مشاهده نسخه کامل
: كرك و سريال محصولات Kaspersky ← ابتدا پست اول را مطالعه کنید ( آخرین آپدیت : 5 دی 93)
Kaspersky New Keys
KIS-KAV 11-12-13 + PURE 2.0
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
password = p30world
============
================
دریافت سریال 90 روزه آزمایشی برای KAV 2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب این کلیدا رو چطوری ایمپورت کنیم واسه نسخه 2015؟! مثل نسخه های قبلی نیست که بشه کلید رو ایمپورت کرد.
ضمن اینکه، لینک سریال 90 روزه هم عمل نمیکنه!
*Batman*
12-09-2014, 20:38
خب این کلیدا رو چطوری ایمپورت کنیم واسه نسخه 2015؟! مثل نسخه های قبلی نیست که بشه کلید رو ایمپورت کرد.
ضمن اینکه، لینک سریال 90 روزه هم عمل نمیکنه!
تو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح داده
برای سریال KAV هم باید با پ|ر|و|ک|س|ی اقدام کنید.(ترجیحا فرانسوی!)
meshkiposh2200
13-09-2014, 13:17
تو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح داده
برای سریال KAV هم باید با پ|ر|و|ک|س|ی اقدام کنید.(ترجیحا فرانسوی!)
kis 2015 من next نداره اکتیو داره که اون هم بعد از خطا گرفتن به سریال browse نمیاد
*Batman*
13-09-2014, 19:10
kis 2015 من next نداره اکتیو داره که اون هم بعد از خطا گرفتن به سریال browse نمیاد
اون سریال روی KIS جواب نمیده. من نوشتم فقط برای KAV استفاده بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
technoboy
14-09-2014, 11:05
سلام
تریال ریست دیگه کار نمی کنه برای من، آیا ورژن جدیدش اومده یا برای همه اینطوریه؟
مرسی
king_darkness
14-09-2014, 16:40
از امروز تریال ریست دیگه کار نمیکنه!!!
برای pure 3 کرک دیگه ای هست ؟؟؟
mohammad_87
14-09-2014, 16:53
وقتی تریال ریسترها از کار میفتند باید منتظر نسخه های جدیدش باشید که بزودی ساخته خواهند شد.مدت زمانش بستگی به ه.کرها داره :n02:
اون سریال روی KIS جواب نمیده. من نوشتم فقط برای KAV استفاده بشه.
حالا پس واسه KIS 2015 چیکار کنیم؟؟؟!!!
Sahand_20
15-09-2014, 18:26
با درود:
دوستان عزیز جهت فعال سازی از کلیدهای موجود در لینک زیر استفاده نموده و نتیجه را نیز اعلام نمائید،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
meshkiposh2200
15-09-2014, 20:23
با درود:
دوستان عزیز جهت فعال سازی از کلیدهای موجود در لینک زیر استفاده نموده و نتیجه را نیز اعلام نمائید،
موفق باشید.
هر کدوم را یک جور ازوز میده اولی میگه نامبر ماکسیموم (نمیدونم یعنی چه) یکیش را میگه واسه کشور شما نیست فکر میکنم یکی دوتا هم بلاک شده ست
Sahand_20
16-09-2014, 17:11
با درود:
دوستان عزیز جهت فعال سازی محصولات Kaspersky از کدها و کلیدهای موجود در لینک های زیر استفاده نموده و نتیجه را نیز اعلام نمائید،
موفق باشید.
meshkiposh2200
16-09-2014, 23:47
دوستان تست کنند من از بس نتونستم kis 2015 را فعال کنم موقتا avg 2015 نصب کردم و چه راحت هم فعال شد ولی kis خوشدست تره:n02:
kakaamin1
17-09-2014, 16:12
سلام دوستان
راهی برا اکتیو pure 3 سرغ ندارین ؟
این پیور3 رو چه جوری میشه اکتیو کرد
راهی براش نیست؟
کسی سریالی چیزی به جز تریال ریست سراغ نداره ؟
در ضمن بین PURE 3 & KIS2015 کدوم بهتره ؟
اصلا این KIS2015 همه قابلیتهای PURE 3 را دارد .
*Batman*
21-09-2014, 00:14
کلیدهای جدید محصولات کسپرسکی
KAV-KIS 13-14 , PURE 2.0
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
password = p30world
من تریال 30 روزه ی KIS 2015 دیگه تموم شد.
الان من چطوری Key واسه KIS 2015 وارد کنم؟!
سلام
تریال ریسیت کن دوست عزیز فیلم آموزشش توش هست نگاه کن البته این فیلم برای 2014 هست ولی برای 2015 هم کار میکنه من امتحان کردم کار کرد یه زره ظاهرش فرق میکنه مشکلی نداره کار میکنه اگه کار نکرد بگو تا جدیدشو بزارم و دوباره 30روزه فعال میشه .
حجمش 3.7 مگابایته لینک1 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و لینک 2 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باتشکر
Saeed Dz
28-09-2014, 00:02
دوستان کلیدی، چیزی برای pure 3 وجود داره؟ اگر بله ممنون میشم بذارید.
sadra121
29-09-2014, 21:28
سلام دوستان ؛ یک مدت راحت بودم از وارد کردن کد ؛ امروز دوباره کاسپراسکی گیر داده که بلک لیست شدم ؛
دوستان ! قسمت وارد کردن کد برام غیر فعال هست ؛ چکار باید انجام دهم ؟
در ضمن کاسپراسکی اینترسکیوریتی 2013 روی سیستمم هست .
سپاس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود:
دوستان عزیز جهت فعال سازی محصولات Kaspersky از کدها و کلیدهای موجود در لینک های زیر استفاده نموده و نتیجه را نیز اعلام نمائید،
موفق باشید.
کار کرد:n06:
واسه آپدیت KIS 2015 مثل نسخه های قبلی، برنامه ای نیست که این کار رو انجام بده تا بتونم از آپدیت ها بکاپ داشته باشم؟!
سلام دوستان:n16:
با این روش Kis 2015 خودتون رو سه سال اکتیوش کنید
از کار افتاد
سلام دوستان
خسته نباشید
مدت تریال 30 روزه ی Kaspersky Pure 3.0 من تموم شد!!! :n14::n14::n14:
من همون روز اول از تریال ریست استفاده کرده بودم؛ولی از چیزی که میترسیدم اتفاق افتاد!!
اونم اینه که الان که مدت زمان 30 روزه ی تریال من تموم شده؛دیگه نمیتونم دوباره یه تریال 30 روزه ی دیگه اکتیو کنم!!! :n13::n28::n28::n28:
میشه راهنمایی چکار باید بکنم؟!! :n30::n30:
آقا دمت گرم.ایول.کار کرد.خدا خیرت بده
آقا دمت گرم.ایول.کار کرد.خدا خیرت بده
aylar6888
02-10-2014, 01:04
درود :
دوستان استفاده نکنین من 80 روز تریل داشتم برای تست با این روش اکتیو کردم.12 ساعت نشده که بلاک شد
برای 2014 فقط باید به دنبال سریال های 16 رقمی باشید که مستقیم وارد برنامه کنید یعنی بنویسید.که خیلی باید بگردید تا سریال اینجوری پیدا کنید.
اکثر سریال هایی که برای کسپر در اینترنت موجود هست برای نسخه 2013 و قبلش هست.
بهترین کار این هست که نسخه 2014 رو پاک کنید.نسخه kis 2013 رو نصب کنید.بعد با کلیدهای فراوان و موجود برنامه رو فعال کنید.برای راحتی کار یک کلید بلند مدت 7-8 ماهه یا یکساله پیدا کنید تا کمتر دردسر داشته باشید.
بعد که نسخه 2013 مثلا با کلید یکساله فعال شد،بدون اینکه پاکش کنید نسخه 2014 (2015 هم موجوده) نصب کنید.
حالا کسپر 2014 دارید با همون کلید یکساله و حالا حالاها نیاز به کلید ندارید.
شاید کمی وقت گیر باشه اما اگه کمی بگردید و کلید بلندمدت پیدا کنید تا مدت ها خیالتون راحته.خودم از همین روش استفاده میکنم.
با سلام
مشکل اینجاست که 2013 روی ویندوز 8.1 نصب نمیشه!
درود :
دوستان استفاده نکنین من 80 روز تریل داشتم برای تست با این روش اکتیو کردم.12 ساعت نشده که بلاک شد
من دو روز بود استفاده میکردم ، همین الان برای من هم بلوکه شد
من دو روز بود استفاده میکردم ، همین الان برای من هم بلوکه شدپس بردار لینکشو
واسه آپدیت KIS 2015 مثل نسخه های قبلی، برنامه ای نیست که این کار رو انجام بده تا بتونم از آپدیت ها بکاپ داشته باشم؟!
دوستان!
کسی نیست کمک کنه؟!!!
مثلاً تا نسخه 2014 برنامه ی Kaspersky Update Utility بود. واسه KIS2015 برنامه ای نیست؟!
دوستان اینجا داره لیسانس 90 روزه میفروشه
منم دیروز ازش خریدم اومد برام رو سیتمم فعال کرد هر کی خاس ازش بخره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%B3%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C-2015.htm
mohammad_87
04-10-2014, 03:29
سلام دوستان
خسته نباشید
مدت تریال 30 روزه ی Kaspersky Pure 3.0 من تموم شد!!! :n14::n14::n14:
من همون روز اول از تریال ریست استفاده کرده بودم؛ولی از چیزی که میترسیدم اتفاق افتاد!!
اونم اینه که الان که مدت زمان 30 روزه ی تریال من تموم شده؛دیگه نمیتونم دوباره یه تریال 30 روزه ی دیگه اکتیو کنم!!! :n13::n28::n28::n28:
میشه راهنمایی چکار باید بکنم؟!! :n30::n30:
اسمش رو سرچ کن باید نسخه جدیدش رو پیدا کنی
مثلا برای نسخه 2015 هم قبلیش از کار افتاده بود،نسخه جدیدش کار میکنه
با سلام
مشکل اینجاست که 2013 روی ویندوز 8.1 نصب نمیشه!
