفی تون از دید خودتون رو بفرمایید. اصولا این مشکل در چند سال بعد از بلو شروع میشه و حاصل عدم ارضای جنسی هست. خیلی پیچیده نیست.
اما من بیشتر فکر میکنم که مشکل به خاطر مصرف دارو های مضعف CNS مغز هست(حتی در گذشته...)
شما حتما پیش یه متخصص مغز و اعصاب برید تا در صورت تشخیص ایشون با گرفتن یه نوار مغزی و ثبت فعالیت های الکتریکی مغز بتونه مشکل رو تشخیص بده...!!
برای درمان تشنج شما چه دارویی استفاده میکردید؟آیا این تشنج به خاطر مصرف داروهایی نظیر ترامادول بوده یا ریشه ای اون چیز دیگه ای بوده؟؟؟آیا هنوز دارو های ضد تشنج استفاده میکنید؟
همونطور که manuch عزیز اشاره کردن یه شرح حال کامل از خودتون بدید...
ho3in0861
06-05-2013, 21:08
منم قبلا اینطور میشدم وقتی چرت میزدم
مثلا میدیدم یهو میفتم تو آب از خواب میپریدم :n01:
الآن چند وقته ورزش میکنم دیگه اونطوری نشدم
به نظرم چیز خاصی نیست
بد نیست سن و سال و جنسیت و مشکلات عاطفی تون از دید خودتون رو بفرمایید. اصولا این مشکل در چند سال بعد از بلو شروع میشه و حاصل عدم ارضای جنسی هست. خیلی پیچیده نیست.
اما من بیشتر فکر میکنم که مشکل به خاطر مصرف دارو های مضعف CNS مغز هست(حتی در گذشته...)
شما حتما پیش یه متخصص مغز و اعصاب برید تا در صورت تشخیص ایشون با گرفتن یه نوار مغزی و ثبت فعالیت های الکتریکی مغز بتونه مشکل رو تشخیص بده...!!
برای درمان تشنج شما چه دارویی استفاده میکردید؟آیا این تشنج به خاطر مصرف داروهایی نظیر ترامادول بوده یا ریشه ای اون چیز دیگه ای بوده؟؟؟آیا هنوز دارو های ضد تشنج استفاده میکنید؟
همونطور که manuch عزیز اشاره کردن یه شرح حال کامل از خودتون بدید...
منم قبلا اینطور میشدم وقتی چرت میزدم
مثلا میدیدم یهو میفتم تو آب از خواب میپریدم :n01:
الآن چند وقته ورزش میکنم دیگه اونطوری نشدم
به نظرم چیز خاصی نیست
ممنون از همگی دوستان!
من قبلا طی حدود 5 سال دارو مصرف میکردم به خاطر بیماری که داشتم
ترامادول هم طبق تجویز پزشک حدود 6 ماه مصرفه شده بود!
ولی الان تقریبا یک سال میشه هیچ داروی خاصی مصرف نکردم.
با عرض شرمندگی زیاد راغب نیستم اطلاعات پزشکی و شخصیم رو قرار بدم.
توی این هفته قرار هست به پزشک مراجعه کنم....:n06:
بازم تشکر میکنم از دوستان
farzad02
06-05-2013, 21:46
سلام
حدود 6 ماهی میشه یه مشکل خیلی عجیب توی خواب دارم!وقتی خوابم یک دفعه بدنم یه حرکت سریع و ناگهانی به صورت ناخودآگاه انجام میده و از خواب میپرم!
مثلا یه دفعه یه تکون سریع میخورم و از خواب میپرم!به هر کی میگم با اون موضوع که خواب میبینید از ارتفاع میفتی اشتباه میگیره!
اصلا قبلش نه خوابی میبینم نه ازارتفاعی پرت میشم فقط بدون هیچ اطلاع قبلی!!یه دفعه یه تکون شدشد میخوره بدنم!
اوج شدت دیشب بود که یک دفعه با کوبیده شدن شدید پام به دیوار از خواب پریدم و الان روی پام به شعاع 3 سانت کبود شده!!
سلام
اصلا چیز عجیبی نیست. نامش هم Myoclonus میوکلونوس هست
می تونید به فارسی و انگلیسی سرچ کنید و اطلاعات زیادی کسب کنید
مثلا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B3-560/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در این زمینه ظاهرا دارویی تجویز نمیشه ولی طبق بررسی های قبلی من، احتمالا عاملش استرس و فشار عصبی طول روزباشه(برای افرادی که بیماری خاصی ندارن)
من که پزشک نیستم :n02: ولی پیشنهادم اینه که قبل ازخواب کمی نرمش آرامش بخش کنید.... یا مدیتیشن و در کل با بدن و روح آرام بخوابید
ضمنا خیلی از کابوس ها از بد خوابیدن ما نشات میگیره.... خوابیدن با اعصاب ناراحت و پس از دعوا .... خوابیدن با معده خیلی پر و غذای سنگین...... خوابیدن با ترس و استرس....
