ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درد شدید دندان عصب کشی شده بعد از پر کردن

rafaelmehraban
29-04-2013, 21:54
سلام.
بچه ها یکی از دندان های کرسی من(شماره 7) پوسیدگی زیادی داشت که کار به عصب کشی کشید و هفته پیش عصب کشی و گذاشتن پانسمان انجام شد که تقریبا دردی نداشت و بعد از یکی دو ساعت کاملا درد برطرف شد و با فشار دادن دندان هام رو هم حتی هیچ دردی نبود ولی وقتی بهم می زدم درد مختصری داشت.

دیروز برای پر کردن دندانم رفتم و به دکتر گفتم که می خوام با آمالگام پر بشه و دکتر بدون بی حسی پانسمان رو برداشت و کار رو انجام داد ولی حین کار بهم گفت که باید یه قسمت از لثه رو بشکافه که خب درد داشت و بعدش که کار تموم شد دیگه دردی نداشت و همون موقع هم کار کوتاه و بلند کردن اون ماده رو انجام داد.بعد از بی حسی تقریبا دردی نداشتم.و دندان هام کاملا رو هم میومد و خیلی همه چی عالی بود و به توصیه دکتر هم تا الان اصلا با اون سمت چیزی نخوردم.

ولی از امروز صبح شدیدا دندونم درد گرفته.حتی نمی تونم دندونام رو هم بزارم و یه مشکل عجیب ترم این که اون دندون به نظرم کمی ورم کرده چون دیشب دندونام کاملا رو هم میومد و راحت بودم ولی الان با درد شدیدی که دارم سعی کردم دهنمو ببندم کنه دیدم بله به نظرم اون سمت بالاتره. و راستی اینقدر او دندونم ناراحته که فقط کافیه دندون بالایی یه بر خورد مختصر با این بکنه که فریادم بره به آسمان.

و در ضمن خوب که نگاه کردم به نظرم با آملگام پر نشده ؟ چون نقره ای رنگ و یا براق نیست و در ضمن شبیه کمپوزیت هم که هم رنگ دندون هست نیست بیشتر طوسی مات هست.(معلوم نیست یارو با چی پر کرده تازه 350 تومنم تا حالا گرفته.)

به نظرتون مشکل از کجاست آیا عصب کشی درست انجام نشده؟
این درد و ورم برای چیه؟
این ماده ای که استفاده کرد دیگه چیه؟
کلا هر نظر یا تجربه ای دارید بهم بگید.
ممنون

mortezaon
29-04-2013, 22:55
سلام براى درد دندون فعلا کپسول پروفن را بخور
تا صبح آروم بخوابى بعد فردا برو دکتر

mortezaon
29-04-2013, 23:02
با توجه به رنگش همون آمالگام هستش ولى چون عصب کشى کردى ىه چند روزى درد داره

nikaien
30-04-2013, 05:53
در عصب کشی بیشترین درد مرحله دوم یعنی همون پر کردن دندان هستش. طبیعی هستش کم کم بعد از ده روزی خوب میشه نگران نباش.
من سر همین عصب کشی دردی کشیدم که برای دشمنم هم این درد رو آرزو نمیکنم

SQARIYOM
03-05-2013, 14:50
از پروفن همراه با اریترومایسین استفاده کنید
درد تا مدتی طبیعی است و ناشی از التهاب و وجود جسم خارجی در کانال دندان است که سبب پاسخ ایمنی بدن میشه
پروفن برای کاهش التهاب و اریترومایسین جهت پیشگیری از عفونت است
اون ماده خاکستری هم همون امالگام هست بعد مدتی که سطحش صاف و پولیش شد براق میشه ...

ghahremanimehdi
03-05-2013, 14:55
بعد از عصب کشی حداقل تا 3 روز شدیدا درد داره.طبیعیه. منم تجربه اش رو داشتم . به حدی تیر میکشه که انگار چشم آدم از حدقه داره در میاد. مجبوری پروفن بخوری تا ردیف بشه.