یکی از ورژنهای 2013 نصب میشه.فگر کنم باید پچ D داشته باشه
دوستان اینجا داره لیسانس 90 روزه میفروشه
منم دیروز ازش خریدم اومد برام رو سیتمم فعال کرد هر کی خاس ازش بخره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%B3%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C-2015.htm
چه تضمینی هست که دو روز دیگه بلاک نشه؟
لایسنس اورجینال 5 دستگاهه دو ساله برای هر دستگاه و یکساله حدود 27 تومن درمیاد.لااقل آدم مطمئنه که اورجیناله
چه تضمینی هست که دو روز دیگه بلاک نشه؟
لایسنس اورجینال 5 دستگاهه دو ساله برای هر دستگاه و یکساله حدود 27 تومن درمیاد.لااقل آدم مطمئنه که اورجیناله
فروشندش من نیستم هیچ منفعتی هم از فروشش تو جیب من نمیره فقط خواستم معرفی کرده باشم
برا من که 3 روزه داره کار میکنه . درباره بلاکشم میتونی ازش بپرسی
یکساله حدود 27 تومن درمیاد
مثکه از قیمتا بیخبری :n06:
کجا همچین قیمتی میفروشه زیر 50 تومن داشتی هر تعداد خریدارم:n05:
mohammad_87
06-10-2014, 01:03
فروشندش من نیستم هیچ منفعتی هم از فروشش تو جیب من نمیره فقط خواستم معرفی کرده باشم
برا من که 3 روزه داره کار میکنه . درباره بلاکشم میتونی ازش بپرسی
مثکه از قیمتا بیخبری :n06:
کجا همچین قیمتی میفروشه زیر 50 تومن داشتی هر تعداد خریدارم:n05:
من نگفتم که شما میفروشی،بهتره فروشنده معتبر معرفی کنی تا یه فرد ناشناس وگرنه من میتونم 20 تا ازین فروشنده ها لینک بدم.یکی از یکی ارزونتر اما همیشه دو سه تا سایت معرفی کردم که مطمئنم ازشون و برای من هم هیچ منفعتی ندارن
من از قیمت ها مطلع هستم که گفتم.شما برو این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لایسنس 5 دستگاهه 2 ساله انتخاب کن میشه 270 تومن که میشه هر دستگاه یکساله 27 تومن دقیقا همون گفته قبلیم
حالا هرچقدر میخوای بخر
من نگفتم که شما میفروشی،بهتره فروشنده معتبر معرفی کنی تا یه فرد ناشناس وگرنه من میتونم 20 تا ازین فروشنده ها لینک بدم.یکی از یکی ارزونتر اما همیشه دو سه تا سایت معرفی کردم که مطمئنم ازشون و برای من هم هیچ منفعتی ندارن
من از قیمت ها مطلع هستم که گفتم.شما برو این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لایسنس 5 دستگاهه 2 ساله انتخاب کن میشه 270 تومن که میشه هر دستگاه یکساله 27 تومن دقیقا همون گفته قبلیم
حالا هرچقدر میخوای بخر
لااقل یکم اطلاعاتت رو بروزتر کن لینک ایسام رو دادم.و تا از طرف خریدار تایید نشه پول تو حساب فروشنده نمیره
اون لینکی که دادی ب نظر خودت معتبره الکسای 6500 ایران؟ چقدر جالب لایسنس 5 دستگاه رو 2 سال بخریم که برامون بیوفته دستگاهی 27 تومن.
خرید و ملزومات روزمرتونم این مدلی انجام میدید؟
پ.ن: لایسنسی که از فروشنده در ایسام خریدم بیش از 4 روزه بدون کوچکترین مشکلی داره کار میکنه
یکسری از جدیدترین کلید های kav , kis برای عزیزان
در صورتی که کارکردن تشکر یادتون نره :)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rar.htm
برای کسپر و چنتا آنتی ویروس دیگه فعال ساز میذاره
پایینی برای کسپر
*Batman*
07-10-2014, 23:08
Kaspersky New Keys
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pirooz3d
11-10-2014, 14:49
با سلام خدمت همه دوستان گل
بعلت مشغله ای که دارم نمیتونم تو تاپیک رو خیلی بگردم.
از internet Security (2013)استفاده میکنم،که کلید آن رو به اتمام است.
حالا ازتون میخوام راهنماییم کنید که کلید جدید واسه 2013 پیدا کنم یا 2014 نصب کنم؟
اگه 2013،کلید بهم معرفی کنید.
اگه 2014،آدرس پستی رو بگین که کامل راهنمایی کرده باشه.
بهر حالا ممنون میشم کامل راهنماییم کنید.
مثل همیشه ممنون و سپاسگذارم.
با سلام خدمت همه دوستان گل
بعلت مشغله ای که دارم نمیتونم تو تاپیک رو خیلی بگردم.
از internet Security (2013)استفاده میکنم،که کلید آن رو به اتمام است.
حالا ازتون میخوام راهنماییم کنید که کلید جدید واسه 2013 پیدا کنم یا 2014 نصب کنم؟
اگه 2013،کلید بهم معرفی کنید.
اگه 2014،آدرس پستی رو بگین که کامل راهنمایی کرده باشه.
بهر حالا ممنون میشم کامل راهنماییم کنید.
مثل همیشه ممنون و سپاسگذارم.
دو پست قبلی رو ببین کلیدی بدردت میخوره
پست اول هم ببین
بنظرم 15.0.1 نصب کنی بهتره تریال ریست هم براش هس
در سایت آمریکای کسپر لینک دانلودش هس
سلام دوستان
خسته نباشید
از اونجایی که من با Kaspersky Pure 3.0 به مشکل بر خوردم و تریال ریستی براش پیدا نکردم که درست و حسابی کار کنه و بتونم از تریال ِ 30 روزه برای مدت نا محدود استفاده کنم،تصمیم گرفتم که بیخیال Kaspersky Pure بشم و الان میخوام به جاش از KIS15 استفاده کنم...
برای KIS 2015 تریال ریستِ درست درمونی پیدا میشه براش؟
الان شما دارید از چی استفاده میکنید که میتونید از KIS بدون مشکل ازش استفاده کنید؟
میشه راهنمایی بفرمایید منو تا منم دوباره به جمع کاربران آنتی ویروس محبوبم(کسپرسکی) بر گردم؟
سلام دوستان
خسته نباشید
از اونجایی که من با Kaspersky Pure 3.0 به مشکل بر خوردم و تریال ریستی براش پیدا نکردم که درست و حسابی کار کنه و بتونم از تریال ِ 30 روزه برای مدت نا محدود استفاده کنم،تصمیم گرفتم که بیخیال Kaspersky Pure بشم و الان میخوام به جاش از KIS15 استفاده کنم...
برای KIS 2015 تریال ریستِ درست درمونی پیدا میشه براش؟
الان شما دارید از چی استفاده میکنید که میتونید از KIS بدون مشکل ازش استفاده کنید؟
میشه راهنمایی بفرمایید منو تا منم دوباره به جمع کاربران آنتی ویروس محبوبم(کسپرسکی) بر گردم؟
از همین لینکا که نمونش چنتا پست قبلی هس و تریال ریست که تو پست اول میزارن
اینترنت سکروتری یه خوبی نسبت به pure داره اینه که سریال راحتتر پیدا میشه یا تریال ریستش بلاک شه
یه جدیدش ساخته میشه
*Batman*
13-10-2014, 20:02
سریال های جدید محصولات کسپرسکی + Trial Reset ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان، اگر کسی میدونی با چه برنامه ای میشه انجام داد، لطفاً معرفی کنید!
از زمان نصب آپدیت نکردم و شدیداً گیرم! لطفاً کمک کنید.
matin 99
14-10-2014, 18:07
دوستان سریال نامبر پستهای قبلی همشون از کار افتادن.
برای kav 2013 سریال فعال هست؟
ali_khujaste
15-10-2014, 16:41
سلام عاقایون کسپر اینترنت سکیوریتی ورژن 15 رو چجوری میتونم دوباره اکتیو کنم؟؟
من از kis 2013 استفاده میکنم همه ی کلیدها بلاک شدن کلید بدین لطفا
amra6670
16-10-2014, 15:07
دوستان کسی کلید جدید برای kav 2012 نداره؟
کلیدهای جدید برای kis 2013 لطفا؟
superbadboy
16-10-2014, 21:14
درود:
مثل اینکه فعلا خبری از کلید نیست منم هر کلیدی رو استفاده می کنم می گه بلاک شده. اصلا دوس ندارم آنتی ویروس دیگه ای رو امتحان کنم
درود:
مثل اینکه فعلا خبری از کلید نیست منم هر کلیدی رو استفاده می کنم می گه بلاک شده. اصلا دوس ندارم آنتی ویروس دیگه ای رو امتحان کنم
سایت پایین هم امتحان کن
اگه نشد تریال ریست چنتا پست قبلی
e n.a v k e y s.org
superbadboy
16-10-2014, 22:02
ممنون دوست عزیز امتحان می کنم خبرش می دم
superbadboy
16-10-2014, 22:28
سایت پایین هم امتحان کن
اگه نشد تریال ریست چنتا پست قبلی
e n.a v k e y s.org
درود مجدد:
دوست عزیز از لینکی که داده بودید نتونستم چیزی دانلود کنم و در مورد تریال ریست هم تو پستهای قبلی چیزی به چشمم نخورد. من از 2013 استفاده می کنم آیا اگه از بریال ریست استفاده کنم بعد از انتها می شه دوباره ازش استفاده کرد؟
درود مجدد:
دوست عزیز از لینکی که داده بودید نتونستم چیزی دانلود کنم و در مورد تریال ریست هم تو پستهای قبلی چیزی به چشمم نخورد. من از 2013 استفاده می کنم آیا اگه از بریال ریست استفاده کنم بعد از انتها می شه دوباره ازش استفاده کرد؟
متاسفانه کسپر به سرعت کلیدها رو بلک لیست میکنه
حتی بعضی کلیدها که مدت زیادی زمان دارن
بهترین راه خریدن کلید ارجینال هس
اگه جوابتون منفیه یا از تریال ریست استفاده کنید یا یه آنتی دیگه
در پست ۱ تریال ریست موجوده
تریال ریست تا بلاک نشده هر زمان ریست میکنه زمان استفاده رو
sadra121
17-10-2014, 10:00
سلام به همگی
لطفا سریال کی اینترسکیوریتی 2013
با تشکر فراوان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*Batman*
17-10-2014, 19:48
سریال های جدید برای محصولات کسپرسکی
سریال های جدید برای محصولات کسپرسکی
بلاک شدند :n03:
mohammad_203
18-10-2014, 08:49
سریال جدید برای محصولات کسپرسکی :
download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سریال جدید برای محصولات کسپرسکی :
download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Internet Security که نداره!
ali_khujaste
18-10-2014, 10:30
عاقا سریالا همه ترکیده چرا؟؟
ضمن احترام تام به دوستانی که بی دریغ، روحیات و سجایای با ارزش اخلاقی خودشون رو در پاسخگویی به سوالات و در اختیار گذاشتن کلیدهای رایگان برای سایر هموطنانشون به نمایش میذارن
و اظهار تاسف برای افراد بی ارزشی که اگر کلید رایگانی پیدا کنند هر چه سایرین هم ازشون بخوان و درخواست بدن، ذات گدای خودشون رو بخوبی نشون میدن و پاسخ افراد رو نمیدن (خوبه که بابتش پولی ندادن!!)
بنده کلی گشتم و بالاخره تعدادی کلید (key) برای KIS های 2011 تا 2013 رو پیدا کردم که علی الحساب 363 روز اعتبار دارن
تقدیم میشه به همه حتی همون گداصفتها :n16:دوستان میتونن از این لینک دانلود کنن :
NO PASS
sadra121
19-10-2014, 10:25
سلام به همگی ؛ تمام سریال کی هایی که دوستان گذاشتن بلک لیست شده ؛ لطفا اگر کسی سریال کی اینترسکیوریتی 2013 داره ممنون میشم
سپاس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wolfman_741
19-10-2014, 12:25
سلام دوستان
من از لینک زیر کلید 90 روزه گرفتم ولی وقتی میخوام اکتیو کنم پیغام میده is not invalid for this region
سلام دوستان
من از لینک زیر کلید 90 روزه گرفتم ولی وقتی میخوام اکتیو کنم پیغام میده is not invalid for this region
از پیلتر شکن استفاده کن
دیگران هم تا لایسنس میده سریع بگیرن
چنتا بگیرن هم برای دوستانشون هم اگه مشکلی داشت بعدی رو امتحان کنن
از این سایتها معرفی کنید خوبه
اون کلیدها سریع بلاک میشن
کسپر رو کلیدهای غیر قانونی حساس شده و سریع بلاک میکنه
حتی ممکنه چن وقت مشکلی نباشه ولی بعدش بلاک بشه
پس فکر نکنید اگه مدت بالا گرفتین خیالتان راحته
hofman1970
19-10-2014, 13:14
ضمن احترام تام به دوستانی که بی دریغ، روحیات و سجایای با ارزش اخلاقی خودشون رو در پاسخگویی به سوالات و در اختیار گذاشتن کلیدهای رایگان برای سایر هموطنانشون به نمایش میذارن
و اظهار تاسف برای افراد بی ارزشی که اگر کلید رایگانی پیدا کنند هر چه سایرین هم ازشون بخوان و درخواست بدن، ذات گدای خودشون رو بخوبی نشون میدن و پاسخ افراد رو نمیدن (خوبه که بابتش پولی ندادن!!)
بنده کلی گشتم و بالاخره تعدادی کلید (key) برای KIS های 2011 تا 2013 رو پیدا کردم که علی الحساب 363 روز اعتبار دارن
NO PASS
سلام دوست عزیز کلیدها کار کرد. واقعا نهایت سپاس و قدرانی از زحمات شما . که هنوز احساس مسئولیت می کنید.:n19:بسیار خوشبختم هنوز دوستانی مثل شما در گروه وجود دارد.
با تشکر
hofman1970
19-10-2014, 14:09
سلام
این کلیدها رو امتحان کنید .... خبر بدهید
شاید برای اول یا دوم باز نگردد. ولی با قند شکن باز میشه..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r
دانلود کنید و حالش را بببرید :n02:
mrs.melika
20-10-2014, 16:38
از پیلتر شکن استفاده کن
دیگران هم تا لایسنس میده سریع بگیرن
چنتا بگیرن هم برای دوستانشون هم اگه مشکلی داشت بعدی رو امتحان کنن
از این سایتها معرفی کنید خوبه
اون کلیدها سریع بلاک میشن
کسپر رو کلیدهای غیر قانونی حساس شده و سریع بلاک میکنه
حتی ممکنه چن وقت مشکلی نباشه ولی بعدش بلاک بشه
پس فکر نکنید اگه مدت بالا گرفتین خیالتان راحته
من هم همین مشکل رو دارم
با پیلتر هم باز این ارور میاد: is not invalid for this region
Mohammad King
20-10-2014, 17:51
سلام
دوستان لطف کنن کلید جدید برای اینترنت سکوریتی بزارن
ممنون
*Batman*
20-10-2014, 21:44
سلام
دوستان لطف کنن کلید جدید برای اینترنت سکوریتی بزارن
ممنون
سلام
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Big Bang Th
21-10-2014, 10:28
سلام
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام و تشکر
کلیه کلید های مربوط به KIS2013 با آخرین آپدیت نرم افزار بلاک شده و هیچ کلید فعالی برای این نسخه موجود نیسن. ممنون میشم در صورت بودن کلیدی فعال برای این نسخه ، لینک بگذارید.
ali_khujaste
21-10-2014, 10:33
آقایون یکی لطف کنه یه کیلید بده برای " کیس"
سلام دوستان
من Kaspersky Pure رو به طور کامل از رو سیستم حذف کردم...
الان میخوام KIS15 بریزم رو سیستم ...
آیا واسش تریال ریست هست که کار بکنه ؟!! یا اینکه اونم مثل Kaspersky Pure تریال ریست هاش بی فایده هستن؟
ممنونم
*Batman*
21-10-2014, 21:51
با سلام و تشکر
کلیه کلید های مربوط به KIS2013 با آخرین آپدیت نرم افزار بلاک شده و هیچ کلید فعالی برای این نسخه موجود نیسن. ممنون میشم در صورت بودن کلیدی فعال برای این نسخه ، لینک بگذارید.
سلام
سریال های جدید >>> دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aluminum
21-10-2014, 22:22
من کسپر 2014 دارم ولی نمیتونم کی بهش بدم
اینترنت رو قطع میکنم و سریال 11111-1111و.... رو میدم که بعد از چک کردن بره به قسمتی که بتونم کی رو بهش بدم، ولی این اتفاق نمی افته و باز همون صفحه ای میاد که باید دوباره سریال بدم:n03:
قبلا یادمه یه راه حلی داشت ولی الان که گشتم چیزی پیدا نکردم
The Big Bang Th
21-10-2014, 23:34
سلام
سریال های جدید >>> دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
متاسفانه این کلید ها هم از کار افتادند .
mrs.melika
22-10-2014, 00:59
من کلید 90 روزه رو از اون سایت که داده بودید گرفتم اما بعد از وارد کردن اون،این پیغام مییاد:
is not invalid for this region
مجددا با فی.لتر شکن هم استفاده کردم باز هم همون ارور میاد.
راهنمایی کنید.
alone one
22-10-2014, 17:10
دوستان اگه امکان داره یه کلید KIS هم بمن بدین
پیشاپیش ممنون
miladmadrid
22-10-2014, 17:24
:n16:خیلی ممنون .....
NO PASS
کلید های این پست هنوز کار میکنه مال من 2013 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای اکتیو کردن KIS 2015 چه باید کرد؟
mohammad_203
27-10-2014, 21:08
برای اکتیو کردن KIS 2015 چه باید کرد؟
برای اکتیو کردن یا سریال میخرین ! یا به صورت تریال ( آزمایشی ) استفاده میکنید .تریال ریستر ( trial reseter ) هم تو انجمن هست و هم یه جستجوی ساده تو گوگل پیدا میکنید .
شنیدم دیگه برای کاسپرسکی KEY نمیاد؟
حقیقت داره؟
اینترنت سکوریتی 2012 و 2013 را بدون KEY چطور باید اکتیو کرد؟
manan-hanan
29-10-2014, 20:52
سلام کسی کلید جدید برای kav 2013 داره؟
amir-king1
30-10-2014, 00:44
کلید جدید لطفا
hamid1002
30-10-2014, 07:54
با سلام
دوستان من کاسپر اسکای 2014 ورژن 15.0.0.463(b) رو نصب دارم و الان از برنامه تریال ریست استفاده کردم و از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریال دریافت میکنم این ورژن کدها رو قبول نمیکنه لطفا راهنمایی کنید که به چه طریق دیگه ای میتونم سریالهای اکتیو رو برای این نسخه دریافت کنم
با تشکر فراوان
کلید جدید لطفا
من دیشب وقت زیادی گذاشتم هر چه بین وبسایتهای فارسی و خارجکی گشتم تمام فایلهای کلید که گیر آوردم باطل شده بود
برای من دردسر یک سیستم نیست، روی چندین سیستم دیگه(اداری) که باید امنیتشون تامین بشه ،کاسپر و سایر ویروس کشهای کلید خور با این وضع دیگه فایده ندارن و فقط دائم وقت و حوصله ی آدم رو تلف می کنن
فعلا بصورت تریال فعال کردم اگر کلید گیر نیومد کلا پاک می کنم و بجاش Microsoft Security Essential و Malwarebyte Anti Malware رو نصب می کنم که این ترکیب تجربه شده در زمینه ی فایروال و ویروس کش بهتر از کاسپر عمل میکنه. رایگان و بی دردسر بودنشون دیگه جای خود
ali_khujaste
30-10-2014, 10:02
من که دیگه اینجوری نمیتونم!
میرم برای خرید سریال قانونی!
کسی میدونه از کجا میتونم خرید کنم؟
کسپر اینترنت سکیوریتی
Sent from my iPhone using Tapatalk
میخوا بصورت تریال ریست استفاد کنم سریالا رو که میدم میزنه برا این منطقه معتبر نیست
کمک لدفا
N-PLEXTOR
30-10-2014, 19:51
من که دیگه اینجوری نمیتونم!
میرم برای خرید سریال قانونی!
کسی میدونه از کجا میتونم خرید کنم؟
کسپر اینترنت سکیوریتی
Sent from my iPhone using Tapatalk
ازخودنمایندگی رسمی کسپرسکی درایران میتونیدلاینسس اورجینال تهیه کنید.این هم ادرس وب سایت:
ali_khujaste
30-10-2014, 20:17
ازخودنمایندگی رسمی کسپرسکی درایران میتونیدلاینسس اورجینال تهیه کنید.این هم ادرس وب سایت:
عاقا این چجور نمیانگیی هستش که Kaspersky Internet Security 2015 چند کاربره نداره؟! این که فقط Kaspersky Internet Security Multi Device 2015 داره!! من Multi Devic به چه کارم میاد عاخه! جدی این مثلآ نماینده رسمی هستش؟ عایا؟! گل بگیرنش!
ممنون بابت لینک.
sadra121
31-10-2014, 21:47
سلام به همگی ؛لطفا کی اینترسکیوریتی 2013
ممنون:n16:
sadra121
31-10-2014, 21:48
سپاس از همگی دوستانی که در بدست آوردن سریال کی فعالیت میکنند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamid1002
01-11-2014, 23:47
با سلام
دوستان من کاسپر اسکای 2014 ورژن 15.0.0.463(b) رو نصب دارم و الان از برنامه تریال ریست استفاده کردم و از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریال دریافت میکنم این ورژن کدها رو قبول نمیکنه لطفا راهنمایی کنید که به چه طریق دیگه ای میتونم سریالهای اکتیو رو برای این نسخه دریافت کنم
با تشکر فراوان
دوستان کسی در مورد سریالهای مربوط به این نسخه میتونه راهنمایی کنه
mohammad_77
03-11-2014, 07:12
سلام. من همین الان آپدیت کردم و یکی از کلیدهای زیر هم به خوبی کار کرد . کلیدها برای سوم آبان هست .
رمز : mohammad_77
سلام. من همین الان آپدیت کردم و یکی از کلیدهای زیر هم به خوبی کار کرد . کلیدها برای سوم آبان هست .
رمز : mohammad_77
ص باز نمیشه چون آپلودسنترش کلا مشکلداره
اینجا آپلود کن لطفا
mohammad_77
03-11-2014, 12:32
ص باز نمیشه چون آپلودسنترش کلا مشکلداره
اینجا آپلود کن لطفا
من الان امتحان کردم و مشکلی نبود ولی با این حال :
آقا ممنون . عالی بود :n16:
کلید یکساله هست و باید دید چقدر طول میکشه بلاک بشه
hadi4507
03-11-2014, 14:24
من آنتی ویروس آپدیت کردم و این کلید ها رو هم قبول نمیکنه لطفا کلید جدید بزارید
کلیدهایی که برای KIS گذاشتند مشکلی نداره دوست عزیز
منم KIS 2012 رو الان آپدیت کردم اگر قرار به بلاک شدن از طرف کاسپر باشه برای همه بلاک میشه نه فقط برای یکنفر
شما یا به روش درست اکتیو نمی کنین و یا هنوز همه ی کلیدها رو امتحان نکردین
*Batman*
03-11-2014, 20:37
Kaspersky Internet Security Keys ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pirooz3d
03-11-2014, 20:43
سلام
لطفا کلید جدید برای اینترنت سکیوریتی 2013 معرفی کنید.
ممنون میشم
hadi4507
04-11-2014, 14:41
Kaspersky Internet Security Keys ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متاسفانه کلید این لینک هم بلاکه
mrs.melika
04-11-2014, 17:56
من کلید 90 روزه رو از اون سایت که داده بودید گرفتم اما بعد از وارد کردن اون،این پیغام مییاد:
is not invalid for this region
مجددا با فی.لتر شکن هم استفاده کردم باز هم همون ارور میاد.
راهنمایی کنید.
راهی نیست؟
mohammad_77
04-11-2014, 18:25
البته اون کلید ها برای اینترنت سکوریتی بود و البته برای آنتی ویروس کاربرد ندارد . کلید های بعدی هم که گذاشته شده برای آنتی ویروس نبوده احتمالا .
راهی نیست؟
از تریال ریست استفاده کنید همه اوناییکه مشکل با لایسنس دارن یا گیرشون نمیاد
و اینقدر وقتتون رو براش هدر ندین
*Batman*
05-11-2014, 15:08
سریال های جدید برای محصولات کسپرسکی - KAV - KIS - PURE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mrs.melika
06-11-2014, 01:40
از تریال ریست استفاده کنید همه اوناییکه مشکل با لایسنس دارن یا گیرشون نمیاد
و اینقدر وقتتون رو براش هدر ندین
تریال ریست رو تست کردم.ممنون
خب برای اون ارور راهی نیست؟با فیلت.ر شکن هم تست کردم نشد.
90روزه میده،خوبه که
تریال ریست رو تست کردم.ممنون
خب برای اون ارور راهی نیست؟با فیلت.ر شکن هم تست کردم نشد.
90روزه میده،خوبه که
از چه پیلتر شکنی استفاده کردی ؟
سلام به همه ی دوستان ...
عزیزان ...
الان من مدتی هست که دیگه آنتی ویروس ندارم (بعد از اینکه کسپرسکی پیور رو پاک کردم به خاطر اینکه تریال ریست واسش گیر نمیومد! )
واسه اینترنت سکوریتی 2015 تریال ریسته درست درمونی گیر میاد ؟!
الان شما واسه استفاده از اینترنت سکوریتی 2015 از چی استفاده میکنید؟
میشه به من هم بدید تا از اون استفاده کنم و مشکلم حل شه؟
خواهش میکنم... :n27:
آخه من همچنان منتظره انتشاره نسخه ی جدیده Kaspersky PURE که قراره با عنوان Kaspersky Total Security منتشر بشه هستم !! :n03: واسه همین فکر نمیکنم ارزش داشته باشه برم لایسنس بخرم واسه اینترنت سکوریتیش !
الان به دنبال یه راه ِ حل میگردم واسه استفاده از اون !!
تو یکی از سایت ها دیدم که اینو گذاشتن :
کار میکنه آیا؟!!
سلام به همه ی دوستان ...
عزیزان ...
الان من مدتی هست که دیگه آنتی ویروس ندارم (بعد از اینکه کسپرسکی پیور رو پاک کردم به خاطر اینکه تریال ریست واسش گیر نمیومد! )
آخه من همچنان منتظره انتشاره نسخه ی جدیده Kaspersky PURE که قراره با عنوان Kaspersky Total Security منتشر بشه هستم !! :n03: واسه همین فکر نمیکنم ارزش داشته باشه برم لایسنس بخرم واسه اینترنت سکوریتیش !
کار میکنه آیا؟!!
واسه 2015 kis من از این ترایل رست استفاده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eset(resuable_trail).rar.htm
پسورد : 123
mrs.melika
08-11-2014, 18:36
از چه پیلتر شکنی استفاده کردی ؟
با next v.p.n
با همون سروری که سریال رو از سایت گرفتم،برنامه رو فعال میکنم اما اون ارور میاد
با سرورهای دیگه هم نشد
N-PLEXTOR
13-11-2014, 17:55
سلام به همه ی دوستان ...
عزیزان ...
کار میکنه آیا؟!!
سلام
از تریال ریست لینک زیر استفاده کنید .موفق باشید.:n16:
Kaspersky Product's Trial Reset v4.0.0.20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان، براي وارد کردن کليد به نسخه 2015 غير از اون روشي که اوّل نسخه 2013 نصب بشه بعد، راه ديگهاي وجود نداره عايا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فعال سازی از هات سپات استفاده کنید
*Batman*
26-11-2014, 21:41
2 تا کلید برای کسپرسکی 2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
achaemenian
28-11-2014, 11:54
2 تا کلید برای کسپرسکی 2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بتمن جان چجوری باید ازشون استفاده کرد؟
*Batman*
28-11-2014, 16:21
بتمن جان چجوری باید ازشون استفاده کرد؟
آموزش تصویری فعال سازی کسپرسکی با کلید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
achaemenian
28-11-2014, 20:35
این کارو کردم ولی گزینه browse نمیاد!
و بجاش گزینه ی retry activation میاد
*Batman*
29-11-2014, 00:37
این کارو کردم ولی گزینه browse نمیاد!
و بجاش گزینه ی retry activation میاد
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونید
sepiiid88
29-11-2014, 00:45
سلام دوستان عزیز.
من سریعا به کی فایل نسخه kaspersky endpoint security 10 for windows نیاز دارم..
کمکم کنید لطفا..
اینو تازه نصبش کردم و میخام فعالش کنم. ممنون میشم
alone one
03-12-2014, 14:03
دوستان اگه امکان داره یه کلید KIS هم بمن بدین، کسپر من از کار افتاده
پیشاپیش ممنون
ممنون به خاطر پستتون ^___^
دوستان شدیدا نیازمند کلید کاسپر 2011 هستم.پیشاپیش سپاس از همگی دوستان.
M.Hashemi
09-12-2014, 02:22
دوستان شدیدا نیازمند کلید کاسپر 2011 هستم.پیشاپیش سپاس از همگی دوستان.
با سلام
دوست عزیز از نظر لایسنس نمیتونم کمک کنم چون هنوز خودم اندر خم یک کوچه ام!!
اما یک توصیه دوستانه دارم العان دیگه KIS 2013 هم از دور خارج شده و کسپر دیگه پشتیبانی نمیده.
بهتره از 2015 یا حداقل 2014 استفاده کنید.
و به قول دوستان 91 روزه فعالش کنید تا بعد که سه حالت داره :
1- یا فرجی میشه و لایسنس گیرتون میاد
2- یا از trial reset مجبور هستید استفاده کنید (که من توصیه نمیکنم نه تنها برای این انتی ویروس بلکه برای تمامی انتی ویروس ها کار درستی نیست و معلوم نیست چه مشکلاتی داشته باشه)
3- دیگه نمیتونید استفاده کنید
* البته میتونید لایسنس اورجینال هم بخرید
با تشکر
کلیدهایی که در صفحات اخیر برای kis گذاشتند بعضا تا بیش از 300 روز دیگه معتبره و یکی دو روز قبل دوباره تست کردم مشکلی نداشت
به روش درست فعالسازی کنید
العان دیگه KIS 2013 هم از دور خارج شده و کسپر دیگه پشتیبانی نمیده.
بهتره از 2015 یا حداقل 2014 استفاده کنید.
اگر منظور شما از پشتیبانی، آپدیت هست که همچنان مشکلی نداره ولو که کاسپر نسخه ی 2007 باشه ...
دلیل استفاده ی بسیاری کاربران مثل من از نسخه های قدیم، امکان انتقال آپدیتهای یک سیستم به سایر سیستمهاست
M.Hashemi
09-12-2014, 14:30
اگر منظور شما از پشتیبانی، آپدیت هست که همچنان مشکلی نداره ولو که کاسپر نسخه ی 2007 باشه ...
دلیل استفاده ی بسیاری کاربران مثل من از نسخه های قدیم، امکان انتقال آپدیتهای یک سیستم به سایر سیستمهاست
با سلام
خیر منظور بنده اپدیت نیست.
منظورم پشتیبانی آنلاین و ... است.
و در ضمن با توجه به این که برخی مخرب ها مستقیما به اپلیکیشن سوئیت امنیتی حمله می کنند تقریبا همه ای سوئیت های امنیتی حداقل سالی یک بار نگارش جدی تولید می کنند که کدهای Encryption هر نگارش با نگارش قبل متفاوت است در نتیجه امنیت بیشتری برای شما می آورد به همین علت هم تمامی شرکت های امنیتی توصیه می کنند به نگارش جدید اپگرید کنید.
* البته این موضوع در مورد محصولات شبکه صدق نمی کند و ممکن است یک سرکت چندین سال نگارش جدید شبکه تولید نکند که دلایل خاص خود را دارد که از بحث این پست خارج است.
با تشکر
دوستان برای کلید وارد کردن به kis 2015 و فعالسازی اون دیدم نوشته بودند از کد قدیمی 11111111111111111x باید استفاده کرد. در کاسپر 2012 با این کد میشه صفحه ی کلید دادن رو آورد ولی در 2015 به این کد ایراد گرفت
البته روی یک سیستم که امروز این رو نصب کردم متوجه شدم یادم رفته بود کابل شبکه رو ازش جدا کنم. ولی بعد از جدا کردن هم همین وضع بود. در حالیکه در 2012 اینطور نبود
ali_khujaste
25-12-2014, 08:31
سلام روز بخیر.
نیاز شدید به کلید های کسپر اینترنت سکیوریتی 2012 لدفاً.
سلام روز بخیر.
نیاز شدید به کلید های کسپر اینترنت سکیوریتی 2012 لدفاً.
ebrahimjan
26-12-2014, 09:41
نیاز شدید به کلید های کسپر اینترنت سکیورتیی 2015 دارم
*Batman*
26-12-2014, 17:24
کلیدهای جدید برای محصولات کسپرسکی (KIS - KAV - PURE) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pirooz3d
31-12-2014, 14:56
سلام به همه دوستان با معرفت
کلید فعالساز Internet Security 2013 رو خواستم.
واسه 5 دی رو وقتی میزنم اعتبارش تا پایان 2014 هست و کار نمیکنه.
ممنون میشم کمک کنید.
rezahacker3020
01-01-2015, 13:59
الان برای فعال سازی kis 215 چیکار باید کنم لطفا راهنمایی کنید از کجا سه مکاهه فعال کنم
الان برای فعال سازی kis 215 چیکار باید کنم لطفا راهنمایی کنید از کجا سه مکاهه فعال کنم
شما با استفاده از تریال ریست و ست کردن آی پی شیلتر شکن روی آنتی ویروس پس از اجرا توسط تریال ریست کد رو به آنتی ویروس داده تا 91 روزه فعال گردد
ebrahimjan
02-01-2015, 21:33
دوستان این کار خیلی خطر داره منظورم تریال ریست هست بهتر برای اینترنت سکیورتی 2015 اون رو خریداری کنید قیمتش هم خیلی بالا نیست من خودم جدیدا خرید 46000 تومن
Kaspersky Internet Security 2015 you can now make 3 months free
>>>با آی پی رومانی وارد سایت بشین<<<
Estimado Cliente,اینم یه نمونه
Gracias por elegir productos de Kaspersky Lab para proteger su PC.Su codigo de activacion es: DXVDZ-55H4U-HGUR7-4RY6D
Haga clic aqui para descargar el producto.Saludos,
Su equipo de Kaspersky Lab
mrs.melika
13-01-2015, 22:41
شما با استفاده از تریال ریست و ست کردن آی پی شیلتر شکن روی آنتی ویروس پس از اجرا توسط تریال ریست کد رو به آنتی ویروس داده تا 91 روزه فعال گردد
در قسمت بروکسی کسپرسکی،چه اعدادی رو باید برای شیلتر شکن وارد کنم؟ip و پورت میخواد
mohammad_87
18-01-2015, 23:43
در قسمت بروکسی کسپرسکی،چه اعدادی رو باید برای شیلتر شکن وارد کنم؟ip و پورت میخواد
لازم به انجام این کارها نیست
هات اسپات رو اجرا کنید،از اون لینک که سریال میده،سریال رو دریافت کنید،تریال ریست رو اجرا کنید و بعد برای اکتیو کردن ،سریال 90 روزه رو وارد کنید.
:n16:
در قسمت آی پی عدد 127.0.0.1 و در قسمت پورت 8580 رو وارد کن
بعدش فک شکن رو اجرا کن تا کامل راه بیفته و حالا هم تریال ریست رو اجرا کن و کسپر رو ریست کن و کلید رو بهش بده
N-PLEXTOR
22-01-2015, 15:05
برای 2014 فقط باید به دنبال سریال های 16 رقمی باشید که مستقیم وارد برنامه کنید یعنی بنویسید.که خیلی باید بگردید تا سریال اینجوری پیدا کنید.
بهترین کار این هست که نسخه 2014 رو پاک کنید.نسخه kis 2013 رو نصب کنید.بعد با کلیدهای فراوان و موجود برنامه رو فعال کنید.برای راحتی کار یک کلید بلند مدت 7-8 ماهه یا یکساله پیدا کنید تا کمتر دردسر داشته باشید.
بعد که نسخه 2013 مثلا با کلید یکساله فعال شد،بدون اینکه پاکش کنید نسخه 2014 (2015 هم موجوده) نصب کنید.
شاید کمی وقت گیر باشه اما اگه کمی بگردید و کلید بلندمدت پیدا کنید تا مدت ها خیالتون راحته.خودم از همین روش استفاده میکنم.
باسلام
بنده ازاین روش استفاده نمودم،ولی باکمال تاسف کارسازنبود! شمامطمئن هستید که این روش برای شما جواب داده؟درصورت امکان اسکرین یافیلم اموزشی رودراینجا اپلود کنید.:n16:
N-PLEXTOR
22-01-2015, 15:31
دانلود جدیدترین تریال ریست Kaspersky بهمراه فایل Readme اموزشی
Password archive: p30world.com
indirect link: Kaspersky Reset Trial 4.0.1.27 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kaspersky Antivirus 2011.
Kaspersky Antivirus 2012.
Kaspersky Antivirus 2013.
Kaspersky Antivirus 2014.
Kaspersky Antivirus 2015.
Kaspersky Internet Security 2011.
Kaspersky Internet Security 2012.
Kaspersky Internet Security 2013.
Kaspersky Internet Security 2014.
Kaspersky Internet Security 2015.
Kaspersky Total Security 2015.
Kaspersky CRYSTAL 2.0.
Kaspersky CRYSTAL 3.0.
Kaspersky Endpoint Security 8.
Kaspersky Endpoint Security 10.
Kaspersky Small Office Security 2.
Kaspersky Small Office Security 3.
mohammad_87
23-01-2015, 13:59
باسلام
بنده ازاین روش استفاده نمودم،ولی باکمال تاسف کارسازنبود! شمامطمئن هستید که این روش برای شما جواب داده؟درصورت امکان اسکرین یافیلم اموزشی رودراینجا اپلود کنید.:n16:
سلام
بله من روی چند سیستم تست کردم و جواب داده.علت اینکه شما به مشکل خورده اید،بلاک شدن کلیدها هست.
الان روش بهتر استفاده از سریال قانونی هست که حداقل تا 3 ماه نیاز به سریال ندارید.
هات اسپات رو اجرا کنید،از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که سریال 90 روزه و قانونی میده،سریال رو دریافت کنید،تریال ریست رو اجرا کنید و بعد برای اکتیو کردن ،سریال 90 روزه رو وارد کنید.(تست شده است)
دقت کنید که این سایت برای هر ایمیل،یک سریال میده و باید نهایت تا یکماه اون سریال رو فعال کنید.
مثلا اگر سه ماه پیش از این سایت سریال گرفته باشید و اون سریال رو استفاده نکرده باشید،الان دوباره همون سریال رو بهتون میده ولی موقع فعالسازی مینویسه که اعتبار سریال به پایان رسیده.
بنابراین باید از یک ایمیل جدید استفاده کنید.
N-PLEXTOR
23-01-2015, 23:07
سلام
بله من روی چند سیستم تست کردم و جواب داده.علت اینکه شما به مشکل خورده اید،بلاک شدن کلیدها هست.
الان روش بهتر استفاده از سریال قانونی هست که حداقل تا 3 ماه نیاز به سریال ندارید.
هات اسپات رو اجرا کنید،از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که سریال 90 روزه و قانونی میده،سریال رو دریافت کنید،تریال ریست رو اجرا کنید و بعد برای اکتیو کردن ،سریال 90 روزه رو وارد کنید.(تست شده است)
دقت کنید که این سایت برای هر ایمیل،یک سریال میده و باید نهایت تا یکماه اون سریال رو فعال کنید.
مثلا اگر سه ماه پیش از این سایت سریال گرفته باشید و اون سریال رو استفاده نکرده باشید،الان دوباره همون سریال رو بهتون میده ولی موقع فعالسازی مینویسه که اعتبار سریال به پایان رسیده.
بنابراین باید از یک ایمیل جدید استفاده کنید.
ممنون ازشما. روش فعالسازی باتریال ریست رو خودم میدونم،ولی مساله اینجاست که نمیخوام تریالش کنم،صرفا میخام بارجیستری کی فعالش کنم،ولی فعلا فرجی نشده!
mohammad_87
24-01-2015, 04:21
ممنون ازشما. روش فعالسازی باتریال ریست رو خودم میدونم،ولی مساله اینجاست که نمیخوام تریالش کنم،صرفا میخام بارجیستری کی فعالش کنم،ولی فعلا فرجی نشده!
اونجوری باید رجیستری کی قانونی داشته باشید تا مطمئن بشید بعد از آپدیت به 2015،بلاک نمیشه
تریال ریستری که مطمئن باشه اگه یبار استفاده بشه مطمئن تر هست از اینکه دائما نسخه های مختلف حذف و نصب بشه
مگر اینکه لایسنس 2015 رو به رجیستری کی تبدیل کنید.مثل روشی که در نسخه 2014 انجام میدادیم:
دانلود جدیدترین تریال ریست Kaspersky بهمراه فایل Readme اموزشی
:indirect link
Kaspersky Reset Trial 4.0.1.27 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kaspersky Antivirus 2011.
Kaspersky Antivirus 2012.
Kaspersky Antivirus 2013.
Kaspersky Antivirus 2014.
Kaspersky Antivirus 2015.
Kaspersky Internet Security 2011.
Kaspersky Internet Security 2012.
Kaspersky Internet Security 2013.
Kaspersky Internet Security 2014.
Kaspersky Internet Security 2015.
Kaspersky Total Security 2015.
Kaspersky CRYSTAL 2.0.
Kaspersky CRYSTAL 3.0.
Kaspersky Endpoint Security 8.
Kaspersky Endpoint Security 10.
Kaspersky Small Office Security 2.
Kaspersky Small Office Security 3.
پسورد داره ک !!!
N-PLEXTOR
09-02-2015, 16:09
پسورد داره ک !!!
پست اصلاح شد دوست عزیز.
موفق باشید.:n16:
linkinpark20
11-02-2015, 12:37
پست اصلاح شد دوست عزیز.
موفق باشید.:n16:
دوست عزیز باز که پسورد داره
N-PLEXTOR
11-02-2015, 19:51
دوست عزیز باز که پسورد داره
Password archive: p30world.com :n06:
با سلام
نمیشه با این روش از 2013 به 2015 رفت؟
mohammad_87
14-02-2015, 00:54
با سلام
نمیشه با این روش از 2013 به 2015 رفت؟
سلام
امکانش کمه
مشکلی که هست اینه که کلیدها سریع بلاک میشوند و اگه با 2013 کلیدی رو فعال کنید با نصب نسخه 2015 احتمال فعال بودن کلیدها به 0 میرسه!!
البته نمیدونم بخاطر نسخه 2015 هست یا کلیدها سریعتر بلاک می شوند.
سلام
امکانش کمه
مشکلی که هست اینه که کلیدها سریع بلاک میشوند و اگه با 2013 کلیدی رو فعال کنید با نصب نسخه 2015 احتمال فعال بودن کلیدها به 0 میرسه!!
البته نمیدونم بخاطر نسخه 2015 هست یا کلیدها سریعتر بلاک می شوند.
اگه از 2013 استفاده کنی مشکلی پیش میاد؟منظورم از نظر امنیت سیستمه
سلام دوستان
از کجا لایسنس قانونی معتبر میشه خرید؟
سلام دوستان
از کجا لایسنس قانونی معتبر میشه خرید؟
شما میتونی از وبسایت رسمی توزیع و فروش محصولات kaspersky لایسنس هارو بخری.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما میتونی از وبسایت رسمی توزیع و فروش محصولات kaspersky لایسنس هارو بخری.
سلام
بعد خرید ،محدودیت زمانی برای بکار انداختن لایسنس وجود نداره دیگه ،درسته ؟چون میخوام مدت 30 روزه تریالشو استفاده کنم ،بعد لایسنسی که خریدم ،فعال کنم
IntelCentrino
27-02-2015, 01:50
تریال ریست برای KIS 2015 میخوام.
لطفا راهنمایی کنید.
happyfeat
09-03-2015, 00:33
سلام دوستان
من از پست زیر یه لایسنس 3 ماه برای اینترنت سکوریتی 2015 گرفتم
لیسانس 3 ماهه برای Kaspersky Internet Security (تاریخ: 02\2014) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در صورت Expire شدن سریال این پست را ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی لایسنس را وارد می کنم پیغام invalid licence for this region رو میده . کسی می دونه باید چی کار کنم اکتیو بشه ؟؟! راهی غیر از تریال ریست هست که اکتیو بشه .
pirooz3d
09-03-2015, 02:43
با سلام خدمت دوستان
چطور میتونم KasperSky Internet Security 2015 رو فعال کنم؟
به چند صفحه سر زدم اما متوجه چیزی نشدم.
ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
سلام
بعد خرید ،محدودیت زمانی برای بکار انداختن لایسنس وجود نداره دیگه ،درسته ؟چون میخوام مدت 30 روزه تریالشو استفاده کنم ،بعد لایسنسی که خریدم ،فعال کنم
بهتره از خودشون بپرسی که چه نوع لایسنسی دادن یه نوع لایسنس رو میتونی نگه داری و موقعیکه استارتش رو بزنی روزانه از اعتبارش کم میشه و لایسنس oem که استارتشون خورده که استفاده هم نکنی از لایسنسش کم میشه روزانه
در ضمن ازونتر هم میتونی بگیری که قابلیت ریجستر شدن تو سایتش هم دارن
تریال ریست برای KIS 2015 میخوام.
لطفا راهنمایی کنید.
تریال ریست کسپرسکی 2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) + ورژن جدیدتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش اکتیو کردن Kaspersky Internet Security 2015
کسپراسکای را باز کنید و روی Setting کلیک کنید:
طبق تصویر زیر کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eset%20%282%29.png
Self-Defense را غیر فعال کنید (تیک آن را بردارید)
انتی ویروس را از کنار ساعت ویندوز ببندید(روی ایکن انتی ویروس راست کلیک کنید و Exit را بزنید):
تریال ریست را از حالت فشرده خارج کنید و آن را اجرا کنید
حالا گزینه Activision Reset را انتخاب کنید و تایید کنید سپس سیستم را ریستارت کرده بعد از ریستارت شدن سیستم صفحه فعال سازی کسپراسکای بصورت خودکار می آید, آن را ببندید.
(دور زدن تحریم جهت فعالسازی با سریال نامبر)
جهت دور زدن تحریم باید از ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن فری گت استفاده کنید
ابتدا فیلترشکن FreeGate را فعال کنید(اگر آن را ندارید میتوانید با یک جست و جوی ساده در اینترنت یافت کنید) سپس مراحل زیر را طبق تصویر طی کنید
وارد Setting شوید
سپس وارد Additional شده و روی شبکه Network کلیک کنید
روی Proxy Server Settings کلیک کنید
همانند تصویر بالا ادرس و پورتی که تنطیم شده است را دقیقا مشابه عکس بالا به انتی ویروس وارد نمایید
حالا جهت وارد کردن لایسنس دریافتی مراحل زیر را طی کنید
سریال نامبر دریافتی را در کادر وارد کنید و Active را بزنید:
کمی صبر کنید تا انتی ویروس اکتیو شود …
آنتی ویروس با موفقیت فعال شد , ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک-ن را غیرفعال کنید و ادرس و پورتی که قبلا به برنامه وارد کرده بودید را پاک کنید و گزینه (Do Not use P.r.o.x.y Server) را انتخاب کنید.
حالا میتوانید با خیال راحت اقدام به اپدیت کنید .
moghaddas mfa
18-03-2015, 07:21
سلام
میشه keyفعالسازی اینترنت سکیوریتی 2015 رو قرار بدین
dr_mehry
18-03-2015, 07:33
سلام
لطف کنید و keyفعالسازی اینترنت سکیوریتی 2015 را هم برای من ارسال کنید.
M.Hashemi
19-03-2015, 10:40
با سلام
دوستان :
1- kaspersky دیگه key نداره و برای فعال سازی سریال داره.
2- آخه عزیزان اگر سریال پیدا میشد آموزش کرک کردن و تریال ریست آن را نمی گذاشتند.
با تشکر
سلام
نسخه ای از این انتی ویروس هست که روی ویندوز سرور 2012 نصب بشه ؟
اگر لایسنسش هست هم لطف کنید با لینک ممنون
ashkan22
20-03-2015, 09:53
سلام به دوستان
من وقتی میخوام اجراش کنم این ارور رو میده مشکل چیه
اینترنت سکوریتی 2015
ALI16437
20-03-2015, 17:18
با سلام
دوستان کرک من با نسخه کسپر سکی است هر دو 2015
15.0.2.361 ولی موقع اجرا ارور زیر رو میده
Self-Defense را غیر فعال کردم.
انتی ویروس را از کنار ساعت ویندوز ببندید(روی ایکن انتی ویروس راست کلیک کنید و Exit را بزنید)
این دو رو انجام دادم .
دیگه نمیدونم مشکل چیه ،
مرسی
من activation code ندارم. از کجا باید بیارم تا اون مراحل بالا رو بتونم کامل انجام بدم؟
با سلام
دوستان عزیز و کاربران گرامی
خواهشمندم لطفا از تریال ریست و نسخه های کرک شده یا برنامه های کرک کننده استفاده نکنید.
این ها باعث آسیب دیدن برنامه ی امنیتی میشوند.
یا از لایسنس اصل استفاده کنید. (خریداری کنید)
یا از برنامه های امنیتی رایگان استفاده کنید.
ممنونم از تمامی عزیزان
با سلام
دوستان عزیز و کاربران گرامی
خواهشمندم لطفا از تریال ریست و نسخه های کرک شده یا برنامه های کرک کننده استفاده نکنید.
این ها باعث آسیب دیدن برنامه ی امنیتی میشوند.
یا از لایسنس اصل استفاده کنید. (خریداری کنید)
یا از برنامه های امنیتی رایگان استفاده کنید.
ممنونم از تمامی عزیزان
دوست عزیز اگر به صورت 30 روزه استفاده کرد و مدام ریست کرد، آیا برنامه به صورت کامل و با تمام قابلیت هاش روی سیستم کار می کنه ؟
دوست عزیز اگر به صورت 30 روزه استفاده کرد و مدام ریست کرد، آیا برنامه به صورت کامل و با تمام قابلیت هاش روی سیستم کار می کنه ؟
بله کار میکنه ولی چون تغییراتی در ریجستری قسمت ویندوز و برنامه امنیتی داده میشه، حتما باعث مشکلاتی میشه که شاید ما احساس نکنیم و اصلا ندونیم، ولی حتما ایراداتی بر جای میزاره
دستکاری برنامه های امنیتی چه برای تریال ریست چه برای کرک کردن، باعث مشکل و افت و یا خرابی سیستم آن میشود
سلام
چندین Trial Reset رو برای Internet Security 2015 امتحان کردم اما کار نمی کنن چون ظاهرا همه بلاک شدن... لطفا راهنمایی کنید.
desperado
09-05-2015, 21:34
سلام من این ورژن از کسپر را نصب کردم 14.0.0.4651(d) .ایا این اخرین نسخه هست یا مربوط به ورژن های قبلیه؟
لطفا اگه میشه تریال ریست یا سریال نامبر معتبر بهم معرفی کنید.
ایا امکان اپدیت افلاین این ورژن وجود داره؟
سلام
چندین Trial Reset رو برای Internet Security 2015 امتحان کردم اما کار نمی کنن چون ظاهرا همه بلاک شدن... لطفا راهنمایی کنید.
یعنی راهی نداره ؟!
سلام
سلام
فک نکنم راهی باشه
شاید هم باشه و بنده در این مدت چیزی پیدا نکردم
ولی پیشنهاد میکنم که از این ابزارها استفاده نکنید
سلام من این ورژن از کسپر را نصب کردم 14.0.0.4651(d) .ایا این اخرین نسخه هست یا مربوط به ورژن های قبلیه؟
لطفا اگه میشه تریال ریست یا سریال نامبر معتبر بهم معرفی کنید.
ایا امکان اپدیت افلاین این ورژن وجود داره؟
نسخه ی شما 2014 هستش و قدیمی
آخرین نسخه رو از سایت رسمی کسپرسکی دانلود کنید
یعنی راهی نداره ؟!
در بالا پاسخ دادم
تا چند وقت دیگه نسخه 2016 هم میاد شما هنوز 2014 داری؟!
فعال کردنش کاری نداره.
saba shahrokh
29-05-2015, 20:46
دوستان من لایسنس 30 روزه رو فعال کردم اون کافیه دیگه ؟
دوستان من لایسنس 30 روزه رو فعال کردم اون کافیه دیگه ؟
فعلا همون 30 روز رو استفاده کنید
در صورت مورد پسند بودن، لایسنس اصل تهیه فرمایید
تریال ریست 2015 ورژن 15.0.0 که به خوبی با سریال 30 روزه کار میکنه. ولی برای 90 روزه رو فکر نکنم کار کنه:
با فرمت bat هست و سورسش کاملا مشخص و سالمه.
saba shahrokh
07-06-2015, 04:42
فعلا همون 30 روز رو استفاده کنید
در صورت مورد پسند بودن، لایسنس اصل تهیه فرمایید
لایسنس اصل از کجا بیارم؟
لایسنس اصل از کجا بیارم؟
بصورت خصوصی ارسال شد
به نام خدا
با سلام خدمت دوستان عزیز
این برنامه به درستی بر روی نسخه های نهایی کسپرسکی کار میکنه و شما میتونید بصورت آزمایشی کسپرسکی را تا زمانی که دلتان میخواد استفاده کنید.
FDSA14711
26-06-2015, 22:54
سلام
کرک وسریال کسپرسکی میشه لینگ دانلود بدید چه مدت میشه استفاده کرد
کسپرسکی به طور خودکار آپدیت می شود
نسخه های Antivirus ,Internt security , Total Security چه فرقی دارند
سلام
کرک وسریال کسپرسکی میشه لینگ دانلود بدید چه مدت میشه استفاده کرد
کسپرسکی به طور خودکار آپدیت می شود
نسخه های Antivirus ,Internt security , Total Security چه فرقی دارند
تریال ریست کسپرسکی
#683 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله بطور خودکار آپدیت میشه
amir-king1
30-06-2015, 14:50
لطفا کلید جدید بزارین قبلیا بلاک شده
satrianism
13-07-2015, 00:04
سلام.
تریال ریستی وجود داره که به طور خود کار بعد از هربار reboot شدن سیستم 30 روزه بشه؟؟؟
CAPITAN MAC
17-07-2015, 12:14
لایسنس اصل از کجا بیارم؟
لایسنس اصل از کجا بیارم؟
خصوصی ارسال شد
alireza_2000
19-07-2015, 15:34
لانسس اورجینال از کجا میتونم دانلود کنم ممنون میشم
لانسس اورجینال از کجا میتونم دانلود کنم ممنون میشم
خصوصی ارسال شد
GodFather009
20-07-2015, 03:52
داداش اگه امکانش هست واسه ما هم لایسنس بفرستین با تشکر
داداش اگه امکانش هست واسه ما هم لایسنس بفرستین با تشکر
خصوصی ارسال شد
========
دوستان دقت کنید که بنده سایت فروش برای شما ارسال میکنم، نه لایسنس!
امکان داره واسه من هم لایسنس بفرستید.ممنون میشم!!
امکان داره واسه من هم لایسنس بفرستید.ممنون میشم!!
خصوصی ارسال شد
satrianism
23-07-2015, 11:12
لطفا یک لایسنس برای من ارسال کنید. ممنون
denzelmovie
25-07-2015, 12:36
دوستان من قبلا از کسپر استفاده میکردم راضی هم بودم ولی چند وقته کلید درست نمیاد واسش مجبور شدم avira نصب کنم
الان میخوام دوباره کسپر نصب کنم، کلید جدید از کجا باید دانلود کنم؟ قبلا از سایت kavkisfile دانلود میکردم ولی خیلی وقته آپدیت نشده
درود بر همگی دوستان.
اقا این کلیدهای کسپر دیگه نمیان؟؟؟مدتیه گرفتار شدیم.
جناب کاپیتان این لایسنس اصل رو شما تایید میفرمایید؟؟؟این لایسنسی که میفرمایید برای همه ورژن ها کار میده یا فقط برای آخرین ورژن هست؟؟؟میشه سایت خریدشو محبت بفرمایید.
با سپاس.
mohammad_203
27-07-2015, 10:19
درود بر همگی دوستان.
اقا این کلیدهای کسپر دیگه نمیان؟؟؟مدتیه گرفتار شدیم.
جناب کاپیتان این لایسنس اصل رو شما تایید میفرمایید؟؟؟این لایسنسی که میفرمایید برای همه ورژن ها کار میده یا فقط برای آخرین ورژن هست؟؟؟میشه سایت خریدشو محبت بفرمایید.
با سپاس.
سلام
با اجازه از آقا مسعود بنده پاسخ میدم
از ورژن 2014 به اینور دیگه کسپرسکی با اون کلید های قدیمی فغال نمیشه.ویا باید حتما لایسنس اصل تهیه بفرمایید یا از تریال ریست استفاده کنید
البته یک سایت هم هست لایسنس 90 روزه قانونی میده ( برای خود کسپر هست )
اگر لایسنس هم میخواین خریداری کنید سایت های زیادی هست ولی خوب اگه از خود نمایندگی بخرین هم مطمئن تر هست هم شاید ! پشتیبانی هم داشته باشن :)
لینک ها رو براتون پ خ میکنم
gholam14
30-07-2015, 01:59
میشه لطفابرای من هم یه لایسنس بفرستید
GodFather009
02-08-2015, 04:45
دوستان این کارتون صورت خوشی نداره برای فروم
تبلیغات پشت پرده.اگه سریالی چیزی دارید لطف کنید بذارید اگه هم نه دوستان رو پی نخود سیاه نفرستید
مطمعن باشید هرکی بخواد لایسنس اصل بخره راهشو راحت پیدا میکنه
خوبه اسم پیج کرک محصولات هست
یا حق
دوستان این کارتون صورت خوشی نداره برای فروم
تبلیغات پشت پرده.اگه سریالی چیزی دارید لطف کنید بذارید اگه هم نه دوستان رو پی نخود سیاه نفرستید
مطمعن باشید هرکی بخواد لایسنس اصل بخره راهشو راحت پیدا میکنه
خوبه اسم پیج کرک محصولات هست
یا حق
سلام علیکم
نمیدونم کیا تبلیغ میکنن و یا دارن سو استفاده میکنن
بنده در صفحه قبل عرض کردم که، لایسنس ارسال نمیکنم ولی در عوض شرکتی رو که قیمت بسیار مناسبی رو برای لایسنس ارائه میده معرفی میکنم
حالا اگر شما منظورتون با بنده هست، بنده پاسخ دادم
اون سایتی که معرفی کردم، نه مال بنده هست نه آشنا و نه نزدیکان بنده، بعد از مدت ها جست و جو تونستم اون سایت رو پیدا کنم و با قیمت نصف بازار بتونم لاینسن اصل بخرم
کمترین قیمت لایسنس اصل کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی در نمایندگی و بازار 70 تومنه
من هم خوبی دوستان رو میخوام
امیدوارم سو تفاهمی نشه و کسی دلخور نشه
موفق باشید
سلام.من کسپر2016 نت سکیوریتی رو روی ویندوز10 نصب کردم .آیا راهی واسه اکتیو کردنش بعد از تموم شدن تریال هست؟(مثل تریال ریستر نسخه2015) هرچقد گشتم پیدا نکردم .اگه لایسنسی دارین لطفا بفرستین .ممنون
mohammad_203
05-08-2015, 12:33
سلام
لطفا صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید.
سلام
لطفا صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید.
سلام ببخشید تو صفحه اول یه قسمت بود که ایمیلمو دادم بهم پسورد فرستاد ولی اکتیو نشد میگه سریال نامبر وایه region شما نیست
سلام ببخشید تو صفحه اول یه قسمت بود که ایمیلمو دادم بهم پسورد فرستاد ولی اکتیو نشد میگه سریال نامبر وایه region شما نیست
با قندشکن امتحان کنید
فک کنم کشور انگلستان یا فرانسه باید باشه
تست کنید
mohammad_203
05-08-2015, 23:18
سلام با اولترا سورف تست کنید. من خودم با ultra surf فعال کردم جواب میده
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
| SoRoush 8K |
06-08-2015, 00:55
دوستان من KasperSky Internet Security 2016 رو دانلود کردم ، کرک یا سریالی یا پچی برای اکتیو دائمیش وجود نداره یا با همین Trial Reset باید کار کنم ؟
دوستان من KasperSky Internet Security 2016 رو دانلود کردم ، کرک یا سریالی یا پچی برای اکتیو دائمیش وجود نداره یا با همین Trial Reset باید کار کنم ؟
بارها و بارها گفته شده که برنامه های امنیتی رو هیچگاه کرک و یا پچ نکنید و تا میتوانید از تریال ریست استفاده نکنید
بارها و بارها گفته شده که برنامه های امنیتی رو هیچگاه کرک و یا پچ نکنید و تا میتوانید از تریال ریست استفاده نکنید
سلام.بله منم حرف شما رو کاملا قبول دارم و همیشه سعی میکنم هیچوقت از تریال رستر استفاده نکنم .نسخه های قبل با سریال فعال میکردم اما این نمیشه میگه region شما رو نمیتونه فعال کنه. متاسفانه واسه تغییر ip چیزی ندارم .اگه تونستین واسم بفرستین
- - - Updated - - -
| SoRoush 8K |
06-08-2015, 12:28
پس سی روز رایگانش تموم شد چیکار باید بکنم ؟
Amir-Rainman
06-08-2015, 12:39
دلیل استفاده نکردن از تریال ریست چیه؟
بیشترشون به موتور آنتی ویروس صدمه میزنن.واسه همین توصیه میشه تا جایی که میتونید از سریال نامبر استفاده کنین.
سلام.بله منم حرف شما رو کاملا قبول دارم و همیشه سعی میکنم هیچوقت از تریال رستر استفاده نکنم .نسخه های قبل با سریال فعال میکردم اما این نمیشه میگه region شما رو نمیتونه فعال کنه. متاسفانه واسه تغییر ip چیزی ندارم .اگه تونستین واسم بفرستین
- - - Updated - - -
خواهش میکنم
بنده قند شکن خرید کردم
شما هم میتونید از رایگان ها استفاده کنید
پس سی روز رایگانش تموم شد چیکار باید بکنم ؟
دوستمون @pa13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پاسخ دادن
بیشترشون به موتور آنتی ویروس صدمه میزنن.واسه همین توصیه میشه تا جایی که میتونید از سریال نامبر استفاده کنین.
بله درسته
ali_khujaste
15-08-2015, 22:50
سلام.
امروز ویندوزم رو از ویندوز 7 ب ویندوز 10 ارتقا دادم (ویندوز خودش آپدیت کرد و نصب کرد)
روی ویندوز قبلیم کسپراینترنت سکیوریتی داشتم نسخه 12 که با متُد زدن عدد یک توی قسمت سزیال و یک "x" در آخر هر دفعه سریال رو عوض میکردم!
الان ک ویندوز 10 هستم ب کل کسپر پریده! و اجرا نمیشه!
میخاستم بدونم آخرین نسخه کسپر اینترنت سکیوریتی درحال حاظر نسخه 16 چه بیلدی هستش و ایتکه با ویندوز 10 سازگاری داره؟
برای فعال نگه داشتنش بجز ریست تریل چه راه دیگه ای هست؟
ممنون.
راستی آخرین ورژن رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
ho3in2012
16-08-2015, 00:21
سلام.
