مشاهده نسخه کامل
: كدوم رو واقعا بايد ارتقا داد؟
Mool Tee
02-05-2013, 02:58
سلا دوستان اين سيستم من :
٤ گيگ رم
570gtx
quad core 2.80 ghz
من مي خوام بدونم براي بازي بايد كدوم رو ارتقا بدم !!! ايا سيستم من اصلا قوي هست؟ ميخوام crysis 3 رو بشه رو very high اجرا كرد! اگه پيشنهدز قطعه اي داديد قيمتشم بنويسيد زياد هم گرون در نياد
asstubirs
02-05-2013, 09:16
هر بازی یه مشخصاتی برای اجرا داره بهتر بود مشخصات و حداقل مشخصات مورد نیاز بازی رو قرار می دادید.
یه تست هم میتونید خودتون بگیرید و ببینید در اجرای بازی کدوم مصرف بیشتری داره .رم یا سی پی یو و...
بازی هایی که گرافیک بالایی دارند رم و سی پی یو بالایی می کشند.
توی گرافیک زیاد سر رشته ندارم.
قیمت هر گیگ رم فکر کنم 40 الی 50 باشه.
campuzlit
02-05-2013, 09:38
سی پی یو دقیقا چیه؟ اینجوری که نوشتی احتمالا از سری core 2 quad هست و از سوکت 775 که اصلا ارزش برای ارتقا رو نداره.
گرافیک هم در حال حاضر گرافیک خوبی هست و اکثر بازی ها رو به راحتی روی جزئیات بالا جواب می ده. اما نه در حدی که crysis 3 رو روی very high بازی کنی. ( این بازی یه جورایی مال نسل بعده و نباید انتظار زیادی از کارت داشته باشی) برای اینکه بتونی این بازی رو روی آخرین جزئیات بازی کنی باید کلا سیستم رو عوض کنی. و حداقل به یه دونه 680 نیاز داری.
البته می تونی گرافیک رو عوض کنی. gtx 570 تقریبا قدرتی مشابه 7870 داره و برای اینکه تفاوت رو احساس کنی باید خداقل 7950 بخری که به نظر من نمی ارزه و یه جورایی پولت رو دور می ریزی و شاید cpu هم محدودیت ایجاد کنه.
البته مدل دقیقش رو بنویس.
صبر کن نسل جدید بازی ها و نسل جدید گرافیک ها از راه برسه اون موقع خرید انجام بده. چون گرافیکت در حال حاضر کشش انجام بازی ها رو روی جزئیات بالا داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.