مشاهده نسخه کامل
: کمک در انتخاب و خرید کارت گرافیک تا 400.000 تومان
سلام و درود
به یه کارت گرافیک تا بودجه 400 هزار تومان نیاز دارم حالا یکم بالاتر هم رفت طوری نیست برای گیم میخوام
که بازی های سنگین رو با فریم قابل قبولی نمایش بده
مین بردم foxconn p43ap هستش سی پی یوم E8400 و پاورم هم 600 وات گرین هستش
لطفا از تجربیاتتون هم بگید که برای گیم کارت های گرافیک Nvidia بهتر هستند یا ATI
ممنون و متشکر
Ali*Reza
29-04-2013, 10:52
به نظر من با توجه به بودجتون یکی از کارتهای زیر رو انتخاب کنین :
Sapphire 7750 1GB DDR5 : 450.000
Sapphire 7770 1GB DDR5 : 520.000
به نظر من با توجه به بودجتون یکی از کارتهای زیر رو انتخاب کنین :
Sapphire 7750 1GB DDR5 : 450.000
Sapphire 7770 1GB DDR5 : 520.000
ببخشید 7750 رو دیدم PCI Express 3 هستش مین برد من PCI Express 2 هستش مشکلی پیش نمیاره ؟
Ali*Reza
29-04-2013, 11:59
ببخشید 7750 رو دیدم PCI Express 3 هستش مین برد من PCI Express 2 هستش مشکلی پیش نمیاره ؟
نه مشکلی پیش نمیاد. فقط از همه ظرفیت و پهنای باند شکاف PCIe3 نمیتونین استفاده کنین ولی در کل مشکلی نیست.
نه مشکلی پیش نمیاد. فقط از همه ظرفیت و پهنای باند شکاف PCIe3 نمیتونین استفاده کنین ولی در کل مشکلی نیست.
خاطر جمع باشم مشکلی برای کارت گرافیک یا مین برد بوجود نمیاره به مرور ؟؟؟ تو بازی های سنگین خوب جواب میده ؟؟؟
Ali*Reza
29-04-2013, 12:18
از لحاظ ساپورت و نصب مشکلی نیست.
کارت 7750 هم کارت متوسط و تقریبا خوبی هست و اینکه انتظار داشته باشین در بازیهای روز در بهترین کیفیت و جزییات بازی کنین یه مقدار انتظار بیجایی هست.
از لحاظ ساپورت و نصب مشکلی نیست.
کارت 7750 هم کارت متوسط و تقریبا خوبی هست و اینکه انتظار داشته باشین در بازیهای روز در بهترین کیفیت و جزییات بازی کنین یه مقدار انتظار بیجایی هست.
حرفتون درسته اما با این اوضاع اقتصادی و قیمت ارز وسعمون همین قد میکشه :n03:
و آخرین سوالم شما که بهتر وارد هستید . کیفیت کارت های سافایر چطور است ؟
Ali*Reza
29-04-2013, 15:48
به نظر من برند سافایر برند خوب و با کیفیتی هست و امتحانشو قبلا پس داده و مشکلی نیست.
آقا علیرضا نظر شما در مورد این کارت چیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بازی های امروزی و رو به جلو هر چی میاد.. میتونه فریم قابل قبولی ارائه بده و گیر نداشته باشه ؟؟
سوال اول : من مانیتورم 17 اینچ و این کارت گرافیک ها خروجی VGA ندارن راهی نداره ازشون بشه در مانیتورم استفاده کرد ؟؟؟
سوال دوم : به نظر این کارت ها یه ورودی 6 پین هم دارن مال چی هستش باید وصل کرد بهشون ؟؟؟
سوال سوم : این قسمت هایی که با قرمز بولد کردم معنیشون چیه ؟؟
Asus HD7770-DC DirectCU - 1GB DDR5
ممنون میشم سوالام رو کامل جواب بدید چون اطلاعی ندارم .
Ali*Reza
02-05-2013, 10:23
گرافیک 7770 گرافیک متوسط و تقریبا خوبی هست و بازیها رو میتونین در حد متوسط با فریم قابل قبول اجرا کنن.
برای مانیتور هم میتونین از تبدیل استفاده کنین و گرافیک رو به مانیتور وصل کنین.
ورودی 6 پین هم برای ورودی پاور هست.
بعضی برندها مدلهای کارت گرافیک رو با خنک کننده بهینه و اورکلاک شده تولید میکنند
گرافیک 7770 گرافیک متوسط و تقریبا خوبی هست و بازیها رو میتونین در حد متوسط با فریم قابل قبول اجرا کنن.
برای مانیتور هم میتونین از تبدیل استفاده کنین و گرافیک رو به مانیتور وصل کنین.
ورودی 6 پین هم برای ورودی پاور هست.
بعضی برندها مدلهای کارت گرافیک رو با خنک کننده بهینه و اورکلاک شده تولید میکنند
ممنون علیرضا جان
شما که از قیمتها بیشتر سر رشته داری به نظرت این کارت 500 تومنه یا بیشتر از این حرفاس ؟؟
من با توجه به اینکه تونستم بودجم رو به 500 تومن برسونم شما این کارت رو پیشنهاد میکنی ( اگه به همون قیمت باشه که تو سایته زده بود )
یا گزینه بهتری برام در نظر داری ؟؟
ممنون:n16:
راستی آقا علیرضا امروز یکی از دوستان گفت یه کارت XFX Radeon HD 6790 داره میخواد بفروشه نظرتون در مورد این کارت چیه ؟؟
راستی آقا علیرضا امروز یکی از دوستان گفت یه کارت XFX Radeon HD 6790 داره میخواد بفروشه نظرتون در مورد این کارت چیه ؟؟
آقا سعی کن جنس کارکرده نگیری اونم کارت گرافیک ، اونم 6790 کارکرده که اتفاقا توی یکی از فروم ها 7-8 تا کارت 6790 xfx فروخته شد که همشون معیوب در اومد ... :n29:
آقا سعی کن جنس کارکرده نگیری اونم کارت گرافیک ، اونم 6790 کارکرده که اتفاقا توی یکی از فروم ها 7-8 تا کارت 6790 xfx فروخته شد که همشون معیوب در اومد ... :n29:
یعنی اورش کرده بودن معیوب در اومده بودن یا کیفیت XFX خوب نیست اصلا ؟؟
یعنی اورش کرده بودن معیوب در اومده بودن یا کیفیت XFX خوب نیست اصلا ؟؟
نه نمی دونم والا به خاطر چی عیب بزرگ پیدا کرده بود همشون رو یه نفر فروخته بود که اتفاقا خیلی هم سابقه مثبت داشت و از بهترین کاربرای بخش فروش بود
ولی در کل منظورم این بود که کارت گرافیک رو سعی کن کارکرده نگیری ....
علیرضا جان منتظر پاسخ شمام...
شما که از قیمتها بیشتر سر رشته داری به نظرت این کارت 500 تومنه یا بیشتر از این حرفاس ؟؟
من با توجه به اینکه تونستم بودجم رو به 500 تومن برسونم شما این کارت رو پیشنهاد میکنی ( اگه به همون قیمت باشه که تو سایته زده بود )
یا گزینه بهتری برام در نظر داری ؟؟
متاسفانه خیلی از کارت گرافیک ها کمیاب شده در صورتی که به بودجه شما میرسیدن و به مراتب از 7770 قوی ترن
فقط شما دقت زیادی داشته باشین به کالایی که میخرین
چون شرکت هایی مثل ایسوس یا his از هر یک نوع کارت گرافیک مدل های مختلفی بیرون که هر کدوم ویژگی های متفاوتی دارن
در کل من ایسوس 7770 رو بهتون پیشنهاد میدم چون از همه لحاظ از بقیه بهتره و خیلیا میگن ایسوس گرافیک عمری می سازه :n02:
در آینده هم اگر خواستین اورکلاک کنین ایسوس تو این قضیه هم پیشتازه و بهترین اورکلاک دهی رو داره
متاسفانه خیلی از کارت گرافیک ها کمیاب شده در صورتی که به بودجه شما میرسیدن و به مراتب از 7770 قوی ترن
فقط شما دقت زیادی داشته باشین به کالایی که میخرین
چون شرکت هایی مثل ایسوس یا his از هر یک نوع کارت گرافیک مدل های مختلفی بیرون که هر کدوم ویژگی های متفاوتی دارن
در کل من ایسوس 7770 رو بهتون پیشنهاد میدم چون از همه لحاظ از بقیه بهتره و خیلیا میگن ایسوس گرافیک عمری می سازه :n02:
در آینده هم اگر خواستین اورکلاک کنین ایسوس تو این قضیه هم پیشتازه و بهترین اورکلاک دهی رو داره
ممنون دوست عزیز . شما از قیمت 7770 ایسوس خبر نداری چند ؟
Ali*Reza
05-05-2013, 20:40
ممنون دوست عزیز . شما از قیمت 7770 ایسوس خبر نداری چند ؟
قیمت برند ایسوس حدود 600 هست
majid-gamer
19-05-2013, 12:02
سلام آقا ali* reza
ببخشید من میخواستم گرافیک بگیرم
سیستمم فعلا این:
گرافیک: asus(ati radeon 6670
سی پی یو:amd athlon2 tm x4 635 2.90GH
رم:team 4GB 1600
مانیتور:syncmaster s22a210x(samsung
منبع تغذیه:green 430watt model:GP430a_eu
مادربرد:asus m4n68t
حالا میتونید یک مدل کارت گرافیک با حدود قیمت 400 تا500 معرفی کنید که یتونم با برقیهه ی سیستممی که دارم بازی یا رو در حالت very high و با رزولیشن: 1080:1920 وبدون گیر کردن بازی کنم یعنی مشکل فعلی گیر کردن من در بعضی بازی ها در حلت very high و ultra از گرافیکم؟
در ضمن من نمیدونم برای کاربری من که بیشتر بازی nvidia بهتره یا ati در این مورد خودتون تصمیم بگیرید و در نهایت یک گرافیک را معرفی کنید از برند و مارک خوب ممنون میشم جوابم را زود بدهید
:n02:
Ali*Reza
19-05-2013, 18:09
سلام آقا ali* reza
ببخشید من میخواستم گرافیک بگیرم
سیستمم فعلا این:
گرافیک: asus(ati radeon 6670
سی پی یو:amd athlon2 tm x4 635 2.90GH
رم:team 4GB 1600
مانیتور:syncmaster s22a210x(samsung
منبع تغذیه:green 430watt model:GP430a_eu
مادربرد:asus m4n68t
حالا میتونید یک مدل کارت گرافیک با حدود قیمت 400 تا500 معرفی کنید که یتونم با برقیهه ی سیستممی که دارم بازی یا رو در حالت very high و با رزولیشن: 1080:1920 وبدون گیر کردن بازی کنم یعنی مشکل فعلی گیر کردن من در بعضی بازی ها در حلت very high و ultra از گرافیکم؟
در ضمن من نمیدونم برای کاربری من که بیشتر بازی nvidia بهتره یا ati در این مورد خودتون تصمیم بگیرید و در نهایت یک گرافیک را معرفی کنید از برند و مارک خوب ممنون میشم جوابم را زود بدهید
:n02:
سلام. لطفا تاپیک جدا بزنین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.