ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اورکلاک کارت گرافیک 6700

GOLDFINCH
01-05-2013, 16:58
سلام بچه ها

من یه دونه 6700 دارم .

می خوام اورکلاکش کنم .

لطفاً راهنماییم کنید

یه سوال :

عمرش چقدر کم میشه ؟

مشکل گرما پیدا می کنم یا نه ؟

امکان داره بسوزه ؟

با تشکر ...

ess_1362
01-05-2013, 19:40
مشخصات سخت افزاری سیستم شامل مدل پردازنده مادربرد کارت گرافیک و مخصوصا مدل و توان پاور را بنویسید
یک سات از gpuz بذارید
یک تست 5 دقیقه ای با furmark از گرافیک بگیرید و دمای بیشینه اش را اعلام کنید

عمرش چقدر کم میشه ؟
مشخص نیست:n23:
ولی اگر اصولی اورکلاک بشه تاثیر محسوسی در عمرش نخواهد داشت

مشکل گرما پیدا می کنم یا نه ؟
باید بعد از اورکلاک تست بشه تا مشخص بشه

امکان داره بسوزه ؟
هر چیزی ممکنه
من دوستی را می شناختم که به علت عدم آشنایی با مباحث اورکلاک فرکانس هسته گرافیک را از 700 مگاهرتز یکباره به 2500 افزایش داده بود و ولتاژ هسته را هم از 1 ولت به 1.9 ولت تغییر داده بود و علاوه بر ذوب شدن گرافیک به مادربرد هم آسیب وارد شده بود و تازه شاکی هم بود چرا این اتفاق افتاده
اگر از روی اصول و با صبر و حوصله پیش برید نه تنها امکان آسیب وجود نخواهد داشت بلکه تجربه شیرین و لذت بخشی خواهد داشت

GOLDFINCH
02-05-2013, 11:37
GPU : AMD HD 6700

Ram : 8GB

CPU : Core i5 2320 3GHz

Motherboard : ASUS P8B75-V

Power : 750w green Gp530A-eu

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ess_1362
02-05-2013, 17:51
تست furmark:n15:؟

GOLDFINCH
02-05-2013, 18:23
جرعت ندارم . می ترسم کارتم بسوزه . خلیلی سرو صدا می کنه ولی وقتی زدم تا 85 درجه رفت، فنم 95 بود . تازه 2% شده بود. حالا احتیاجی هست 100% بشه ؟ همین کافیه دیگه .

ess_1362
03-05-2013, 08:46
باید 5 دقیقه تست بگیری تا وضعیت دمایی کارت مشخص بشه
تا 90 درجه جا داره اگر 90 را رد کرد تست را متوقف کن
اگر بصورت عادی از 90 درجه رد بشه اصلا توصیه به اورکلاک نمی کنم

GOLDFINCH
03-05-2013, 11:29
تا 60 راحت رفت ولی از 70 تا 90 خیلی طول کشید . تا حالا به 80 درجه نرسیده بود . وقتی رفت 90 که دیگه فنش به 100 رسیده بود . :n05:

GOLDFINCH
03-05-2013, 12:06
آهان راستی یه سوال :

من وقتی به صورت دیفالت catalyst control center رو باز می کنم، تو شاخه ای که می بینید، تنظیماتش این جوریه :

اما من به تنظمات زیر تغیرش میدم :

آیا این یه جور اورکلاکه ؟

تاثیری هم داره ؟

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

یه چیز دیگه :

وقتی GPU Clock رو 940 هست، همه چی خوبه. اما وقتی میارمش رو 950 یهو این پیام ظاهر میشه :

یعنی من رو 950 نمی تونم بیارمش ؟

چرا ؟

...

ممنون

ببخشید حجم عکس ها کمی زیاده .

