ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل safely remove hardware and eject media در PC

art59
28-04-2013, 11:23
سلام به همه دوستان...
مشکل من مربوط میشه به pc خونه که وقتی هارد یا فلش رو وصل میکنم ، توی قسمت taskbar موقع eject این دوتا هیچ اتفاقی براشون نمیوفه.
البته من فلش رو از my computer حلش میکنم، ولی با هارد اکسترنال چیکار کنم که میره تو قسمت hard disk drives و من نمیتونم با راست کلیک
eject کنمش . (هارد اکسترنال هم مدلش silicon power 500 GB)
.
.
لطفاً کمک :n13:

EXTREME
28-04-2013, 12:56
سلام به همه دوستان...
مشکل من مربوط میشه به pc خونه که وقتی هارد یا فلش رو وصل میکنم ، توی قسمت taskbar موقع eject این دوتا هیچ اتفاقی براشون نمیوفه.
البته من فلش رو از my computer حلش میکنم، ولی با هارد اکسترنال چیکار کنم که میره تو قسمت hard disk drives و من نمیتونم با راست کلیک
eject کنمش . (هارد اکسترنال هم مدلش silicon power 500 GB)
.
.
لطفاً کمک :n13:

یعنی میخواین safe remove کنید اخطار میده ؟

art59
03-05-2013, 21:34
نه استاد، توی قسمت taskbar وقتی برای eject کردن فلش یا هارد روی آیکون مربوط بهش کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و نه هیچ پیغامی منم مجبورم برای eject کردن فلش برم توی my computer و از اونجا با راست کلیک کردن این کار رو انجام بدم، ولی این کار در مورد هارد اکسترنال جواب نمیده چون کامپیوترم هارد اکسترنال رو توی my computer جزو hard disk drives میشناسه ، نه devices with removable storage و دیگه نمیشه با راست کلیک کردن اون رو eject کرد.
با این تفاسیر :
1-من چطوری باید هاردمو safe remove کنم؟
2- چرا توی قسمت taskbar آیکون مربوط به safe remove کار نمیکنه؟

ممنون از توجهتون...

Ghaioom
03-05-2013, 22:03
تو تسکبار میتونی یک تک کلیک کنی اگه نیومد دابل کلیک کن یه پنجره باز میشه از هونجا سیف ریمو کن.

EXTREME
03-05-2013, 23:02
نه استاد، توی قسمت taskbar وقتی برای eject کردن فلش یا هارد روی آیکون مربوط بهش کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و نه هیچ پیغامی منم مجبورم برای eject کردن فلش برم توی my computer و از اونجا با راست کلیک کردن این کار رو انجام بدم، ولی این کار در مورد هارد اکسترنال جواب نمیده چون کامپیوترم هارد اکسترنال رو توی my computer جزو hard disk drives میشناسه ، نه devices with removable storage و دیگه نمیشه با راست کلیک کردن اون رو eject کرد.
با این تفاسیر :
1-من چطوری باید هاردمو safe remove کنم؟
2- چرا توی قسمت taskbar آیکون مربوط به safe remove کار نمیکنه؟

ممنون از توجهتون...

برای اینکه کارتون ساده بشه از نرم افزار safley remover استفاده کنید

art59
10-05-2013, 20:23
سلام دوستان، خیلی ممنون از راهنمایی ها.
مشکلم با همون safley remover حل شد.:n01: