PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض و خرید باتری MP4

rafaelmehraban
26-04-2013, 09:38
سلام دوستان.
من یه mp4 jxd دارم.بعد 5 سال باتریش خراب شده دیگه شارژ نگه نمی داره .برام خیلی مهمه که بشه یه جوری دوباره راه بیفته. می خوام باتریش رو عوض کنم به نظرتون میشه از باتری های موبایل استفاده کرد؟ یه عکسم می زارم ببینید چیکارش باید کرد؟ به نظرتون نمایندگیش رو پیدا کنم می شه باتریش رو گیر آورد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rafaelmehraban
28-04-2013, 09:05
سلام.دوستان فردا دارم می رم ولی عصر اگر کسی جواب سوال منو می دونه لطفا بگه که بتونم اگر باتری می خوره بخرم.

keresaspa
08-05-2013, 01:40
دوست عزیز نمیدونم مشکلت حل شده یا نه ولی راهنمایی میکنم تا اگه تو آینده هم کسی خواست باطری عوض کنه بهش کمک بشه. تقاطع حافظ و جمهوری پاساژ امجد طبقه ی زیرزمین همه نوع باطری لیتیومی با هر شکل و سایزی میفروشه از اونجا میتونید تهیه کنید

rafaelmehraban
10-05-2013, 09:18
دوست عزیز نمیدونم مشکلت حل شده یا نه ولی راهنمایی میکنم تا اگه تو آینده هم کسی خواست باطری عوض کنه بهش کمک بشه. تقاطع حافظ و جمهوری پاساژ امجد طبقه ی زیرزمین همه نوع باطری لیتیومی با هر شکل و سایزی میفروشه از اونجا میتونید تهیه کنید

دیگه تقریبا از این که کسی راهنماییم کنه نا امید شده بودم برای همین دیگه این تاپیک سر نمی زدم.
خیلی خیلی لطف کردی.نمی دونی چقدر اون mp4 برای من ارزش داره و کار باهاش برام راحته.
مرسی حتما یه سر می رم.