امروز ویندوزم رو از ویندوز 7 ب ویندوز 10 ارتقا دادم (ویندوز خودش آپدیت کرد و نصب کرد)
روی ویندوز قبلیم کسپراینترنت سکیوریتی داشتم نسخه 12 که با متُد زدن عدد یک توی قسمت سزیال و یک "x" در آخر هر دفعه سریال رو عوض میکردم!
میخاستم بدونم آخرین نسخه کسپر اینترنت سکیوریتی درحال حاظر نسخه 16 چه بیلدی هستش و ایتکه با ویندوز 10 سازگاری داره؟
ممنون.
آخرین ورژنو از خود سایت کسپراسکای میتونی دانلود کنی
سلام.
ممنون.
سلام . بله کسپرسکی2016 کاملا با ویندوز10 سازگار هست.از نسخه2013 به بعد نمیتونید از کی فایل استفاده کنید.پیشنهاد نمیکنم از تریال ریستر استفاده کنید چون به موتور انتی ویروس آسیب میزنن .صفحه اول تاپیک رو بخونین چند تا سایت هست که میتونین کد اکتیو برای کسپر رو پیدا کنین و فعالش کنین....موفق باشید
javaheri69
19-08-2015, 10:46
درخواست سریال برای کسپر اسکای 2015
درخواست سریال برای کسپر اسکای 2015
سلام .لطفا به صفحه اول تاپیک مراجعه کنید
ikurdistan.m
30-08-2015, 20:44
سلام لطف کنی سایتی چیزی برای دریافت کرک سریال kaspersky Internet security android معرفی کنید
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
meshkiposh2200
06-09-2015, 00:12
درود.واسه اکتیو 2016 اینرنت سکوریتی چی هست؟ تریال ریست هم کنه اشکالی نداره!
Sahand_20
06-09-2015, 06:09
درود.واسه اکتیو 2016 اینرنت سکوریتی چی هست؟ تریال ریست هم کنه اشکالی نداره!
با درود:
دوست عزیز از فایل موجود در لینک زیر استفاده نمائید،
دقیقاً طبق دستورالعمل نصب، که بصورت یک فایل تکست به همراه فایل مورد نظر می باشد اقدام به نصب و اکتیو نرم افزار نمائید، ببینید آیا جواب می دهد یا که خیر؟
Kaspersky Internet Security 2016 v16.0.0.614 Build 8529
موفق و پیروز باشید.
meshkiposh2200
08-09-2015, 00:07
با درود:
دقیقاً طبق دستورالعمل نصب، که بصورت یک فایل تکست به همراه فایل مورد نظر می باشد اقدام به نصب و اکتیو نرم افزار نمائید، ببینید آیا جواب می دهد یا که خیر؟
موفق و پیروز باشید.
ممنون. ولی فایل پیدا نشد 404
- - - Updated - - -
با درود:
موفق و پیروز باشید.
Sahand_20
08-09-2015, 04:26
با درود مجدد:
دوست عزیز لینک های جدید، در همان پست ارسالی قبلی قرار داده شد،
موفق باشید.
meshkiposh2200
12-09-2015, 00:37
شما مطمئنی که
اپلود کردی
- - - Updated - - -
شما مطمئنی که
اپلود کردی
meshkiposh2200
12-09-2015, 00:38
ویندوز 10 فایل را ویروس تشخیص میده و نمیذاره اجرا بشه و فایل را پاک میکنه
مهندس الهه
06-10-2015, 03:06
سلام
برای آخرین ورژن kis اگر تریال ریست یا key هست لینک بدید لطفا
aylar6888
08-10-2015, 01:40
دریافت لایسنس سه ماهه کسپرسکی آنتی ویروس2016
لینک دریافت سریال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پروموشن مال فرانسه هست اما با آی پی ایران راحت سریال میده اما شاید برای فعالسازی نیاز به (بت شکن) داشته باشید
- - - Updated - - -
سلام دوستان خسته نباشيد
لطفا يه دونه هم براي بنده لايسنس KIS 2015 محبّت کنيد، قربون دستتون
meshkiposh2200
20-10-2015, 01:09
لینک دریافت سریال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[
این پروموشن مال فرانسه هست اما با آی پی ایران راحت سریال میده اما شاید برای فعالسازی نیاز به (بت شکن) داشته باشید
- - - Updated - - -
B]Not Allowed[/B] با فیل شکن یا بدون فیل شکن آخر همین پیغام را میده
- - - Updated - - -
[
- - - Updated - - -
aylar6888
20-10-2015, 09:29
-
درود :
دوست عزیز با موزیلا نمیشه سریال گرفت با گوگل کروم میتونید بگیرید:
اینم عکس صفحه به تاریخ امروز و همین ساعت :
واسه kis 2012 کلید جدید نیست؟ واسه چی صحبت همش از گرفتن لایسنس این داستانا شده؟! کسی بخواد بخره که خیلی واضح از کجا بره بگیره. دوستان فعال میگن از 2014 دیگه کلید تاثیری نداره خب حداقل محبت کنید واسه ورژن پایینترش رو قرار بدید
mohammad_203
02-11-2015, 10:25
سلام
ورژن جدید تریال ریست با قابلیت پشتیبانی از نسخه های :
– Kaspersky Antivirus 2012
– Kaspersky Antivirus 2013
– Kaspersky Antivirus 2014
– Kaspersky Antivirus 2015
– Kaspersky Antivirus 2016
– Kaspersky Internet Security 2012
– Kaspersky Internet Security 2013
– Kaspersky Internet Security 2014
– Kaspersky Internet Security 2015
– Kaspersky Internet Security 2016
– Kaspersky Total Security 2015
– Kaspersky Total Security 2016
– Kaspersky Free Antivirus 2016
– Kaspersky CRYSTAL 2.0
– Kaspersky CRYSTAL 3.0
– Kaspersky Endpoint Security 8
– Kaspersky Endpoint Security 10
– Kaspersky Small Office Security 2
– Kaspersky Small Office Security 3
– Kaspersky Small Office Security 4
لینک دانلود:
ali_khujaste
12-11-2015, 06:21
- - - Updated - - -
درود :
حرف دوستمون تایید میشه!
برای من هم ارور
Not Allowed میده!
با کروم هم زدم! نشد!
میشه دوستان لطق کنن سریال معتبر برای کسپراینترنت سکیوریتی 2015 لطف کنن؟
ممنون.
mahyarSAMSUNG
13-11-2015, 16:40
من که با ناوشکن هم رفتم بازم سایت باز نشد :n02: تریل ریست 2016 اومده یا نه ؟
حرف دوستمون تایید میشه!
برای من هم ارور
Not Allowed میده!
با کروم هم زدم! نشد!
میشه دوستان لطق کنن سریال معتبر برای کسپراینترنت سکیوریتی 2015 لطف کنن؟
ممنون.
تایید میشه
یک عدد سریال اورجینال و 5 کاربره کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2016 طبق مشخصات داخل تصویر زیر موجوده که از 4 کاربرش داره استفاده میشه و از یکی از یوزرهاش هنوز استفاده ای نشده که واگذار میشه. اطلاع از قیمت و شرایط از طریق پیام خصوصی
ویرایش: همچنان موجوده
درود :
دیروز نتونستم بصورت عادی بگیرم... امروز با آی پی فرانسه گرفتم مرسی
cheetoz_motori
19-11-2015, 13:15
سلام
1 کلید برای pure3 میخواستم
هست یا بی خیال شم تریال استفاده کنم؟؟؟
aylar6888
19-11-2015, 17:36
سلام
1 کلید برای pure3 میخواستم
هست یا بی خیال شم تریال استفاده کنم؟؟؟
درود :
برای کسپرسکی پیور کلید به سختی پیدا میشه دوست عزیز...همون موقع فراوونی سریال و کلید هم کم گیر میومد.
توی مجموعه کلیدهای قدیمی گاهی میشه کلیدهایی پیدا کرد که همچنان فعالند
کلید زیر تا 49 روز دیگه برای KIS فعاله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](76).rar.htm
سلام
سرور آپدیت کسپر مشکل داره؟
Kaspersky Internet Security 2012
mahyarSAMSUNG
04-12-2015, 20:22
این تریلkis 2016 ما 9 روز دیگه باطل میشه . این تریل ریست 2016 نیومده ؟ چیکار کنم ؟
این تریلkis 2016 ما 9 روز دیگه باطل میشه . این تریل ریست 2016 نیومده ؟ چیکار کنم ؟
سلام به همه دوستان
ما هم تریال ریست 2016 میخواییم :n02:
سلام دوستان
تریال ریست محصولات 2016
- - - Updated - - -
سلام دوستان
تریال ریست محصولات 2016
من kis 2012 دارم که چند ماهه آپدیت نشده و کلید هم ندارم و کاری هم با اون کامپیوتر ندارم. الان می خوام ویندوز 7 رو به 10 ارتقا بدم. همون نسخه رو نگه دارم و کلید بدم یا نسخه جدید رو از سایت بگیرم؟ امنیت برام مهمه. افت سرعت؟ نع!
مرسی
من kis 2012 دارم که چند ماهه آپدیت نشده و کلید هم ندارم و کاری هم با اون کامپیوتر ندارم. الان می خوام ویندوز 7 رو به 10 ارتقا بدم. همون نسخه رو نگه دارم و کلید بدم یا نسخه جدید رو از سایت بگیرم؟ امنیت برام مهمه. افت سرعت؟ نع!
مرسی
کلیدش رو که چند پست بالاتر گذاشتم استفاده کنید
البته چون فرهنگ تشکر توی این فروم مرده، - و البته همین نشون میده کسی دنبال کلید نیست- منم دیگه کلید جدیدتر نذاشتم
اما 2012 رو کسانی نصب و استفاده می کنند که انتقال آپدیتها بین چند سیستم براشون مهمه. اما اگر کسی به این موضوع نیاز نداره صد البته نسخه های جدیدتر بهتره نصب کنه گرچه که نسخه های جدیدتر سنگینترن و حساسیت بیشتری نسبت به کرک و کیجن ها دارن ...
البته چون فرهنگ تشکر توی این فروم مرده، - و البته همین نشون میده کسی دنبال کلید نیست- منم دیگه کلید جدیدتر نذاشتم
کاسپر البته فرق داره. من کاسپر و Avast رو فقط برای سیستم های آلوده استفاده می کنم. خیلی مشتری ندارند. در حال حاضر از comodo و eset استفاده می کنم چون خیلی سبک هستند ولی اگر روزی کاری داشته باشم، کاسپر حرف اول رو می زنه. کسی هم دنبالش نیست ، به همین دلایل. به هر حال متنی و دکمه ای متشکریم.
yusofadibmanesh
11-12-2015, 19:40
بچها من خیلی راحت با یک اپلیکیشن، مدت 30 روزه کاسپراکسی رو رویست میکنم
واقعا چه نیازی به خرید و دانلود فایل های آپلود از جاهای دیگه هست ؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.