مشاهده نسخه کامل
: فعال کردن تیونر دیجیتال ال سی دی سامسونگ سری 6
سلام
چگونه می شود کانال های دیجیتال رو با این مدل گرفت
Samsung LE40A686M1F 40 Inch HD Ready 1080P LCD TV
چگونه وارد منو مخفی باید شد ؟؟؟
matinpour
29-04-2013, 15:52
سلام
چگونه می شود کانال های دیجیتال رو با این مدل گرفت
Samsung LE40A686M1F 40 Inch HD Ready 1080P LCD TV
چگونه وارد منو مخفی باید شد ؟؟؟
دوست عزیز
شما برای اینکار باید وارد منو مخفی بشوید.
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
و سپس
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
این کار تخصصی است و روشی کاربردی برای نصابان است. و اگر به دقت عمل نشود و به مدل سیستم هم توجه نشود ممکن است باعث مشگل و آسیب به سیستمتان شود.
در این تایپیک به مدلهای دیگر برای نصب اشاره شده.
تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
armaangharibi
15-09-2013, 06:45
سلام
گزینه local set غیر فعاله
led 3D UA46ES6960
برای فعال کردن local set یه روش امتحان کردم که جواب نداد.(
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر اطلاعاتی در این مورد دارین،ممنون میشم منو راهنمایی کنید
مرسی
matinpour
15-09-2013, 14:17
سلام
گزینه local set غیر فعاله
led 3D UA46ES6960
برای فعال کردن local set یه روش امتحان کردم که جواب نداد.(
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر اطلاعاتی در این مورد دارین،ممنون میشم منو راهنمایی کنید
مرسی
دوست عزیز
برای فعال سازی از مطلب زیر استفاده کنید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را FARSIN و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
منو <---- سیستم <----- زمان <--- ساعت< ---- حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی را <----- دستی< --- ok میکنید . و سپس در منوی دستی GMT<---- را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره
و بعد از این کار سپس در حالت tv و در حالت تماشا تلویزیون دیجیتال دکمه INFOاز روی کنترول را زده می بینید که ساعت دیجیتال برنامه تلویزیون با ساعت تلویزیون یکی است
payeezesabz
28-09-2013, 19:48
سلام.
من چند تا مشکل دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
من در قسمت local set اصلا گرینه های Ed ندارم. همه گزینه ها Ea هستن.
در قسمت tuner هم گزینه auto ندارم.
باید چه کار کنم؟
matinpour
28-09-2013, 20:06
سلام.
من چند تا مشکل دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
من در قسمت local set اصلا گرینه های Ed ندارم. همه گزینه ها Ea هستن.
در قسمت tuner هم گزینه auto ندارم.
باید چه کار کنم؟
دوست عزیز
اول اینکه مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید. و بعد اینکه EA به معنی آنالوگ است و مهم نیست که تیونر شما AUTO را ندارد روی همان آیتمی که قبلا بود بگذارید. و سوم اینکه احتمالا سیستم شما دیجیتال ندارد.
payeezesabz
29-09-2013, 13:48
ممنون از پاسخ تون.
مدل تلویزیون اینه:
LA32C465C4
matinpour
29-09-2013, 21:03
ممنون از پاسخ تون.
مدل تلویزیون اینه:
LA32C465C4
دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم سری 4 اصلا دیجیتال ندارد
omid.1900
05-10-2013, 11:39
با سلام ،در مورد tv samsung_LA22B690T6S راهنمایی کنید.:n03:
کانال دیجیتال رو چطور فعال کنم؟
MENU مخفی رو میاد ولی هر چی تغییرات میدم گزینه دیجیتالی نمیاد.
آیا از درگاه USB استفاده ای میشه؟
آیا آپدیتی برای این سری 6 وجود دارد؟
MENU قابل آپدیت است؟
matinpour
05-10-2013, 22:14
با سلام ،در مورد tv samsung_LA22B690T6S راهنمایی کنید.:n03:
کانال دیجیتال رو چطور فعال کنم؟
MENU مخفی رو میاد ولی هر چی تغییرات میدم گزینه دیجیتالی نمیاد.
آیا از درگاه USB استفاده ای میشه؟
آیا آپدیتی برای این سری 6 وجود دارد؟
MENU قابل آپدیت است؟
دوست عزیز
فکر می کنم سری B این تلویزیونها قابلیت دیجیتال ندارد و آبدیت هم ندارد
[QUOTE=matinpour;7879182]دوست عزیز
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را FARSIN و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
میخواستم بدونم این کارایی که گفتین رو کردم تلویزیون ساخت مالزی هست حالا که از سایتش میخوام آپدیت اومده انجام بدم با USB میگه فایل نیست,با خود تلویزیون هم میگه آپدیت جدید نیومده...
چیکار باید بکنم؟ این تنظیمات که عوضش کردم رو آپدیت هم مشکلی ایجاد میکنه؟
meysam302
08-01-2014, 19:15
با سلام منم همچین مشکلی دارم مدل تلویزیون من ua40eh6030R سه بعدی است از بانه خریدم گزینه دیجیتال داره اما سرچ میکنم چیزی نمیاره یکمی هم منو مخفی فرق میکنه طبق گفته اولین پست مراحل رو طی کردم . مرحله chtable وجود نداشت .تو sub option اصلا گزینه lang.. arabic نبود که iran کنم . ttx group هم نبود region هم asia Dtv نداشت .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
تو این صفحه یکی از دوستان راهی گفته آیاا امتحانش کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matinpour
08-01-2014, 19:51
با سلام منم همچین مشکلی دارم مدل تلویزیون من ua40eh6030R سه بعدی است از بانه خریدم گزینه دیجیتال داره اما سرچ میکنم چیزی نمیاره یکمی هم منو مخفی فرق میکنه طبق گفته اولین پست مراحل رو طی کردم . مرحله chtable وجود نداشت .تو sub option اصلا گزینه lang.. arabic نبود که iran کنم . ttx group هم نبود region هم asia Dtv نداشت .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
تو این صفحه یکی از دوستان راهی گفته آیاا امتحانش کنم ؟
دوست عزیز
آن طریقی که شما در آن سایت دیدید یرای سری D به پایین اسنت و برای سری E به بالا باید از پست بالا استفاده کنید و حتما هم باید کنترول دست ساز برای اینکار بسازید یا تهیه کنید
meysam302
08-01-2014, 20:45
منظورتون همچین کنترلی هست ؟
meysam302
08-01-2014, 21:10
راستی تلویزیون برادرمم دستکاری کردم تصویر وارونه شده و تصویر رنگش بنفش شده . مدلش la32d400e1
matinpour
09-01-2014, 00:26
منظورتون همچین کنترلی هست ؟
دوست عزیز
بله دقیقا همان کنترول است
meysam302
09-01-2014, 13:02
دوست عزیزم نگفتین برای وارونه شدن تصویر کجارو تغییر بدم ؟
matinpour
09-01-2014, 20:07
دوست عزیزم نگفتین برای وارونه شدن تصویر کجارو تغییر بدم ؟
دوست عزیز
اول که باید بدانید که چه چیزی را تغییر دادید و بعد به این تایپیک رفته ببینید مشگل شما با کدام روش حل می شود مخصوصا راه حل نهایی که مطلب آن با رنگ قرمز نوشته شده
alirezapartoo
06-02-2014, 03:36
با سلام
تلویزیون من مدل 32B650 هست میخواستم ببینم دیجیتال داره؟ اگه داره تنظیماتشو بگین ممنون میشم. فارسی رو خودم کردم با تشکر
matinpour
06-02-2014, 23:06
با سلام
تلویزیون من مدل 32B650 هست میخواستم ببینم دیجیتال داره؟ اگه داره تنظیماتشو بگین ممنون میشم. فارسی رو خودم کردم با تشکر
دوست عزیز
برای اینکار به اینجا بروید
alirezapartoo
07-02-2014, 12:57
[QUOTE=alirezapartoo;8097192]با سلام
با تنظیم به dtv ورودی avi تصویرش قطع میشه زبان فارسی هم بهم میریزه از چپ به راست مینویسه ممنون میشم راهنمایی کنید
matinpour
07-02-2014, 13:29
[QUOTE=alirezapartoo;8097192]با سلام
با تنظیم به dtv ورودی avi تصویرش قطع میشه زبان فارسی هم بهم میریزه از چپ به راست مینویسه ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در
TV سامسونگ
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group راarabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتالو هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
لطفا به آیتمهای دیگر دست نزنید چون ممکن است دچار خسارت جبران ناپذیر شوید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alirezapartoo
22-02-2014, 01:09
سلام. تلوزیون من مدل سامسونگ LA32B650 هست میخواستم دیجیتالشو فعال کنم وسیله ای که با وصل کردن به گوشی گزینه های غیرفعالش فعال میشد رو درست کردم امتحان کردم کارمیکنه ولی وقتی رو گوشی میندازم و اون فایل صوتی رو اجرا میکنم کار نمیکنه با دوربین گوشی هم نگاه کردم دیوتها روشن نمیشه نمیدونم مشکل از فایل صوتی هست که دانلود کردم یا از یچیز دیگست لطفا اگه امکانش باشه زود راهنماییم کنین ممنون از لطفتون
matinpour
22-02-2014, 20:33
سلام. تلوزیون من مدل سامسونگ LA32B650 هست میخواستم دیجیتالشو فعال کنم وسیله ای که با وصل کردن به گوشی گزینه های غیرفعالش فعال میشد رو درست کردم امتحان کردم کارمیکنه ولی وقتی رو گوشی میندازم و اون فایل صوتی رو اجرا میکنم کار نمیکنه با دوربین گوشی هم نگاه کردم دیوتها روشن نمیشه نمیدونم مشکل از فایل صوتی هست که دانلود کردم یا از یچیز دیگست لطفا اگه امکانش باشه زود راهنماییم کنین ممنون از لطفتون
دوست عزیز
اول اینکه کنترولی که ساختی با این تعریفی که کردی مشگل دارد و دوم اینکه فکر نکنم تلویزیون تان قابلیت دیجیتال را داشته باشد.
mohsenafroozi
23-02-2014, 01:03
سلام ... ال سی دی من مدلش C610 هستش و 2 سال پیش خریدیم ، میخوام بدونم میشه به دیجیتال تبدیلش کرد یا نه؟
matinpour
23-02-2014, 21:07
سلام ... ال سی دی من مدلش C610 هستش و 2 سال پیش خریدیم ، میخوام بدونم میشه به دیجیتال تبدیلش کرد یا نه؟
دوست عزیز
خیر ندارد از ستاب باکس استفاده کنید
hadikhaf
01-03-2014, 16:49
راستی تلویزیون برادرمم دستکاری کردم تصویر وارونه شده و تصویر رنگش بنفش شده . مدلش la32d400e1
همون گزینه اول یعنی type رو عوض کنید درست میشه
r.soltani
03-03-2014, 10:42
سلام چجوري زبان فارسي و ديجيتال ال اي دي 46 اينج سري شش مدل اف رو فعال كنم
ua46f6400
لطفا راهنمایی کنید
ذر ضمن گزینه tuner روی auto ذخیره نمیشه و روی SI-ADI برمی گرده
matinpour
03-03-2014, 22:26
ua46f6400
دوست عزیز
از پست بالا در این صفحه استفاده کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در
TV سامسونگ
momo1364
03-03-2014, 22:59
ببخشید دوستان ریز مدل ال ای دی سامسونگ چه جوری پیدا کنم؟ من بدون گارانتی خریدم.... منو مخفی رفتم یه جا نوشته بود D5000 ... این مدل تیونر داره؟
matinpour
04-03-2014, 23:05
ببخشید دوستان ریز مدل ال ای دی سامسونگ چه جوری پیدا کنم؟ من بدون گارانتی خریدم.... منو مخفی رفتم یه جا نوشته بود D5000 ... این مدل تیونر داره؟
دوست عزیز
خیر این مدل قابلیت دیجیتال ندارد اینم سایت تلویزیونتان
r.soltani
04-03-2014, 23:36
ua46f6400
لطفا راهنمایی کنید
مراحل بالا رو انجام دادم و گیرنده فعال شد ولی دکمه voice ریموت کنترل دیگه کار نمی کنه و می نویسه موجود نیست لطفا راهنمایی کنید
matinpour
04-03-2014, 23:54
مراحل بالا رو انجام دادم و گیرنده فعال شد ولی دکمه voice ریموت کنترل دیگه کار نمی کنه و می نویسه موجود نیست لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز
اگر فقط همان آیتمهای فعال سازی را انجام دادید که نباید مشگلی داشته باشید مگر اینکه آیتم دیگری را دست زده باشید . با کنترول دست ساز منوی مخفی راباز و از همه منوهای آن عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید تا ببینم چه آیتمی خاموش و یا از غیر فعال شده است
ایمیلم alimatinpour@yahoo.com
mohammad007
03-04-2014, 07:50
سلام
مدل ال ای دی من سامسونگ 46uf6400 هست
برای ورود به منو مخفی گفته شده که از کنترل کلید اینفو رو بزنم
اما روی کنترل من ( از این ها هست که وسطش تاچ داره ویس هم داره) گزینه اینفوinfo وجود نداره
ممنون میشم راهنماییم کنید برای ورود به منو مخفی
matinpour
03-04-2014, 10:55
سلام
مدل ال ای دی من سامسونگ 46uf6400 هست
برای ورود به منو مخفی گفته شده که از کنترل کلید اینفو رو بزنم
اما روی کنترل من ( از این ها هست که وسطش تاچ داره ویس هم داره) گزینه اینفوinfo وجود نداره
ممنون میشم راهنماییم کنید برای ورود به منو مخفی
دوست عزیز
به اینجا برو#2562 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
lamburpak
07-04-2014, 14:34
دوست عزیز
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
و سپس
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
من مدل دستگاهم UA40F5500 iهست.طبق دستوری که دادی رفتم ولی قسمت sub option که میرم language-arabic نیستودر کل از این به بعد نیستن هیچ کدوک از گزینه ها که گفتین،میشه کمک کنین لطفا
matinpour
07-04-2014, 23:39
من مدل دستگاهم UA40F5500 iهست.طبق دستوری که دادی رفتم ولی قسمت sub option که میرم language-arabic نیستودر کل از این به بعد نیستن هیچ کدوک از گزینه ها که گفتین،میشه کمک کنین لطفا
دوست عزیز
بدنبال مطلب بالا اینم هست.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت راتوضیحمی دهد.
"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"565998 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود فایل میکس شدهFACTORY+3SPEED_inv.7z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AMIR2reza
10-04-2014, 10:15
من توی منوی مخفی میرم اما تیونرش حالت auto نداره
سری تلویزیونم اینه la40c550j1r
لطفا کمک کنید
matinpour
10-04-2014, 13:25
من توی منوی مخفی میرم اما تیونرش حالت auto نداره
سری تلویزیونم اینه la40c550j1r
لطفا کمک کنید
دوست عزیز
اگر قصد فعال کردن دیجیتال را دارید تلویزیون شما این قابلیت را ندارد.
اینم سایت مشخصات تلویزیونتان
alishafaat
04-05-2014, 20:38
سلام
من
تلویزیون 40f6400 دارم منو فارسی و گیرنده دیجیتال فعال کردم ولی voice دیگه کار نمیکنه
matinpour
04-05-2014, 22:30
سلام
من
تلویزیون 40f6400 دارم منو فارسی و گیرنده دیجیتال فعال کردم ولی voice دیگه کار نمیکنه
دوست عزیز
با تلویزیونتان و با کابل لن به اینترنت وصل شوید و از قسمت منو---> پشتیبانی آبدیت نرم افزار تلویزیونتان را آبدیت کنید تا مشگل
voice تان حل شود.
alishafaat
07-05-2014, 22:00
ممنون از راهنمایتون آبدیت کردم مشکل حل شد
Chalipa.net
09-05-2014, 00:19
سلام من تلویزیون مدل سامسونگ
UA46F5300
دارم و در منو مخفی هم نمیتونم لوکیشن رو دست بزنم و غیر فعاله .
در قسمت سرچ هم فقط انالوگ فعاله .
چطور میتونم فعال کنم؟
:n16:
matinpour
09-05-2014, 18:21
سلام من تلویزیون مدل سامسونگ
UA46F5300
دارم و در منو مخفی هم نمیتونم لوکیشن رو دست بزنم و غیر فعاله .
در قسمت سرچ هم فقط انالوگ فعاله .
چطور میتونم فعال کنم؟
:n16:
دوست عزیز
اگر تخصصی در این کار ندارید از شخصی که وارد به این امور است استفاده کنید چون وارد منوی مخفی شدن و دست زدن به آیتمهایی که نمی شناسید باعث خسارت شدید به تلویزیونتان خواهد شد ولی اگر واردید برای فعال سازی از این پست#4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید
سلام تلوزیون من مدل ua46f6400dk است تو منوی مخفی گزینه ی type رو عوض کردم:n02: می خواستم ببینم باید روی کدوم گزینه باشه
با تشکر
matinpour
22-05-2014, 23:12
سلام تلوزیون من مدل ua46f6400dk است تو منوی مخفی گزینه ی type رو عوض کردم:n02: می خواستم ببینم باید روی کدوم گزینه باشه
با تشکر
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید از جدول قسمت آخر آن عدد type شما قید شده
porya_spy
13-06-2014, 01:05
سلام
این مدل سامسونگ
40C6260چیکار کنم ؟ طبق پست اول که میرم اصن بعضی چیزا رو نداره :دی
matinpour
13-06-2014, 11:23
سلام
این مدل سامسونگ
40C6260
چیکار کنم ؟ طبق پست اول که میرم اصن بعضی چیزا رو نداره :دی
دوست عزیز
دلیلش این است که بعضی از آیتمها پنهان است و باید با کنترول دست ساز آنها را فعال کنید در همان پست هم توضیح داده شده.
javad.sh59
19-06-2014, 00:51
سلام من تلوزیون ساسونگ سری 6 40 اینچ دارم این کنترل رو درست کردم اما منوهاش فعال نشد راهنمایی کنید ممنون
matinpour
19-06-2014, 13:19
سلام من تلوزیون ساسونگ سری 6 40 اینچ دارم این کنترل رو درست کردم اما منوهاش فعال نشد راهنمایی کنید ممنون
دوست عزیز
تست کنترول دست ساز
دوست عزیز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
لازم بذکر است اگر قدرت صدا کم باشد ممکن است که کنترول عمل نکند صدای کافی برای این منظور 20db دسی بل است.
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
mhassanm
19-06-2014, 14:13
ua46f6400
لطفا راهنمایی کنید
عزييز منم گزینه tuner روی auto ذخیره نمیشه و روی SI-ADI برمی گردهمشكل دارم راه حل را پيدا كردي
mhassanm
19-06-2014, 14:19
دوست عزیز
اگر فقط همان آیتمهای فعال سازی را انجام دادید که نباید مشگلی داشته باشید مگر اینکه آیتم دیگری را دست زده باشید . با کنترول دست ساز منوی مخفی راباز و از همه منوهای آن عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید تا ببینم چه آیتمی خاموش و یا از غیر فعال شده است
ایمیلم alimatinpour@yahoo.com
من هم همين مدل تلويزيون u46f6400 را گرفتم دقيق همون كار ها رو انجام دادم tuner روي auto قرار نميگيره smart hub هم مقداري از صفحات قبل داخل صفحه بعدي قرار مي گيره ؟ دكمه voice هم كار نميكنه؟
matinpour
19-06-2014, 18:40
من هم همين مدل تلويزيون u46f6400 را گرفتم دقيق همون كار ها رو انجام دادم tuner روي auto قرار نميگيره smart hub هم مقداري از صفحات قبل داخل صفحه بعدي قرار مي گيره ؟ دكمه voice هم كار نميكنه؟
دوست عزیز
مهم نیست که روی آیتم auto ثابت نمی شود چون تیونر تلویزیون تان بطور خودکار ازتیونری که قابلیت دارداستفاده می کند و برای استفاده از اسمارت هاب از روی کنترول دکمه جلو رونده را فشار دهید تا بعداز حرکت از روی آیکونها به صفحه بعدی بروید. و ممکن است که باطری کنترول تان برای استفاده ضعیف شده باشد.
و اینکه می توانیدبا تلویزیون تان و بصورت آنلاین با کابل لن از طریق اینترنت تلویزیونتان را اگر مشگلی دارد آبدیت کنید
mhassanm
20-06-2014, 14:00
دوست عزیز
مهم نیست که روی آیتم auto ثابت نمی شود چون تیونر تلویزیون تان بطور خودکار ازتیونری که قابلیت دارداستفاده می کند و برای استفاده از اسمارت هاب از روی کنترول دکمه جلو رونده را فشار دهید تا بعداز حرکت از روی آیکونها به صفحه بعدی بروید. و ممکن است که باطری کنترول تان برای استفاده ضعیف شده باشد.
و اینکه می توانیدبا تلویزیون تان و بصورت آنلاین با کابل لن از طریق اینترنت تلویزیونتان را اگر مشگلی دارد آبدیت کنید
سلام مجدد مثل اينكه نتونستم منظورمو درست برسونم منظور از تداخل صفحات اسمارت يعني مقداري از نوشته هاي صفحه اجتماعي داخل صفحه برنامه ها قرار مي گيرد دقيقا مقدار كمي در گوشه هاي سمت راست و چپ صفحه ي ال اي دي حتي صفحات اسمارت چهار صفحه است اجتماعي< اخبار< برنامه ها ويه صفحه ديگه
راستي اين تلويزويون من از ميناب خريدم ميخواستم بدونم با نمونه ايرانيش 46f6450 ]چه فرقي داره؟ ال اي دي 6400 چينيه؟
mhassanm
20-06-2014, 14:15
سلام مجدد مثل اينكه نتونستم منظورمو درست برسونم منظور از تداخل صفحات اسمارت يعني مقداري از نوشته هاي صفحه اجتماعي داخل صفحه برنامه ها قرار مي گيرد دقيقا مقدار كمي در گوشه هاي سمت راست و چپ صفحه ي ال اي دي حتي صفحات اسمارت چهار صفحه است اجتماعي< اخبار< برنامه ها ويه صفحه ديگه
راستي اين تلويزويون من از ميناب خريدم ميخواستم بدونم با نمونه ايرانيش 46f6450 ]چه فرقي داره؟ ال اي دي 6400 چينيه؟
اسمارت هاب صفحه مووي و تي وي وجود نداره؟(
MOVIES & TV SHOWS)
matinpour
20-06-2014, 16:59
دوست عزیز
از نظر اسم متفاوت هستند ولی از نظر محتوا خیر و برای رفع عیب بطور آنلاین و با کابل لن آبدیت کنید مشگلتان حل می شود
matinpour
20-06-2014, 17:06
اسمارت هاب صفحه مووي و تي وي وجود نداره؟(
MOVIES & TV SHOWS)
دوست عزیز
اسمارت هاب تان را تنظیم مجدد کنید و دوباره حساب سامسونگ خود را در اسمارت هاب فعال کنید
mhassanm
20-06-2014, 23:36
دوست عزیز
اسمارت هاب تان را تنظیم مجدد کنید و دوباره حساب سامسونگ خود را در اسمارت هاب فعال کنید
عزيز آپديت كردم دكمه voice فعال شد اما مشكل اسمارت هاب نه؟
matinpour
21-06-2014, 00:18
عزيز آپديت كردم دكمه voice فعال شد اما مشكل اسمارت هاب نه؟
دوست عزیز
در پست بالا توضیح دادم
mozdabad
27-06-2014, 13:06
سلام من همه موارد رو زدم نشد تازه امدم بیرون برا سرچ گزینه جستجوی کانال فیلتر شد تلوزینم سری 6 فول اچ دی هست ایا دیجتال میشه ممنونم
matinpour
27-06-2014, 13:23
سلام من همه موارد رو زدم نشد تازه امدم بیرون برا سرچ گزینه جستجوی کانال فیلتر شد تلوزینم سری 6 فول اچ دی هست ایا دیجتال میشه ممنونم
دوست عزیز
قبل از اینکه سوالی مطرح کنید اول مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید و بعد بگویید که چه کاری را می خواهید انجام دهید. تا شما را بدرستی راهنمایی کنیم.
mahdi2127
23-07-2014, 03:29
مدل ال سی دی رو از کجا باید ببینم ؟؟
matinpour
23-07-2014, 09:46
مدل ال سی دی رو از کجا باید ببینم ؟؟
دوست عزیز
از روی بر چسب پشت تلویزیون و یا از روی کنترول در حالت خاموش این کدها را بزنید و در منوی آن مدل تلویزیونتان را ببینید ولی به هیچ آیتم دیگر دست نزنید و پس از آن تلویزیون را یک بار خاموش و روشن کنید
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
info> menu > mute > power
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
mahdi2127
23-07-2014, 17:50
دوست عزیز
از روی بر چسب پشت تلویزیون و یا از روی کنترول در حالت خاموش این کدها را بزنید و در منوی آن مدل تلویزیونتان را ببینید ولی به هیچ آیتم دیگر دست نزنید و پس از آن تلویزیون را یک بار خاموش و روشن کنید
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
info> menu > mute > power
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
کدمش مدل تلویزون؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
matinpour
23-07-2014, 19:09
کدمش مدل تلویزون؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز
مدل تلویزیون شما ua46c6900 است
mahdi2127
23-07-2014, 19:32
خیلی ممنون
دیجیتال داره ؟؟؟ میتونم فعالش کنم؟
matinpour
23-07-2014, 20:43
خیلی ممنون
دیجیتال داره ؟؟؟ میتونم فعالش کنم؟
دوست عزیز
در سایت گفته شده که دیجیتال ندارد ولی شما می توانید امتحان کنید از این تایپیک استفاده کنید.
androidkia
09-08-2014, 10:34
سلام مدل تلویزیون من ua46f5300 لطفا راهنمایی کنید چطور م ی تونم تیونر دیجیتال رو فعال کنم درضمن منو مخفی رفتم ولی بعضی از گزینهها مثل local غیرفعاله و مدلش رو اونجا زده uf5300
matinpour
09-08-2014, 11:11
سلام مدل تلویزیون من ua46f5300 لطفا راهنمایی کنید چطور م ی تونم تیونر دیجیتال رو فعال کنم درضمن منو مخفی رفتم ولی بعضی از گزینهها مثل local غیرفعاله و مدلش رو اونجا زده uf5300
دوست عزیز
تلویزیون شما قابلیت دیجیتال دارد و برای فعال سازی از این تایپک استفاده کنید.
و برای آبدیت کردن اگر نیاز بود از این سایت استفاده کنید.
amir0190
18-09-2014, 12:58
سلام دوستان، نحوه فعال سازی دیجیتال تلوزیون و فارسی سازی سامسونگ مدل "ua55h6400" رو کسی می دونه؟
من با info> menu > mute > power تونستم وارد منوی مخفی بشم ولی کاملا متفاوته با اونی که در پست های قبل گفته شده!
در ضمن گزینه Region روی iran_av هستش که غیرفعاله
با نرم افزار "ruSamsungTVCommunicator" آخرین ورژنشم چک کردم ولی بعد از سه چهار دقیقه که خودش کار می کنه ارور میده!
amir0190
18-09-2014, 12:59
سلام دوستان، نحوه فعال سازی دیجیتال تلوزیون و فارسی سازی سامسونگ مدل "ua55h6400" رو کسی می دونه؟
من با info> menu > mute > power تونستم وارد منوی مخفی بشم (البته نه با کنترل خود تلوزیون با نرم افزار کنترل که رو گوشیم نصب بود) ولی کاملا متفاوته با اونی که در پست های قبل گفته شده!
با نرم افزار "ruSamsungTVCommunicator" آخرین ورژنشم چک کردم ولی بعد از سه چهار دقیقه که خودش کار می کنه ارور میده!
matinpour
18-09-2014, 16:18
من با info> menu > mute > power تونستم وارد منوی مخفی بشم (البته نه با کنترل خود تلوزیون با نرم افزار کنترل که رو گوشیم نصب بود) ولی کاملا متفاوته با اونی که در پست های قبل گفته شده!
دوست عزیز
از این پست #15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.
و یا از این تایپیک
در ضمن این نرم افزار ruSamsungTVCommunicator برای سرس هاس d به پایین کار ساز است.
liyan123
22-09-2014, 20:00
دوستان من ی تلویزیون H6400 سامسونگ از بانه خریدم
منوی مخفیش رو با ی کنترل دیگ باز کردم
اما نمیدونم چ تنطیماتی رو تغییر دادم ک کنترل خودش از کار افتاده و کار نمیکنه.:n28::n28::n28:
نمیدونم باید چکار کنم. بابام میکشتم اگ بفهمه
هرکی تجربه ای داره بگه تورو خدا
آیا روشی هست ک این تنظیمات رو به حالت اولیه اش برگردوند؟
ضمن اینک توی منوی optionاش ن local set داره ن tunnerاش auto داره؟
matinpour
22-09-2014, 20:18
دوستان من ی تلویزیون H6400 سامسونگ از بانه خریدم
منوی مخفیش رو با ی کنترل دیگ باز کردم
اما نمیدونم چ تنطیماتی رو تغییر دادم ک کنترل خودش از کار افتاده و کار نمیکنه.:n28::n28::n28:
نمیدونم باید چکار کنم. بابام میکشم اگ بفهمه
هرکی تجربه ای داره بگه تورو خدا
ضمن اینک توی منوی optionاش ن local set داره ن tunnerاش auto داره؟
دوست عزیز
از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
در ضمن بدون داشتن اطلاعات وارد منوی مخفی نشوید که باعث خسارت شدید خواهد شد.و برای فعال سازی به این تایپیک بروید.
liyan123
22-09-2014, 21:10
دوست عزیز
از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
در ضمن بدون داشتن اطلاعات وارد منوی مخفی نشوید که باعث خسارت شدید خواهد شد.و برای فعال سازی به این تایپیک بروید.
آقا خدا خیر دنیا و آخرتتون رو بده
فقط میشه بگید گرفتن 3 ثانیه ای این کلیدها چ عملی رو انجام میده؟
و اینک چطوری میشه دیجیتال این تلویزیون رو فعال کرد؟
اصلا این گزینه هایی ک توی آموزش گفته شده رو نداره توی هیچکدوم از منوهاش
matinpour
22-09-2014, 22:41
آقا خدا خیر دنیا و آخرتتون رو بده
فقط میشه بگید گرفتن 3 ثانیه ای این کلیدها چ عملی رو انجام میده؟
و اینک چطوری میشه دیجیتال این تلویزیون رو فعال کرد؟
اصلا این گزینه هایی ک توی آموزش گفته شده رو نداره توی هیچکدوم از منوهاش
دوست عزیز
این کار برای
تطبیق کنترول استفاده می شود.
و همانطور که در آن تایپیک هم توضیح دادم آن آیتم ها پنهان هستند و برای فعال سازی باید از کنترول دست ساز استفاده کنید که برای ساخت هم لینک دادم.
liyan123
25-09-2014, 11:13
دوست عزیز
این کار برای
تطبیق کنترول استفاده می شود.
و همانطور که در آن تایپیک هم توضیح دادم آن آیتم ها پنهان هستند و برای فعال سازی باید از کنترول دست ساز استفاده کنید که برای ساخت هم لینک دادم.
ممنون از توجه و پاسختون
راستش من رفتم توي منوي option، و type رو تغيير دادم و حالا نميدونم خودش اول روي چي ست شده بود
آيا روشي هست ک بشه type رو ب حالت اولي ک تنظيم شده بود برگردوند؟
matinpour
25-09-2014, 12:31
ممنون از توجه و پاسختون
راستش من رفتم توي منوي option، و type رو تغيير دادم و حالا نميدونم خودش اول روي چي ست شده بود
آيا روشي هست ک بشه type رو ب حالت اولي ک تنظيم شده بود برگردوند؟
دوست عزیز
همانطور که به آن منو وارد شودید type را به این آیتم تغییر دهید
55A1AF0V عدد 55 اینچ تلویزیونتان است و چون شما مدل تلویزیونتان را بطور کامل ندادید پس اگر تلویزیونتان 40 اینچ است بجای 55 عدد 40 را بگذرید.اگر مشگل حل شد حتما اطلاع دهید.
liyan123
25-09-2014, 14:37
دوست عزیز
همانطور که به آن منو وارد شودید type را به این آیتم تغییر دهید
55A1AF0V عدد 55 اینچ تلویزیونتان است و چون شما مدل تلویزیونتان را بطور کامل ندادید پس اگر تلویزیونتان 40 اینچ است بجای 55 عدد 40 را بگذرید.اگر مشگل حل شد حتما اطلاع دهید.
مدل تلویزیونم Sumsung UA48H6400ARXRQ هستش
matinpour
25-09-2014, 18:41
مدل تلویزیونم Sumsung UA48H6400ARXRQ هستش
دوست عزیز
از این آیتم استفاده کنید
48A1AF0V اگر مشگل حل شد حتما اطلاع دهید.
Pooya_mech
06-10-2014, 12:07
با سلام خدمت دوستان
من تلویزیون سامسونگ مدل ua48h6400ar دارم می خوام سیستم دیجیتال تلویزیون رو فعال کنم.
باید چکار کنم که فعال بشه؟اصلا سیستم دیجیتال داره؟؟؟
پست های قبلی رو خوندم درست متوجه نشدم....
خواهشا کمک کنین خیلی واجبه.....
matinpour
06-10-2014, 20:45
با سلام خدمت دوستان
من تلویزیون سامسونگ مدل ua48h6400ar دارم می خوام سیستم دیجیتال تلویزیون رو فعال کنم.
باید چکار کنم که فعال بشه؟اصلا سیستم دیجیتال داره؟؟؟
پست های قبلی رو خوندم درست متوجه نشدم....
خواهشا کمک کنین خیلی واجبه.....
دوست عزیز
بله دیجیتال داخلی دارد. از این تایپیک استفاده کنید.
ehsani9000
11-10-2014, 19:01
با سلام .تلویزیون سامسونگ من مدلش ud5000pr -(40l6uf0e -است.منوی دیجیتالش فعال شده ولی در منوی مخفی هروقت تیونر را auto میکنم دوباره که برمیگردم از حالت auto خارج میشود و گزینه ch table هم ندارد.میخ.واستم ببینم راهی برای دریافت شبکه های داخلی دارد یا خیر.یا از نمایندگی بخوام بیاد درست کنن.در ضمن از بانه چند سال پیش اوردیم و ساخت مالزی هست.یا اصلا به جز auto روی چه گزینه ای میتوان گذاشت.لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
matinpour
11-10-2014, 20:06
با سلام .تلویزیون سامسونگ من مدلش ud5000pr -(40l6uf0e -است.منوی دیجیتالش فعال شده ولی در منوی مخفی هروقت تیونر را auto میکنم دوباره که برمیگردم از حالت auto خارج میشود و گزینه ch table هم ندارد.میخ.واستم ببینم راهی برای دریافت شبکه های داخلی دارد یا خیر.یا از نمایندگی بخوام بیاد درست کنن.در ضمن از بانه چند سال پیش اوردیم و ساخت مالزی هست.یا اصلا به جز auto روی چه گزینه ای میتوان گذاشت.لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
دوست عزیز
وقتی که شما روی auto می گذارید خودش براساس تیونر داخلی و سازگاری با سیستمتان تیونر مورد نظر را انتخاب می کند. پس اگر می بینید که نمی توانید از دیجیتال آن استفاده کنید این به این منظور است که سیستم شما قابلیت دیجیتال را ندارد. پس چه نمایندگی و یا شخص دیگری نمی تواند برای شما کاری کند مگر بورد آن را که در ایران اسمبل شده بخرید که باز تا آنجا که من می دانم این مدل قابلیت دیجیتال ندارد.
reza1657
11-11-2014, 17:32
سلام
من هم مدل ua48h5100ar هم مدل ua486400ar دارم نه فارسی دان نه دیجیتال منو مخفی 5100 لوکال ست داره ولی ed-iran توش نیست مدل دومی که اصلا لوکال ست نداره . دوستان خواهشا اگه کسی میدونه راحلش و راهنمایی کنه ممنون میشم خیلی لازم دارم اعصابمو بهم ریخته .
دمتون گرم ایمیلمم : rezamasuodi@hotmail.com
matinpour
11-11-2014, 19:51
سلام من هم مدل ua48h5100ar هم مدل ua486400ar دارم نه فارسی دان نه دیجیتال منو مخفی 5100 لوکال ست داره ولی ed-iran توش نیست مدل دومی که اصلا لوکال ست نداره . دوستان خواهشا اگه کسی میدونه راحلش و راهنمایی کنه ممنون میشم خیلی لازم دارم اعصابمو بهم ریخته .دمتون گرم ایمیلمم : rezamasuodi@hotmail.comدوست عزیزدر مدل شما در لوکالست می توانید از ED-DTV استفاده کنید. و در دومی هم باید وارد منوی OPTION شده و آیتم MRT OPTION را می زنید و از منوی آن آیتمهای مورد نظر را طبق دستورالعمل فارسی سازی و دیجیتال انجام می دهید.
ل سی دی سامسونگ40اینچ سری6 با سلام ال سی دی سامسونگ مدل LE40A656A1FRXUسری 6دارم که قسمت وسط آن کمی تاریک شده وسمت چپ از بالا به پایین تصویر شطرنجی میشه وارد منو مخفی شدم ورست فکتوری زدم دیگه منو نمیآید وفقط تصویر بصورت شبکه بدون آنتن میاد لطفا کسی میتونه راهنمائیم کنه.متشکرم
من ال ای دی سامسونگ سری 6 UA40D6600 دارم برای فعال سازی دیجیتال راهنمای کنید
matinpour
15-03-2015, 23:11
من ال ای دی سامسونگ سری 6 UA40D6600 دارم برای فعال سازی دیجیتال راهنمای کنید
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
astatira
16-03-2015, 15:55
سلام دوستان تلویزیون من ال ای دی سامسونگ سری 6 مدلش ua46b6000vr هستش،تیونر داخلی دیجیتال داره یا نه؟
matinpour
16-03-2015, 20:07
سلام دوستان تلویزیون من ال ای دی سامسونگ سری 6 مدلشua46b6000vr هستش،تیونر داخلی دیجیتال داره یا نه؟
دوست عزیز
خیر این قابلیت را ندارد.
persi-n_boy
25-03-2015, 10:49
سلام دوستان
این مدل تیونر دیجیتالی داخلی داره
ua40C5000QR
matinpour
25-03-2015, 16:49
سلام دوستان
این مدل تیونر دیجیتالی داخلی داره
ua40C5000QR
دوست عزیز
خیر این قابلیت را ندارد.
موزش فعالسازی دیجیتال برای u40f6400ar بربزارید ممنون
frankval
03-04-2015, 11:35
سلام:
تلویزیون ال سی دی سری 6
مدل LA32B690T1R
امکان فعال سازیش هست یا خیر؟
سپاس
matinpour
03-04-2015, 12:00
موزش فعالسازی دیجیتال برای u40f6400ar بربزارید ممنون
دوست عزیز
matinpour
03-04-2015, 12:02
سلام:
تلویزیون ال سی دی سری 6
مدل LA32B690T1R
امکان فعال سازیش هست یا خیر؟
سپاس
دست عزیز
بعضی از مدلهای قدیمی این قابلیت را دارد و فکر می کنم مدل شما هم این قابلیت را دارا باشد . از این تایپیک استفاده کنید.
دوست عزیز
اصلا گزینه لوکال ست غیرفعاله متاسفانه
matinpour
03-04-2015, 17:30
اصلا گزینه لوکال ست غیرفعاله متاسفانه
دوست عزیز
آیا ازکنترول دست ساز یا کنترول سرویس کار استفاده کردید؟
چون فعال سازی با این کنترولها میسر است. که در آن تایپیک توضیح داده شده.
طریقه فعال کردن دیجیتال در مدلua48h6400ar را توضیح دهید.با کنترل دست ساز نمیشه.البته من نتونستم.ممنون میشم TypeوFront color این مدل رو هم برام بنویسید...
بادوربین موبایل چک کردم ال ای دی ها روشن نمیشوند.مطمعنم که ال ای دی ها را طبق روش گفته شده ساخته ام.دلیلش چیست.آیا با هر فایل صوتی میشود کنترل رو تست کرد
matinpour
09-04-2015, 21:15
طریقه فعال کردن دیجیتال در مدلua48h6400ar را توضیح دهید.با کنترل دست ساز نمیشه.البته من نتونستم.ممنون میشم TypeوFront color این مدل رو هم برام بنویسید...
بادوربین موبایل چک کردم ال ای دی ها روشن نمیشوند.مطمعنم که ال ای دی ها را طبق روش گفته شده ساخته ام.دلیلش چیست.آیا با هر فایل صوتی میشود کنترل رو تست کرد
دوست عزیز
در رابط با TYPE در تایپیک مربوطه توضیح دادم .و در رابطه با کنترول اگر بدرستی مرحله ساخت را انجام داده باشید مطمعناً عمل می کند و برای تست باید از همان فایل مخصوص استفاده کنید .
از این تایپیک هم می توانید استفاده کنید.
تست کنترول دست ساز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
استاد گرانقدر.من چندین بار تاپیک مربوط به کنترل دست ساز را مطالعه کردم.و کنترل رو طبق اون روش ساخته ام. یک پایه آند از یکی از Ledها روبا پایه کاتد ال ای دی دیگر به یکی از پایه های کوچک فیش استریو و دو پایه باقیمانده را به پایه کوچک دیگر فیش استریو متصل کردم.پایه Gnd فیش استرو را هم حذف کرده ام.اما وقتی فایل رو اجرا میکنم.ال ای دی ها چشمک نمیزنند.با دوربین موبایل تست کردم.ممکن است فایل مشکل داشته باشد.فایل رو پس از دانلود Unzip کردم.مشکل از کجاست.لطفا راهنمایی کنید.
matinpour
10-04-2015, 17:36
استاد گرانقدر.من چندین بار تاپیک مربوط به کنترل دست ساز را مطالعه کردم.و کنترل رو طبق اون روش ساخته ام. یک پایه آند از یکی از Ledها روبا پایه کاتد ال ای دی دیگر به یکی از پایه های کوچک فیش استریو و دو پایه باقیمانده را به پایه کوچک دیگر فیش استریو متصل کردم.پایه Gnd فیش استرو را هم حذف کرده ام.اما وقتی فایل رو اجرا میکنم.ال ای دی ها چشمک نمیزنند.با دوربین موبایل تست کردم.ممکن است فایل مشکل داشته باشد.فایل رو پس از دانلود Unzip کردم.مشکل از کجاست.لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز
از این فایل میکس شده استفاده کنید.
اگر عمل نکرد بدانید که شما در کنترولتان اتصال کوتاه ایجاد شده و یا لحیم سرد ایجاد شده که ظاهراً وصل است ولی در واقع اتصال برقرار نیست و یا پایه های که جفت کرده اید با جفت پایه دیگر اتصال دارد که برای رفع آن با یک نوارچسب برق جفت هرپایه را از پایه دیگر جدا و عایق کنید. و اگر به این امور وارد نیستید از یک فرد که به امور الکترونیک وارد است کمک بگیرید.
دوست عزیز
از این فایل میکس شده استفاده کنید.
اگر عمل نکرد بدانید که شما در کنترولتان اتصال کوتاه ایجاد شده و یا لحیم سرد ایجاد شده که ظاهراً وصل است ولی در واقع اتصال برقرار نیست و یا پایه های که جفت کرده اید با جفت پایه دیگر اتصال دارد که برای رفع آن با یک نوارچسب برق جفت هرپایه را از پایه دیگر جدا و عایق کنید. و اگر به این امور وارد نیستید از یک فرد که به امور الکترونیک وارد است کمک بگیرید.
استاد هر کاری میکنم کنترل دست ساز جواب نمیده.دنبال کنترل مخصوص هم گشتم گیرم نیومد.به نظرتون مشکل چیه؟
matinpour
14-04-2015, 14:14
استاد هر کاری میکنم کنترل دست ساز جواب نمیده.دنبال کنترل مخصوص هم گشتم گیرم نیومد.به نظرتون مشکل چیه؟
دوست عزیز
اگر گوشی تان اینفراد دارد می توانید از این تایپیک استفاده کنید.
دوست عزیز
اگر گوشی تان اینفراد دارد می توانید از این تایپیک استفاده کنید.
چگونه میتوان فهمید کدام گوشی اینفرارد دارد یا نه؟Galaxy Ace3با اندرود4.4.2اینفرارد دارد؟
matinpour
14-04-2015, 21:01
چگونه میتوان فهمید کدام گوشی اینفرارد دارد یا نه؟Galaxy Ace3با اندرود4.4.2اینفرارد دارد؟
دوست عزیز
معمولا این مدلها این قابلیت را دارد ببینید آیکون برنامه watchon را دارید. اگر بله یعنی این قابلیت موجود است وگرنه نرم افزار راکه در پست بالا است را دانلود و آن را امتحان کنید.
استاد آیا به وسیله پد IR EXTENDER که در داخل کارتون تلویزیون قرار دارد میشود کنترل دست ساز را ساخت.اگر میشود چگونه؟
matinpour
15-04-2015, 22:29
استاد آیا به وسیله پد IR EXTENDER که در داخل کارتون تلویزیون قرار دارد میشود کنترل دست ساز را ساخت.اگر میشود چگونه؟
دوست عزیز
دوست عزیز
استاد فایل رو با گوشی موبایل پخش کردم .صداش رو هم زیاد کردم.تلویزیون واکنش نشان نداد.مشکل از کجاست.IR EXTENDER رو هم دقیقا روبروی چشمی تلویزیون قرار دادم.ولی هر کاری میکنم انلاک نمیشه
دوستان من کنترل دست ساز رو ساختم ولی عمل نمیکنه با Ir Extenderهم امتحان کردم ولی باز هم تلویزیون واکنش نشون نداد.به نظرتون مشکل چیه
matinpour
22-04-2015, 11:31
دوستان من کنترل دست ساز رو ساختم ولی عمل نمیکنه با Ir Extenderهم امتحان کردم ولی باز هم تلویزیون واکنش نشون نداد.به نظرتون مشکل چیه
دوست عزیز
اگر از روشهای گفته شده استفاده کردید و نتیجه نگرفته اید باید از نزدیک بررسی شود چون عملکردها همان است که توضیح داده شده.
مشکل اینجاست که من در شیراز زندگی میکنم
aradazizi1358
22-04-2015, 21:21
سلام دوستان
طریقه دیجیتال کردن سامسونگسری5 چجوریه؟
matinpour
23-04-2015, 00:35
سلام دوستان
طریقه دیجیتال کردن سامسونگسری5 چجوریه؟
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید تا ببینیم اصلا این قابلیت را دارد یا نه؟
دوستان این مدل قابلیت دیجیتال داره ایا
ua48h6300
matinpour
27-04-2015, 09:44
دوستان این مدل قابلیت دیجیتال داره ایا
ua48h6300
دوست عزیز
بله قابلیت دارد و شما می توانید از این سایت مشخصات مدل تان را ببینید که در آن تیونر دیجیتال شما در حالت آماده است و شما می توانید آن را فعال کنید.
Arman yes
02-05-2015, 02:54
من تونستم وارد منوی مخفی بشم اما tuner بخش auto نداره و گزینه های دیگه هم موجود نیست. مدل تلویزیون من UA55H6800 است. لطفا کمک کنید. اینم سایت این مدل
matinpour
02-05-2015, 11:07
من تونستم وارد منوی مخفی بشم اما tuner بخش auto نداره و گزینه های دیگه هم موجود نیست. مدل تلویزیون من UA55H6800 است. لطفا کمک کنید. اینم سایت این مدل
دوست عزیز
و این پست#253 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جناب متین پور چطور میشه PIP(تصویر در تصویر) تلویزیون 6400H رو فعال کرد
matinpour
05-05-2015, 19:44
جناب متین پور چطور میشه PIP(تصویر در تصویر) تلویزیون 6400H رو فعال کرد
دوست عزیز
از این مسیر بروید.
منو--> تصویر--> PIP
و آن را روشن کنید.
برای تماشای تلویزیون به عنوان یک تصویر در تصویر، منبع صفحه اصلی باید به کامپوننت یا HDMI تنظیم شده باشد.
پنجره تصویر در تصویر تلویزیون، تنها از سیگنال های AV پشتیبانی میکند.
ودر آخر از منوی آن میتوانید کاربرد های آن مانند سایز - انتخاب کانال - انتخاب منبع صوت- انتخاب موقعیت تصویر دوم را انجام دهید.
داخل منو رفتم ولی گزینه PIPوجود ندارد.از روی کنترل که گزینه PIP رو میزنم ااین عبارت میاد not available
matinpour
06-05-2015, 21:16
داخل منو رفتم ولی گزینه PIPوجود ندارد.از روی کنترل که گزینه PIP رو میزنم ااین عبارت میاد not available
دوست عزیز
همان طور که گفتم باید وقتی که کابل کامپوننت یا HDMI متصل است به تلویزیون آن را از Source یا منبع انتخاب کنید بعد بروید در منو----تصویر--pip و آن را انتخاب کنید.
سلام
تلویزیون پلاسما h4950 دارم که گیرنده دیجیتالش فعال نیست
info---->menu----->mute>---->power
در option گزینه ch table ندارد .
و وقتی tuner را هم روی auto قرار می دهم و دوباره دکمه پاور را میزنم دوباره به حالت قبل از auto بر می گردد .
matinpour
18-06-2015, 18:44
سلام
تلویزیون پلاسما h4950 دارم که گیرنده دیجیتالش فعال نیست
info---->menu----->mute>---->power
در option گزینه ch table ندارد .
و وقتی tuner را هم روی auto قرار می دهم و دوباره دکمه پاور را میزنم دوباره به حالت قبل از auto بر می گردد .
دوست عزیز
تلویزیون شما باید تیونرش فعال باشد شما از قسمت منو ---> کانال---> منطقه آسیا و اروپا ---> و جستجوی دیجیتال را انتخاب کنید. و اگر جستجوی دیجیتال را نداشتید.
از این پست استفاده کنید و در ضمن مهم نیست که دوباره به حالت قبل از auto بر می گردد
imanwarm
02-08-2015, 23:16
سلام استاد طبق راهنمایی شما کنترل دست ساز رو ساختم و منو نیز اومد locat set اومد ولی dt_m_assia رو نداره اسیا و یا ایران داره که با em شروع میشن منوی فارسی با em_ IRAN اومد و برنامه اسمارت هاب ok شدن ولی من دنبال کانال های دیجیتال هستم وقتی سرچ می کنم به صورت دیفالت همون سرچ انالوگ رو انجام میده و کانال های VHS رو می گیره . کار دیگه باید انجام بدهم؟ جایی دیکه باید سرچ کنم
مدل UA48H6400ar می باشد تازه از بانه گرفتم .
matinpour
02-08-2015, 23:45
سلام استاد طبق راهنمایی شما کنترل دست ساز رو ساختم و منو نیز اومد locat set اومد ولی dt_m_assia رو نداره اسیا و یا ایران داره که با em شروع میشن منوی فارسی با em_ IRAN اومد و برنامه اسمارت هاب ok شدن ولی من دنبال کانال های دیجیتال هستم وقتی سرچ می کنم به صورت دیفالت همون سرچ انالوگ رو انجام میده و کانال های VHS رو می گیره . کار دیگه باید انجام بدهم؟ جایی دیکه باید سرچ کنم
مدل UA48H6400ar می باشد تازه از بانه گرفتم .
دوست عزیز
از این تایپیک و آخر پست اول استفاده کنید.
imanwarm
04-08-2015, 00:02
بالاخره یه گزینه پیدا کردم ed_M_assia که تیونر رو دیجیتال و انالوگ پیدا کرد ولی کانال پیدا نمی کنم
ممکنه از گزینه tuner باشه که auto نداره و خودش S_Tc هست ؟؟؟؟؟
و اگر روی em_iran بذارم تا فارسی بشه دیجیتال رو ندرام و اگه روی آسیا بذارم توی لیستش فارسی رو نداره
در ضمن تازه اپدیتش کردم از سایت سامسونگ
,
نکته تجربه کسب شده:
اگه موبایلتون مثل من اینفرارد داره خیلی کار براتون راحت است و دنبال ساخت کنترل دست ساز نرید فقط برنامه رو پیدا کنید از رو اینترنت smart ir remote 2.2.8
طبق اموزش کد رو وارد برنامه کنید دیگه راحت وارد منوی مخفی که باز شده هست بشید
کنترل دست ساز من با موبایل جواب نمی داد باید روی لپ تاب می ذاشتم تا جواب بگیرم
matinpour
04-08-2015, 15:51
بالاخره یه گزینه پیدا کردم ed_M_assia که تیونر رو دیجیتال و انالوگ پیدا کرد ولی کانال پیدا نمی کنم
ممکنه از گزینه tuner باشه که auto نداره و خودش S_Tc هست ؟؟؟؟؟
و اگر روی em_iran بذارم تا فارسی بشه دیجیتال رو ندرام و اگه روی آسیا بذارم توی لیستش فارسی رو نداره
در ضمن تازه اپدیتش کردم از سایت سامسونگ
,
نکته تجربه کسب شده:
اگه موبایلتون مثل من اینفرارد داره خیلی کار براتون راحت است و دنبال ساخت کنترل دست ساز نرید فقط برنامه رو پیدا کنید از رو اینترنت smart ir remote 2.2.8
طبق اموزش کد رو وارد برنامه کنید دیگه راحت وارد منوی مخفی که باز شده هست بشید
کنترل دست ساز من با موبایل جواب نمی داد باید روی لپ تاب می ذاشتم تا جواب بگیرم
دوست عزیز
در این تایپیک و در قسمت سری H توضیح داده شده که چگونه دیجیتال را فعال کنید فقط استفاده از لوکلست نیست موارد دیگری هم باید انجام داد.
و در مورد استفاده از موبایل هم از این تایپیک می توانید استفاده کنید.
سلام
ممنون میشم اگه روش ورود به منو سیستم مدل hu8500 بفرمایید..
..با روشهای گفته شده وارد نمیشه...
matinpour
13-08-2015, 10:17
سلام
ممنون میشم اگه روش ورود به منو سیستم مدل hu8500 بفرمایید..
..با روشهای گفته شده وارد نمیشه...
دوست عزیز
برای چه کاری می خواهید وارد منوی مخفی شوید؟ در صورتیکه وارد شدید به آیتمهای آن دست نزنید یا قبلاً اطلاعات آن را یادداشت یا از منوهای آن عکس بگیرید تا در صورت بوجود آمدن مشگل بتوانید آیتمهای که تغییر کرده را دوباره به حالت اول برگردانید.
به این تایپیک رفته و از سری H آن برای ورود استفاده کنید.
دوست عزیز
برای چه کاری می خواهید وارد منوی مخفی شوید؟ در صورتیکه وارد شدید به آیتمهای آن دست نزنید یا قبلاً اطلاعات آن را یادداشت یا از منوهای آن عکس بگیرید تا در صورت بوجود آمدن مشگل بتوانید آیتمهای که تغییر کرده را دوباره به حالت اول برگردانید.
ممنون حل شد
با سلام خدمت دوستان بزرگوار مخصوصا جناب متین پور
بنده یک تلویزیون مدل 55h6400ar دارم . برای فعال کردن گیرنده دیجیتال آیا باید حتما کنترل مخصوص داشته باشم ؟؟؟
matinpour
23-09-2015, 15:34
با سلام خدمت دوستان بزرگوار مخصوصا جناب متین پور
بنده یک تلویزیون مدل 55h6400ar دارم . برای فعال کردن گیرنده دیجیتال آیا باید حتما کنترل مخصوص داشته باشم ؟؟؟
دوست عزیز
بله ولی شما می توانید یک کنترول دست ساز بسازید و از آن استفاده کنید.
ممنون جناب متین پور
اگر گوشی دارای مادون قزمز(infrared ) باشه فقط کافیه دکمه info رو در حالی که تی وی روشنه بزنم و فایل صوتی FACTORY+3SPEED ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو اجرا کنیم تا منوی مخفی ظاهر بشه .
درسته ؟؟؟؟
matinpour
24-09-2015, 14:51
ممنون جناب متین پور
اگر گوشی دارای مادون قزمز(infrared ) باشه فقط کافیه دکمه info رو در حالی که تی وی روشنه بزنم و فایل صوتی FACTORY+3SPEED ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو اجرا کنیم تا منوی مخفی ظاهر بشه .
درسته ؟؟؟؟
دوست عزیز
بله مراحل درست است.
سلام لطفا در مورد مدل سسLCDسامسونگ مدل LA32B690 سری 6 کمک کنید که میشه سیستم دیجیتال رو فعال کرد یا نه؟ و دارای اینترنتTVهست و LANپشتش میخوره ولی وقتی وصل میکنم و تومنو میرم ارور میده و میگه با ISPمحلی تماس بگیرید خلاصه من موقعی که این رو خریدم تازه صحبتش بود LEDبیاد تو بازار اون موقع اصلا سری6 تو بازار کم بود لطفا کمک کنید
matinpour
30-09-2015, 15:04
سلام لطفا در مورد مدل سسLCDسامسونگ مدل LA32B690 سری 6 کمک کنید که میشه سیستم دیجیتال رو فعال کرد یا نه؟ و دارای اینترنتTVهست و LANپشتش میخوره ولی وقتی وصل میکنم و تومنو میرم ارور میده و میگه با ISPمحلی تماس بگیرید خلاصه من موقعی که این رو خریدم تازه صحبتش بود LEDبیاد تو بازار اون موقع اصلا سری6 تو بازار کم بود لطفا کمک کنید
دوست عزیز
مدل تلویزیون شما قابلیت دیجیتال را ندارد و در ضمن برای اینترنتان این تایپیک را مطالعه کنید.
سلام من lcd مدل la46d دارم چطوری دیجیتالشو فعال کنم ممنون میشم کمک کنید
matinpour
14-10-2015, 10:55
سلام من lcd مدل la46d دارم چطوری دیجیتالشو فعال کنم ممنون میشم کمک کنید
دوست عزیز
تلویزیون شما این قابلیت را ندارد از ستاب باکس استفاده کنید.
دوست عزیز
تلویزیون شما این قابلیت را ندارد از ستاب باکس استفاده کنید.
شرمنده ولی تیونر داره وهم تو تنظیمات dgital و آنالوگ جدا اند و مدل کامل هم la46d550k7r است
matinpour
14-10-2015, 12:49
شرمنده ولی تیونر داره وهم تو تنظیمات dgital و آنالوگ جدا اند و مدل کامل هم la46d550k7r است
دوست عزیز
اول اینکه شما در پست اول تان مدل را کامل ذکر نکرده بودید.
و دوم اینکه بعضی از این مدلها که در ایران اسمبل نشده اند قابلیت دیجیتال ندارند. و آن آیتمهای که در مورد دیجیتال در تلویزیونتان می بینید بصورت مجازی بوده و چون سخت افزار موجود را ندارد نمی تواند برایتان کانالی بگیرد.
و در آخر اگر یقین دارید که تلویزیونتان تیونر دیجیتال دارد و آنتن و سیم و فیش تان هم درست است و کانالهای آنالوگ را هم بدرستی می گیرید باید به راحتی بتوانید کانالهای دیجیتال را هم بگیرید. اگر نمی توانید دو دلیل دارد یکی را در بالا ذکر کردم و دیگر اینکه ممکن است تنظیم نباشد و باید از داخل منوی سیستم تنظیم شود برای این منظور به این تایپیک بروید.
تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معذرت من این منو رو باز کردم همه گزینه هارو زدم ولی حالا آنالوگ هم نمی گیره
matinpour
14-10-2015, 15:51
معذرت من این منو رو باز کردم همه گزینه هارو زدم ولی حالا آنالوگ هم نمی گیره
دوست عزیز
پس همانطور که گفتم تلویزیون شما تیونر دیجیتال ندارد و اگر می خواهید از آنالوگ استفاده کنید آیتمهای را که قبلاً تغییر داده اید دوباره به حالت اول برگردانید وگرنه باید از ستاب باکس استفاده کنید .
سلام.مدل تلویزیون من ua48h6400arهست با راهنمایی های قبل دیجیتالش رو فعال کردم .ساعتش هم تنظیم شده ولی منوش فارسی نمیشه.راهنمایی کنید.البته در LocalsetگزینهDTM.Asiaوجود نداشت ومن گزینه ED_M_Asiaوارد کردم.Ch tableروiranوارد کردم ولی منو فارسی نشد.
matinpour
30-10-2015, 10:11
سلام.مدل تلویزیون من ua48h6400arهست با راهنمایی های قبل دیجیتالش رو فعال کردم .ساعتش هم تنظیم شده ولی منوش فارسی نمیشه.راهنمایی کنید.البته در LocalsetگزینهDTM.Asiaوجود نداشت ومن گزینه ED_M_Asiaوارد کردم.Ch tableروiranوارد کردم ولی منو فارسی نشد.
دوست عزیز
PnP language را Per انتخاب کنید.
در گزینه Pnp language گزینهperیاpersian وجود ندارد.فکر کنم مشکل از لوکال ست هست.روی چه گزینه ای بزارم.رویiranکه میزارم فارسی میشه ولی هیچ کانالی پیدا نمیکنه.درضمن وقتی دیجیتال فعال میشه تیونر رو باید رو چه گزینه ای بزاریم
در مدل H6400 وقتی LocalsetروED-M-Asia میزاریمPnp language فارسی ندارد.چجوری فارسی میشه
matinpour
31-10-2015, 19:58
در مدل H6400 وقتی LocalsetروED-M-Asia میزاریمPnp language فارسی ندارد.چجوری فارسی میشه
دوست عزیز
از روش دوم که گفته شده عمل کرده و فایل صوتی FACTORY_from_REMOTE_inv.wav را اجرا کرده و منو local set را بر روی none بگذارید و ch table را iran انتخاب کرده و بعد وارد منو optin و mrt optin شده و منو language -Arabic به unknown و منو region به ASIA - DTV تبدیل می شود ولی به صورت مخفی میباشد و فقط با تغییر دادن local set منوی language و region تغییر میکند و در این حالت دیجتال فعال میشود و PNP - Language را میتوان per تا منو هم فارسی شود در ضمن در همین قسمت منو num of dtv decoder را عدد 0 به 2 تبدیل کنید تا منو دیجیتال بیایید و در سرچ کردن کانالها باید روی منو تنظیمات کانال رفته که کشور استرالیا میباشد را به نیوزیلند تغییر داد چون بر روی استرالیا هیچ کانالی یافت نمیشود و در صورت درخواست کد برای تغییر کشور چهار تا صفر میزنید با این روش هم کانالهای دیجیتال و هم منو فارسی دارید و فقظ تنها مشکل در زیرنویس فیلمها هست که گزینه عربی حذف شده که باید از طریق کامپیوتر و برنامه notepad درست کنید و یا از لینک زیر استفاده کنید.
پست #2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
matinpour
31-10-2015, 20:00
دوست عزیز
از روش دوم که گفته شده عمل کرده و فایل صوتی FACTORY_from_REMOTE_inv.wav را اجرا کرده و منو local set را بر روی none بگذارید و ch table را iran انتخاب کرده و بعد وارد منو optin و mrt optin شده و منو language -Arabic به unknown و منو region به ASIA - DTV تبدیل می شود ولی به صورت مخفی میباشد و فقط با تغییر دادن local set منوی language و region تغییر میکند و در این حالت دیجتال فعال میشود و PNP - Language را میتوان per تا منو هم فارسی شود در ضمن در همین قسمت منو num of dtv decoder را عدد 0 به 2 تبدیل کنید تا منو دیجیتال بیایید و در سرچ کردن کانالها باید روی منو تنظیمات کانال رفته که کشور استرالیا میباشد را به نیوزیلند تغییر داد چون بر روی استرالیا هیچ کانالی یافت نمیشود و در صورت درخواست کد برای تغییر کشور چهار تا صفر میزنید با این روش هم کانالهای دیجیتال و هم منو فارسی دارید و فقظ تنها مشکل در زیرنویس فیلمها هست که گزینه عربی حذف شده که باید از طریق کامپیوتر و برنامه notepad درست کنید و یا از لینک زیر استفاده کنید.
پست #2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این روش را یکی از کاربران تست و اعلام کرده.
ممنونم.درست شد.فقط یه مشکل بوجود اومده.وقتی روشن میشه این پیغام میاد.please go into service mode and setup below option.Type,local set,Front color option.مشکل چیه.مدل دستگاهH6400ar هست
matinpour
31-10-2015, 23:55
ممنونم.درست شد.فقط یه مشکل بوجود اومده.وقتی روشن میشه این پیغام میاد.please go into service mode and setup below option.Type,local set,Front color option.مشکل چیه.مدل دستگاهH6400ar هست
دوست عزیز
آن پیام یعنی که باید در منوی مخفی آیتمهای Type - local set- Front color تان را وارد کنید .
باید وارد منوی مخفی شوید و این آیتمها را تغییر دهید و ببینید آن پیام دوباره می آید یا نه!!!
Front color تان U-s-v-65 و type تان 48A1AF0V است. و همچنین local set را روی این ASIA - DTV و یا DT_ M_ASSIA تنظیم کنید.
arash3210
01-11-2015, 07:15
حل شد .....
جناب متین پور در مدلH6400 یه مشکل وجود داره.وقتی locall set رو روی ED_M_Asiaمیزاریم در pnp languageگزینه perوجود ندارد ولی وقتی روی none میزاریم فارسی میشود و با تغییر استرالیا به نیوزلند دیجیتال سرچ میشه ولی تلویزیون پیغام خطا میدهد که local setرا تغییر دهید.راه حلی داره.ممنون میشم راهنمایی کنید.
matinpour
01-11-2015, 21:10
جناب متین پور در مدلH6400 یه مشکل وجود داره.وقتی locall set رو روی ED_M_Asiaمیزاریم در pnp languageگزینه perوجود ندارد ولی وقتی روی none میزاریم فارسی میشود و با تغییر استرالیا به نیوزلند دیجیتال سرچ میشه ولی تلویزیون پیغام خطا میدهد که local setرا تغییر دهید.راه حلی داره.ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز
داخل منو مخفی local set روی ایران بگذارید (ایران نبود روی ED_M_Asia بگذارید ) ch table هم همینطور روی ایران باشد داخل منو option گزینه region روی ed dtv بگذارید language arabic روی ایران بگذارید گزینه pnp language روی per بگذارید منو فارسی اضافه میشود.
جناب متین پور در لوکال ست ED-D-TVهست ولی گزینه های Language وRegionمخفی هستند و pnp language هم فارسی نداره
arash3210
02-11-2015, 00:17
من منوی فارسی دارم تیونر هم کانال هارو باز میکنه
ولی زیر نویس فارسی رو نشون نمیده گیر کار کجاس
مدل دقیق هم 55h6800aw
دوست عزیز این پست رو مطالعه #2555[/URL [url][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام.لطفا اول این پستو با دقت بخونید اگه میتونید راهنمایی کنید.
در مدل 48H6400ar،در منوی مخفی گزینه های LanguageوRegionمخفی هستند و فقط با تغییر Localsetتغییر میکنند.درLocalsetگزینه ediranوجود ندارد و فقط دو گزینه برای ما باقی میماند که بشود دیجیتال را فعال کرد.وقتی روی ED.M.Asiaمیگذاریم دیجیتال فعال میشود ولی فارسی نمیشود چون pnp languageفقط گزینه های انگلیسی فرانسوی اردو و عربی را دارد.وقتی Localsetرا روی none میگذار
یم ch table رو روی ایران.pnplanguageفارسی میشود و با تغییر استرالیا به نیوزلند در منوی کانال یابی دیجیتال هم فعال میشود ولی تلویزیون هر بار بعد از روشن شدن پیغام خطا میدهد که localset را تغییر دهید.چگونه میشود در این مدل هم دیجیتال داشت هم منو فارسی بدون دادن پیغام خطای سیستم.
matinpour
03-11-2015, 21:19
با سلام.لطفا اول این پستو با دقت بخونید اگه میتونید راهنمایی کنید.
در مدل 48H6400ar،در منوی مخفی گزینه های LanguageوRegionمخفی هستند و فقط با تغییر Localsetتغییر میکنند.درLocalsetگزینه ediranوجود ندارد و فقط دو گزینه برای ما باقی میماند که بشود دیجیتال را فعال کرد.وقتی روی ED.M.Asiaمیگذاریم دیجیتال فعال میشود ولی فارسی نمیشود چون pnp languageفقط گزینه های انگلیسی فرانسوی اردو و عربی را دارد.وقتی Localsetرا روی none میگذار
یم ch table رو روی ایران.pnplanguageفارسی میشود و با تغییر استرالیا به نیوزلند در منوی کانال یابی دیجیتال هم فعال میشود ولی تلویزیون هر بار بعد از روشن شدن پیغام خطا میدهد که localset را تغییر دهید.چگونه میشود در این مدل هم دیجیتال داشت هم منو فارسی بدون دادن پیغام خطای سیستم.
دوست عزیز
localset را روی ایران بگذارید.
روی ایران هیچ شبکه ای سرچ نمیکند
دوست عزیز
localset را روی ایران بگذارید.روی ایران هیچ شبکه ای پیدا نمیکند.EA-Iran
matinpour
04-11-2015, 21:44
روی ایران هیچ شبکه ای پیدا نمیکند.EA-Iran
دوست عزیز
شما آنالوگ آن را انتخاب کرده اید. باید
ED-Iran را انتخاب کنید.
دوست عزیز
شما آنالوگ آن را انتخاب کرده اید. باید
ED-Iran را انتخاب کنید.
متاسفانهed.iran ندارد.روی ED_M_Asiaهم فارسی نمیشود
matinpour
05-11-2015, 12:07
متاسفانهed.iran ندارد.روی ED_M_Asiaهم فارسی نمیشود
دوست عزیز
آیا از این روش بطور کامل استفاده کردید؟
داخل منو مخفی local set روی ایران بگذارید (ایران نبود روی ED_M_Asia بگذارید ) ch table هم همینطور روی ایران باشد داخل منو option گزینه region روی ed dtv بگذارید language arabic روی ایران بگذاریدگزینه pnp language روی per بگذارید منو فارسی اضافه میشود.
دوست عزیز
آیا از این روش بطور کامل استفاده کردید؟
داخل منو مخفی local set روی ایران بگذارید (ایران نبود روی ED_M_Asia بگذارید ) ch table هم همینطور روی ایران باشد داخل منو option گزینه region روی ed dtv بگذارید language arabic روی ایران بگذاریدگزینه pnp language روی per بگذارید منو فارسی اضافه میشود.
جناب متین پور در مدل 6400Hگزینه regionوlanguage arabic کم رنگ میباشد وبا تغییر لوکال ست تغییر میکند.وقتی لوکال ست رو روی ED-M-Asiaمیگذاریم Languageهمان عربی عربی باقی میماند.در لوکال ست گزینهed iran هم ندارد.با گذاشتن روی none هم تلویزیون پس از روشن شدن پیام تغییر لوکال ست میدهد.چطور میشودlanguage arabic که کم رنگ است را تغییر داد
matinpour
05-11-2015, 23:58
جناب متین پور در مدل 6400Hگزینه regionوlanguage arabic کم رنگ میباشد وبا تغییر لوکال ست تغییر میکند.وقتی لوکال ست رو روی ED-M-Asiaمیگذاریم Languageهمان عربی عربی باقی میماند.در لوکال ست گزینهed iran هم ندارد.با گذاشتن روی none هم تلویزیون پس از روشن شدن پیام تغییر لوکال ست میدهد.چطور میشودlanguage arabic که کم رنگ است را تغییر داد
دوست عزیز
من در این تایپیک ـآنچه که خود ودوستانمان به نتیجه رسیده بودیم را ذکر کردیم و دیگر راه حلی به نظرم نمی رسد و باید اگر خودتان نمی توانید از کسی که به این امور است کمک بگیرید.
mchavoshifans
23-12-2015, 00:30
سلام
دوستان مدل H6400 در کنترل هوشمندش از فارسی پشتیبانی میکنه
یعنی میشه فارسی صحبت کرد
اگه این امکانو داره لطفا راهنمایی کنید چجوری فعالش کنم
ممنونم
matinpour
23-12-2015, 11:00
سلام
دوستان مدل H6400 در کنترل هوشمندش از فارسی پشتیبانی میکنه
یعنی میشه فارسی صحبت کرد
اگه این امکانو داره لطفا راهنمایی کنید چجوری فعالش کنم
ممنونم
دوست عزیز
خیر این امکان را ندارد. ولی قرار بود که سامسونگ ایران این امکان را فراهم کند . ولی در حال حاضر موجود نمی باشد.
دوستان
من چند بار گزینه های منو مخفی را تغییر دادم و به نتیجه نرسیدم
الان متاسفانه تلویزیون روی بوت گیر کرده و فقط ریست میشه
لطفا راهنمایی کنید
matinpour
29-12-2015, 15:52
دوستان
من چند بار گزینه های منو مخفی را تغییر دادم و به نتیجه نرسیدم
الان متاسفانه تلویزیون روی بوت گیر کرده و فقط ریست میشه
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیزدر مورد مشگلتان ببینید راه حل پایین جواب می دهد یا نه
اگر تلویزیون بر روی آرم گیر کرده و نمیتوانید وارد شوید به منوی خدمات ... این ممکن است کمک تان کند>>>
[Info] سپس [Menu] سپس[Mute] سپس[Power] لحظه ای منتظر باشید و سپس [Enter] سپس [Down] سپس [Down] سپس[Enter] ----- سپس [Left] سپس [Return] ----- سپس [power button] را فشار دهید.
و وقتی که دوباره کد ورود به منوی مخفی را وارد کنید دیگر موفق خواهید شد.
دوست عزیزدر مورد مشگلتان ببینید راه حل پایین جواب می دهد یا نه
اگر تلویزیون بر روی آرم گیر کرده و نمیتوانید وارد شوید به منوی خدمات ... این ممکن است کمک تان کند>>>
[Info] سپس [Menu] سپس[Mute] سپس[Power] لحظه ای منتظر باشید و سپس [Enter] سپس [Down] سپس [Down] سپس[Enter] ----- سپس [Left] سپس [Return] ----- سپس [power button] را فشار دهید.
و وقتی که دوباره کد ورود به منوی مخفی را وارد کنید دیگر موفق خواهید شد.
با تشکر از پاسخ شما
این کد تغییری ایجاد نکرد . شاید به این علت باشد که دستگاه خاموش نمی ماند تا کدها وارد شود و مرتب تا تصویر smart آمد باز خاموش و ری استارت میشود .
منتظر راهنمایی شما هستم.
سلام دوستان
من هرکاری میکنم نمیتونم تو حالت روشن وارد منو مخفی بشم!!! لطفا منو راهنمایی کنید
مدل تلویزیونم UA48H6400AR هست!
با توجه به پست های قبلی ظاهرا در این مدل وقتی از حالت خاموشی به منو مخفی بری گزینه local set وجود نداره و همینطور هم هست( تست کردم نبود )
ولی تو حالت روشن هرکاری میکنم نمیتونم به منو مخفی برم ( با روش نگه داشتن دکمه info و پخش فایل صوتی مربوطه )!!! نمیدونم کنترل دست سازی که ساختم کار نمیکنه! یا چی!!؟ در ضمن کنترل رو طبق آموزش درست کردن یعنی مثبت اولی به منفی دومی و منفی اولی به مثبت دومی و هر دو رو به پایه های چپ و راست فیش استریو وصل کردم... !!!
بلاخره کارم لنگ مونده ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم!!؟
matinpour
30-12-2015, 00:57
با تشکر از پاسخ شما
این کد تغییری ایجاد نکرد . شاید به این علت باشد که دستگاه خاموش نمی ماند تا کدها وارد شود و مرتب تا تصویر smart آمد باز خاموش و ری استارت میشود .
منتظر راهنمایی شما هستم.
دوست عزیز
از کلید پاور خود تلویزیون برای خاموش کردن استفاده کنید ببینید تاثیر دارد کلید آن پشت تلویزیون سمت راست مثل کلید جویستیک می ماند.
matinpour
30-12-2015, 01:01
سلام دوستان
من هرکاری میکنم نمیتونم تو حالت روشن وارد منو مخفی بشم!!! لطفا منو راهنمایی کنید
مدل تلویزیونم UA48H6400AR هست!
با توجه به پست های قبلی ظاهرا در این مدل وقتی از حالت خاموشی به منو مخفی بری گزینه local set وجود نداره و همینطور هم هست( تست کردم نبود )
ولی تو حالت روشن هرکاری میکنم نمیتونم به منو مخفی برم ( با روش نگه داشتن دکمه info و پخش فایل صوتی مربوطه )!!! نمیدونم کنترل دست سازی که ساختم کار نمیکنه! یا چی!!؟ در ضمن کنترل رو طبق آموزش درست کردن یعنی مثبت اولی به منفی دومی و منفی اولی به مثبت دومی و هر دو رو به پایه های چپ و راست فیش استریو وصل کردم... !!!
بلاخره کارم لنگ مونده ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم!!؟
دوست عزیز
تست کنترول دست ساز
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
تست کنترول دست ساز
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
با تشکر از جناب متین پور
کنترل دست ساز رو همونجوری که گفتید تست کردم اما وقتی از دوربین موبایل بهش نگاه میکنم اصلا روشن نمیشه! کنترل دست ساز رو به نوت 4 ، J5 ، هواوی 730 ، S3 خلاصه رو چندتا گوشی حتی به خروجی کامپیوتر هم وصل کردم اما روشن نمیشه...
براحتیاط میپرسم آند دیود اولی رو به کاتد دیود دومی باید وصل کنم و کاتد دیود اولی رو به آند دیود دومی دیگه؟
اینم کنترلی که ساختم
matinpour
31-12-2015, 12:50
با تشکر از جناب متین پور
کنترل دست ساز رو همونجوری که گفتید تست کردم اما وقتی از دوربین موبایل بهش نگاه میکنم اصلا روشن نمیشه! کنترل دست ساز رو به نوت 4 ، J5 ، هواوی 730 ، S3 خلاصه رو چندتا گوشی حتی به خروجی کامپیوتر هم وصل کردم اما روشن نمیشه...
براحتیاط میپرسم آند دیود اولی رو به کاتد دیود دومی باید وصل کنم و کاتد دیود اولی رو به آند دیود دومی دیگه؟
اینم کنترلی که ساختم
دوست عزیز
بله باید پایه های دیودهای مادون قرمز را همانطور طبق دستورالعمل وصل کنید . می توانید فقط با یک دیود هم امتحان کنید.
سلام خدمت دوست عزیز جناب متین پور
من بلاخره تونستم با اینفرارد گوشیم وارد منو مخفی مدل 48H6400 شده و دیجیتال رو فعال کنم :n02:
ولی الان مشکل جدیدی پیدا کردم! از روی کنجکاوی لوکال ست رو روی Bra نمیدونم چی چی گذاشتم ( فک کنم برا منطقه آمریکا باشه )! به محض خاموش روشن شدن تلویزیون کنترل هوشمند از کار افتاد و فقط دکمه پاورش کار میکنه! و چون فقط با این کنترل تونستم به منو مخفی وارد بشم ( نگه داشتن اینفو و پخش فایل مخصوص ) الان از کار افتاده و نمیتونم دوباره به منو مخفی وارد شده و لوکال ست رو درست کنم :n13:
کارهایی که انجام دادم :
ریست کردن تلویزیون
تعویض باطری کنترل
خاموش کردن تلویزیون به مدت 20 دقیقه
گرفتن همزمان دکمه های Return+Menu به مدت 3 ثانیه ( ولی درست نشد! بعد از این کار هر دکمه ای رو میزنم آیکن بلوثوت چند ثانیه تو نمایشگر تلویزیون نشون داده میشه ولی کنترل به تلویزیون وصل نمیشه)!! :n03:
یه دنیا ممنون میشم اگه کمکم کنید؟
ببخشید که زیاد شد.
matinpour
08-01-2016, 16:30
سلام خدمت دوست عزیز جناب متین پور
من بلاخره تونستم با اینفرارد گوشیم وارد منو مخفی مدل 48H6400 شده و دیجیتال رو فعال کنم :n02:
ولی الان مشکل جدیدی پیدا کردم! از روی کنجکاوی لوکال ست رو روی Bra نمیدونم چی چی گذاشتم ( فک کنم برا منطقه آمریکا باشه )! به محض خاموش روشن شدن تلویزیون کنترل هوشمند از کار افتاد و فقط دکمه پاورش کار میکنه! و چون فقط با این کنترل تونستم به منو مخفی وارد بشم ( نگه داشتن اینفو و پخش فایل مخصوص ) الان از کار افتاده و نمیتونم دوباره به منو مخفی وارد شده و لوکال ست رو درست کنم :n13:
کارهایی که انجام دادم :
ریست کردن تلویزیون
تعویض باطری کنترل
خاموش کردن تلویزیون به مدت 20 دقیقه
گرفتن همزمان دکمه های Return+Menu به مدت 3 ثانیه ( ولی درست نشد! بعد از این کار هر دکمه ای رو میزنم آیکن بلوثوت چند ثانیه تو نمایشگر تلویزیون نشون داده میشه ولی کنترل به تلویزیون وصل نمیشه)!! :n03:
یه دنیا ممنون میشم اگه کمکم کنید؟
ببخشید که زیاد شد.
دوست عزیز
ببینید با ریست کردن کنترول مشگل آن حل می شود . از روشهای زیر استفاده کنید.
ریست کردن کنترول لمسی و معمولی
روش اول:از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
روش دوم:ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
روش سوم:یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.
اتصال مجدد کنترل لمسی هوشمند
اگر شما نیاز به دوباره ارتباط بین تلویزیون و صفحه کنترل لمسی هوشمند را دارید دکمه pairing در پشت کنترل لمسی هوشمند را فشار دهید.
دکمه pairing می تواند با برداشتن پوشش کنترل لمسی هوشمند باتری قابل دسترسی باشد. با فشار دادن دکمه pairing به طور خودکار ارتباط بین کنترل و تلویزیونreestablishes می شود.
دوست عزیز
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
و سپس
با سلام
پیشنهاد اکید میکنم در این پست هشدار بدید که این کار میتونه به برد دستگاه شما آسیب بزنه .
من به راهکار این پست عمل کردم و برد تلویزیون آسیب دید و سیصد و پنجاه هزار تومان برام آب خورد
دوست عزیز
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
و سپس
با سلام
پیشنهاد اکید میکنم در این پست هشدار بدید که این کار میتونه به برد دستگاه شما آسیب بزنه .
من به راهکار این پست عمل کردم و برد تلویزیون آسیب دید و سیصد و پنجاه هزار تومان برام آب خورد
matinpour
21-03-2016, 15:26
با سلام
دوست عزیز
این کار تخصصی است و روشی کاربردی برای نصابان است. و اگر به دقت عمل نشود و به مدل سیستم هم توجه نشود ممکن است باعث مشگل و آسیب به سیستمتان شود.
دوست عزیز
دوست عزیز این نکته که ممکن است این دستکاری منجر به آسیب سخت افزاری و غیره شود باید در پست آموزشی شما درج شود
چون بیشتر افرادی که این آموزش را مطالعه می کنند افرداد عادی هستند و متخصصان و نصابان تلویزیون کمتر به این قبیل آموزش ها مراجعه میکنند .
در هر حال چون مطلب در فضای عمومی منتشر شده و احتمال مطالعه افراد عادی هم هست بهتر است هشدار اولیه داده شود
البته بنده که 350هزار زیان را دیدم و تجربه کسب کردم . این نکته را برای جلوگیری آسیب احتمالی سایرین عرض کردم .
با تشکر از شما و آموزشهاتون
nemati6003
08-04-2016, 15:23
روز بخیر دوستان
مشکل در تغییر region و فعال سازی گیرنده دیجیتال دارم . ممنون میشم راهنماییم کنید . به گزینه های اضافی منو مخفی هم دست پیدا کردم و لی اونایی که باید تغییر بدم غیر فعال هستن با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بعد از ساخت کنترل و زدن دکمه این حالت شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل: UA50HU7000RXZN
nemati6003
08-04-2016, 18:58
روز بخیر دوستان
مشکل در تغییر region و فعال سازی گیرنده دیجیتال دارم . ممنون میشم راهنماییم کنید . به گزینه های اضافی منو مخفی هم دست پیدا کردم و لی اونایی که باید تغییر بدم غیر فعال هستن با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بعد از ساخت کنترل و زدن دکمه این حالت شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل: UA50HU7000RXZN
how to active tuner in H series[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حل شد.
Vahid5696
01-06-2016, 16:04
سلام تلویزیون من مدل RB LE40A456C2DRXU هست میخواستم بدونم گیرنده دیجیتال داره یا نه اگ داره چجوری فعالش کنم؟
ممنون
matinpour
01-06-2016, 17:29
سلام تلویزیون من مدل RB LE40A456C2DRXU هست میخواستم بدونم گیرنده دیجیتال داره یا نه اگ داره چجوری فعالش کنم؟
ممنون
دوست عزیز
خیر ندارد و بیهوده تلویزیونتان را دستکاری نکنید.
Meysam.k2
28-06-2016, 18:34
دوست عزیز
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
و سپس
در این تایپیک به مدلهای دیگر برای نصب اشاره شده.
من یه تلویزیون سری ۶ دارم دیجیتالش فعال نمیشه
مدلش هم اینه(UA48H6800ARXRQ) خواهش میکنم راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
من یه تلویزیون سری ۶ دارم دیجیتالش فعال نمیشه
مدلش هم اینه(UA48H6800ARXRQ) خواهش میکنم راهنمایی کنید
hellbrain666
28-06-2016, 21:46
سلام
در بخش منوی مخفی مقدار پیش فرض TUNNER برروی SEC_---_TC هست ایا لازمه که برروی AUTO قرار بدم؟
matinpour
28-06-2016, 22:24
سلام
در بخش منوی مخفی مقدار پیش فرض TUNNER برروی SEC_---_TC هست ایا لازمه که برروی AUTO قرار بدم؟
دوست عزیز
حتی اگر روی auto هم قرار دهید دستگاه بطور پیش فرض همان SEC_---_TC را پیدا می کند پس لازم به این کار نیست.
hellbrain666
29-06-2016, 14:04
دوست عزیز
حتی اگر روی auto هم قرار دهید دستگاه بطور پیش فرض همان SEC_---_TC را پیدا می کند پس لازم به این کار نیست.
ممنون
اخه حدس میزدم با تغییر مقادیری در این بخش بشه موقع کانال یابی خودکار شبکه ها به ترتیب مرتب سازی بشن:n41:
naserzadeh
02-07-2016, 14:39
قسمت local set برای من غیر فعال هستش چجوری فعالش کنم>
مدل :uf7500
matinpour
02-07-2016, 18:37
قسمت local set برای من غیر فعال هستش چجوری فعالش کنم>
مدل :uf7500
دوست عزیز
در سری های مختلف روش ورود فرق می کند شما میتوانید از این تایپیک استفاده کنید.
nima_kiyaniyan
04-07-2016, 20:11
سلام
من هرچی کلید های 4 گانه info+menu , ..... رو میزنم نمیره به منوی مخفی که بخوام کاری انجام بدم... چیکار کنم ؟ چیزی که من متوجه شدم برای رفتن به منوی مخفی کنترل دستی نیاز نیست و برای فعال کردن اپشن های دیگر در منوی مخفی این کنترل لازمه .... چیکار کنم ؟ مدل تلوییون 48h6400
matinpour
04-07-2016, 22:17
سلام
من هرچی کلید های 4 گانه info+menu , ..... رو میزنم نمیره به منوی مخفی که بخوام کاری انجام بدم... چیکار کنم ؟ چیزی که من متوجه شدم برای رفتن به منوی مخفی کنترل دستی نیاز نیست و برای فعال کردن اپشن های دیگر در منوی مخفی این کنترل لازمه .... چیکار کنم ؟ مدل تلوییون 48h6400
دوست عزیز
در سری های مختلف روش ورود فرق می کند شما میتوانید از این تایپیک استفاده کنید.
Omidpirmoradi
20-07-2016, 23:37
سلام سامسونگ سری 6 مدل6400 دیجیتال داده لوکال ست برای من غیرفعاله
Omidpirmoradi
20-07-2016, 23:39
با کنترل هوشمند نمیشه با یه کنترل ساده بزن
h_farhani1358
17-09-2016, 21:25
با سلام و خسته نباشید
من تلویزیون سامسونگ مدل 40ES6960 دارم . نحوه راه اندازی کانالهای دیجیتالی را می خواستم آموزش بدید. فقط آنتن به همراه تقویت کننده گرفتم و سیم آن را هم نصب کردم ولی گزینه کانال غیر فعال است
amir09025
18-09-2016, 18:53
سلام جناب متین پور من یه تلوزیون مدل ua48h6400ar دارم از تو منو مخفی رسیت فکتوری کردم یادم رفته اول اون اطلاعات رو یاداشت کنم ممنون میشم برام بفرستید مخصوصا مدل تیونر. رو
amir09025
18-09-2016, 19:10
سلام جناب متین پور من یه تلوزیون مدل ua48h6400ar ساخت کشور مصر دارم از توی منوی مخفی رسیت کردم یادم رفته تنظیمات اولیه رو یاداشت کنم الان دیجیتال کار نمی کنه اگه میشه مشخصات برام بفرستید مخصوصا مدل تیونر رو باتشکر
matinpour
18-09-2016, 19:30
سلام جناب متین پور من یه تلوزیون مدل ua48h6400ar دارم از تو منو مخفی رسیت فکتوری کردم یادم رفته اول اون اطلاعات رو یاداشت کنم ممنون میشم برام بفرستید مخصوصا مدل تیونر. رو
دوست عزیز
مدلFRONTCOLOR این است U_T_V48 و مدل 48A1AF0V <---- TYPE و لوکالست را روی DT_ M_ASSIA یا ed _assia و تیونر را
SI-ATC2 و یا ----T/C/S و یا هرچه که خود تلویزیون بطور خودکار پیدا می کند.
amir09025
19-09-2016, 12:56
سلام جناب متین پور من هرکاری میکنم تیونر رو تغیر می دم ولی برمی گرده به حالت اولیه همیشه روی s_tc هستش روی هرکدوم دیگه میزارم فرقی نمی کنه
amir09025
19-09-2016, 12:59
مدل تلوزیون اینه ua48h6400ar
مدل کد ua48h6400arxwt
matinpour
19-09-2016, 15:18
سلام جناب متین پور من هرکاری میکنم تیونر رو تغیر می دم ولی برمی گرده به حالت اولیه همیشه روی s_tc هستش روی هرکدوم دیگه میزارم فرقی نمی کنه
دوست عزیز
تیونر همان است که تلویزیون انتخاب می کند اگر می خواهید دیجیتال ، فارسی سازی و موارد از این قبیل را در تلویزیونتان فعال کنید از این تایپیک استفاده کنید.
ghsghasem
01-10-2016, 19:46
سلام خسته نباشید
ببخشید تلویزیون من سامسونگ UA55H6400 است، قبلا یادم میاد توی قسمت سرچ کانال هم دیجیتال بود هم آنالوگ، اما الان فقط آنالوگه، توی منو مخفی هم رفتم اما اصلا local set نداره،چیکار کنم بنظرتون؟
matinpour
01-10-2016, 22:24
سلام خسته نباشید
ببخشید تلویزیون من سامسونگ UA55H6400 است، قبلا یادم میاد توی قسمت سرچ کانال هم دیجیتال بود هم آنالوگ، اما الان فقط آنالوگه، توی منو مخفی هم رفتم اما اصلا local set نداره،چیکار کنم بنظرتون؟
دوست عزیز
یکبار ریست فاکتوری کنید.
ghsghasem
02-10-2016, 07:22
انجام دادم اما نیومد
matinpour
02-10-2016, 13:58
انجام دادم اما نیومد
دوست عزیز
از کنترول دست ساز استفاده کنید.
amir09025
07-10-2016, 19:49
سلام ایا راهی هست که بتونی برای تلوزیون لوکال ست جدید تعریف کنی یا نه چون تلوزیون من ed in و ed iran نداره فقط ed m asia داره اونم زبانش فارسی نیست
ممنون میشم جواب بدید
matinpour
07-10-2016, 22:15
سلام ایا راهی هست که بتونی برای تلوزیون لوکال ست جدید تعریف کنی یا نه چون تلوزیون من ed in و ed iran نداره فقط ed m asia داره اونم زبانش فارسی نیست ممنون میشم جواب بدید
دوست عزیز
همانطور که قبلا هم گفتم موارددیگر مانند مطلب زیر را هم لحاظ کنید.در قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحهRegion را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
که بعضی از این آیتمها مخفی است و باید با کنترول سرویس کار و یا کنترول دست ساز فعال کنید.
amir09025
07-10-2016, 22:41
جناب متین پور اون دوقسمت تو mrt option منظور langue_arabic و pnp langue به صورت کمرنگ هستس اونها رو میشه جدا تغییر داد یا فقط با تغیر لوکال ست تغییر می کنند چون حالت عادی نمی شود تغییر داد.
باتشکر
matinpour
08-10-2016, 19:15
جناب متین پور اون دوقسمت تو mrt option منظور langue_arabic و pnp langue به صورت کمرنگ هستس اونها رو میشه جدا تغییر داد یا فقط با تغیر لوکال ست تغییر می کنند چون حالت عادی نمی شود تغییر داد.
باتشکر
دوست عزیز
برای اینکه آن قسمتها فعال شود باید از کنترول دست ساز و یا کنترول سرویس کار استفاده کنید. و بعد از فعال شدن می توانید جدا گانه آنها را تغییر دهید.
روش کار در این تایپیک گفته شده.
mohammadali96
15-02-2017, 11:30
سلام جناب خسته نباشید مدل دستگاه بنده la32s81bx می باشد ایا گیرنده بر روی ان هست؟و اینکه خیلی گزینه هایی که میگید در منو مخفی ندارم که تغییر بدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
matinpour
15-02-2017, 14:10
سلام جناب خسته نباشید مدل دستگاه بنده la32s81bx می باشد ایا گیرنده بر روی ان هست؟و اینکه خیلی گزینه هایی که میگید در منو مخفی ندارم که تغییر بدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
.
دوست عزیز
خیر دیجیتال ندارد. و اینکه منوی مخفی را دستکاری نکنید چون باعث خسارت شدید خواهید شد.
sanagox751
22-02-2017, 08:59
سلام ببخشید میخوانم بدونم این مدل تلویزیون دیجیتال داخلی دارد یا نه و میشود فعال کرد یا نهPS43 F4900
فرستاده شده از SM-P601ِ من با Tapatalk
matinpour
22-02-2017, 12:06
سلام ببخشید میخوانم بدونم این مدل تلویزیون دیجیتال داخلی دارد یا نه و میشود فعال کرد یا نهPS43 F4900
فرستاده شده از SM-P601ِ من با Tapatalk
.
دوست عزیز
بله دارد از سری E به بعد همه دارای دیجیتال می باشند.
مجید هشت مردی
16-08-2017, 22:35
سلام به دوستان و مدیر محترم.
مدل تلوزیون من
UE48F6400HB
هستش.
الان نمیدونم چرا قطع شده و تصویر نداره.
وقتی روشن میکنم مینویسه اسمارت تی وی و دیگه هیچی نشون نمیده.
لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم
ErfanSad
20-08-2017, 11:07
سلام دوستان
من یه تلویزیون ua46f6400ar دارم سرچ کردم که سری 6 هست و وقتی خریدم گفتن تیونر دیجیتال داره ولی باید فعال بشه و به همین خاطر کلی قیمت پایین تر از بازار بهم فروختن
اولن اینکه ایا واقعا دیجیتال داره و میشه فعالش کرد؟
دومن من توی منو مخفی رفتم و اون گزینه ها غیر فعال بودن، با روش لب تاب کار میکنه یا حتما باید کنترل مخصوصش رو ساخت؟
سوم اینکه اگه من به سایرقسمت ها دست نزنم احتمال خرابی چقدر هست و اگه خراب بشه ایا میشه باز درستش کرد؟ چون گرانتی نداره.
چهارم اینکه اون فایل صدا کنترل مخصوص ، لینکش خهراب شده اگه میتونید یه لینک جدید به من بدید
خیلی ممنون از استاتید. واقعا کارمو جلو انداختید
ErfanSad
20-08-2017, 13:07
اقا خیلی ممنون
روی تلویزیون ua46f6400ar با کنترل دست ساز شد،واقعا دمتون گرم
چند نکته که شاید بدرد دوستان بخوره
من با چند تا گوشی تست مردم نشد ولی با لب تاب تست کردم شد
ولومتون تا اخر زیاد باشه
من منوی Sub option رو اونجوری که گفتید پیدا نکردم از یه جای دیگه پیدا کردم که اون کزینه ها توش نبود ، پس بنظرم بیخیال sub option بشید.
بازم خیلی ممنون
hasselblad
03-09-2017, 11:00
سلام، از این تاپیک بی نهایت خوشحال شدم، آیا ال سی دی سامسونگ سری 6 مدل LA40B670A5R هم می توان تیونر داخلی اش را فعال کرد؟
Seyedrezaaaaaaaa
20-10-2017, 17:42
سلام.خسته نباشید.من مدل تلویزیونم ua48k6950aw هست ممنونم بگید چجوری دیجیتالشو فعال کنم.خیلی از گزینه هایی که گفتید تو تنظیمات مخفی نیست.تلویزیون سری ۶ هست.ممنون میشم زود پاسخ بدید
matinpour
20-10-2017, 23:39
سلام.خسته نباشید.من مدل تلویزیونم ua48k6950aw هست ممنونم بگید چجوری دیجیتالشو فعال کنم.خیلی از گزینه هایی که گفتید تو تنظیمات مخفی نیست.تلویزیون سری ۶ هست.ممنون میشم زود پاسخ بدید
دوست عزیز
اگر به این امور وارد نیستید از یک فرد ی که به این کار وارد است کمک بگیرید تا مبادا اشتباهی مرتکب نشوید تا تلویزیونتان دچار خسارت نشود .
و از این تایپیک هم می توانید از سری تلویزیون خود کمک بگیرید.
مدل: UA55M6970 لطفا برای این مدل سامسونگ یه راهنمایی بکنید اصلا کنترلش فرق داره و منوی مخفی نمیتونم بیارم
Hamed doraghi
06-04-2018, 10:32
سلام آیا تلویزیون سامسونگ مدل ps42q91hpx/hac دارای گیرنده داخلی است یا خیر؟
amirrezaaras
14-04-2018, 12:34
سلام من یه تلویزیون سامسونگ دارم مدل UA40C5000 تیونر دیجیتال این تلویزیون رو میشه فعال کرد؟
سلام
دوستان من یه تلویزیون سامسونگ ju6990 دارم میخوام شبکه های استانی رو روی این تلویزیونم ببینم و نیاز به خریدن دستگاه دیجیتال نباشه!
الان روش شبکه های دیجیتال رو دارم ولی میخوام اگه دوستان راهنمایی کنن استانی رو هم روش بگیرم
ممنون از راهنماییتون
امیرارسلان۰۲۱
19-10-2018, 16:16
سلام,خسته نباشید,تلوزیون ما سامسونگ۴۸zH6400ar
واسه دیجیتال کردن باید چه مراحلی طی بشه,,لطفا تو ضیح.بدید,ممنون
سلام
تلویزیون ال سی دی سامسونگ 40c685x1دارم شبکه های 1تا 5ونمایش وورزش را می گیرد اما شبکه های تماشا وامید را نمی گیرد راه حل چیست ممنون می شوم جواب دهید.
mr.engineerhajivan
16-05-2019, 17:14
با سلام
تازه یه تلوزیون 55nu7100 از گناوه خریدم ولی زبان فارسی نداره و فروشنده گفت اگه با کنترل سرویس فارسیش کنه دیگه دیجیتالش کار نمیکنه
اما بعد با بررسی تو اینترنت متوجه شدم که میشه هم فارسی کرد و هم میشه دیجیتالش غیر فعال نشه
لطفا هرکی میتونه راهنمایی کنه که چجوری میتونم هم منو تلوزیون رو فارسی کنم و هم دیجیتالش از بین نره؟؟؟؟
ممنون میشم
سلام دوستان
یه مشکل حاد برام \یش اومده نیاز به کمک دارم
یه ال ای دی سری هفت دارم وارد منوی مخفی شدم و دستکاری کردم الان وایفای و گیرنده دیجیتال از کار افتاده وایفای هست ولی چیزی \یدا نمی کنه گیرنده دیجیتال هم چیزی بیدا نمی کنه
مدل RU7300K منحنی samsung
باتشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.