ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شکستن پایه فن

campuzlit
24-04-2013, 20:13
دوستان یه فن دیپ کول دارم. درش آوردم تمیز کنم. وقتی داشتم جا می زدم اشتباها زدم یکی از پایه هاش رو شکستم.( سوکت 1155) حالا باید بندازمش دور؟

Ali*Reza
24-04-2013, 20:15
مدل خنک کنندتون چیه؟ میتونین ازش شات بزارین؟

campuzlit
24-04-2013, 21:07
از این مدل های معمولی هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوربین الان دم دست ندارم عکس بذارم. ولی فقط نوک یکی از پایه هاش شکسته شده. مثلا می خواستم یه خمیر خوب بزنم به سی پی یو. زدم فنش رو خراب کردم. یعنی باید برم دوباره یه فن بگیرم؟

Ali*Reza
24-04-2013, 21:26
متاسفانه این فنها که شبیه فنهای استوک خود پردازنده هم هستند ، پایه هاشون پرسی هستند. که اگر بشکنن فکر نمیکنم بشه عوضشون کرد.
با اون سه تا پایه هم فن به اندازه کافی سرجای خودش محکم نمیشه.
اگر پایه هاش مثل شکل زیر هست ، میشه عوض کرد :

campuzlit
24-04-2013, 21:33
تشکر بابت پاسخگویی.

دقیقا همین شکلی هست که شما گذاشتین. کجا می تونم درستش کنم. یعنی کجا می تونم اون پایه شکسته رو بخرم.

Ali*Reza
24-04-2013, 21:36
اگر به بازار برین مثل طبقه زیرین پاساژ ایران احتمالا بتونین پیدا کنین.

campuzlit
24-04-2013, 21:46
به عنوان یه سوال جداگانه. سی پی یو سیستم بنده 2120 هست. چند وقته که می خواستم یه کولر بگیرم با اولویت صدای کم. شاید حالا قسمت شده که برم بگیرم. اگه نشد این کولر رو درست کنم یه دفعه تو همون بازار بگیرم .

حالا شما یک کولر معرفی می کنید که این ویژگی رو داشته باشه و خنک کنندگیش هم خوب باشه. تا 50 تومن.

Ali*Reza
24-04-2013, 21:54
پیشنهاد من Deepcool GAMMAXX 200 با قیمت تقریبی 55 تومن :

campuzlit
24-04-2013, 21:57
این کولر از نظر صدا مشکلی نداره. یعنی صداش کمه؟

توی سایت دیپ کول نویزش رو حداکثر تا 34 دسی بل زده.

Ali*Reza
24-04-2013, 22:01
نه مشکلی نیست. کلا خنک کننده های در این رنج تفاوتی از نظر صدا خیلی با هم ندارند و تقریبا محسوس نیستند.
من خودم با این خنک کننده کار کردم و صداش خیلی محسوس نیست.

campuzlit
24-04-2013, 22:12
نه مشکلی نیست. کلا خنک کننده های در این رنج تفاوتی از نظر صدا خیلی با هم ندارند و تقریبا محسوس نیستند.
من خودم با این خنک کننده کار کردم و صداش خیلی محسوس نیست.

جا زدن این کولر آسونه؟ آخه من کلا با جا زدن این فن های اینتل مشکل دارم و بعضی وقت ها زیادی به مین فشار وارد می کنم. آیا قلق خاصی داره که راحت بتونیم جا بزنیم؟

Ali*Reza
24-04-2013, 22:21
نصبش مشکلی نداره و راحته و معمولا در دفترچشون با شکل توضیح دادن. کیستون چیه؟ به پشت مادربورد دسترسی دارین؟

campuzlit
24-04-2013, 22:26
نصبش مشکلی نداره و راحته و معمولا در دفترچشون با شکل توضیح دادن. کیستون چیه؟ به پشت مادربورد دسترسی دارین؟

کیس Green Solaris هست. نه اصلا پشت مادربرد معلوم نیست. این پایه رو هم که شکستم در اثر اشتباه خودم بود زیادی فشار دادم یه دفعه کج شد و شکست.

Ali*Reza
24-04-2013, 22:28
خب اگر به پشت مادربوردتون دسترسی ندارین ، کارتون یه مقدار سخت میشه. چون باید برای نصب قاب در پشت مادربورد ، مادربورد رو از کیس خارج کنین.

campuzlit
24-04-2013, 22:36
در همین حین که شما راهنمایی کردین رفتم و از سایتش طریقه نصب کردنش رو دانلود کردم و دیدم. اما نصب قاب در پشت مادربرد یا همچین چیزی ندیدم. بیشتر توضیح می دین.

البته در آوردن مین مشکلی نداره. چون خودم همیشه سیستم رو اسمبل می کنم.

Ali*Reza
24-04-2013, 22:37
البته اگر همراه خنک کننده ، پینهای پرسی وجود داشته باشه ( مثل خنک کننده فعلیتون ) نیازی به جدا کردن مادربورد از کیس نیست.

Ali*Reza
24-04-2013, 22:38
در همین حین که شما راهنمایی کردین رفتم و از سایتش طریقه نصب کردنش رو دانلود کردم و دیدم. اما نصب قاب در پشت مادربرد یا همچین چیزی ندیدم. بیشتر توضیح می دین.

خب. پس خوشبختانه همراهش پینهای پرسی هم وجود داره و در همون محل فنهای استوک قرار میگیره و نیازی به نصب قاب در پشت مادربورد نیست.

campuzlit
24-04-2013, 22:50
برای نصب فن هایی که پین های پرسی دارن. باید به صورت ضربدری همزمان فشار دهیم یا قلق خاص دیگه ای داره. همیشه به زحمت این فن ها رو جا می زنم. و نمی خوام اگه اینو گرفتم بزنم پایه هاش رو خراب کنم.

Ali*Reza
24-04-2013, 23:04
بله. همونطور که گفتین بهتره ضربدری انجام بدین. من خودم همیشه هر دوتا پین رو ( ضربدری ) همزمان با هم فشار میدم و پرس میکنم و بعد میرم سراغ دوتا یعدی. نمیدونم منظورمو تونستم برسونم یا نه!

campuzlit
24-04-2013, 23:18
بله. همونطور که گفتین بهتره ضربدری انجام بدین. من خودم همیشه هر دوتا پین رو ( ضربدری ) همزمان با هم فشار میدم و پرس میکنم و بعد میرم سراغ دوتا یعدی. نمیدونم منظورمو تونستم برسونم یا نه!

بله دقیقا متوجه شدم. با تشکر از پاسخگویی