ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار نکردن ریموت کنترل گیرنده ی دیجیتال Pc --- 3100 Xvision

SA.JJ.AD
23-04-2013, 06:37
سلام دوستان ...
.
بنده یه گیرنده دیجیتال با برند ذکر شده تو عنوان و مدل PCDVB 3100 چندین ماه پیش گرفته بودم ... کلیه ی شبکه ها رو بدون مشکلی میگیرم (البته انتن هوایی وصل کردم بهش )
.
اما این ریموت کنترلش با اینکه سالمه ( رو دوربین گوشی گرفتم و تست کردم ) اما نه میشه باهاش شبکه عوض کرد نه صدا کمو زیاد کرد و نه ... :n29:
.
راستش اصلا نمیدونم باید رو به چی بگیرمش ؟! حتی اون انتن اکتیو خودشو که البته استفاده نمیکنم رو با usb وصل میکنم و اینو سمتش میگرم ! انگار نه انگار ...:n21:
.
درایور ایناشم کامل نصبه ...:n27:
کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم راهنمایی کنه :n16:

saeeddeeas
02-05-2013, 10:17
منم همین مشکل رو دارم کنترل کار نمیکنه!!!
یه مشکل دیگه هم اینکه بجز سه تا شبکه بقیه شبکه ها صدا ندارن!!

bitcomet
02-05-2013, 23:45
منم ابن مشکل رو دارم یعنی کسی نیست کمک کنه؟:n03::n03:

Dolphin 7
05-05-2013, 18:22
سلام دوستان ....بنده یه گیرنده دیجیتال با برند ذکر شده تو عنوان و مدل PCDVB 3100 چندین ماه پیش گرفته بودم ... کلیه ی شبکه ها رو بدون مشکلی میگیرم (البته انتن هوایی وصل کردم بهش ) .اما این ریموت کنترلش با اینکه سالمه ( رو دوربین گوشی گرفتم و تست کردم ) اما نه میشه باهاش شبکه عوض کرد نه صدا کمو زیاد کرد و نه ... :n29:.راستش اصلا نمیدونم باید رو به چی بگیرمش ؟! حتی اون انتن اکتیو خودشو که البته استفاده نمیکنم رو با usb وصل میکنم و اینو سمتش میگرم ! انگار نه انگار ...:n21:.درایور ایناشم کامل نصبه ...:n27:کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم راهنمایی کنه :n16:

دو تا " یو اس بی " هس که یکیش فیش آنتن می خوره
ون جاییش که نوشته
X . V
دقیقا زیر نقط بین " ایکس " و " وی " یه چیز کوچیکی می بینی مث همون قسمتی که بالای کنترل هس ( یه چیزی مث لامپ کوچیک که البته روشن نمی شه ) که همون چشم گیرنده اس که کنترل باید دقیقا رو به اون قسمت باشه

منم همین مشکل رو دارم کنترل کار نمیکنه!!!یه مشکل دیگه هم اینکه بجز سه تا شبکه بقیه شبکه ها صدا ندارن!!

به احتمال زیاد مشکل از وضعیت آنتن باید باشهاگه از آنتن خودش استفاده می کنی آنتنو توی یه وضعیت دیگه قرارش بده مثلا بازوهاشو از هم باز تر کن یا به هم دیگه نزدیک تر کن یا کلا سر آنتنو توی یه جهت دیگه بچرخون مثلا به چپ یا راس یا بالا یا پایین
هر یه ذره تغییری تو دریافت امواج موثره
اگرم از آنتن هوایی استفاده می کنی که بچرخونش
بعد از هر یه ذره تغییری یه بار کانال یابی کن و صبر کن تا کانال یابی کامل بشه
در مورد کنترلم همونایی که واسه سجاد نوشتم بخون

saeeddeeas
06-05-2013, 22:51
منظورتون از دو تا یو اس بی چیه؟
کلا تو جعبه فقط انتن هست که یکیش فیش انته یه سرشم یه یو اس بی هست که اصلا چراغی چیزی روش نیس:confused:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Dolphin 7
07-05-2013, 00:30
منظورتون از دو تا یو اس بی چیه؟کلا تو جعبه فقط انتن هست که یکیش فیش انته یه سرشم یه یو اس بی هست که اصلا چراغی چیزی روش نیس:confused:Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2جاشو توی عکس پایین مشخص کردم چن ثانیه صب کن عکس لود شه اگه نشد بگو که یه جای دیگه آپ کنم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeeddeeas
07-05-2013, 08:48
ممنون
ولی اون که پشت کیس وصله یعنی باید برم هربار پشت بگیرمش تا کار کنه
اینجوری ارزش نداره که

Dolphin 7
07-05-2013, 16:22
ممنونولی اون که پشت کیس وصله یعنی باید برم هربار پشت بگیرمش تا کار کنهاینجوری ارزش نداره کهSent from my LG-P880 using Tapatalk 2آره باید حتما روبروش باشهولی با هاب یا کابل رابط می تونی از پشت کیس بیاریش بیرون با چسب بچسبونیش کنار کیس ، در غیر این صورت عین من با کیبورد کار کن
کیلیدای میونبرشم می تونی از تو هلپ برنامه ببینی

