مشاهده نسخه کامل
: توصيه به دوستان براي نخريدن الجي سه بعدي
بله من 47lm7610 خريدم و خيلي نا اميد شدم سه بعدي الجي با اين تكنولوژي پسيو اشغال فقط كلاه برداريه محضه اول كه رزولوشن در حالت سه بعدي نصف سامسونگه و حتي در تصاوير دو بعدي هم بخاطر لايه هاي زياد صفحه داراي افت كيفيته و يك سري خطوط سياه رو بعضي افراد زيادي حساس مثل من ميبينن كه اگه چشمتون 10/10 نباشه بيشتر حسش ميكنيد در كل توصيه من به دوستان تا بلاي من سرشون نياد اول اينكه الجي نخريد دوم اينكه 3 بعدي يعني اكتيو
اينم تاييديه حرفم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shabe.saket
27-04-2013, 10:48
دوست عزیز ما هم الجی داریم 67100 سه بعدی
واقعآ از خریدش راضی هستیم و هیچ تفاوتی بین الجی و سامسونگ و سونی و پاناسونیک ندیدم من...
بنظر من همه اینها خوبن و آشغال فرض کردن یه برند در مقابل یکی دیگه مقایسه غیرحرفه ای هست.....
من نوع تكنولوژي بكار رفته منظورم بود حالا هر برندي باشه در ضمن منم الجي دارم ولي تعصب الكي ندارم
shabe.saket
27-04-2013, 11:03
فکر کنم پست من هم نشاندهنده نداشتن تعصب هست
فکر کنم همه تلویزیونها تا 2 سال اکتیو رو حذف کنن چون پسیو بصرفه تر و معقول تره
الان مشکل تلویزیون شما چیه؟
دیدن خطوط سیاه عادی نیست
یه فیلم فول اچ دی سه بعدی تهییه کنید ببینید بازم ناراضی هستید؟
Passive 3D televisions, under normal viewing conditions, will produce distracting horizontal black lines on the television screen in both 2D and 3D modes.
اينو كه ديگه از خودم در نميارم در ضمن fhd هم ديدم گفتم كه همه اين خطوط سياه بسيار كم رنگو كه فقط در حركتها حس ميشه رو نميبينن من ميبينم چون يكي از چشمام استيگمات داره و خب طبيعيه دو تصويري كه به مغزم ميرسه كاملا مشابه نيست اگه از تكنولوژي پسيو اطلاع داري ميفهمي چي ميگم در ضمن همه مردم دنيا چشماشون ديد كامل نداره پس ممكنه خيليا مشكل منو داشته باشن حتي من اينو تو صفحات قبلي كه ميخوندم چند نفر گفته بودن يادم نيست كدوم صفحه بود
QUOTE=DVB98;7362153]سلام
من الا 4 روزی هست خریدم
کیفیتش که عالی هستش
یک خط های من هم دارم که توی بعضی از صحنه ها دیده می شود هنوز نمی توانم دقیق بگم کی وقت دیده می شود
موقع خاموشی دیده نمی شود
خط های عمودی هستش نمی دانم شاید وسواس پیدا کردم شاید هم از شبکه باشد
فقط داداش روی کارتون و روی کاتلوک توی کارتونت بعدی که مدل تلوزیون را نوشته یک حرف های هستش
TA یا TB و .... یکی شما چی هستش؟؟
چون اگر یکی شما با یکی من یک حرف باشد یعنی این ها یک سری هستن و یکی من هم قطعا خراب می شود
راستی شما ابدیت کردید تلوزیونتون را؟؟؟
اگر ابدیت کردید مشکلی که پیدا نشد؟؟؟
ممنون[/QUOTE]
تاپيك الجي صفحه 92 شاهد حرفم
براي همين است كه مدل 3D كارت جايزه داشت و پنل معمولي بسيار گران و كمياب بود و بدون كارت جايزه. :n05:
دوستان سلام
این تلویزیون ما فک کنم یه مشکلی داره خاستم ببینم شما سر در میارین مدل تلویزیون ls4600ta
مشکل اینه که وقتی صفحه یکرنگ مشخص رو نشون میده البته رنگهای روشن به نظرم وسط تصویر تیره تره مث یه خط میمونه درست وسط تصویر انگار تصویر از وسط دو نصف میشه البته کمرنگه خیلی مشخص نیست اونم وقتی این طوری میشه که دوربین حرکت کنه یا یه تصویر سریع پخش بشه در حالت ثابت هیچ مشکلی نداره
حالا به نظر شما تلویزیون ایراد پیدا کرده یا این مدل پایینا همینطورین اخه این مدها تکنولوژی های تصویر مث local dommming micro domming چه میدونم از این جور چیزارو نداره
صفحه 111 تاپيك الجي
قتی داری فوتبال می بینی
یک خطهای افقی سیاه مانند که خیلی کم رنگ هم هستن را می بینی؟؟
معمولا چهارتا خط افقی به پهنای 5 ثانت هستش
دقت بکن خبرش را بهم بده
ممنون
صفحه 115 تاپيك اين دقيقا مثل من گفته
amin_g_p
27-04-2013, 12:37
این مورد نصف رزولوشن بزرگترین ایراد پسیو هست که باعث ایجاد خطوط می شه. و به همین خاطر ال جی (و سونی) خیلی به دنبال 4K هستند برای جبران این ضعف. مگر نه چشم در حالت عادی و فاصله معمولی فرق بین 2K و 4K را متوجه نمی شه!
