مشاهده نسخه کامل
: دینامیک بودن درایو
alichalki
30-04-2013, 20:20
سلام به همگی
دوستان من چند وقت پیش می خواستم ویندوز عوض کنم که اررور میداد که هاردم درایو هاش دینامیک هست ...
حالا ویندوز روش نیست و اطلاعات هارد هم برام مهمه چطوری وین بزنم ؟
خیلی ممنون:n16:
عزیز با نرم افزار اکرونیس دایرکتور یا پاراگون پارتیشن میتونی درستش کنی
ولی به نظر من بهتره از اطلاعاتت بکاپ بگیری مطمئن تر هست
alichalki
30-04-2013, 22:44
عزیز با نرم افزار اکرونیس دایرکتور یا پاراگون پارتیشن میتونی درستش کنی
ولی به نظر من بهتره از اطلاعاتت بکاپ بگیری مطمئن تر هست
اخه مشکل اصلی اینه که ویندوز نداره لپتاپ ! الان هم که اتلاینم با لپ تاپ دستم ان شدم !
چطوری بکاپ بگیرم و چطوری پارتیشن کنم وقتی ویندوز ندارم ؟
ممنون:n16:
درود
با AcronisTrueImage بوت شوید
اگر درایو هاتون رو شناخت که بک اپ تهیه کنید
اگر نه با AcronisDiskDirector بوت شوید و ببینید میشه کاری کرد!
کوچکترین اشتباه تو پارتیشن بندی = نابودی اطلاعات و گرفتاریهای بعدش
همین که دوستان گفتن رو انجام بده
چطور شد ویندوز پرید ؟
alichalki
01-05-2013, 20:20
امدم با f۹ ریکاوری کنم کاملا ریکاوری انجام شد ... بعدش دیگه ویندوز بالا نیومد ، dvd هم که خودم ریکاوری گرفته بودم گم شده ...
دوستان این برنامه ای که گفتن چطور استفاده کنم بریزم رو فلش ؟
سی دی رو میذاری داخل لپتاپت و برنامه بوت بالا میاد از سی دی اونجا همه ی کارایی که باید رو میکنی منتهی فبلیش حتما از اطلاعات مهمت کپی بگیر.... تو پک های نرم افزاری همیشه هست نشد دانلود کن و رایت بزن
وقتی پارتیشن بندی رو انجام دادی ( آموزش کار با برنامه زیاده سرچ کن میبنی ) ویندوز نصب کن :n01:
alichalki
02-05-2013, 09:56
یه مشکل دیگه که داشتم با لپتاپ دیر بالا امدنش بود ...
وقتی روشن میکردم ۴-۵ دقیقه قبل بالا امدن ویندوز صفحه سیاه میشد...
مشکل از کجاست ؟ میتونه از بایوس باشه ؟ مدل لپتاپ fx620dx msi هست
یعنی قبل از امدن به ویندوز در قسمت خوش امد خوگی ویندوز یه صحفه سیاه بود
این بعضی مواقع به خود ویندوز برمیگرده
در شرایط بعدی هم ویروس . و هارد....
شما ویندوز نصب کن ببین چی میشه
طبق راه حل دوستان برید ببینید درست میشه
alichalki
03-05-2013, 09:36
یعنی قبل از امدن به ویندوز در قسمت خوش امد خوگی ویندوز یه صحفه سیاه بود
این بعضی مواقع به خود ویندوز برمیگرده
در شرایط بعدی هم ویروس . و هارد....
شما ویندوز نصب کن ببین چی میشه
طبق راه حل دوستان برید ببینید درست میشه
اخه این مشکل رو از همون اول داشتم چندبار هم ویندوز عوض کردم همینجوری مونده
برنامه ی minipartition wizard Pro میتونه هارد رو از حالت داینامیک در بیاره
نسخه bootable هم داره
یه مشکل دیگه که داشتم با لپتاپ دیر بالا امدنش بود ...
وقتی روشن میکردم ۴-۵ دقیقه قبل بالا امدن ویندوز صفحه سیاه میشد...
مشکل از کجاست ؟ میتونه از بایوس باشه ؟ مدل لپتاپ fx620dx msi هست
شما دی وی دی ویندوز رو اجرا کنید و از گزینه fix startup استفاده کنید.
روش بدون استفاده از dvd :
معرفی Startup Repair :
قابلیت Startup Repair در منوی که به System Recovery Options معروف است قرار دارد این قابلیت می تواند برخی از مشکلات ، از قبیل فایل های سیستمی مفقود یا خراب شده را که از بالا آمدن صحیح ویندوز جلوگیری می کند برطرف کند .
برای ورود به محیط System Recovery Options در هنگام بوت کلید F8 را فشار می دهیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین این نکته را متذکر می شوم که هنگام انجام این عملیات باید Repair Disk خود سیستم و یا DVD ویندوز7 را در DVD-RW قرار دهیم
قابلیت Startup Repair می تواند در بسیاری از مواقع کامپیوترهایی را که به دلایل زیر Boot نمی شوند را تعمیر کند :
1.خراب شدن ساختار Registry سیستم عامل
2.عدم وجود یا خراب شدن فایل ها و درایورهای سیستمی
3.خراب شدن Metadata ی دیسک (Boot Sector , MBR , Partition Table )
4.خراب شدن Metadata مربوط به فایل سیستم
5.نصب درایورهای ناهماهنگ و مشکل دار برروی سیستم
6.خراب شدن داده های تنظیمات Boot سیستم
7.شناسایی خرابی های حافظه و هارد دیسک
توجه کنید که Startup Repair مشکلات زیر را تعمیر نمی کند :
1.Firmware های تخریب شده وو همچنین مشکلات سخت افزاری
2.مشکلات ناشی از نصب نادرست سیستم عامل در هنگام نصب یا بروز رسانی ، مثلا بروز رسانی ویندوز XP به Vista
3.مشکلات ناشی از Log On به سیستم عامل ویندوز
4.مشکلات ناشی از ویروس و کدهای مخرب
توجه : Startup Repair به عنوان Backup Tools تلقی نمی شود یعنی نمی توان از آن برای ریکاوری کردن فایل های شخصی مانند عکس و یا Documents و ... استفاده کرد
اجرا کردن Startup Repair :
در شکل بالا Repair your Computer را انتخاب می کنیم سپس در شکل زیرNext را انتخاب می کنیم
سپس در شکل زیر اگر سیستم شما Password داشت Password را وارد میکنیم و OK را می زنیم اگر هم Password نداشتین OK را انتخاب می کنیم
همانگونه که در شکل زیر میبینید Startup Repair را انتخاب می کنیم
Startup Repair حالا شروع به Scan کردن می کند و سعی در پیدا کردن و رفع مشکلات Startup می شود
توجه : در حین Scan کردن اگر مشکلی پیدا کند ممکن است سیستم Restart شود و دوباره راه اندازی می شود تا سیستم تعمیر شود. اگر سیستم تعمیر نشد شما خلاصه ای از مشکل را میبینید و اتوماتیک اطلاعات شما را به سایت مربوطه Link می کند تا مشکل شما را حل کند....
اگر مشکلی پیدا نشد Next را انتخاب می کنیم سپس Restore را بر می گزینیم
در نهایت بعد از اینکه عملیات تمام شد Finfish را می زنیم
می توانیم با انتخاب کردن Click here for diagnostic and repair details خلاصه ای از آنچه Startup Repair انجام داده را ببینیم
نویسنده : مجید عچرش
منبع : انجمن حرفه ای های فناوری اطلاعات ایران
alichalki
10-05-2013, 13:12
سلام دوباره :n01:
دوستان از اونجایی که من درگیر امتحانات بودم وقت نکردم ویندوز بزنم تا همین امروز ...
امروز امدم یه سری به راهنمایی های شما بزنم و دست به کار شم ، :n09: ولی به یه مشکلی برخوردم . از اونجایی که یکی از دوستای گلم میخواست واسم ویندوز بزنه و درایو ویندوزم رو فرمت کرد مشکلاتم دو برابر شد ...
بقیه درایوا نه فرمت میشن نه میشه اندازه ولومشونو تغییر داد ( هیچ تغییری نمیشه داد) از اونجایی که دیگه ویندوز ندارم با هر برنامه ای که دوستان گفتن تست کردم ولی ساپورت نمیکردن ...و هیچ عملیاتی انجام نمیدادن
خلاصه بعد کلی گشتن فهمیدم کار بس دشواریه :n02: و تصمیم گرفتم بازم بیام پهلو اساتید گرامیییی:n16:
حالا من درایوام فرمت شده ویندوزم ندارم با رکاوریم مشکل حل نمیشه ! با نرم افزارهای بوتیبل هم نمیشه ( از اونجای که هاردم دینامیکه برنامه ها ساپورت نمیکنن خیلی امتحان کردم ) دقیقا باید چیکار کنم ؟!:n29:
سلام دوباره :n01:
دوستان از اونجایی که من درگیر امتحانات بودم وقت نکردم ویندوز بزنم تا همین امروز ...
امروز امدم یه سری به راهنمایی های شما بزنم و دست به کار شم ، :n09: ولی به یه مشکلی برخوردم . از اونجایی که یکی از دوستای گلم میخواست واسم ویندوز بزنه و درایو ویندوزم رو فرمت کرد مشکلاتم دو برابر شد ...
بقیه درایوا نه فرمت میشن نه میشه اندازه ولومشونو تغییر داد ( هیچ تغییری نمیشه داد) از اونجایی که دیگه ویندوز ندارم با هر برنامه ای که دوستان گفتن تست کردم ولی ساپورت نمیکردن ...و هیچ عملیاتی انجام نمیدادن
خلاصه بعد کلی گشتن فهمیدم کار بس دشواریه :n02: و تصمیم گرفتم بازم بیام پهلو اساتید گرامیییی:n16:
حالا من درایوام فرمت شده ویندوزم ندارم با رکاوریم مشکل حل نمیشه ! با نرم افزارهای بوتیبل هم نمیشه ( از اونجای که هاردم دینامیکه برنامه ها ساپورت نمیکنن خیلی امتحان کردم ) دقیقا باید چیکار کنم ؟!:n29:
عزیز شما یه دیسک هایرن بوت رو گیر بیار و برو تو مینی ویندوز یا لینوکس یا برنامه های پارتیشن هرکدوم بری حتی هارد هم وصل نباشه میره داخل برنامه اونجا کل هارد رو فرمت و دوباره پارتیشن کنید
اگه نتونستی هارد رو دربیار به pc وصل کن اونجا درستش کن
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.