مشاهده نسخه کامل
: لینوکس و نرم افزار هاش!!!
سلام دوستان . خسته نباشید .
قصد نصب لینوکس روی لپ تاپ رو دارم . لپ تاپم (n56vz asus ) هستش
قبل از نصب می خواستم یه چیزهایی رو بپرسم .
آیا برای این نرم افزار های جایگزین مناسبی در لینوکس وجود داره ؟ اگه آره چطور می شه بهشون دسترسی پیدا کرد ؟
photoshop
maya
premiere pro
after effects
flash
آیا می شه نرم افزار های ویندوز رو روی لینوکس اجرا کرد ؟ (مثلا با استفاده از wine ) تا چه حدی بازدهی داره ؟ مثلا نرم افزار های بالا رو می شه ؟
اگه بخوام همزمان با ویندوز لینوکس داشته باشم آیا به یک درایو جدا نیاز دارم؟ حجمش باید چقدر باشه ؟
ممنون دوستان ، ! پیشاپیش!
آیا برای این نرم افزار های جایگزین مناسبی در لینوکس وجود داره ؟ اگه آره چطور می شه بهشون دسترسی پیدا کرد ؟
photoshop
maya
premiere pro
after effects
flash
آیا می شه نرم افزار های ویندوز رو روی لینوکس اجرا کرد ؟ (مثلا با استفاده از wine ) تا چه حدی بازدهی داره ؟ مثلا نرم افزار های بالا رو می شه ؟
اگه بخوام همزمان با ویندوز لینوکس داشته باشم آیا به یک درایو جدا نیاز دارم؟ حجمش باید چقدر باشه ؟
سلام
توصیه میکنم اول داخل سیستم مجازی مثل vm ware یا virtual box تست کتید
از اطلاعاتتون منظورم کل هارد هست بک اپ تهیه کنید چون خیلی ها براشون پیش اومده که توی مراحل پارتیشن بندی اظلاعاتشون پاک شده.
هر نرم افزاری اگه برای لینوکس هم توزیع شده باشه تو سایت سازنده فقط میتونید پیدا کنید.
saeediranzad
30-04-2013, 14:09
photoshop
maya
premiere pro
after effects
flash
سلام
اگه منظور dual boot باشه؛ یعنی هم ویندوز و هم لینوکس؛ من برخلاف دوست دیگر توصیه میکنم یک پارتیشن برای لینوکس کنار بگذارید.
من خودم هم ویندوز8 دارم و هم دوتا لینوکس؛ هرکدام روی پارتیشن جداگانه.
نرم افزار برای لینوکس فراوونه. ولی اینها را که نوشتید من نمیشناسم.
Photoshop=Gimp البته سختتر و کمتوانتره.
Flash اگه منظور فلش پلیر باشه که در لینوکس نصب میشه و همتاهاییهم داره.
GIMP
Inkscape
Blender
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه برنامه بود اون موقع که با اوبونتو کار می کردم، یکی از فامیلامون بهم نشون داد،
اسم برنامه ش magic نمی دونم چی چی بود، که اونو که اجرا می کردی، می شد باهاش مثلا یه ویندوز xp همون روی اوبونتو باز کنی، اونجا با برنامه هایی هایی مثل office که عین اون پیدا نمیشه کار کنی و راحت باشی و لازم نباشه هِی از این سیستم عامل به اون سیستم عامل بری و هادرتم خیلی اشغال نشه.
اگرم می خواستی یه فایلی رو توی اون سیستم عاملی که روی اوبونتو ریخته بود سیو کنی، کافی بود که فقط برای برنامه یه حجمی اختصاص بدی و بگی که حق داره فلان سیستم عاملی که نصب کردم، همین قدر فضا داشته باشه برای استفاده.
دوست عزیز نگاهی به این لینک بنداز: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین جوابی که به این سوال داده شده نوشته خودمه اونو ببین، بالاییهارو از زیر چشم نگذرون حتی که بسیار عجیب و غریبن شاید از لینوکس فراریت هم بدن :))
Thor God
29-08-2013, 10:16
دوست عزیز کار شما گرافیکی هست. من لینوکس رو پیشنهاد نمیدم.
لینوکس بیشتر برای مباحث شبکه و کامپیوتر + کارهای روزمره خوبه. تو کارهای گرافیکی زیاد قوی نیست
موفق باشید.
دوست عزیز کار شما گرافیکی هست. من لینوکس رو پیشنهاد نمیدم.
لینوکس بیشتر برای مباحث شبکه و کامپیوتر + کارهای روزمره خوبه. تو کارهای گرافیکی زیاد قوی نیست
موفق باشید.
ما گرافیستها و انیمیشنکارهای زیادی رو توی لینوکس داریم.
تنها نرمافزاری که بنظر من با اون قدرت معادلی نه توی لینوکس و نه توی ویندوز و نه حتی مک نداره، فتوشاپه وگرنه بلندر قدرتش ثابت شدهست برای 3D
قبول دارم مایا نرمافزار خیلی قوییی هست ولی میشه کارهای خیلی خوب و با کیفیتی رو از خروجی بلندر گرفت. اون بستگی به شخص داره که چقدر میخواد روی وقتش برای یادگیری بلندر سرمایهگذاری کنه.
الآن یکی که با 3dsmax کار میکنه، حتی با علم بر قدرت مایا وقتی سالها با مکس کار کرده و شما بهش میگی بیا مایا کار کن و مکسرو بذار کنار، تا وارد مایا بشه میگه اه چقدر مزخرفه!
لینوکس بجز زمینه بازی در همه زمینهها کاربردی هست. هرچند من همیشه گفتم و میگم اگر کسی بصورت حرفهای فقط میخواد گرافیک کار کنه و این تنها استفادهاش از کامپیوترش هست، تنها سیستمعامل مناسب اون "Mac" هست و بس.
ali11500
18-12-2013, 09:35
به نام خدا
سلام
میخواستم بگم مایا ۲۰۱۴ برای لینوکس ردهت و فدورا نسخه داده.:n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.