PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه خلاصی از مورچـــــــــــــــــــــ ـه ها

ziba12
30-04-2013, 12:57
سلام

دوستان عزیزم دارم دیونه میشم .

مورچه های درشت درشت روی فروش و توی خونه هستن . واقعا اصلا خودمون هم نمیتونیم زندگی کنیم . تعدادشون هم فوق العاده زیاد هست .

همشون از توی باغچه حیاط میان و توی باغچه هم انقدر لانه دارن نمیشه تشخیص داد کدون لونشونه و کدو سوراخ خاک هستش .

حال بهترین راه حل برای خلاصی از دست شون چیه ؟ شما چه سمی رو پیشنهاد میکنین ؟ چیزی هست که با اب مخلوط شه و بعد بریزی باغچه هم درخت ها و بوته ها اسیب نبینه هم اینا بمیرن ؟!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از مدیران عزیز زحمت کش این بخش خواهش میکنم بزرگواری کنن این تایپیک رو قفل و یا انتقال و حذف نکنند . فقط یک هفته بزارین باز بمونه ببینم نظر دوستان چی هست . ممنون

ملا نصرالدین
01-05-2013, 08:23
مورچه ها از اون جانوارانی هستند که خلاصی ازشون راحت نیست...توی طبقه 4 اپارتمان هم پیدا میشن(البته از اون ریزها)
به احتمال زیاد همشون از باغچه نمیان.بعضی هاشون هم توی خونه لونه کردند
مامان من هم با این مشکل مواجه بود....اینجوری حلش کرد
اول دور تا دور بیرون خونه رو(یعنی قسمت حیاط) از این اسپری های سوسک کش تار و مار زد....این اسپری ها ماندگاریش زیاده.باعث میشه مورچه ها از باغچه و از ورودی ها به خانه نیان
بعد باید توی خانه اول اینها رو تعقیب کنید.من مطمئنم که توی خانه هم لانه کرده اند.دقیق گوشه ی دیوار ها و لای درز چهارچوب ها و... رو ببینید.وقتی پیدا کردید با سرنگ توی لانه شان نفت بریزید.وقتی هم که امدند بیرون با همون اسپری همشون رو بکشید.

بعد هم برای احتیاط دور تا دور داخل خانه رو اسپری بزنید.

فقط وقتی اسپری میزنید بچه کوچک و حیوان خانگی توی خانه نباشد.خودتون هم بهتره حدودا 1روز توی خانه نروید

زیاد شدن اینها به خاطر اینه که تا حالا اقدامی برای کشتنشون نکردید.

Lugah
01-05-2013, 12:10
مورچه که فقط از روی زمین نمیاد که روی زمین چیزی بریزی دیگه نیاد !

دیوار رو می خوای چیکار کنی ؟

همیشه یادتون باشه ! مورچه دو جا بیشتر نیست. یا اطراف لونه شون یا جایی که غذا باشه.

اگر توی خونه تون زیاد هستن به این دلایله. من هم احتمال زیادی میدم که یه جایی توی خونه هم لونه داشته باشن.

سعی کن خونه همیشه تمیز باشه. جارو برقی و تی و این چیزها مرتب باشه فراموش نکن. سعی هم بکن لونه شونو پیدا کنی.

بستن لونه کار اشتباهیه ! چون راه مورجه رو نمیشه بست. هرکاری هم که بکنی یه جای دیگه رو سوراخ می کنن میان بیرون .حتما باید نفت بریزی با سرنگ ! بعدش ببنیدش.

ziba12
01-05-2013, 14:09
دوستان تو باغچه هم هستند اگه نفت بریزم درخت هامون هم خشک میشن ... سمی چیزی ؟ بیشتر از باغچه و بیرون میان .... :n14:

m-530
01-05-2013, 14:14
ما هم یه دمت تارو مار زدیم از این پودرا ولی از بین نمیرن

من اخری از سم دلتا مترئون استفاده کردم اما یکم گرونه ولی ریشه کنشون میکنه

m-530
01-05-2013, 14:30
درباره این سم : منم اين مشكل رو داشتم . سمي بنام (( سايپرمترين - Sypermatrin )) يا سم ديگري بنام (( دلتا مترين - Deltametrin)) تهيه كنيد و به نسبت پنج در هزار، با آب مخلوط كنيد ( 5سي سي در يك ليتر آب ) و سپس با آب پاش يا سم پاش دستي در مسير مورچه ها مخصوصا در لانه ي آنها بپاشيد . مطمئن باشيد طوري نسل كشي بشه كه مورچه ها توي تاريخشون ثبت كنند !!توجه ؛ توجه :سم پاشي رو زمانيكه ميخواهيد از خونه بيرون بريد انجام بديد كه حد اقل يك نصف روز در منزل نباشيد.موفق باشيد

ziba12
01-05-2013, 14:32
ممنون ولی از این سم ها هم میشه تو باغچه استفاده کرد ؟ اسیبی به درختان نمیزنه ؟:n24:

New Solid Snake
01-05-2013, 19:40
ممنون ولی از این سم ها هم میشه تو باغچه استفاده کرد ؟ اسیبی به درختان نمیزنه ؟:n24:
دوست عزیز با راهنمایی دوستان شما فعلا از داخل منزل شروع کنین، چون تو باغچه فکر نکنم عملی باشه باید کل باغچه رو سمپاشی کنین این کار به نظرم عملی نیست به فرض مورچه های باغچه از بین رفت مورچه های باغچه همسایه رو میخوای چیکار کنی؟
مورچه ها برای رفت آمد از کسی اجازه نمیگیرن:n02:

mehdi.t.f
01-05-2013, 20:00
به هیچ عنوان هیچ نوع سم و حشره کشی رو پیشنهاد نمیکنم. مقداری گچ مخلوط با آب رو اماده کنید و به لانه هاشون در خانه بریزید. برای حیاط هم از این روش استفاده کنید. :n12:

New Solid Snake
01-05-2013, 20:09
به هیچ عنوان هیچ نوع سم و حشره کشی رو پیشنهاد نمیکنم. مقداری گچ مخلوط با آب رو اماده کنید و به لانه هاشون در خانه بریزید. برای حیاط هم از این روش استفاده کنید. :n12:

دوست عزیز شما این کار رو انجام دادی؟
آخه مورچه ها با گچ همدم هستن، خونشون تو گچه

5ajad
01-05-2013, 23:03
بابا این کارا چیه!:n09:
یه پورد هست به اسم: سوسک کش پرتو!
یکم بریز دور و بر لونشون چند ساعته همشون میمیرن!
دستتم بعدش بشور:دی

جلو عقرب بریزی میمیره چه برسه به مورچه!
هم روی این مورچه ریز ها که توی خونه هستم تست کردم و هم روی مورچه های بند انگشتی که توی باغچه هستن!
گوشه های آشپزخونه هم یکم بریز برای پیشگیری!

nikaien
02-05-2013, 02:31
سم هر کاریش کنی سمه. احتمال سرطان خون رو بالا میبره
اگه خونه سرامیک هستش کمی سرکه سفید در مسیر حرکت مورچه بریزید و یا با دستمال سرکه ای بمالید. مورچه از بوی سرکه فرار میکنه.

ziba12
02-05-2013, 08:57
باور کنید سرکه و گچ و فلفل سیاه و ..... کلی چیز ها رو تست کردم اما بازم بیشتر از باغچه میان ...تو خونه لونه ندارن ....خونه هم قدیمی ساخت نیست و 3 سال هست ساخته شده .

فقط از تو حیاط و باغچه میان ..:n19::n24::n28::n12:

Naadi
04-05-2013, 10:57
اگر میگی از بیرون میان از بیرون به چارچوب در و پنجره بریز. حالا یا نفت یا هرچیزی که فکر می کنی جواب میده. دیگه راهی نمونده که نگفته باشن.

اگر این هم جواب نداد باید از در گفتگو وارد شی. مثلا قول بده هر روز نیم کیلو خوردنی براشون ببری دم لونه تحویل بدی در عوض اونها توی خونه دنبال خوردنی نگردن.

Drug Man
04-05-2013, 12:35
درب لونشون یکم آبیلمو بریز یا جاهای که میدونی رفت و آمد میکنن مورچه ها خیلی از بوی آبلیمو بدشون میاد

befermatooo
04-05-2013, 12:56
ما همین مشکل رو داشتیم اما یه پودری بود که وقتی ریختم تو محل مورد نظر ، نابودشون کرد و دیگه نیومدن . رفتم خونه حتما همین پست رو ویرایش میکنم و اسم =ودر رو میگم بهت .

ziba12
04-05-2013, 14:54
دوستان ممنون ....دادا ش اسم این پودر رو میگین .:n24::n12: