ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای خرید؛ لطفا دوستای باتجربه و حرفه ای در امر خرید نظر بدن..

nima snr
24-04-2013, 20:42
دوستای گلم ازتون میخوام نظرای کامل و جامع تون رو در مورد لپتاپ های پیشنهادیم بدید..
و اینکه کدوم برند کمترین برگشتی رو داشته و از دیگری بهتر و سرتره و خریدش منطقی تر..

1- IBM Lenovo - IdeaPad Z580

CPU: Core i5 2.5 up to 3.1
RAM: 4 or 6GB
HARD DRIVE: 500GB
GRAPHIC: GeForceGT630 2G
gheymat: NADARAM

2- MSI CX61 i5

CPU: Core i5 2.5
RAM: 4 or 6GB
GRAPHIC: GeForceGT640 2G
gheymat: 2/325/000

3- Fujitsu LifeBook AH-532

RAM: 4
GRAPHIC: GeForceGT640 2G
ghrymat: 2/100/000

4- ASUS N53SM

RAM: 4
GRAPHIC: GeForceGT630 2G
gheymat: NADARAM

nima snr
25-04-2013, 09:51
واقعا کسی نیست اینجا با نظرات با ارزشش مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟

Thor God
25-04-2013, 11:57
شما حداکثر بودجتون رو بگید + کاربردتون ! شاید مدل های بهتری هم وجود داشت

اگه بودجه دارین z500 از لنوو از همه این مدل ها بهتر و برتر هستش !
بین این مدل ها هم که تقریبا مییشه گفت از مدل های شناخته شده و خوب بازار هستن cx61 برای گیم گرفیک قوی تری داره گرچه از z580 هم نمیشه گزشت چون لپ تاپ با کیفیتیه

برند فوجیتسو هم از نظر کیفیت و کاریی بهتره که تو رتبه آخر قرار بدید و اگه واقعا بودجه ندارید این مدل رو بخرید

nima snr
26-04-2013, 08:23
شما حداکثر بودجتون رو بگید + کاربردتون ! شاید مدل های بهتری هم وجود داشت

اگه بودجه دارین z500 از لنوو از همه این مدل ها بهتر و برتر هستش !
بین این مدل ها هم که تقریبا مییشه گفت از مدل های شناخته شده و خوب بازار هستن cx61 برای گیم گرفیک قوی تری داره گرچه از z580 هم نمیشه گزشت چون لپ تاپ با کیفیتیه

برند فوجیتسو هم از نظر کیفیت و کاریی بهتره که تو رتبه آخر قرار بدید و اگه واقعا بودجه ندارید این مدل رو بخرید

ممنونم ازت Thor God عزیز، من حداکثر بودجم 2/300 تا 2/400 هست، کارایی هم برنامه های معمولی مث فتوشاپ، نقشه کش، G I S، اما دوست دارم تو ادیت فیلم و میکس کم نیاره و بازی هم ساپورت شه..
Z500 هم با بودجم نمیخوره چون هارد یک ترا، CPU i7، و RAM 8G، زیاد مورد نیازم نیست..
اما Z580 با پولم جوره و بدنه فلزی هم داره که MSI و ASUS پیشنهادی هم بدنه فلزی هست..
چرا فوجیتسو رو از نظر کیفیت و کارایی تو رتبه آخر قرار دادید با اینکه گفته میشه ساخت آلمانه؟
حالا ب نظر دوستان کدوم رو بردارم؟؟
شماها اگه جای من بودید کدوم رو میگرفتیت؟؟

nima snr
26-04-2013, 08:30
یه چیز دیگه: من ساری زندگی میکنم، و نیدونم چرا فروشنده های اینجا با MSI و FUJITSU و LENOVO سر خوش نیستن و میزنن تو سر مارک و برند!!!!!!!!!!
فقط یا ASUS میگن، یا DELL، و HP و SONY VAIO!!!!!!!
واقعا DELL و HP از مدلها و برند های معرفی شده من سرتره؟؟؟!!!!
این داستانش چیه؟؟؟

Dr.know
26-04-2013, 10:21
اول بگم که از اینا که گفتی زی 580 تنها خوبه ایسوس که گفتی قدیمی هست الان کا55 و 56 تو بازره که از بوجه شما دویست سیصد گرونتر ...
بعد بگم که به این دلیل لنوو پیشنهاد نمی دن چون که بی رو دربایستی سوادشون کمه از تهرون خرید می کنن تهرونی جماعت هم دوست دارن هر چی رو بیشتر اوردن رد کنن بره یعنی اگه لنوو بخای از تهرون بگیری باید حداقل به سه یا چهار شرکت زنگ بزنی ولی ایسوس دل بقال سر کوچه هم داره بعد همه با گرانتی اصلی هستن که این باعث کم بودنشون تو بازاره ..
دیگه چی بگم ؟؟؟ خوبه همون زی 580 صدای دالبی داره و کیفیت ال سی دی ش خوبه سی پی یو ایوو بریج بد نی شکل ظاهری خوبی داره....

Thor God
26-04-2013, 13:40
ممنونم ازت Thor God عزیز، من حداکثر بودجم 2/300 تا 2/400 هست، کارایی هم برنامه های معمولی مث فتوشاپ، نقشه کش، G I S، اما دوست دارم تو ادیت فیلم و میکس کم نیاره و بازی هم ساپورت شه..
Z500 هم با بودجم نمیخوره چون هارد یک ترا، CPU i7، و RAM 8G، زیاد مورد نیازم نیست..
اما Z580 با پولم جوره و بدنه فلزی هم داره که MSI و ASUS پیشنهادی هم بدنه فلزی هست..
چرا فوجیتسو رو از نظر کیفیت و کارایی تو رتبه آخر قرار دادید با اینکه گفته میشه ساخت آلمانه؟
حالا ب نظر دوستان کدوم رو بردارم؟؟
شماها اگه جای من بودید کدوم رو میگرفتیت؟؟

بله با همین بودجه هم میتونید z500 از لنوو مدل i5 رو بخرید من یادم رفت این نکته رو ذکر کنم که این لپ تاپ با دو کانفیگ i5 و گرافیک 635 موجوده یه مدل هم داره i7 با گرافیک 645 ! مورد اول کاملا با لودجه شما مطابقت داره

من جای شما بودم همین z500 و می گرفتم

سوالی بود بفرمایید

Dr.know
26-04-2013, 16:28
علی زی 500 بیشتره ها.. فک کنم یه دویست باید بزاره روش ها...

nima snr
26-04-2013, 16:48
اول بگم که از اینا که گفتی زی 580 تنها خوبه ایسوس که گفتی قدیمی هست الان کا55 و 56 تو بازره که از بوجه شما دویست سیصد گرونتر ...
بعد بگم که به این دلیل لنوو پیشنهاد نمی دن چون که بی رو دربایستی سوادشون کمه از تهرون خرید می کنن تهرونی جماعت هم دوست دارن هر چی رو بیشتر اوردن رد کنن بره یعنی اگه لنوو بخای از تهرون بگیری باید حداقل به سه یا چهار شرکت زنگ بزنی ولی ایسوس دل بقال سر کوچه هم داره بعد همه با گرانتی اصلی هستن که این باعث کم بودنشون تو بازاره ..
دیگه چی بگم ؟؟؟ خوبه همون زی 580 صدای دالبی داره و کیفیت ال سی دی ش خوبه سی پی یو ایوو بریج بد نی شکل ظاهری خوبی داره....

با توجه به صحبت های دوستان پس بهتره انتخاب های اولم لنوو Z580 یا Z500 باشه، و بعد برم سمت MSI CX61 و بعد در آخر FUJITSU LifeBook AH532؟؟؟
دوستای گلم، تورو خدا طوری نشه که از خریدش پشیمون شم یا بعدها دوستام با دلیل و منطق بگن انتخابت اشتباه بوده و میتونستی مثلا فلان مدل رو برداری......
فدای دستتون، خوب و کارشناسانه راهنمایی کنید.. مرسی :11:

nima snr
26-04-2013, 16:51

نه دیگه!!! ته پولم 2/300 تا 2/400 ه . . .

nima snr
26-04-2013, 17:00
بله با همین بودجه هم میتونید z500 از لنوو مدل i5 رو بخرید من یادم رفت این نکته رو ذکر کنم که این لپ تاپ با دو کانفیگ i5 و گرافیک 635 موجوده یه مدل هم داره i7 با گرافیک 645 ! مورد اول کاملا با لودجه شما مطابقت داره

من جای شما بودم همین z500 و می گرفتم

سوالی بود بفرمایید

در کل من تو انتخاب لپتاپ سعی کردم گرافیک بالا باشه!!! مثلا GF GT640 واسم ارجعیت خیلی بیشتری داره نسبت به GF GT630....
CPU هم احساس میکنم i5 و i7 زیاد تفاوت ندارن، چرااا؟؟؟ چون به نظرم کمتر کسی هست که بتونه تمام قدرت i7 رو بکار بگیره و همچنین i5 یووی بریج میتونه خیلی مکمل ظاهر بشه...

parsicola
26-04-2013, 19:01
لب تاپ انتخابی ردیف 2 شما کارت گرافیکش 640m نیست بلکه 645m هست که قویتره . قیمتش هم همونه و درسته یعنی 2.300. اگه لب تاپ های دیگه کارتشون کمتر از اینه شک نکن تو خرید msi که کیفیتش هم خیلی بالاست و خرابی خیلی پائینی هم داره و سالهاست امتحانشو پس داده. اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشخصات و قیمتش تو سایت گارانتی اصلیش. درکل هرسه لب تاپهای خوب و با کیفیتی هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thor God
26-04-2013, 20:59
با توجه به صحبت های دوستان پس بهتره انتخاب های اولم لنوو Z580 یا Z500 باشه، و بعد برم سمت MSI CX61 و بعد در آخر FUJITSU LifeBook AH532؟؟؟
دوستای گلم، تورو خدا طوری نشه که از خریدش پشیمون شم یا بعدها دوستام با دلیل و منطق بگن انتخابت اشتباه بوده و میتونستی مثلا فلان مدل رو برداری......
فدای دستتون، خوب و کارشناسانه راهنمایی کنید.. مرسی :11:

آفرین برداشت درستی داشتی ولی دقت کن می ارزه اون 100 تومن خرج کنی و یه با کیفیت تر و زیبا تر رو بخری ! مطمئن باش بالاتر از z500 تو این رنج بهتر گیرت نمیاد ! و کسی نمیتونه حرفی بزنه ...
نه اصلا به حرف دیگران توجه نکن منو بچسب :n02:

Thor God
26-04-2013, 21:02
در کل من تو انتخاب لپتاپ سعی کردم گرافیک بالا باشه!!! مثلا GF GT640 واسم ارجعیت خیلی بیشتری داره نسبت به GF GT630....
CPU هم احساس میکنم i5 و i7 زیاد تفاوت ندارن، چرااا؟؟؟ چون به نظرم کمتر کسی هست که بتونه تمام قدرت i7 رو بکار بگیره و همچنین i5 یووی بریج میتونه خیلی مکمل ظاهر بشه...

در کل تو لپ تاپ هم زیاد نباید به کارت گرافیک توجه داشت چون به زودی کهنه میشه ! خیلی زود تر از اون چیزی که فکرشو می کنی ...

در مورد سی پی یو هم دقت کن که در مورد i7 گرچه درست انتخاب داشتی اما این حرفت دلیل بر این نمیشه که i7 بده یا به کار نمیاد ! برای کار شما زیادی محسوب میشه

Thor God
26-04-2013, 21:03

200 هم که نه ! دیروز تو بازار بندر با 30 تومن افزایش قیمت 2 و 500:n02: فروش میرفت ( آمار در حده وال استریت ، البته رنج قیمت متغیره یه جا 50 بیشتر بود یه جا هم قاچاقی قیمت بود کمتر بود )
ولی من در کل لیست لپ تاپ جلوم نیست حدودا می گم که بععله همین خوبه ولی معمولا مدل هایی که من می گم 100 یا 200 این ور و اون ور داره آمو ...

nima snr
26-04-2013, 23:11
لب تاپ انتخابی ردیف 2 شما کارت گرافیکش 640m نیست بلکه 645m هست که قویتره . قیمتش هم همونه و درسته یعنی 2.300. اگه لب تاپ های دیگه کارتشون کمتر از اینه شک نکن تو خرید msi که کیفیتش هم خیلی بالاست و خرابی خیلی پائینی هم داره و سالهاست امتحانشو پس داده. اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشخصات و قیمتش تو سایت گارانتی اصلیش. درکل هرسه لب تاپهای خوب و با کیفیتی هستند.

ممنون از توجهتون، اما من تو سایت دیجی کالا که چک کرده بودم 640 زده بود گرافیکشو!!! اینم لینکش (لینکش هر کاری میکنم درست نمیاد) اما تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست مشخصات)
ی چیز دیگه هم بهم کمک میکنی؟؟ اینکه میگن MSI قطعاتش ضعیف هست و برگشتیاش زیاد چی؟ درسته؟؟
MSI با گرافیک 640 یا LENOVO با گرافیک 630؟؟؟؟؟؟؟؟

kiuq
26-04-2013, 23:59

سلام . .
با توجه به کارایی که صفحه قبل گفتی اصلا رو گرافیک تمرکز نکن تا میتونی پیشنهاد دوستان رو رو اونی که CPU و رم قوی تری داره انتخاب کنی کلیه مدلهای این رنج قیمت گرافیک مورد نیاز و بیشتر رو برات تامین میکنه

nima snr
27-04-2013, 02:19
آفرین برداشت درستی داشتی ولی دقت کن می ارزه اون 100 تومن خرج کنی و یه با کیفیت تر و زیبا تر رو بخری ! مطمئن باش بالاتر از z500 تو این رنج بهتر گیرت نمیاد ! و کسی نمیتونه حرفی بزنه ...
نه اصلا به حرف دیگران توجه نکن منو بچسب :n02:

اما من یه سری ایراد تو z500 دیدم!!!!
1.باتري 4 سلولي
2.باتري جدا شدني نيست
3.چراغ کيبرد روي همه مدلها نيست و فقط بعضي مدل ها دارند.
4.با ويندوز7 سازگاري ندارد.
همه چيز در اين لپ تاپ عاليه فقط يک نکته داره و اون اينه که آيا باتري 4 سلولي ميتونه اين سخت افزار و نرم افزار ویندوز8 رو ساپورت کنه؟
اما انصافا خوش دسته و باریک!!!! مث آلترا بوک ها . . . .

parsicola
27-04-2013, 10:03
ممنون از توجهتون، اما من تو سایت دیجی کالا که چک کرده بودم 640 زده بود گرافیکشو!!! اینم لینکش (لینکش هر کاری میکنم درست نمیاد) اما تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست مشخصات)
ی چیز دیگه هم بهم کمک میکنی؟؟ اینکه میگن MSI قطعاتش ضعیف هست و برگشتیاش زیاد چی؟ درسته؟؟

دیجی کالا رو ولش کن اون یه واسطه ست . لینک گارانتی اصلی (ماتریس)رو پست قبلی بهت دادم. همه جای ایران هم تمام نمایندگی هاش یه قیمت میدن و 1000 تومن بالا و پائین نداره. تو کمتر برندی هچین چیزی رو میتونی ببینی. کارت گرافیکش هم قبلا گفتم که 645m هستش و با کارت 640 دیگه نمیفروشن.

کی گفته قطعاتش ضعیف هستند؟ فروشنده ها ؟! :n09: همه برندها خرابی دارند. اما MSI حتی بعضی قطعاتش دارای استاندارد Military class I , II , III از آمریکاست یعنی برای تجهیزات نظامی بهینه شده اند تا در شرایط سخت آب و هوا و دما به مدت طولانی کار کنند. به هرحال همچین صحبتی صحت نداره.

دو شرکت MSI و ASUS تولید کننده مادربوردها و کارت گرافیک با بالاترین کیفیت در دنیا هستند که حرفه ای ها خیلی خوب میشناسند. Asus یه سری به نام ROG داره به معنی جمهوری گیمرها ( Republic of Gamers ) و msi هم دراگون آرمی Dragon Army رو داره و برگزار کننده معتبرترین مسابقات گیم هم هستند سایت و انجمن دارند که از سراسر دنیا توش عضو هستند. این دو هر سال صدها جایزه و نشان کیفیت و نوآوری میگیرند و اصلا این وصله ها بهشون نمیچسبه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parsicola
27-04-2013, 10:47
درضمن کارت گرافیک 630m با 645m خیلی با هم تفاوت دارند و نمیشه بیخیالش شد حالا از هر برندی هم که میخواد باشه.
شما فقط تفاوت سرعت کلاک رو یه لحظه مقایسه کن با هم تا بفهمی جریان چیه:
630m 96@672 MHz
645m 384@710 MHz

Thor God
27-04-2013, 12:30
سلام . .
با توجه به کارایی که صفحه قبل گفتی اصلا رو گرافیک تمرکز نکن تا میتونی پیشنهاد دوستان رو رو اونی که CPU و رم قوی تری داره انتخاب کنی کلیه مدلهای این رنج قیمت گرافیک مورد نیاز و بیشتر رو برات تامین میکنه

همین که گفته گیم هم ساپورت کنه حداقل گرافیک 630 می طلبه !:n09:
تو این رنج قیمت هم همون i5 میتونه بر داره با توجه به سایر نیاز ها !

اما من یه سری ایراد تو z500 دیدم!!!!
1.باتري 4 سلولي
2.باتري جدا شدني نيست
3.چراغ کيبرد روي همه مدلها نيست و فقط بعضي مدل ها دارند.
4.با ويندوز7 سازگاري ندارد.
همه چيز در اين لپ تاپ عاليه فقط يک نکته داره و اون اينه که آيا باتري 4 سلولي ميتونه اين سخت افزار و نرم افزار ویندوز8 رو ساپورت کنه؟
اما انصافا خوش دسته و باریک!!!! مث آلترا بوک ها . . . .

اینها که ایراد نیست !
اون باتری 4 سلولی جریان داره چون از جنس پلیمر لیتیوم هست راحت 6 ساعت جواب میده ناراحت4 سلولی بودن نباش کیفیتش عالیه
جدا نشدن باتری هم مشکلی ایجاد نمی کنه ! موبایل رو معمولا گیر می دن که چرا باتریش در نمیاد که البته مدل های جدید هم کمتر هنگ می کنن تو لپ تاپ من تظمین می کنم که اصلا نیازی به در آوردن باتری نیست فوقش میزاری تا باتری خودش تموم بشه و لپ تاپ خاموش شه یا هم با دکمه پاور خاموش می کنی
خب شما اون مدل رو بگیر که روش باشه ! البته فکر کنم تو بازار کم باشه مدل هایی که نور هم دارن
شنیدم جدیدا درایور هاش تو سایت لنوو عرضه شده دقیقا نمی دونم و سر هم نزدم ببینم راسته یا نه ولی شما میتونی راحت ویندوز 8 نصب کنی بهتر هم هست که ! نیست ؟

بابا حداقل یه دلیل بیار که واقعا آدمو راضی نگه داره

saeed afshar
30-04-2013, 14:10
با بودجه ای که داری میتونی روی ایسر P453MG هم فکر کنی. گزینه خوبیه و توی این رنج قیمت یکی از انتخابای خوبه .
گرافیک و پردازندشم برای کاربردی که میخوای مناسبه .

Dr.know
30-04-2013, 18:22
200 هم که نه ! دیروز تو بازار بندر با 30 تومن افزایش قیمت 2 و 500:n02: فروش میرفت ( آمار در حده وال استریت ، البته رنج قیمت متغیره یه جا 50 بیشتر بود یه جا هم قاچاقی قیمت بود کمتر بود )
ولی من در کل لیست لپ تاپ جلوم نیست حدودا می گم که بععله همین خوبه ولی معمولا مدل هایی که من می گم 100 یا 200 این ور و اون ور داره آمو ...

علی
هیچ وقت ،هیچ وقت،هیچ وقت،هیچ وقت،
قیمت بندر رو تو فروم اعلام نکن امید الکی به ملت می دی بعد فکر می کنن قیمتی که دادی سر کاری بوده ...
راستی اونجا جنس با گارانتی اصلی هم گیر می یاد...

Thor God
30-04-2013, 20:30
نه این ها آماره دقیق بود کاملا هم درست !
اینجا با قیمت تهران ۵۰ تومن اختلاف قیمت داره و گرون تر هست اون هم تو لپ تاپ های دارای گارانتی اصلی
بعدشم مگه چیه که فکر کنن سرکاری باشه ؟ ۵۰ تومن قیمت بیشتر با تهران ...

آمو اینجا جهنم که نیست ! زیمباوه هم نیست ! بله گارانتی اصلی هم پیدا میشه مثلا همین ایران رهجو مسخره شرکت کالنگ بندر نمایندگیش رو گرفته
میخوای لیست تمام این گارانتی ها رو با اسم فروشگاه بدم بهت ؟

nima snr
05-05-2013, 07:36
مرسی از همه بچه ها، با توجه به لطف همه دوستان که نظر دادن تصمیم نهاییم این شد که یا MSI CX61 I5 میگیرم، و یا LENOVO Z500!!!
البته اول جفتشو کنار هم میزارم ببینم کدومش خوشگل تره. . .
از تک تک دوستای خوب انجمن که نظر دادن ممنونم و روی گلشونو میبوسم.....