PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل dvd rom

k.a.m
30-04-2013, 16:50
چند وقتی است که dvd rom لپ تاب من ان dvd های بازی هایی که روش عکس دارد را نمایش نمی دهد نمی دانم اشکال از لنز است یا چیز دیگر

EXTREME
30-04-2013, 17:54
اول ببینید میتونید فریم ویر درایو رو آپدیت کنید درست نشد باید لنز تمیز بشه و دوباره تست بشه

میتونه از اپتیک یا پتانسویمتر هم باشه

بهتره ویندوز رو هم عوض کنید و دوباره تست کنید

چک کنید دی وی دی ها سالم باشه

mohseni79
08-05-2013, 14:23
dvd رايتر من هم چند وقتيه فقط cd مي خونه البته از وقتي ويندوزم خراب شد و خودم نصبش كردم ممكنه مشكل از ويندوز نصب كردن من باشه (چون اولين باريه كه ويندوز نصب مي كنم)

EXTREME
08-05-2013, 19:11
dvd رايتر من هم چند وقتيه فقط cd مي خونه البته از وقتي ويندوزم خراب شد و خودم نصبش كردم ممكنه مشكل از ويندوز نصب كردن من باشه (چون اولين باريه كه ويندوز نصب مي كنم)

بهتره اوصولی ویندو ز رو عوض کنید اگه مشکل حل نشد و درایو روی یک سیستم دیگه هم همینطور بود باید اول از همه درایو رو تمیز کنید و لنز رو تمیز کنید و فریم ویر درایور رو آپدیت کنید که درست نشد بریم سراغ راه های بعدی

mohseni79
13-05-2013, 19:54
بهتره اوصولی ویندو ز رو عوض کنید اگه مشکل حل نشد و درایو روی یک سیستم دیگه هم همینطور بود باید اول از همه درایو رو تمیز کنید و لنز رو تمیز کنید و فریم ویر درایور رو آپدیت کنید که درست نشد بریم سراغ راه های بعدی

من ويندوزمو دوباره عوض كردم اول كه يه دي وي دي گذاشتم خيلي خوب كار كرد اما فرداش همون دي وي دي را كه گذاشتم نتونست بخونه يعني ممكنه به خاطر اين باشه كه من براي نصب ويندوز بوت هاي اولي و دومي را سي دي و آخري را هارد مي ذارم و بعد از نصب به حالت اول بر مي گردونم يعني اولي هارد و بقيه سي دي الان نظر خودم اينكه به همين دليله كه به حالت اول بر ميگردونم چون اول كه دي وي دي را خوند بوت هاي سيستمم را به حالت اول بر نگردونده بودم ولي بعد از اين كار ديگه نخوند نظر شما چيه.

EXTREME
13-05-2013, 20:44
من ويندوزمو دوباره عوض كردم اول كه يه دي وي دي گذاشتم خيلي خوب كار كرد اما فرداش همون دي وي دي را كه گذاشتم نتونست بخونه يعني ممكنه به خاطر اين باشه كه من براي نصب ويندوز بوت هاي اولي و دومي را سي دي و آخري را هارد مي ذارم و بعد از نصب به حالت اول بر مي گردونم يعني اولي هارد و بقيه سي دي الان نظر خودم اينكه به همين دليله كه به حالت اول بر ميگردونم چون اول كه دي وي دي را خوند بوت هاي سيستمم را به حالت اول بر نگردونده بودم ولي بعد از اين كار ديگه نخوند نظر شما چيه.

نه فکر نکنم به این موضع مربوط باشه

mohseni79
14-05-2013, 08:25
درسته مشكل از اين هم نيست ولي واقعا چرا يك بار يه دي وي دي را ميخونه ولي چند دقيقه بعد يا فرداش نمي خونه من كه گيج شدم ؟:n13:

EXTREME
14-05-2013, 13:54
درسته مشكل از اين هم نيست ولي واقعا چرا يك بار يه دي وي دي را ميخونه ولي چند دقيقه بعد يا فرداش نمي خونه من كه گيج شدم ؟:n13:

اگر کارهایی که گفتم کامل تست کنید 100% به نتیجه میرسین

mohseni79
14-05-2013, 16:58
راستش رو بخواي الان سيستم ديگه اي دم دست نيست كه بخوام روش امتحان كنم و فريم وير را هم نمي دونم چطور آپديت كنم تو اينترنت گشتم يه جا گفته بود بايد يه فايلي را دانلود كنيد رفتم گشتم يه سايت بود كه اونم درايور هاي ايسوس را براي دانلود گذاشته بود كه قبلا يكي را كه با مشخصات درايوم بود را دانلود كرده بودم اما جالب بود كه تو سايته درايو با مشخصات درايو منو سي دي رام زده بود فايلي را هم كه دانلود كرده بودم نرم افزار carambis driver updater 2.0.0 بود كه اونم نياز به خريد لايسنس داشت رفتم لايسنس بخرم اصلا نميشد يعني اول دنبال كرك و شماره سريالش گشتم ولي پيدا نشد الان هم نمي دونم بايد چي كار كنم.