مشاهده نسخه کامل
: نصب ویندوز 7 بعد از ویندوز 8
من روی لب تاپم ویندوز هشت هست میخواستم الان ویندوز هفت روش نصب کنم بدون اینکه ویندوز هشتم از بین بره و دوتا ویندوز داشته باشم. قاعدتا اگر ویندوز هفت رو نصب کنم ویندوز هشت دیگه بالا نمیاد میخواستم بدونم راهی هست دوتا ویندوز باهم داشته باشم
payan_zaman
27-04-2013, 10:47
با استفاده از نرم افزار easybcd می تونید این کارو بکنید نرم افزار رایگانی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برای دانلود باید رجیستر کنی یا از روی کینگ هم اگر داری می تونی نصب کنی داخلش هست
Master Root
27-04-2013, 10:58
هر ویندوزی که میخواهید نصب کنید باید در درایو مجزا نصب بشه تا مشکلی براتون پیش نیاد.
بهتره ابتدا ویندوز 7 و بعد ویندوز 8 نصب کنید.
jafarian
28-04-2013, 00:42
بعد از این مرحله ویندوز 8 شماهمینطور که گفتین به احتمال زیاد بالا نیاد بوت نشود که میتونید طبق روش های پایین برین :n01:
روش اول
از داخل ویندوز 7 منوی استارت اجرا کنید داخلش دستور cmd رو وارد روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as admin انتخاب کنید در کادری که باز میشه این دستور پایین وارد اینتر کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد منوی run اجرا کنید داخلش دستور Msconfig بزنیدبه سربرگ boot برین اون قسمت باید ویندوز 7 با ویندوز 8 داشته باشین
روش دوم
برنامه Visual BCD از پایین دانلود داخل ویندوز 7 این برنامه رو نصب کنید
Visual BCD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدشم روی آیکن این برنامه روی دسکتاپ به اسم Dual-boot Repair دبل کلیک کنید تا اجراشود ازآخرم درکادری که بازمیشه گزینه Automatic Repair انتخاب سیستم ریستارت کنید.
هیچ احتیاجی به Easy BCD یا برنامه دیگه ای نیست ، فقط کافیه یه پارتیشن مجزا از ویندوز 8 درست کنید و ویندوز 7 رو توش نصب کنید
بطور خودکار دوال بوت فعال میشه و بعد از روشن کردن سیستم منوی بوت میاد که کدوم ویندوز رو میخواین انتخاب کنین
معمولا همیشه باید اول از ویندوزهای قدیمی شروع به نصب کرد و بعد ویندوز جدید
تا در بوت سیستم به مشکل نخوریم
پس بهتره اول ویندوز 7رو نصب کنید و سپس ویندوز8
حالا اگه میخوای ویندوز 8 رو اصلا پاک نکنی و الان ویندوز 7 رو نصب کنی
میتونی از نرم افزارهای مجازی ساز استفاده کنی
مثل virtual box یا vmware
jafarian
28-04-2013, 15:05
ایشون به این نکته اشاره داشتن که الان ویندوز 8 داخل درایو c دارن ویندوز 7 میخوان داخل یک درایو دیگه به جز c نصب کنید که بعد از این عمل منوی بوت ویندوز بهم میخوره ویندوز 8 بکل نمایش داده نمیشه منوی بوتش که برای درست کردنشم باید طبق همون روش پست شماره 4 برن یا که از برنامه easy bcd استفاده کنند که بمراتب تاحدی نسبت به اون دو تا روشی که گفته شده بیشتر کار میبره
واما یک روش دیگه هست که با این روش بخ احتمال زیاد منوی بوت ایشون از بین نمیره و اونم استفاده از حالت vhd ویندوز که در این روش باید البته حجم درایو c به اندازه کافی باشه برای هر ویندوز که در این روش دو ویندوز در یک درایو نصب میشه بطور همزمان بعد بالا میادکه اونم داخل تاپیک پایین کامل توضیح داده شده.
بوت شدن سه سیستم عامل . 8-7-xp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بنده ابتدا ویندوز 8 روی پارتیشن C داشتم ، بدون هیچ کار اضافه ای ویندوز 7 رو روی پارتیشن جدیدی نصب کردم بطور خودکار دوال بوت فعال شد
هیچ کار خاصی لازم نیست انجام بدید دوستان
دوستان سلام من روي لپ تاپم ويندوز 8 در درايو C نصب كردم.حالا ميخوام يه ويندوز سون نصب كنم. مشكل من اينه درايو dvd ام از كار افتاده من مجبورم از فلاش ديسك استفاده كنم. البته بلدم كه چجوري ويندوز سون روي فلاش بريزم (به صورت bootable) و حالت نصب ويندوز سون هم مياد و گزينه انتخاب زبان نصب رو هم نشون ميده ولي به مرحله انتخاب درايو كه ميرسه اين ارور رو نشون ميده؟مشكل از چيه؟:n27::n27:
A required CD/DVD drive device is missing. If you have a drive floppy disk CD DVD or USB flash drive please insert it now.
