مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اتصال به یاهو مسنجر
mehran_pqqp
27-04-2013, 13:58
سلام
دوستان من چند روزه وقتی میخام وارد یاهو مسنجر بشم پیغام زیر رو دریافت میکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی روی Forger Password کلیک می کنم و طبق دستورات جواب سوالات امنیتی رو میدم ، وارد بخشی میشم که پسورد جدید وارد می کنم ، بعد با این پسورد جدید می تونم وارد ایمیل بشم ولی یاهو مسنجر باز نمیشه ، ورژن یاهو مسنجرم 11 هست
کسی میدونه علت این مشکل چیه و چطور باید این مشکل رو برطرف کرد؟
maconline
08-05-2013, 12:32
شما از طریق سایت yahoo ایمیلت باز کن بد بیا پای مسنجر حل می شه. بخاطر امنیت yahooo اگه از چند ip وصل شی می بده مسنجرو.
سلام.. ممکنه با پروک سی وصل شده باشید..
در هر صورت موفق شدین حتما پسورد ایدی خودتون رو عوض کنید..
mehran_pqqp
06-06-2013, 13:42
سلام
مشکل کماکان پا برجاست ، یه مدت استفاده نکردم از مسنجر گفتم شاید درست بشه
ولی نشد ، الان راحت وارد ایمیل میشم ولی مسنجر رو که میخام باز کنم اروری که عکسش رو در پست اول گذاشتم رو میده
کسی این مشکل براش پیش نیومده و تونسته باشه برطرفش کنه؟:n28: تو مسنجر خیلی از دوستان ادد هستن ، وگرنه یه آی دی جدید می ساختم
mohammadi_4u
06-06-2013, 13:48
سلام
مشکل کماکان پا برجاست ، یه مدت استفاده نکردم از مسنجر گفتم شاید درست بشه
ولی نشد ، الان راحت وارد میشم ولی مسنجر رو که میخام باز کنم اروری که عکسش رو در پست اول گذاشتم رو میده
کسی این مشکل براش پیش نیومده و تونسته باشه برطرفش کنه؟:n28: تو مسنجر خیلی از دوستان ادد هستن ، وگرنه یه آی دی جدید می ساختم
سلام
واسه من پیش امده واسه من از سرویس دهنده بود تو رنج ایپی اون نمیشد وصل بشم گرچه دوستام وصل میشدند.!!!
یه لحظه با ایرانسل وصل شدم و مشکل حل شد بعدش با سرویس دهنده dsl هم تونستم وصل بشم.
Sent from my GT-N7100
mehran_pqqp
08-06-2013, 18:16
سلام
واسه من پیش امده واسه من از سرویس دهنده بود تو رنج ایپی اون نمیشد وصل بشم گرچه دوستام وصل میشدند.!!!
یه لحظه با ایرانسل وصل شدم و مشکل حل شد بعدش با سرویس دهنده dsl هم تونستم وصل بشم.
Sent from my GT-N7100
با آی پی های دیگر هم تست شد ولی مشکل حل نشد
بعد از این که پسورد رو عوض کردیم کار دیگه ای هم باید انجام داد؟ بعد از این که جواب سوالات امنیتی رو میدم و پسورد رو عوض می کنم ، به راحتی وارد ایمیل میشم ولی وقتی میخوام با مسنجر وارد بشم اروری که عکسش در پست اول هست میاد
نمیدونم والا خودمم گیج شدم که علت این مشکل چی میتونه باشه
معمولا 1 روز طول میکشه بعد از اینکه به سوال امنیتی جواب میدید تا بتونید تو اکانت یاهوتون لاگین کنید
Facon_Archi
09-06-2013, 20:33
واسه سرعت اینترنت هم میتونه باشه
و از شرکتی که سرویس اینترنت میگیرید
از یه آی پی دیگه امتحان کن درست میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.