messi-dona
09-05-2013, 11:39
کیلیدای میونبرشم می تونی از تو هلپ برنامه ببینی

سلام
میشه لطفا در این مورد راهنمایی کنید
من هر چی گشتم چیزی نیابیدم

Dolphin 7
09-05-2013, 17:06
سلاممیشه لطفا در این مورد راهنمایی کنیدمن هر چی گشتم چیزی نیابیدماز هر برنامه ای که استفاده می کنی اگه تو همون برنامه دکمهF1کیبوردو بزنی هلپش باز می شه که می تونی میونبراشو از تو قسمتShort Cuteیا یه چیزی تو همین مایه ها پیدا کنیمثلا اگه از همون برنامه خودش کهTotal Media 3.5هس استفاده کنی می تونی تو برنامه کیلیدF1رو بزنی بعد یه پنجره کوچیک میاد اونوYesبزنی بعد یه پنجره مث عکس پایین باز می شه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه تو قسمت چپShortcut Supportرو انتخاب کنی ، قسمت راست میونبرا رو نمایش می ده

messi-dona
10-05-2013, 10:01
از هر برنامه ای که استفاده می کنی اگه تو همون برنامه دکمهF1کیبوردو بزنی هلپش باز می شه که می تونی میونبراشو از تو قسمتShort Cuteیا یه چیزی تو همین مایه ها پیدا کنیمثلا اگه از همون برنامه خودش کهTotal Media 3.5هس استفاده کنی می تونی تو برنامه کیلیدF1رو بزنی بعد یه پنجره کوچیک میاد اونوYesبزنی بعد یه پنجره مث عکس پایین باز می شه :

اگه تو قسمت چپShortcut Supportرو انتخاب کنی ، قسمت راست میونبرا رو نمایش می ده

تنکس اِ لات دوست من

hmdkarimi
12-05-2013, 15:01
دوستان عزیزی که مشکل با کنترل این دستگاه گیرنده ی دیجیتال Pc --- 3100 Xvision ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارند، اگر از نرم افزار بابیلون (مترجم Babylon) استفاده می کنید، باید این نرم افزار رو Unistall کنید، جای تعجب هه، ولی نمیدونم چرا اینجوری هستش، یه جوری با هم کانفلیکت دارند.
موفق باشید

saeeddeeas
15-05-2013, 09:46
دوستان عزیزی که مشکل با کنترل این دستگاه گیرنده ی دیجیتال Pc --- 3100 Xvision ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارند، اگر از نرم افزار بابیلون (مترجم Babylon) استفاده می کنید، باید این نرم افزار رو Unistall کنید، جای تعجب هه، ولی نمیدونم چرا اینجوری هستش، یه جوری با هم کانفلیکت دارند.
موفق باشید

من نه بابیلون دارم نه هیچ چیز دیگه ولی بازم کار نمیکنه

messi-dona
24-05-2013, 11:29
با سلام
نمیدونم اینو کجا مطرح کنم؟
ولی : راهی هست که بشه با این مبدل ها تلتکس و ... رو دریافت کرد البته فارسی نه خط میخی!!!
منظورم درست درمانه ...به هم ریخته است فونتهایی که نشون میده

kavejoon
14-10-2013, 13:00
من مدل جدید این دستگاه رو گرفتم یعنی PC ----4100 و واسه منم کنترل از همون روز اول کار نمیکرد
بالاخره با کلی دردسر و دعوا مرافه رفتم از نمایندگی یه کنترل دیگه گرفتم و با عرض تاسف این یکی هم کار نمیکنه
بابیلون هم پاک کردم و کنترل هم میگیرم دقیقا روبروی چشم الکترونیکش باز هم هیچ جوابی نمیده

kavejoon
14-10-2013, 13:03
ضمنا برای نشون دادن EPG و TELETEXT مثل اینکه نیاز به برنامه ای دیگه داره چون برنامه TOTAL MEDIA فقط انگلیسی هستش
کسی برنامه ای دیگه سراغ داره که بتونه فارسی رو ساپورت بکنه
خود نمایندگی تهران که میگفت راهی نداره

ess_1362
14-10-2013, 13:50
رادیو را روشن کنید بذارید روی fm
کنترل را بگیرید طرف آنت رادیو یا خود رادیو و دکمه هاش را چک کنید ببینید پارازیت روی صدای رادیو می آفته یا نه؟
اگر پارازیت داشت خود کنترل سالم هست و باید مشکل را در برد یا چشم پیگیری کنید

m&arash
19-04-2014, 23:34
دوستان راه حلی پیدا نکردید برای این مشکل کنترل؟:n13:

sahiaw
24-06-2014, 19:32
دوستان عزیز سلام
مدل گبرنده من 4100 هست که کنترلش رو ویندوز xp بخوبی کار میکنه اما رو هرچی ویندوز 7 امتحان کردیم جواب نداد . اگه ویندوز شما 7 هستش و جواب نمیگیرین به احتمال زیاد ایراد از برنامه یا ویندوز 7 هستش

arshad256
14-10-2014, 23:47
سلام برد اصلی بخصوص ای سی پردازشگر رو با تینر تمیز کن

javad_2012
04-12-2014, 18:06
با سلام دوستان من مدل 3100 این گیرنده رو دارم که متاسفانه آنتن اون از ارتفاع افتاد و ضربه دید و الان فقط چند شبکه رادیویی رو میگیره میخواستم بدونم ایا انتنش قابل تعمیره یا باید برم انتن نو بگیرم ؟ * گارانتیش تموم شده ** کسی از قیمت این انتن اطلاعی داره ؟؟؟

peymanzal
28-06-2015, 22:26
سلام من هم همین مشکل رو دارم
البته به من قبلا هم اثبات شده بود ماد ایران یک شرکت دزد هست ولی عبرت نشده بود
به من میگه پس نمی گیریم ولی رو کارتونش نوشته برگشت پول
نه درایورش تو سی دی هست نه کنترل ش کار می کنه و...
بیا این هم حمایت از مونتاژ کارای ایرانی