PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید مانیتور با این مشخصات

Lichtenstein
29-04-2013, 23:13
سلام
من مانیتور ترجیحا LED می خوام،21،20 اینچ یا 22 (21 بهتره برام)، با بودجه ترجیحا تا 500 که این مشخصات رو بخوبی برآورده کنه :

-کارهای گرافیکی و عکاسی میکنم و کار بر روی عکس و این ها دارم
میخوام رنگ ها شفاف و طبیعی باشند.
کنتراست تصویر و کنتراست رنگ ها بالا باشه ( خیلی مهم)
و مشحصه مهم اینکه رنگ مشکی اش کاملا سیاه خالص و تیره باشه و نه سیاه ناخالص،روشن و بور.

-روزانه خیلی زیاد با اینترنت کار میکنم و نوشته و متن زیاد میخونم، میخوام مانیتور برای وب گردی و متن خواندن واضح و راحت باشه و چشم رو خسته نکنه در طولانی مدت و در خواندن متن ها.

-زاویه دید مانیتور تا حد خوبی زیاد باشه (بخصوص زاویه دید عمودی) و اگر مقداری از مقابل مانیتور کنار رفتیم باز هم تصویر واضح باشه. ( چون من خیلی وقت ها فرو میرم تو صندلی!و کاملا روبروی مانیتور نیستم)

-طول عمر مانیتور بالا باشه باتوجه به اینکه خیلی زیاد ازش استفاده میکنم.

ترجیحا بودجه ام 500 هست ولی اگر با این مشخصات قیمت بالاتر میره و می ارزه، حاضرم دور و بر 600 هم خرج کنم.

ممنون.

sharkmil65
29-04-2013, 23:28
من از قیمت روز بازار خبر ندارم ولی فکر میکنم 21 اینچ گرونتر از این حرفا باشه. دیماه یه xvision مانیتور تی وی (یعنی تلویزیون دیجیتال هم هست) خریدم 500 - کیفیت همه چیش خیلی پایینه. برای کاری که شما میخواین، ترجیحا ال جی یا سامسونگ مانیتوراشون بهتره...

Ali*Reza
30-04-2013, 14:13
باتوجه به انتظارات و کاربرد شما، من پیشنهاد میکنم با کمی هزینه بیشتر مانیتور LG LED 226V IPS رو با قیمت تقریبی 620 تهیه کنین که از پنل IPS هست.
این پنل وضوح و کیفیت بالاتری داره و زاویه دید خیلی خوبی هم داره.

persiantoolsbaz
30-04-2013, 14:42
با 550 تومن میتونی E2260V ال جی بخری . کنتراست خیلی خوبی داره و عمق رنگ مشکی و سفیدش خوبه .
ورودی hdmi و dvi داره .
ظاهرشم قشنگ و متفاوته .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lichtenstein
01-05-2013, 06:12
ممنون بابت جواب ها :)
بله E2260V ظاهر زیبا و شیکی داره و قیمت مناسب، اما با توجه به قابلیت IPS که الان خوندم، به نظرم مشخصات IPS 226V برام مناسب تره. (هر چند ظاهرش همچین جالب نیست برام البته از نزدیک ندیدم)

من توی سایت رسمی LG مدل هاشون رو دیدم، از توی مدل های IPS 22 اینچ، یک مدل باقی موند که برام با IPS 226 قابل رقابت باشه: مدل 22EA63T-P
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که گویا جدیدتر از 226V هست حداقل تولیدش قطع نشده.
آیا 22EA63T-P در بازار تهران موجود هست ؟ حدود قیمت ازش دارید؟

خب چیزهای اصلی که توجهم رو به این مدل جلب کردو من رو به شک انداخته بین این دو مدل:
در مورد 22EA63T-P:
- کنتراست اش رو نوشته 10M:1 که این خیلی توجهم رو جلب کرد.(226V و اکثر مدلهای حتی گرونتر هم کنتراست شون 5M:1 نوشته شده)
این تفاوت عدد واقعا در عمل هم جواب میده؟

- یه ویژگی که برای این مدل نوشته Super Resolution هست (با لوگوی چشم)، که من نفهمیدم این تکنولوژِ چی هست و چیکار میکنه. بهر حال این ویژگی توی 226V نبود.
حالا نمیدونم به نظر شما این چیه و در بهبود کیفیت تصویر بکار میاد؟

-قاب دور مانیتور باریک هست و ظاهرش هم بهتر از 226V هست. البته این برتری فرعی برام هست.
-------------
مشخصه هایی از 226V که برام برتر از مدل بالا هست:
-Super LED Backlight هست ولی مدل بالایی گویا صرفا LED Backlight هست. فکر کنم معنیش اینه که 226V تمام سطح پشتش کاملا LED هست که این بهتره. ولی حالا چقدر از LED معمولی بهتره در کیفیت و نور و رنگ تصویر رو نمیدونم.

--------------------------
خب به نظر شما نهایتا کدوم یکی از این دو مدل برتری کیفیت تصویر و رنگ و نور و اینها رو داره؟

22EA63T-P بخصوص با کنتراست 10M:1 اش یا IPS226V با Super LED Backlight اش ؟

البته مشروط بر اینکه 22EA63T-P اصلا توی بازار باشه و زیاد هم گرون نباشه!