مشاهده نسخه کامل
: مشکل خاموش شدن ناگهانی سیستم
rezapazahr
27-04-2013, 14:24
با سلام
یه سئوال داشتم خدمت دوستان
هنگامیکه ویندوزم بالا میاد هنوز چند دقیقه از کامل بالا اومدن اون نگذشته (حدودا سه چهار دقیقه که گذشت) به طور ناگهانی سیستم خاموش میشه، می خواستم ببینم مشکل از چیست؟
ممنون می شوم مفصلا دلایلتونو توضیح بدهید.
با تشکر
با سلام
هنگامیکه ویندوزم بالا میاد هنوز چند دقیقه از کامل بالا اومدن اون نگذشته (حدودا سه چهار دقیقه که گذشت) به طور ناگهانی سیستم خاموش میشه، می خواستم ببینم مشکل از چیست؟
با تشکر
میتونه یک علت از ویندوز و ویروس باشه ببرید رو نصب ویندوز اگه در نصب ویندوز هم سیستم خاموش شد مشکل سخت افزاری است
یا از دمای بالای قطعات است یا پاور سیستم یا مین سیستم
ببینید میتونید توی safe mode برین یا نه
mohammad ahmadi
27-04-2013, 21:09
احتمالا سیستمتون ویروسیه دمای قطعات بالا میره خود به خود خاموش میشه
دوستان نتیجه هم اعلام کنید
ممنون
antbadell
15-05-2013, 10:48
با سلام
با تشکر
سلام
منم دقیقأ همین مشکل رو دیشب داشتم،تا ویندوز میومد بالا میخواستم مرورگر کروم رو باز کنم 1 دفعه خاموش میشد ،خاموش شدن ناگهانی نه البته مثل اینکه خودم رفتم خاموش کردم،اصولی شات داون شد.
چند بار ریستارت کردم فرقی نکرد،رم ها و گرافیک رو در آوردم تمیز کردم جای اسلات رم ها رو هم عوض کردم مشکلش حل شد.
البته خیلی هم داغ شده بود چون تازگیها خیلی کم خاموشش میکنم.
ولی خوب ممکنه مشکله شما از ویروس یا مشکلات سخت افزاری یا کاهش قدرت پاور و ... هم باشه،باید یکی یکی چک کنید تا ببینید مشکل از چیه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.