PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عدم نصب ویندوز

manli7
29-04-2013, 00:32
سلام

دوستان من خسته نباشید

من وقتی می خوام ویندوز نصب کنم

یه پیغام میده که فلان فایل نصب نشد

یا اسکیپ بزنم یا بی خیال نصب بشم

نصب هم که میشه و من اسکیپ میزنم میرم داخل همون ویندوز قبلی

مشکل و راه حل چیه ؟

ممنون و مرسی

Beta
29-04-2013, 01:03
سی دیه ویندوز باید خش داشته باشه.

jafarian
29-04-2013, 14:45
یکی از ایرادهایی که در این مواقع این پیغام دریافت میکنید امکانش هست از سیدی باشه که سیدی شما خش داشته باشه بعدشم لنز دستگاه شما ضعیف باشه قادر به خوندن سیدی نباشه که به اینصورت شما عمل کنید :n01:

ابتدا از داخل ویندوز از روی همین سیدی ویندوز xp یک ایمیج بصورت iso روی یکی از درایوهای هارد تهیه کنید بعد برنامه YUMI رو از پایین دانلود کنید بعدشم فلش خودتون به پورت usb وصل کنید بعد همین برنامه رو اجرا کنید طبق شکل پایین بترتیب شماره عمل کنید به اینصورت که درقسمت شماره 1 میر درایو فلش خودتون مشخص کنید بعد چکمارک گزینه شماره 2 بزنید بعد گزینه شماره 3 که مشخص کردم در کادر مورد نظر پیدا انتخاب کنید بعد روی گزینه شماره 4 کلیک کنید مسیر همون فایل iso ویندوز xp رو که روی هارد بصورت iso درست کردین ذخیره کردین بدین به برنامه آخر سرم گزینه شماره 5 انتخاب کنید بعد که ویندوز روی فلش بوت شد از طریق بوت فلش اقدام به نصب ویندوز کنید به احنمال زیاد مشکلتون مرتفع میشه

YUMI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر از این طریقم بازم مجبور به استفاده از کلید Esc کیبورد شدین مشکل دیگه مربوط به xp نمیشه اونجا مشکلتون به احتمال زیاد مربوط به رمی میشه که روی سیستم دارین اگر به تعداد دو تا رم روی سیستم دارین یکی دربیارین بصورت تک با اون یکی تست کنید اگر بازم همون پیغام دریافت کردین باز این یکی رم در بیارین از داخل اسلاتش اون یکی رم باز قراربدین با اون تست کنید اگر یکی رم روی سیستم دارین جای رم روی تک تک اسلاتها عوض کنید بعدشم تست کنید برای نصب ویندوز.