a6543210
25-04-2013, 10:20
سلام دوستان
قابلیت های مودم adsl وایرلس چیه؟!
می دونم سوال خیلی ساده ای ولی موندم !
راستش خودم یه مودم tp link وایرلس گرفتم .حالا موندم این بی سیمش قابلیتهاش چیه؟به چه دردی می خوره؟!
این سوالای حداقلمه:
1-می تونم لپ تاپمو بیرون از خونه با همین مودم به اینترنت وصلش کنم؟
2-چطور می تونم با موبایلم به این مودم وصل شم و از نت استفاده کنم به ظرطی از adsl استفاده شه نه از موبایل نت!
چطور سیستم های دیگه می تونند به این سیستم وصل شن و به نت وصل شن.(روش 4 تا پورت کامپیوتر داره که فک کنم کار هاب رو انجام می ده و واسه شبکه استفاده می شه.یعنی سیستم هارو به هم وصل می کنه!) حالا این سوالمه اگه بخواد یه سیستم که تو خونه همسایه هیت و من بزارم از نت استفاده کنه باید اون سیستم همسایه چی داشته باشه که به نت من وصل شه؟!
4-چطور می تونم پسورد بزارم روش؟
ممنونم می شم یکم بهم بگین قضیه این وایرلس چیه؟:n13:
مرسی:n12:
قابلیت های مودم adsl وایرلس چیه؟!
می دونم سوال خیلی ساده ای ولی موندم !
راستش خودم یه مودم tp link وایرلس گرفتم .حالا موندم این بی سیمش قابلیتهاش چیه؟به چه دردی می خوره؟!
این سوالای حداقلمه:
1-می تونم لپ تاپمو بیرون از خونه با همین مودم به اینترنت وصلش کنم؟
2-چطور می تونم با موبایلم به این مودم وصل شم و از نت استفاده کنم به ظرطی از adsl استفاده شه نه از موبایل نت!
چطور سیستم های دیگه می تونند به این سیستم وصل شن و به نت وصل شن.(روش 4 تا پورت کامپیوتر داره که فک کنم کار هاب رو انجام می ده و واسه شبکه استفاده می شه.یعنی سیستم هارو به هم وصل می کنه!) حالا این سوالمه اگه بخواد یه سیستم که تو خونه همسایه هیت و من بزارم از نت استفاده کنه باید اون سیستم همسایه چی داشته باشه که به نت من وصل شه؟!
4-چطور می تونم پسورد بزارم روش؟
ممنونم می شم یکم بهم بگین قضیه این وایرلس چیه؟:n13:
مرسی:n12: