PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قابلیت های مودم adsl وایرلس چیه؟!

a6543210
25-04-2013, 10:20
سلام دوستان
قابلیت های مودم adsl وایرلس چیه؟!
می دونم سوال خیلی ساده ای ولی موندم !
راستش خودم یه مودم tp link وایرلس گرفتم .حالا موندم این بی سیمش قابلیتهاش چیه؟به چه دردی می خوره؟!
این سوالای حداقلمه:

1-می تونم لپ تاپمو بیرون از خونه با همین مودم به اینترنت وصلش کنم؟
2-چطور می تونم با موبایلم به این مودم وصل شم و از نت استفاده کنم به ظرطی از adsl استفاده شه نه از موبایل نت!
چطور سیستم های دیگه می تونند به این سیستم وصل شن و به نت وصل شن.(روش 4 تا پورت کامپیوتر داره که فک کنم کار هاب رو انجام می ده و واسه شبکه استفاده می شه.یعنی سیستم هارو به هم وصل می کنه!) حالا این سوالمه اگه بخواد یه سیستم که تو خونه همسایه هیت و من بزارم از نت استفاده کنه باید اون سیستم همسایه چی داشته باشه که به نت من وصل شه؟!
4-چطور می تونم پسورد بزارم روش؟
ممنونم می شم یکم بهم بگین قضیه این وایرلس چیه؟:n13:
مرسی:n12:

a6543210
26-04-2013, 11:45
اینجا گویا کسی نظری نداره ؟!!!:n13:

rznrz06
14-05-2013, 00:06
1- بله
2و3-مودم بصورت NAT تنظيم شه.
4-هر مودمى فرق ميكنه و قسمت وايرلس بايد web و پسورد يك كلمه 5 حرفى يا عدد 10 رقمى برروى تنظيم 64 باشد.

omidbooter
14-06-2013, 02:54
سلام.
آقا من گیج شدم
این مودم های وایری adsl مثلا مثل مدل D-link wireless 1*1 11n ADSL2+ router (mudel dsl-2600u) کارش چیه؟یعنی من بخوام از ISP اینترنت بدون سیم وایرلس بگیرم با این می تونم؟
بعد باید مسافت چه اندازه باشه تا مکان ISP و چه فاصله ای رو جواب می ده؟
بعد وایرلس واسه اینه که گفتم؟ من میخوام یه مودمی بگیرم واسه ADSL که منظور از وایرلس بدون سیم وصل بشه به LAN سیستمم.مثل موس و کیبورد بی سیم که برد یو اس بی وصل م یشه به سیستم و دیگه سیم نداره.
الان این مودم که گفتم سی م داره و باید با کابل شبکه وصل شه به سیستم.من میخوام یه مدلی باشه که بدون کابل شبکه بطور بی سی م وصل شه به سیستم.
بعد فرق WIRELESS و Wi-Fi و مودم و روتر چیه؟
ممنو میشم توضیح بدید

omidbooter
15-06-2013, 00:22
سلام.
آقا من گیج شدم
این مودم های وایری adsl مثلا مثل مدل D-link wireless 1*1 11n ADSL2+ router (mudel dsl-2600u) کارش چیه؟یعنی من بخوام از ISP اینترنت بدون سیم وایرلس بگیرم با این می تونم؟
بعد باید مسافت چه اندازه باشه تا مکان ISP و چه فاصله ای رو جواب می ده؟
بعد وایرلس واسه اینه که گفتم؟ من میخوام یه مودمی بگیرم واسه ADSL که منظور از وایرلس بدون سیم وصل بشه به LAN سیستمم.مثل موس و کیبورد بی سیم که برد یو اس بی وصل م یشه به سیستم و دیگه سیم نداره.
الان این مودم که گفتم سی م داره و باید با کابل شبکه وصل شه به سیستم.من میخوام یه مدلی باشه که بدون کابل شبکه بطور بی سی م وصل شه به سیستم.
بعد فرق WIRELESS و Wi-Fi و مودم و روتر چیه؟
ممنو میشم توضیح بدید

آقا یکی جواب بده ممنون میشم چون میخوام بگیرم.ممنون

omidbooter
17-06-2013, 04:48
سلام.
آقا یکی جواب بدهه لطفا چون می خوام بخرمش
ممنونن

ess_1362
17-06-2013, 06:47
مودم وایرلس قابلیتی داره که با تنظیم کردن آن می توان از اینترنت در یک مکان محدود بصورت wireless استفاده کرد بدین معنی که با استفاده از خطوط تلفن به isp متصل میشه و سرویس اینترنت را بعد از دریافت از isp بی ن چند کاربر بصورت شبکه یا wireless توزیع می کنه
لازم به یادآوری هست که مسافت پشتیبانی wireless محدود می باشد و بسته به نوع آنتن بین 10 تا 50 متر خواهد بود و همینطور دستگاهی که قرار هست بصورت wireless از قابلیت شبکه مودم استفاده کنه باید از این قابلیت پشتیبانی کنه(لپتاپ موبایل یا حالا هر چی)