ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپدیت es6980 tv

Hashem 289
29-04-2013, 20:44
فایل آپدیت سامسونک es6980 رو از کجا میشه دانلود کرد
سایتهای خارجی اصلا همچین ورژنی ندارند .

matinpour
29-04-2013, 21:34
فایل آپدیت سامسونک es6980 رو از کجا میشه دانلود کرد
سایتهای خارجی اصلا همچین ورژنی ندارند .

دوست عزیز

نام گذاری ایران برای این مدل ES6980 و نام گذاری اصلی آن ES6800M می باشد. و اینم سایت شما برای دانلود فریمور تان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

Hashem 289
30-04-2013, 08:42
دوست عزیز آپدیت شد ممنون .

ehsanbh
06-06-2013, 22:10
سلام
از آدرس بالا فایل T-MST10PDEUC-1034.1.exe رو دانلود کردم و اونرو روی فلش اکسترکت کردم .ولی تلویزیون پس از جستجو پیغام میدهد فایل آپدیت پیدا نشده است.
خیلی عجیبه در حالی که تلویزیون من هم ES6980 هستش.:n13:

matinpour
06-06-2013, 22:55
سلام
از آدرس بالا فایل T-MST10PDEUC-1034.1.exe رو دانلود کردم و اونرو روی فلش اکسترکت کردم .ولی تلویزیون پس از جستجو پیغام میدهد فایل آپدیت پیدا نشده است.
خیلی عجیبه در حالی که تلویزیون من هم ES6980 هستش.:n13:

دوست عزیز

آیا شما برای آبدیت اینگونه عمل کردید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
اگر اینگونه عمل کردید و جواب نگرفتید بدانید که فریمور شما معادل همان ورژن است که دیگر نمی یابد

ehsanbh
07-06-2013, 09:10
دوست عزیز

آیا شما برای آبدیت اینگونه عمل کردید
آبدیت کردن فریمور
اگر اینگونه عمل کردید و جواب نگرفتید بدانید که فریمور شما معادل همان ورژن است که دیگر نمی یابد
در سایت سامسونگ وارد بخش پشتیبانی شدم و firmware مخصوص es6800 رو دانلود کردم (هماطور که در پستهای بالا اشاره شد تلویزیون من es6980 هستش).اسم فایل دانلود شده
T-MST10PDEUC-1034.1.exe میباشد. کاملا واضحه که ورژن فایل دانلود شده 1034.1 میباشد.
ازطرف دیگه منو-->پشتیبانی----> بروزرسانی ورژن تلویزیون را 1017 اعلام میکند.
توجه بفرمایید مراحل آپدیت را به کرات و با دقت انجام دادم ولی تلویزیون فایل آپدیت را پیدا نمیکند.
کلا میخوام بگم این ES6980 تلویزیون عجیبیبه همانطور که در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودتون دیدیت با بقیه تلویزیونهای سامسونگ متفاوته. و واقعا منو خسته کرده.:n27:

matinpour
07-06-2013, 10:58
در سایت سامسونگ وارد بخش پشتیبانی شدم و firmware مخصوص es6800 رو دانلود کردم (هماطور که در پستهای بالا اشاره شد تلویزیون من es6980 هستش).اسم فایل دانلود شده
T-MST10PDEUC-1034.1.exe میباشد. کاملا واضحه که ورژن فایل دانلود شده 1034.1 میباشد.

ازطرف دیگه منو-->پشتیبانی----> بروزرسانی ورژن تلویزیون را 1017 اعلام میکند.
توجه بفرمایید مراحل آپدیت را به کرات و با دقت انجام دادم ولی تلویزیون فایل آپدیت را پیدا نمیکند.
کلا میخوام بگم این ES6980 تلویزیون عجیبیبه همانطور که در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودتون دیدیت با بقیه تلویزیونهای سامسونگ متفاوته. و واقعا منو خسته کرده.:n27:

دوست عزیز
مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید چون مدل آن دوستی که از دانلود این مدل استفاده کرده و انجام شده همان es 6980 بوده پس مدل مشگل ندارد وگرنه برای او هم انجام نمی شود

ehsanbh
07-06-2013, 11:07
Model name: UA40ES6980M
Model Code: UA40ES6980MSHD
Type No: UA40ES6980

matinpour
07-06-2013, 12:25
Model name: UA40ES6980M
Model Code: UA40ES6980MSHD
Type No: UA40ES6980

دوست عزیز
این مدل در سه پسوند R- W- M عرض شده است که پسوندهای M و W بجز در مورد ولتاژ منبع تغذیه که مدل ایرانی یا همان W که 110-120 است در موارد دیگر یکسان هستند. ولی مدل پسوند R که در امارات عرضه میشود قابلیت صدای 3D و ورودی SCART هم به آن افزوده شده است ولی متاسفانه سایت ایران فریمور را قرار نداده و سایت امارات هم همان ورژن دستگاه شماست و هنوز فایل جدید را قرار نداده و فقط سایت نیوزلند یا همان M ورژن جدید را قرار داده که ممکن است از لحاظ محتوا و کدهای دسترسی با تلویزیون شما ساز گار نباشد که جواب نمی دهد و فقط ورژنی را می پزیرد که از ورژن خودش بالاتر باشد از نظر محتوا نه از نظر نام ورژن
این سایت امارات

ehsanbh
07-06-2013, 13:48
دوست عزیز
این مدل در سه پسوند R- W- M عرض شده است که پسوندهای M و W بجز در مورد ولتاژ منبع تغذیه که مدل ایرانی یا همان W که 110-120 است در موارد دیگر یکسان هستند. ولی مدل پسوند R که در امارات عرضه میشود قابلیت صدای 3D و ورودی SCART هم به آن افزوده شده است ولی متاسفانه سایت ایران فریمور را قرار نداده و سایت امارات هم همان ورژن دستگاه شماست و هنوز فایل جدید را قرار نداده و فقط سایت نیوزلند یا همان M ورژن جدید را قرار داده که ممکن است از لحاظ محتوا و کدهای دسترسی با تلویزیون شما ساز گار نباشد که جواب نمی دهد و فقط ورژنی را می پزیرد که از ورژن خودش بالاتر باشد از نظر محتوا نه از نظر نام ورژن
این سایت امارات
ضمن تشکر از نکته دقیق جالب و کاربردی که فرمودید:n16: یک سوال برام پیش اومده:
تلویزیون من دقیقا کدوم ورژنه و از کجا متوجه میشوید؟
اگر ورژن M هست (
Model name: UA40ES6980M) اینکه دقیقا همان مدلیست که در سایت نیوزلند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومده.پس باید بشه آپدیت کرد.اینطور نیست؟
در غیر اینصورت یه توضیحی بفرمایید.

با تشکر

matinpour
07-06-2013, 17:50
ضمن تشکر از نکته دقیق جالب و کاربردی که فرمودید:n16: یک سوال برام پیش اومده:
تلویزیون من دقیقا کدوم ورژنه و از کجا متوجه میشوید؟
اگر ورژن M هست (
Model name: UA40ES6980M) اینکه دقیقا همان مدلیست که در سایت نیوزلند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومده.پس باید بشه آپدیت کرد.اینطور نیست؟
در غیر اینصورت یه توضیحی بفرمایید.

با تشکر

دوست عزیز

چون شما این مدل را از ایران و نمایندگی سام سرویس خریدید بنا بر ورژن مدل دستگاه شما پسوند W دارد و همانطوری که گفتم حتی از نظر ولتاژ منبع تغذیه هم متفاوت است به نمایندگی های تعمییر سام سرویس بروید و از آنها فریمور تان را درخواست کنید یا منتظر بمانید که سایت امارات فریمور جدید را بگذارد و از آن آبدبت کنید چون برنامه های امارات فارسی هم دارد و با سیستم ایران بیشتر سازگار است من خودم از برنامه های امارات استفاده می کنم

amdd57
27-05-2021, 02:38
بسیار متشکرم از توضیحات مفید شما. امیدوارم که من هم موفق شوم و مشکلم حل شود