EXTREME
03-05-2013, 17:36
آهان راستی یه سوال :

من وقتی به صورت دیفالت catalyst control center رو باز می کنم، تو شاخه ای که می بینید، تنظیماتش این جوریه :

اما من به تنظمات زیر تغیرش میدم :

آیا این یه جور اورکلاکه ؟

تاثیری هم داره ؟

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

یه چیز دیگه :

وقتی GPU Clock رو 940 هست، همه چی خوبه. اما وقتی میارمش رو 950 یهو این پیام ظاهر میشه :

یعنی من رو 950 نمی تونم بیارمش ؟

چرا ؟

...

ممنون

ببخشید حجم عکس ها کمی زیاده .

درایور آخرین ورژن باشه
این میتونه به دلیل یک ناپایداری باشه
الان memory clock رو تا آخر بردین در تست furmark مشکل ناپایداری و پیکسل در تصویر ندارین ؟

GOLDFINCH
03-05-2013, 18:07
درایور من الان آخریشه . ( 13.1 BETA ) من با GPU Clock مشکل دارم . memory اکثراً رو 1250 هست .

GOLDFINCH
03-05-2013, 18:21
راستی یه سوال مهم : فرق بین درایور های Catalyst Software Suite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با درایور های Latest Beta Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه ؟ کودوم بهتره ؟ میشه هر جفتش رو نصبید ؟

ess_1362
03-05-2013, 22:52
کاتالیست هم خودش امکان اورکلاک داره و اون کاری که شما انجام دادی هم یکجور اورکلاک هست!!
علت ناپایداری سیستم شما هم استیبل نبودن هسته هست که باید با افزایش vcore این مورد رفع بشه.
شما روی همون مقدار 940 برای هسته و 1250 برای مموری یک تست دیگه با furmark بگیر ببین وضعیت دمایی گرافیک و پایداریش به چه صورت هست.
اگر مشکل دمایی و پایداری نداشت و باز هم خواستید به اورکلاک ادامه بدین با یک نرم افزار حرفه ای تر مثل after burner یا حتی از طریق بایاس کارت گرافیک ادامه خواهیم داد.

راستی یه سوال مهم : فرق بین درایور های Catalyst Software Suite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با درایور های Latest Beta Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه ؟ کودوم بهتره ؟ میشه هر جفتش رو نصبید ؟
نسخه بتا یعنی یک نسخه آزمایشی هست که قبل از نسخه اصلی میاد یکجور prototype که ممکن هست ایرادات نرم افزاری داشته باشه(باگ و ..) که بصورت آزمایشی ارایه میشه و سپس ایراداتی که کاربران گزارش میدن بررسی و رفع میشه و سپس نسخه نهایی release میشه

GOLDFINCH
04-05-2013, 19:10
این که بیش تر از 950 نمی بره که ... تازه شم مثل قبل میشه وقتی بیشتر از 945 می برم .:n27: چی کار کنم ؟ من گفتم یه دفه می برمش رو 1250 :n19: . شاید برنامم خراب باشه . حالا راهنماییم کنید لطفاً :n12::n12::n12::n12::n12::n12:

ess_1362
04-05-2013, 22:02
این که بیش تر از 950 نمی بره که ... تازه شم مثل قبل میشه وقتی بیشتر از 945 می برم .:n27: چی کار کنم ؟ من گفتم یه دفه می برمش رو 1250 :n19: . شاید برنامم خراب باشه . حالا راهنماییم کنید لطفاً :n12::n12::n12::n12::n12::n12:

دوست عزیز لازمه اورکلاک صبر و دقت هست
شما اگر فرکانس هسته را به 1000 یا 1050 برسونید بدون اینکه ناپایداری یا مشکل حرارت داشته باشید اورکلاک خوبی انجام خواهید داد
برای گذر از 950 هم باید حتما ولتاژ هسته را دستکاری(افزایش) کنید
شما روی فرکانس 945 یک تست 5 دقیقه ای با furmark از سیستم بگیرید و دما و وضعیت پایداریش را بررسی کنید تا اگر شرایط مناسب بود با افزایش vcore با یک نرم افزار حرفه ای به فرکانس 950 یا بالاتر فکر کنیم
--------------
پ.ن : لذت اورکلاک زمانی هست که با افزایش کارایی قطعات سخت افزاری بصورت ایمن و safe و stable به فعالیت ادامه بدن وگرنه آسیب وارد کردن به قطعات هیچ لذتی در پی نداره

GOLDFINCH
05-05-2013, 12:14
تازه متوجه شدم که رو 900 بره اون ارور رو میده . اما به هر حال یه رب گذاشتم موند ( furmark ) با همون 900 . بیش تر از 84 درجه نرفت . اینم عکسش :

GOLDFINCH
05-05-2013, 19:22
نمی دونم چی رو می زنم، یهو فریمتم میره رو 24 . اما مشکل حرارت دارم . حالا شما نمی دونین که من چی رو می زنم ؟ یا چه جوری می تونم کنترلش کنم ؟ چون تو 40 ثانیه یهو میره 90 درجه .

ess_1362
05-05-2013, 19:31
حالا اگر تمایل به ادامه اورکلاک دارید msi after burner را نصب کنید
فایل msiafterburner.cfg را در محل نصب برنامه باز کنید و مقدار پارامتر EnableUnofficialOverclocking را از 0 به 1 تغییر بدین(برای باز کردن فایل از wordpad استفاده کنید)
برای راهنمایی بیشتر درباره اروکلاک با این برنامه می تونی از تاپیک آموزش msi after burner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنی
اگر تنظیمات ولتاژ کارت شما قفل نشده باشه به راحتی با افزایش vcore می تونید به فرکانس های بالاتر هم برسید البته به قیمت افزایش دمای کارت
اگر هم تنظیمات ولتاژ قفل باشه می تنید از تاپیک اورکلاک از طریق بایاس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمک بگیرید که البته کمی پیچیده تر هست فرآیند کار

فقط لازم به یادآوری هست که افزایش ولتاژ بسیار حساس تر هست و در صورت اشتباه راه برگشتی معمولا نخواهد بود و باید حتما صدم به صدم ولتاژ را افزایش بدین و بعد از هر افزایش هم تست پایداری بگیرید و دمای کارت را کنترل کنید.
ضمنا برای تست پایداری حدود 5 تا 8 دقیقه کافی هست و اگر کارت ناپایدار باشه در همین زمان خودش را نشون میده و لازم نیست 15 دقیقه زیر تست باشه
من خودم از طریق بایاس موفق شدم کارت 5870 را از فرکانس هسته 850 تا 1000 برسونم که کارایی بالایی از کارت در بازی ها گرفتم

GOLDFINCH
05-05-2013, 20:01
تنظیم ولتاژ کارت برامن قفله پس باید از بایوس کار رو ادامه بدم :n14:

GOLDFINCH
07-05-2013, 15:54
سلام

من یه مشکل جدید پیدا کردم .

وقتی کارتم به اوج خود می رسه، ( فکر کنم دلیلش اینه که خیلی داغ می کنه ) هنگام بازی و عملیات بچ رندرینگ، یک دفعه صفحه نصف میشه و ادامه ی نصف شده، طرف دیگه می افته . و بعد

نویز هایی توی صفه دیده میشه . یا انقدر صبر می کنیم تا درست شه، یا باید ری استارت کنیم .

اون نصف شدن صفه مثل عکس زیره .

این دزستشه .

این خرابشه

البته اینارو خودم با آفیس درست کردم .

حالا چه جوری می تونم این مشکل رو حل کنم .

ess_1362
07-05-2013, 19:58
یک ناپایداری هست
احتمالا چون فرکانس حافظه را زیادی بالا بردین این مورد پیش آمده
باید فرکانس ها را کم کنید
توصیه می کنم در اورکلاک کارت گرافیک اول فرکانس هسته را زیاد کنید و وقتی به بیشتری فرکانس پایدار رسیدین آن وقت فرکانس حافظه را زیاد کنید

GOLDFINCH
07-05-2013, 21:32
فرکانس هسته رو کم تر کردم فریمام بیشتر شد .