ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری.فوری-پرسش در باره یک ازمایش

mohammad varaste
29-04-2013, 23:07
سلام دوستان
راستش امروز آزمایشهای خواهرمو بردم دکتر و دکتر به شدت ما رو ترسوندش و گفت مشکل گلبول سفید داره و گفت همین حالا باید ببریدش اهواز یا تهران
ما هم اولش خیلی ترسیدیم ولی بردیم آزمایشو پیش یه متخصص اطفال که اون گفت مشکل از گلبولهای سفیده و باید آزمایش 5 روز دیگه تکرار بشه و اگه نتیجه همین بشه باید ببریدش تهران.
حالا من چند تا سوال دارم---1.توی ازمایش تعداد گلبولهای سفید رو 3000 نوشته آیا این بیماری واقعا اینقد وضعش حاده و خطرناک ؟2-.با توجه به این که در وسط مریضی این آزمایش رو از خواهرم گریفتیم میتونه امکان خطا توش رخ داده باشه ؟
مقدار ESRرو هم زده 9 .که احتمالا این یکی هم غیر طبیعی باشه.
اگه میشه بگین این بیماری واقعا خیلی خطرناکه ؟راه درمانی داره ؟

mohammad varaste
29-04-2013, 23:09
سنش هم 12 سال-من از این میترسم مریضی بدی باشه و دکترا نخوان بگن که روحیمون خراب بشه

30vil
29-04-2013, 23:14
دوست عزیز کمتر از 2500 خطرناکه اما 3000 هم کمه و لکوپنی خفیف هستش زیاد نگران نباشید

mohammad varaste
29-04-2013, 23:17
نه من این برام سواله که چرا گفتن باید برده بشه شهر دیگه
این مریضی درمان خاصی داره ؟
یا اینکه قضیه چیز دیگست.
ممنون بابت پاسخ

30vil
29-04-2013, 23:20
باید بررسی بشه ببینن علت این که تعداد گلبول سفید پایین اومده چیه

بعضی از بیماری ها باعث کاهش میشه باید کنترل بشه به همین دلیل گفتن برید تهران

شما حتما موضوع را پیگیری کنید

sharkmil65
29-04-2013, 23:22
دوست عزیز توی ایران بیمارستان تخصصی مشکلات خونی زیاد نیست و خون هم چیزی نیست که بخوان صبر کنن که خودش خوب بشه برای همین میگن ببرین یه بیمارستان مجهز که هم دکترای متخصص داره و هم امکانات زیاد. در ضمن باید بگم بیمارستان شریعتی تهران یکی از بهترین بیمارستان های خاورمیانست و بهترین دکترها اونجا مشغولن. ایشالا که کارتون به اونجا نکشه ولی اگه کشید هم اصلا نگران نباش. ایشالا زود خوب میشه...
:n16:

mohammad varaste
29-04-2013, 23:25
من سرچ کردم تو اینترنت یکی دوجا گفتن که این بیماری اگه زود درمان نشه ممکنه موجب سرطان بشه .:n04:

امشب سکته نکنم خوبه

همونطور که گفتم راستش گفته های این دوتا دکتر به کنار
اینکه با لحن خیلی ترسناکی گفتن خطرناکه و باید برده بشه شهر دیگه مارو به وحشت انداخته

mohammad varaste
29-04-2013, 23:26
دوست عزیز توی ایران بیمارستان تخصصی مشکلات خونی زیاد نیست و خون هم چیزی نیست که بخوان صبر کنن که خودش خوب بشه برای همین میگن ببرین یه بیمارستان مجهز که هم دکترای متخصص داره و هم امکانات زیاد. در ضمن باید بگم بیمارستان شریعتی تهران یکی از بهترین بیمارستان های خاورمیانست و بهترین دکترها اونجا مشغولن. ایشالا که کارتون به اونجا نکشه ولی اگه کشید هم اصلا نگران نباش. ایشالا زود خوب میشه...
:n16:
تشکر بابت پاسخ.

30vil
29-04-2013, 23:35
دوست عزیز نگران نباشید حتی سو تغذیه هم میتونه این نتایج را نشون بده

پس با دید مثبت به این قضیه نگاه کنید انشاالله که مسئله خاصی نیست

mohammad varaste
30-04-2013, 00:11
میشه واضح صحبت کنید ؟
دید منفی قضیه چیه ؟
منظورم این هستش که این بیماری بد ترین شرایطش چی بر سر بیمار میاره ؟
و به نظرتون اینکه دقیقا وقتی مریض بودش ما این آزمایشو ازش گرفتیم میتونه تاثیر گذار بوده باشه و ما یه بار دیگه حالا که خوب شده باید ازش آزمایش بگیریم؟

mohammad varaste
30-04-2013, 09:27
دوست عزیز این لکوپنی خفیف نمیتونه علامتی از یه مریضی بدتر باشه ؟
اصلا خودش مریضی بدی هست ؟درمانش چجوریه ؟

mohammad varaste
30-04-2013, 09:27
دوست عزیز ما این آزمایشو دقیقا وقتی گرفتیم که خواهرم به شدت مریض بود
این نمیتونه یکی ازدلایل پایین بودن گلبولهای سفید بوده باشه ؟

بعضی جاها نوشته بود که اونایی که گلبول سفید خونشون کمه به خاطر مغز استخان سرشونه(یه همچین چیزی بود دقیق یادم نیستش) که در واقع همون سرطان خون هستش:n04:
اونایی که سرطان خون دارن میزان گلبول سفیدشون چندتاست ؟

30vil
30-04-2013, 10:50
دوست عزیز حتی یک سرماخوردگی هم میتونه نتایج آزمایش را تغییر بده

شاید علت کمبود گلبولها مریضی ایشون بوده

mohammad varaste
30-04-2013, 11:12
آره امیدوارم اینطور باشه و لکوپنی موقت باشه و به صورت مریضی نباشه

در هر صورت بابت راهنمایی ممنون ایشالا فرصتش پیش بیاد و بتونم جبران کنم

mohammad varaste
30-04-2013, 23:24
WBC رو توی آزمایش چجور نشون میدن ؟
تو برگه آزمایش نوشته 2.95
این 2095 حساب میشه یا 2950 ؟

manuch
06-05-2013, 00:38
دوست عزیز! شما هیچ مطلب خاصی ننوشته اید که هیچ نتیجه ای گرفته بشه ولی انتظار دارید همه اطلاعات رو بگیرید. اصلا گلبول سفید زیر 3 هزار هم چیز خاصی نداره. دوباره تکرار می کنند، ارزیابی می کنند، احتمالا رفتارتون با پزشک خوب نبوده، خواسته از سرش واز کنه. گفته برو تهران دیگه نبینمت!