مشاهده نسخه کامل
: دیدن جرقه در صبح ها
سلام .
من گاهی صبح ها وقتی که از خواب پا میشم ، یه سری نور ها توی چشمم شروع به لرزش میکنه (وقتی همون لحظه بعد از بلند شدن بیرون رو نگاه می کنم اینا رو خوب می بینم و بعد از چند دقیقه تموم میشن)
ضمنا چند ساله که اینطوریه و چشم هام مگس پران هم دارن که بیشتر هم شدن و چند روز بیش که دکتر رفتم گفت چیزی نیست ....
می خوام ببینم خطرناکه یا نه ؟!
سلام دوست عزیز......
تو اون یکی تاپیک که راجع به مگس پران زده بودید....گفتیم که اگر:
اگر مگس پران جدیدی ایجاد بشه ...یا تو مگس پران قدیمی تغییری ایجاد بشه مثلا بزرگ بشه....
یا همراه یا مگس پران جرقه یا تاری دید همراه بشه.....
حتما باید توسط پزشک متخصص به طور دقیق معاینه بشه....بهتره توسط چند تا پزشک معاینه بشید.....
و نظرشون رو در این باره بپرسید......
ولی احتمال اینکه مشکل خاصی نباشه زیاده.....ممکنه به خاطر نگاه کردن به نور باشه.....
vahidsabab
25-04-2013, 17:20
داروی خاصی مصرف نمیکنی ؟ کم خونی نداری ؟ بعد از دیدن این جرقه ها و یا در طول روز سردرد نداری ؟
داروی خاصی که نه ...
کم خونی هم الحمد لله نداریم فعلا !
خیر سردرد هم ندارم ...
جالبه فقط و فقط صبح های زود هست و البته خیلی ساله .
vahidsabab
25-04-2013, 17:37
شب ها راحت خواب میری ؟ روحیه ات چطوره ؟ اضطراب و نگرانی داری ؟
روحیه و اعصاب زیاد جالب نیست .
شما روزی 10-15 ساعت کامپیوتر رو در نظر داشته باش :) واقعا خسته کننده است ولی خب چاره چیست ؟ نمیشه ازش دل کند .... :n01:
vahidsabab
25-04-2013, 17:43
اوکی ، با توجه به اون حالت مگس پران که گفتی باید چشم پزشک معاینه کنه .
hamid_diablo
30-04-2013, 20:08
سلام
دوست عزیز حتما به دکگتر مراجعه کن...از علایم سردرد میگرن یکیش همین جرقه دیدنهاست...و اینکه اگر صبح اینطوری میشی به خاطر ضعف کلی بدنت شاید باشه
آقا جان شما که سالهاست این مشکل رو داری و جدید نیست خوب بی خیال شو!
احتمال زیاد جرقه( و نه مگس پران) مربوط به شروع کشیده شدن عصب بینایی به دنبال استراحت طولانی هست. شما وقتی بیدار می شی چشم هاتون رو تا انتهای سفیدی حرکت بدید و ببینید که شدیدتر میشه یا نه؟ اگر شد، پس احتمال خیلی زیاد همینه و راحت بخوابید و بیدار بشید.
شما جهت اطمینان به فوق تخصص شبکیه مراجعه کن.
البته اگر ساکن شهرستانید ممکنه در شهرتون فوق تخصص نباشه و میتونید تهران به کلینیک نور یا کلینیک مرکزی چشم مراجعه کنید
چون وجود مگس پران همراه با جرقه علامت خوبی نیست
البته منظور من از جرقه دیدن نور شدیده.
اگر نور خفیف هست مثل نوری که وقتی با دست چندلحظه چشمتون رو فشار بدید مشاهده میشه، شاید طوری میخوابید که به چشمها فشار وارد میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.