مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد گیرنده دیجیتال و کارت Tv
KING_TESLA
28-04-2013, 01:54
سلام
من چند تا سوال ذهنمو مشقول کرده
1 اینکه قطعه ی هست که بزنی به کامپیوتر بعد به صورت ویرلس و ریموت تصویر کامپیوتر تو تلوزیون هم بیاد مثل وصل کردن کامپیوتر با کابل hdmi به تلوزیون که کیفیت مهشری داره
2 اینکه قطعه دیگه مثلا باشه که نسبتا گرون نباشه توش فیلم بریزی بزنی به تلوزیون و فیلم مثلا اچ دی رو با زیرنویسش بیاره
3 اینکه این کارت تی وی ها رو میشه بدون انتن راه اندازی کرد که مثلا شبکه 1 تا 5 رو بگیره و یا با انتن Ifilm رو میگیره؟
ممنون میشم کمکم کنید منتظر جوابم
BraveKnight
28-04-2013, 17:44
سلام
من چند تا سوال ذهنمو مشقول کرده
1 اینکه قطعه ی هست که بزنی به کامپیوتر بعد به صورت ویرلس و ریموت تصویر کامپیوتر تو تلوزیون هم بیاد مثل وصل کردن کامپیوتر با کابل hdmi به تلوزیون که کیفیت مهشری داره
2 اینکه قطعه دیگه مثلا باشه که نسبتا گرون نباشه توش فیلم بریزی بزنی به تلوزیون و فیلم مثلا اچ دی رو با زیرنویسش بیاره
3 اینکه این کارت تی وی ها رو میشه بدون انتن راه اندازی کرد که مثلا شبکه 1 تا 5 رو بگیره و یا با انتن Ifilm رو میگیره؟
ممنون میشم کمکم کنید منتظر جوابم
سلام
جواب سوال اولتون رو نمیدونم.
اما:
2- شما فقط میتونید یک دستگاه مدیا پلیر تهیه کنید که بتونه تمام فرمت ها من جمله ویدیوهای HD رو پخش کنه.
3- اگه محل زندگیتون به فرستنده تلویزیونی صدا و سیما نزدیک باشه با آنتن رومیزی و در غیر اینصورت تنها بوسیله آنتن پشت بام میتونید تصاویر رو دریافت کنید.
موفق باشید
KING_TESLA
29-04-2013, 03:33
سلام
جواب سوال اولتون رو نمیدونم.
اما:
2- شما فقط میتونید یک دستگاه مدیا پلیر تهیه کنید که بتونه تمام فرمت ها من جمله ویدیوهای HD رو پخش کنه.
3- اگه محل زندگیتون به فرستنده تلویزیونی صدا و سیما نزدیک باشه با آنتن رومیزی و در غیر اینصورت تنها بوسیله آنتن پشت بام میتونید تصاویر رو دریافت کنید.
موفق باشید
merc mamnon faghat age mishe model hasho begin
alilosting
30-04-2013, 15:22
در مورد سوال اول:
بستگی به مدل تلویزیونت داره . مثلا" میتونی از طریق شبکه DLAN و با استفاده از دانگل بین تلویزیون و کامپیوترت ارتباط برقرار کنی و عکس و فیلم و موزیک های کامپیوترت رو با تلویزیون ببینی .
در مورد سوال دوم :
بله اگه تلویزیونت مجهز به ورودی usb باشه میتونی فیلم و عکس و موزیک روی فلش بریزی و با تلویزیون ببینی . البته هر تلویزیونی یه سری فرمتها رو ساپورت میکنه و این بستگی به مدل تلویزیونت داره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.