ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاچ پد لپتاپم الکی از کار افتاده!!((کمک))مشکل سخت افزاریست یا نرم افزاریست استادان؟؟؟

max_3d
22-04-2013, 22:48
درود
من امروز عصر با لپتاپم مدل ایسر 5741g هست کار میکردم که یه دفعه ای تاچ پد از کار افتاد.!!!
گفتم از برنامه TouchPad_Synaptics هست که همیشه موقع ویندوز نصب میکنم باشه برنامه رو بکلی پاک کردم و دوباره نصبش کردم اما بازم فایده نداشت .............
گفتم بزارم یه ویندوز جدید همون اول لوگو که میخواد بره برا نصب از تاچ پدش استفاده کنم که ربطی به ویندوز قدیمیم نداشته باشه ولی دیدم بازم کار نمیکنه موقع نصب ویندوز جدید البته همون مرحله اول ............
حالا ما منتظر شما استادان گرامی هستیم عیب را پیدا کنیم یعنی سخت افزاری میباشد؟؟؟؟زبونم لال باشه اینطوری خرجش بالاست؟؟؟

kiuq
23-04-2013, 00:22
سلام :n06:

اصلا کار نمیکنه ؟
یه بار سیستم ریستور هم بکن مثلا به 10 روز قبل. .
به احتمال زیاد با این اوضاع سخت افزاری میشه ولی خب عجیبه . ..

mtchabok
24-04-2013, 12:53
سلام
در device manager تاچ پدتون هست ؟
اگه هست و کار نمیکنه ببینید شاید غیرفعالش کرده باشید در غیر اینصورت مشکل سخت افزاریه .
اگه توی لیست دستگاهاتون نیست که میشه گفت تاج پدتون از کار افتاده .

mohammad ahmadi
26-04-2013, 10:48
من یه کی رو میشناختم وقتی از کول پد استفاده می کرد تاچ پدش از کار میفتاد شما کول پد داری؟

soheil192
14-05-2013, 19:15
درود
من امروز عصر با لپتاپم مدل ایسر 5741g هست کار میکردم که یه دفعه ای تاچ پد از کار افتاد.!!!
گفتم از برنامه TouchPad_Synaptics هست که همیشه موقع ویندوز نصب میکنم باشه برنامه رو بکلی پاک کردم و دوباره نصبش کردم اما بازم فایده نداشت .............
گفتم بزارم یه ویندوز جدید همون اول لوگو که میخواد بره برا نصب از تاچ پدش استفاده کنم که ربطی به ویندوز قدیمیم نداشته باشه ولی دیدم بازم کار نمیکنه موقع نصب ویندوز جدید البته همون مرحله اول ............
حالا ما منتظر شما استادان گرامی هستیم عیب را پیدا کنیم یعنی سخت افزاری میباشد؟؟؟؟زبونم لال باشه اینطوری خرجش بالاست؟؟؟

ببین به نظر من اگه خودت می تونی لپ تاپو باز کن. تاچ پد از طریق یه سوکتی به مادربورد وصله. ممکنه این سوکته باز شده باشه . یه بار بازوبستش کن ببین انشالله مشکلت برطرف می شه یا نه. ما که دعا می کنیم بشه :)