مشاهده نسخه کامل
: مشکل اساسی با درایو اکتیو
با سلام به همه دوستان
وقتی یه درایو اکتیو شد چطوری میشه از اکتیو شدن خارجش کرد؟
(یه دستور بود در داس یا nc اون کار نکرد)
چه جوری که اگه هارد روهم فرمت کنی بعد دوباره ویندوز نصب کنی باز هم درایو اکتیوشو می خواد:n04: :n04:
جالبش ترش اینه که ما درایو اکتیو رو برای 7 استفاده کردیم اما حالا که هارد کلا فرمت شده و بعد 8 نصب شده باز هم درایو اکتیو می خواد.
اگه این درایو رو حذف کنی ویندوز بالا نمی یاد
jafarian
01-05-2013, 07:38
روش اول
شما برای نصب ویندوز اون درایو که روی اون قراره ویندوز نصب کنید حتما باید اکتیو کنید حالا اینکار با برنامه minitool میتونید انجام بدین یا از طریق dvd خود ویندوز با استفاده از فرمان diskpart برای inactive ابتدا dvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعدشم در همون صفحه اول کلیدخای shift + f10 همزمان فشار بدین یعنی صفحه شکل پایین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد صفحه cmd برای شما باز میشه که داخل این صفحه باید دستورات پایین بترتیب وارد اینتر کنید بصورت جدا برای هر دستور
دردستور بالا منظور از select disk 0 منظور از 0 هارد شما میشه که بعد از فرمان list disk به نمایش در میاد که زیرش من با خط سبز مشخص کردم و بعد از تایپ دستور list partition لیست درایوهای شما به نمایش در میاد که من شماره 1 که همون درایو c میشه رو خواستم inactive کنم که باید این درایو اول انتخاب کرد با تایپ فرمان select partition 1 منظور از 1 همینطور که اشاره داشتم درایو c میشه که پارتیشن primary هم هست بعدشم در خط بعد باید تایپ کنید inactive اینتر کنید آخرسرم دستور exit اینتر کنید سیستم میتونید ریستارت کنید
نکته: برای اینکه همون پارتیشن که روش ویندوز نصب هست بخواین active کنید باید در قسمتی که تایپ کردین inactive شما دستور active جایگزین اینتر کنید
روش دوم
با استفاده از برنامه minitool ورژن بوتش اینکار میتونید بکنید این برنامه رو از پست آخردانلود روی سیدی یا فلش بوت کنید بصورت بوت بالا بیاین بعدشم طبق شکل پایین عمل کنید در قسمت شماره 3 درایوی غیراز c رو که پارتیشن بوت باشه اگر اکتیو باشه رو میتونید از حالت اکتیو خارج کنید همچنین با استفاده از دستور بالا اما بهترین راه استفاده از همون فرمان diskpart .
minitool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
imannn_h
24-09-2013, 09:39
سلام دوستان من داشتم ویندوز سون نصب میکردم که در زمان انتخاب درایو، درایو c رو کلا پاک کردم و از دوباره ساختم و با این کار درایو لوجیکال شد و هر کار میکنم ویندوز روش نصب نمیشه فقط xp روش نصب میشه به همین ترتیب نوع بقیه درایو هام هم عوض شده مثلا الان درایو c شده Logical, boot, crash dump, page file درایو d شده logical و درایو e شده system, active, primary و من روی درایو e تقریبا 700 گیگ اظلاعات مهم دارم که اصلا نمی خوام پاک بشن و میخواستم ببینم الان که درایو اکتیو و سیستمیم درایو e شده مشکلی پیش نمیاد؟ اگر بخوام نوع درایو هام رو به صورت استاندارد در بیارم باید چیکاکر کنم که اظلاعات درایو ها هم پاک نشن. تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.