البته زندگی در دنیای امروز بدون استرس کار هر کسی نیست
من که تنها خوابی که میینم اینه که از طبقه دوم خونه قبلی مادربزرگم میوفتم پایین!
من که تنها خوابی که میینم اینه که از طبقه دوم خونه قبلی مادربزرگم میوفتم پایین!
اتفاقا این تیپیک ترین تظاهر این بیماریه: احساس سقوط از بلندی و بیدار شدن از ترس و انقباض برخی عضلات و شایع ترین علتش هم همونی بود که گفتم با همون دارویی که عرض شد. خنده داره ولی این علمی ترین توضیحی بود که من دیده ام.
با عرض شرمندگی زیاد راغب نیستم اطلاعات پزشکی و شخصیم رو قرار بدم.
اوکی دوست خوبم...ما فقط میخواستیم کمک کنیم...همین...ولی به این جور مسائل قبل از تاپیک زدن باید فکر کنی دیگه :n02:
ترامادول هم طبق تجویز پزشک حدود 6 ماه مصرفه شده بود!
میگن جلو قاضی و ملق بازی داداش من؟؟:n02::n02:
6 ماه تجویز ترامادول؟؟؟!!!!!:n30:
مگه دور از جون کنسر داشتی شما ؟؟:n29:
(بگذریم...میدونم دوست نداری در موردش صحبت کنی)
ولی اگه دوست داشتی میتونی در پیغام خصوصی باهام در ارتباط باشی عزیزم...شاید بتونم کمکی بهت بکنم(البته اگه دوست داشتی...)
Saeed Dz
07-05-2013, 09:13
حذف بشه لطفن.
واقعا براتون متاسفم!
برخوردتون به عنوان کاربر فعال انجمن زشت و زننده بود.
من با هیچ کدوم از شما که شوخی ندارم!!
Saeed Dz
07-05-2013, 23:42
واقعا براتون متاسفم!
برخوردتون به عنوان کاربر فعال انجمن زشت و زننده بود.
من با هیچ کدوم از شما که شوخی ندارم!!خب حالا که شما ناراحت شدی من پستم رو گفتم حذف کنن اما کسی با شما شوخی نکرد و مصرف 6 ماهه ی ترامادول باید قبول کرد عوارضی هم داره.
Abdolreza2012
08-05-2013, 14:17
سلام دوستان
منم تو خواب یه مشکلی دارم کسی میدونه چیه؟
من تو خواب یهو تمومه بدنم قفل میشه و از خواب بیدارم میکنه ولی نمیتونم هیچ جای بدنمو تکون بدم باید خیلی زور بزنم تا بتونم پام یا دستم یا گردنمو تکون بدم تا از این حالت بیام بیرون
قبلا هر ماهی چند بار اتفاق میافتاد ولی یه 2 تا 3 ماه بود که اصلا اینطوری نشده بودم تا اینکه 2 شب پیش باز اینطوری شدم
اینم بگم که پیش متخصص مغزو اعصابم رفتم و نوار مغز + MRI گرفتم که گفت خداروشکر چیز خاصی نیست
به نظرتون از چیه این مشکلم؟
ممنون
shabe.saket
08-05-2013, 22:34
مشکل بختک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (فلج خواب) هست...
امشب منم اینجوری شدم...
زیاد مهم نیست...
فلج خواب شما همراه کابوس دیدن بود؟
یا اصلآ خواب نمیدیدین؟
Abdolreza2012
08-05-2013, 23:11
مشکل بختک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (فلج خواب) هست...
امشب منم اینجوری شدم...
زیاد مهم نیست...
فلج خواب شما همراه کابوس دیدن بود؟
یا اصلآ خواب نمیدیدین؟
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم خوابه بدی میبینم و از خواب میپرم ولی بدنم قفله قفله تا باید یه جامو تکون بدم تا خوب شم
چیکارش میشه کرد؟
اصلا دوست ندارم دوباره اینطوری بشم
Amateِur
11-07-2013, 11:07
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم خوابه بدی میبینم و از خواب میپرم ولی بدنم قفله قفله تا باید یه جامو تکون بدم تا خوب شم
چیکارش میشه کرد؟
اصلا دوست ندارم دوباره اینطوری بشم
از استرس و اضطراب و فکر و خیال پردازی بپرهیزید
شامتون رو هر شب تو یه زمان میل کنید و سعی کنید بین ساعات 19 تا 21 شامتون میل کنید. همچنین شام سبک مصرف کنید.
به صورت تخت (صورت رو به سقف) نخوابید زیرا باعث تنگی نفس و به وجود آمدن فلج خواب میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.