مشاهده نسخه کامل
: LED از 2 تومان تا 2700
Khan gholi
02-05-2013, 03:55
با سلام خدمت دوستان
میخوام یک LED با تاسقف 2.7 بخرم.42 اینچ باشه بهتره چون اینطور که از دوستان فهمیدم میگن تصاویر در 40 اینچ جالب نیست.خوبه که فرمت mkv و SRT رو از طریق فلش نشون بده.برند LG و Sharp در مقابل سونی و سامسونگ جلوه کمتری داره اگر از دو برند اخر باشه بهتره
قابلیت های اسمارت اصلا نمیخوام ولی باشه مهم نیست.3D باشه خوبه ولی اگر با این قیمت چیز جالبی نمیدن این گزینه رو حذف کنید.الان گزینه ها که مد نظرمه SONY BRAVIA NX720 Series 3D و
ES6950 هست ولی نمیدونم قابلیت پخش فرمت که گفتم داره یا نه?
قیمت های بانه خیلی ارزون تر هست؟چون من مشهدم هست بخوام نزدیک 1400 تا برم ارزشش رو داره؟جنس های بانه شانسی که نیستند؟
aligool21
02-05-2013, 04:21
فقط بانه شو میدونم که نری بهتره این همه راه میری قیمتاشونم 50 تا 100 تومانی فرق میکنه اونم اگه جنس خوب بدند.بانه هم یاد گرفتند :n05:
ولی اگه بلد باشی و قیمت دستت باشه تا 300 بستگی به جنس داره برات ارزونتر بیوفته .
الان سایت هستند که بانه ای هستند انلاین قیمت رو زدند سرچ کن
یه مدل تلویزیون مال دوستمه خریده e 720 سونی سه بهدی و دو. تا عینک داره و سه بعدیشم اکتیوه یعنی کیفیتش عالیه من دیدم
فقط قیمتش زیاده سه میلیون و پانصد:n03:
marge moosh
06-05-2013, 15:10
نهایت اختلاف قیمت تهران و بانه همون 300 تومن ایناس که به نظرم اصلا" ارزش نداره چون اولا" معلوم نیست جنس سالم بهت بدن دوما"اینکه از خدمات پس از فروششون محروم میشی و اگه احیانا" تلویزیونت مشکل دار بشه باید یه هزینه هنگفت کنی . اصلا" معلوم نیست این جنسا با این سخت گیریهای گمرک چجور میرسن .
در مورد برندهایی که گفتی من سونی و شارپ بهت پیشنهاد میکنم . توی این رنج قیمتی که میخوای یا ex520 sony بگیر یا le430x sharp . هردوشنو کیفیت تصویرشون عالیه .
سلام
اگر سایز 42 بودن براتون خیلی مهمه تو سامسونگ و سونی و شارپ انتخابی ندارید چون این سه برند سایز 40 دارند و فقط ال جی که سایز 42 داره در مورد کیفیت تصویر هم خیلی ربطی به 42 یا 40 بودن نداره .
تو این رنج قیمت همان 6950 انتخاب بدی نیست حدود 2.550.000 مدل سونی رو اگر بخواید اون هم تی وی خوبی اما بدونه گارانتی باید بخرید و کمی هم قیمتش بالاتره در ضمن مثل سامسونگ از روی فلش فرمتها رو ساپورت نمی کنه مثلا MKV نشان نمیده .
سلام علیکمـــ
46 اینج 6920 " 2500T " گزینه مطلوبیـــــــــــہ در صورت حذف 3 بعدی
40 اینج 6950 "2550T " گزینه مطلوبتر به شرط استفاده از امکانات اسمارت و 3 بعدی
سایر برند ها بررسی بیشتر انجام شود
اگر الزام 3 بعدی براتون مهمـــہ توصیه میشه از برند ال جی که دارای تکنولوژی پسیو برای مشاهده تصاویر 3 بعدی هست ، انتخابتون رو انجام بدهید
3 بعدی پسیو و بالطبع عینک های این فناوری مزایای قابل توجه تری نسبت به اکتیو دارن
Khan gholi
08-05-2013, 11:45
دوستان ممنون.من همون 6950 رو دیروز به قیمت 2.555 خریدم.ازش راضی هستم.یا توجه به گفته ها فروشنده از سه نمایندگی مختلف همه می گفتن که mkv رو ساپورت میکنه ولی خودم هنوز وقت نکردم امتحان کنم.نصاب که اومد نصب کنه یک گزنیه بنام SRT داشت که خودش فعال کرد.
اول میخواستم برم سمت 6980 ولی دیدم که فقط دو هسته بی خاصیت داره و 100 هرتز انطباق تصویری بیشتر(همون 400 هرتز کافیه با 500 تا فرقی نداره) و پایه استیل برای همین دیدم ارزش نداره
Khan gholi
09-05-2013, 05:36
هابیت رو بصورت سه بعدی با فرمت mp4 دانلود کردم و با فلش اجرا کردم که براحتی شناخت و اجرا کرد.عمق سه بعدی هم واقعا خوب بود , لذت بردم.
فیلم Stand Up Guys 2012 mkv رو دانلود کردم با فلش اجرا کردم براحتی اجرا شد فقط زیرنویس SRT رو نمی شناخت که حوصله نداشتم برم تو تنظیمات تغییر بدم گزینه ها رو.ولی همینقدر SRT رو میخونه یعنی ساپورت میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.