note:If the windows installation media is in the CD/DVD drive you can safely remove it foe this step.
jafarian
08-05-2013, 12:59
دوستان سلام من روي لپ تاپم ويندوز 8 در درايو C نصب كردم.حالا ميخوام يه ويندوز سون نصب كنم. مشكل من اينه درايو dvd ام از كار افتاده من مجبورم از فلاش ديسك استفاده كنم. البته بلدم كه چجوري ويندوز سون روي فلاش بريزم (به صورت bootable) و حالت نصب ويندوز سون هم مياد و گزينه انتخاب زبان نصب رو هم نشون ميده ولي به مرحله انتخاب درايو كه ميرسه اين ارور رو نشون ميده؟مشكل از چيه؟:n27::n27:
من که الان عکسی نمیبینم شما یک عکس از اروری که میگیرین سایت پایین آپلود کنید عکس بعد اینجا قراربدین.
من که الان عکسی نمیبینم شما یک عکس از اروری که میگیرین سایت پایین آپلود کنید عکس بعد اینجا قراربدین.
دوست عزيز با تشكر خودش حل شد . فلاش رو بايستي ميزدم يه usb ديگه.
reza4040
18-05-2013, 22:42
من لپ تاب سونی وایو مدل اس وی ای دارم هر کاری میکنم وارد تنظیمات بایوس بشم نمیتونم لطفا راهنمایی کنید
Dew Drop
18-05-2013, 22:53
من لپ تاب سونی وایو مدل اس وی ای دارم هر کاری میکنم وارد تنظیمات بایوس بشم نمیتونم لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز در انجمن زیر سوال کنید.
مشکلات نرم افزاری / درایورها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
persianempire7
26-02-2014, 20:05
من یه درایو 35 گیگ ایجاد کردم الان وقتی میرم تا ویندوز 7 رو نصب کنم اون درایو رو برای نصب قبول نمی کنه فقط درایو ی که ویندوز 8 روش نصب هست رو قبول می کنه فرمت هام همش ntfs هستش؟
DJ.Mamal
27-02-2014, 15:28
حالا اگه ویندوز 8 اورجینال نصب باشه باید چکار کرد که ویندوز 7 هم داشت؟
تازه بوتش هم باید UEFI باشه اگه اشتباه نکنم
لپ تاپم ASUS R500V
milad_takjoo
28-02-2014, 20:29
واما یک روش دیگه هست که با این روش بخ احتمال زیاد منوی بوت ایشون از بین نمیره و اونم استفاده از حالت vhd ویندوز که در این روش باید البته حجم درایو c به اندازه کافی باشه برای هر ویندوز که در این روش دو ویندوز در یک درایو نصب میشه بطور همزمان بعد بالا میادکه اونم داخل تاپیک پایین کامل توضیح داده شده.
بوت شدن سه سیستم عامل . 8-7-xp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز تو این روش توی نصب ویندوز 7 این درایوی که ساختیم نمیاد....توی خود ویندوز 8 هم که ساختنیش هر دفعه باید بریم به صورت دستی از disk manage فعالش کنیم....مشکلش چیه؟
pinkfloyd2
07-03-2014, 12:13
با تشکر از دوستان ولی متاسفانه هیچ کدوم از راه حل ها برای من که جواب نداد !
دو ویندوز تو درایو جدا هستند که چون قبلا هم تست کردم اینو می دونستم که جواب نمی ده ( باید ویندوزت قدیمی باشه بعد جدید نصب کنی اگر برعکس بشه درایوت هم جدا باشه باز ویندوز نسخه جدیدت نمیاد)
متاسفانه برنامه Dual-boot Repair و کد سی ام دی هم نتونست ویندوز 8.1 رو شناسایی کنه و اون ها ریکاوریش نکردن
برنامه easybcd هم با اینکه دستی واردش کردم و اضافه هم شد ولی وقتی میخ وام برم توش می گه که امضای این وندوز وجود ندارد و بدونه امضا اجازه دسترسی نخواهید داشت که یعنی بازم هیچی
در کل متاسفانه هیچ کدوم از راه حل ها جواب نداد !:n28:
ویرایش :
خوب بلخره درست شد !
البته شاید اگر بازم بخوام الان دوباره این کارو کنم نتونم ولی به هر حال این آموزشه خیلی کمک کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البت فرمان های سی ام دیش فرق می کرد برا من ولی خوب اگر اشتباه می زدی فرمان درست رو بهت نشون می داد
بعدشم وقتی بوت امد وارد محیط مشکل ویندوز شد که با با ترمیم بوت درست شد (البت بار اول درست نشد ولی کلی همون جا بهش بر رفتمو از این حرف ها تا آخر درست شد)
با تشکر
mameli22
16-03-2015, 13:48
ممنون از جواب خوبتون من واقعاً گير كرده بودم راه حل شما نجاتم داد بازم ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.