مقاله های زیادی در ارتباط با مقایسه این دو تکنولوژی هست.
منبع عکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از طرفی بیشتر پنل های سری 7 و 8 سامسونگ هم ایراد زیر را در حالت سه بعدی روی رنگ های روشن مثل سفید دارند( سه باند تیره)
منبع avsforums (و تایید شده توسط خودم و تعدادی از کاربران همین فروم)
مرسي امين جان عكس آخري دقيقا حرف من بود به هرحال وقتي به قيمت الان 4/600 براي تي وي پول ميدي توقع اين چيزا رو نداري بازم ممنون
طبق تحقيقي كه كردم local dimming رو روي off يا low قرار بديد خيلي مشكلاتش كمتر ميشه بنقل از avsforum
shahpasand1
28-04-2013, 12:01
چند سال پیش یدونه ال سی دی سامسونگ b690 گرفتم که عالی بود الانم توی اتاقم گذاشتم دارم ازش استفاده میکنم مدتی پیش هم یدونه 42lm76100 با کلی تحقیق به قیمت 34000000 تومن خریدم یکی بهم پیشنهاد دارد که از بانه واست 47 اینچشو یه قیمت 3200000میارم ولی ترجیح دادم 5 اینچ کوچیکتر باشه ولی گارانتی داشته باشه و جنس سالم بدستم برسه بخاطر اینکه قاچاق هست و با چارپا از کوه و دشت میارن ممکنه توی راه آسیب ببینه!
اینجور که شنیدم تلوزیون های اسمارت ال جی سال 2012 گوی سبقت و از دیگر رقبا ربوده بوده و بیشترین فروش داشته الان هم یه دنیا دارن استفاده میکنن همه هم میگن نسبت به قیمت و کاراییش عالی هست.یه جا خوندم تکنولوژی passive صرفا برای تصاویر سه بعدی هست که با عینک های سه بعدی passive کار میکنه وعینکش اصلا احتیاج به شارژ نداره و اصلا کاری به 2بعدی نداره.
تی وی تو آپدیت کن انشاالله مشکلت حل میشه.ورژن 4.10.9 به بعد پخش سه بعدی بهبود پیدا کرده
rezagh15
28-04-2013, 22:59
بله من 47lm7610 خريدم و خيلي نا اميد شدم سه بعدي الجي با اين تكنولوژي پسيو اشغال فقط كلاه برداريه محضه اول كه رزولوشن در حالت سه بعدي نصف سامسونگه و حتي در تصاوير دو بعدي هم بخاطر لايه هاي زياد صفحه داراي افت كيفيته و يك سري خطوط سياه رو بعضي افراد زيادي حساس مثل من ميبينن كه اگه چشمتون 10/10 نباشه بيشتر حسش ميكنيد در كل توصيه من به دوستان تا بلاي من سرشون نياد اول اينكه الجي نخريد دوم اينكه 3 بعدي يعني اكتيو
اينم تاييديه حرفم:
هیچ میدونی اغلب کمپانی ها اکتیو تولید میکردن مدل های جدیدشون رو پسیو میزنن. نه تنها این ایردات که گفتی رو نداره بلکه از اکتیو هم بهتره در ضمن تو سینمای سه بعدی دنیا اگه اشتباه نکنم از پسیو استفاده میکنن. نصف شدن رزولوشن زیاد به چشم نمیاد اکه درست کالیبره کرده باشی چون خودم مشکل داشتم بگم شاید شما هم این مشکل رو داشته باشی اگه از USB فایل پخش میکنی منوی کالیبره کردن تصویر جاش فرق میکنه با ورودی دیگه آپدیت هم رو کیفیت پخش خیلی تاثیر میاره حتما باید اپدیت کنی. بنده یه 25 سالی هست که تو کار الکترونیک هستم از تعمیر تلویزون لامپی شروع کردم این اواخر هم با XBOX 360 و PS3 سر کله میزنم اینو گفتم که یه خورده دقت دید من از آدم های معمولی بیشتره این یه هفته پیش هم تلویزیون رو بردم خونه دوستم که به توصیه بنده یک سال پیش یه پلاسمای ST30 50 پاناسونیک خریده بود بردم و مثل ادیتور CNET شروع کردم به مقایسه دو برند از دو تکنولوژی میتونم بگم LG بنده از نظر من تو اکثر زمینه ها بهتر از پلاسما پاناسونیک بود مخصوصا تو تولید رنگ مشکی که قبلا پلاسما بهتر بود و هم سه بعدی پسیو و اکتیو با وجود اینکه تا یک سال پیش بنده به پلاسما معتقد بودم الان هم هستم بخاطر بعضی از ویزه گیهای ذاتی پلاسما. امیدوارم کمک کرده باشم.
amin_g_p
28-04-2013, 23:27
هیچ میدونی اغلب کمپانی ها اکتیو تولید میکردن مدل های جدیدشون رو پسیو میزنن. نه تنها این ایردات که گفتی رو نداره بلکه از اکتیو هم بهتره در ضمن تو سینمای سه بعدی دنیا اگه اشتباه نکنم از پسیو استفاده میکنن. نصف شدن رزولوشن زیاد به چشم نمیاد اکه درست کالیبره کرده باشی چون خودم مشکل داشتم بگم شاید شما هم این مشکل رو داشته باشی اگه از USB فایل پخش میکنی منوی کالیبره کردن تصویر جاش فرق میکنه با ورودی دیگه آپدیت هم رو کیفیت پخش خیلی تاثیر میاره حتما باید اپدیت کنی. بنده یه 25 سالی هست که تو کار الکترونیک هستم از تعمیر تلویزون لامپی شروع کردم این اواخر هم با XBOX 360 و PS3 سر کله میزنم اینو گفتم که یه خورده دقت دید من از آدم های معمولی بیشتره این یه هفته پیش هم تلویزیون رو بردم خونه دوستم که به توصیه بنده یک سال پیش یه پلاسمای ST30 50 پاناسونیک خریده بود بردم و مثل ادیتور CNET شروع کردم به مقایسه دو برند از دو تکنولوژی میتونم بگم LG بنده از نظر من تو اکثر زمینه ها بهتر از پلاسما پاناسونیک بود مخصوصا تو تولید رنگ مشکی که قبلا پلاسما بهتر بود و هم سه بعدی پسیو و اکتیو با وجود اینکه تا یک سال پیش بنده به پلاسما معتقد بودم الان هم هستم بخاطر بعضی از ویزه گیهای ذاتی پلاسما. امیدوارم کمک کرده باشم.
مشکل نصف شدن رزولوشن هست وقتی دو تلویزیون کنار هم باشند به چشم میاد مخصوصا در رنگ روشن. (می تونید سرچی در زمینه مقایسه این دو تکنولوژی و عکس های مربوطه ببینید. (هیچ متخصصی ندیدم بگه یکی برتر از دیگری هست بلکه با توجه به کاربرد هر کدوم را توصیه می کنند) پسیو هم هزینه را پاینن آورده و ال جی به دنبال آن هست در مورد پاناسونیک پسیو می دونم از پنل ال جی استفاده می کنه (سونی هم فکر کنم چون برای 4k هم سونی از ماژول ال جی استفاده می کنه) مشکل زاویه دیدی عمودی هم در پسیو ال جی هست اگر تبلیغات را هم دیده باشید سامسونگ می گه پاشو بشین سه بعدی ببین! (ولی خوابیده نمیشه) بله بیشتر سینما ها از پسیو استفاده می کردند و می کنن و دلایل خودش را داره.
پیشنهاد می کنم مطلب وبلاگی را که گذاشتم مطالعه کنید. (مثل شما طرفدار پروپا قرص پلاسما هم هستند)
مقایسه:
پسیو
اکتیو
در آخر متذکر شم من نه می گم ال جی بده نه سامسونگ هر کدوم مزایا و معایب خودش را داره.
من الان 1.5 سال هست 65100 دارم از لحاظ 3d فقط پسیو
در مورد اکتیو و پسیو هم بحث های زیادی شده و هر کس نظر خودشو داره
تا ادم خودش از نزدیک نبینه نمیتونه قضاوت کنه والا من که دیدم تفاوت محسوسی
درشون نیست فقط پسیو عینک هاش سبک تر و دیگه نیازی با شارژ ندارن و برای
چند ساعت میخوای نگاه کنی بهتر جواب میدن خوبی پسیو اینه شما هر جور خواستی میتونی
نگاه کنی چه خوابیده چه سرتو کج کنی ........
farhadoo
02-05-2013, 01:01
ا] از طرفی بیشتر پنل های سری 7 و 8 سامسونگ هم ایراد زیر را در حالت سه بعدی روی رنگ های روشن مثل سفید دارند( سه باند تیره) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع avsforums (و تایید شده توسط خودم و تعدادی از کاربران همین فروم) سلام ادرس تاپیک مربوط به عکس بالا رو تو avsforums میدید؟ مرسی
amin_g_p
02-05-2013, 01:17
سلام ادرس تاپیک مربوط به عکس بالا رو تو avsforums میدید؟ مرسی
خدمت شما:
من 55 اینچ 7600 رو دارم ... واقعا راضی ام و مشکل خاصی رو ندیدم. فیلم رو هم زیاد نگاه می کنم با کیفیت 1080p با ریت بالا.... از نظر من کیفیت عالی هستش و سه بعدی این تی وی هم عالی هستش
ramin4942
13-05-2013, 10:06
دوستان سلام . من خودم از طرفدارهای لوازم خانگی LG هستم . ولی باید بگم که تلویزیونم سامسونگ es7770 هستش . من به کیفیت خیلی اهمیت میدم و قبل از خرید خیلی مشاهده از نزدیک و تحقیق کردم ( بین LG و سامسونگ ) تا اینکه سامسونگ گرفتم . دوستان مزایایی که تو این مدل سامسونگ هست توی هیچ تلویزیونی نیست حداقل تو LG نیست . از قبیل : انتخاب تصویر در حالت nutral ( طبیعی ) - پخش اکثر فرمتهای تصویری مانند ts و m2ts و .... دارا بودن کیت ارتقاء نرم افزاری و سخت افزاری که بعدا" خیلی به کار میاد و مزایای دیگر ...... در ضمن بحث در مورد سه بعدی هم کاملا" حل شده است چون سامسونگ کیفیت و عمق بهتری داره .کلا" اکتیو از پسیو بهتره .نه اینکه من بگم دوستان برن تخصصی تو اینترنت مطالعه کنند.ممنون
yavar-mac
17-11-2013, 01:39
من در مورد پسیو و اکتیو یه چیز بگم ان هم این که ار تکنولوژی معایب خودش رو داره درست پسیو کیفیت رو پایین میاره ولی پرش نداره اصلا ... پسیو چشم رو خیلی دیر خسته میکنه ولی اکتیو پدر چشم رو در میاره مصرف باطری اکتیو خیلی بالاست خودمان داریم و با تجربه میگم .... عینک های اکتیو نور زیادی رو میگیرن به قول خودمان تصویر تاریک تری میدن .... فکر نکنم یکی بتوانت دو تا فیلم سه بعدی با عینک اکتیو رو تو یه روز نگاه کنه و سردرد بسیار شدید نگیره که این مشکل رو پسیو نداره ..... تنها چیزی که من رو از پسیو نگران میکنه تاثیر بر روی تصاویر دو بعدی هستش فقط همین
yavar-mac
17-11-2013, 01:45
من در مورد پسیو و اکتیو یه چیز بگم ان هم این که ار تکنولوژی معایب خودش رو داره درست پسیو کیفیت رو پایین میاره ولی پرش نداره اصلا ... پسیو چشم رو خیلی دیر خسته میکنه ولی اکتیو پدر چشم رو در میاره مصرف باطری اکتیو خیلی بالاست خودمان داریم و با تجربه میگم .... عینک های اکتیو نور زیادی رو میگیرن به قول خودمان تصویر تاریک تری میدن .... فکر نکنم یکی بتوانت دو تا فیلم سه بعدی با عینک اکتیو رو تو یه روز نگاه کنه و سردرد بسیار شدید نگیره که این مشکل رو پسیو نداره ..... تنها چیزی که من رو از پسیو نگران میکنه تاثیر بر روی تصاویر دو بعدی هستش فقط همین
سوگند5243183
17-11-2013, 09:06
من دارم واقعا ازش راضی هستم مدل 76100 بهترین مدل با 800 هرتز کیفیت تصویر بی نظیر باید کلیپ سه بعدی واقعی گیر بیاری من سه بعدی دارم که وقتی نگاه میکنم مانند فیلم معمولی ولی کلیپ هم دارم که وقتی میذارم کلیپ واقعی همه توی فضا حس میکنی بعدش 86000 بعدا 9600 توی ال جی مدل 76100 توی lm نفر سوم است
mkhdcivil1358
05-12-2013, 13:52
من سامسونگ مدل 46D7770 دارم. ولی از سه بعدیش اصلا راضی نیستم. چون سر آدم درد میگیره و تصویر پرش داره. کلا چشم رو اذیت میکنه. ضمنا عینکهاش گرونه و واسه آدمهای عینکی اصلا مناسب نیست.
کلا به نظرم از نظر سه بعدی LG بهتره.......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.