ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست کمک برای دسترسی به اینترنت در مناطق دور افتاده

ali-bakhtiari
29-04-2013, 17:32
سلام به همه دوستان عزیز

من در حال انتقال به روستایی در سیستان و بلوچستان هستم و در اونجا فقط همراه اول انتن میده و اینترنتش تازه راه افتاده که الان اینترنت خط همراه اولمو فعال کردم و یه طرح یک ماهه خریدم ولی خیلی افتضاحه حتی

یک صفحه رو هم باز نمیکنه( هنوز الان تو شهرم برم اونجا که دیگه...)

حالا از دوستان میخواستم بپرسم راهی برای دسترسی به اینترنت دارن به من پیشنهاد بدن؟؟؟

متشکر

The Jok3r
29-04-2013, 21:41
والا فک نمیکنم راهی باشه، بهترین راهش همون تلفن و adsl هست که نداره
اما توی کوه و کمر بشرطی که شرکت باشه و.. که از جزییات خبر ندارم و هزینه نسبتاً زیاد میشه اینترنت ماهواره ای گرفت

razmjoo
29-04-2013, 21:46
اینترنت ماه*و*اره*ای:n28:

razmjoo
29-04-2013, 21:48
از سند دیتا با همراه اول و دریافت با همون ک گفتم . ک گرون درمیاد . تنها چارتم همینه:n03:

The Jok3r
29-04-2013, 21:51
از سند دیتا با همراه اول و دریافت با همون ک گفتم . ک گرون درمیاد . تنها چارتم همینه:n03:

نه اون ماهواره ای که من میگم دو طرفست هیچی نیاز نداره،و نمیدونم تحت چه شرایطی میدن،به ایشون که کلاً اجازه نمیدن، سرعت سند همراه اول که چندین برابر بدتر از رسیوش هست یعنی اون یکی روش(یک طرفه) هم فایده نداره

اما من دیدم روستاهای دورافتاده ای که adsl دارن

wooooow
29-04-2013, 22:03
سرعت سند اگه یه ذره هم پایین باشه مشکلی نداره
واسه پیج بازکردن زیاد اطلاعات ارسال نمیشه و میشه از اینترنت ماه**واره ای استفاده کرد

اون اینترنت ماه**واره ای دوطرفه رو هم اصلا مجوز نمیدن (( فقط اداری و مجوز شخصی نمیدن ))
در روش یکطرفه سرعت دریافت زیاده ولی باید حداقل یه چیزی باشه که یه چند کیلوبایتی ارسال کنه

/////////

سرعت ارسال همراه اول یعنی به 15 هم نمیرسه ؟/ :n13:

*Forgotten*
29-04-2013, 22:23
تنها راه همونطور که دوستان گفتن ماهی وارست و گرون بودن سرویساش

ولی راه انداختنش کاری نداره مشکل بزرگتر پیدا کردن فروشنده اکانت هست که فکر کنم نسلشون منقزض شدن دیگه کسی پیدا نمیشه بفروشه

خودم یه مدت استفاده میکردم ولی تهیه اکانتاش گرون و پر دردسره تازه باید یه منبع سند پیدا کنی یا دو طرفه

کلا بیخیالش بشی بهتره