مشاهده نسخه کامل
: آیا smart tv ها ویروسی میشوند؟؟؟؟؟؟
با سلام...
من یک smart tv samsung دارم که به صورت ناگهانی نوع نمایش منوها در قسمت source (برای نمایش فیلم از روی فلش) تغییر کرد و برای نمایش زیر نویس فیلم ها هم دچار مشکل شدم که دیگه هیچ گونه زیر نویسی در پایین فیلم نمایش داده نمیشود(از روشن بودن زیر نویس هم مطمئن شدم)
لطفا برای حلش کمکم کنید...
ممنونم!!!
matinpour
22-04-2013, 22:54
با سلام...
من یک smart tv samsung دارم که به صورت ناگهانی نوع نمایش منوها در قسمت source (برای نمایش فیلم از روی فلش) تغییر کرد و برای نمایش زیر نویس فیلم ها هم دچار مشکل شدم که دیگه هیچ گونه زیر نویسی در پایین فیلم نمایش داده نمیشود(از روشن بودن زیر نویس هم مطمئن شدم)
لطفا برای حلش کمکم کنید...
ممنونم!!!
دوست عزیز
خیر تلویزیون ویروسی نمی شود .
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
دوست عزیزم matinpour
خیلی بابت جوابت ممنونم ازت!!!!
مشکل اصلی من اینه که تا چند روز پیش زیرنویس ها رو نشون میداد ولی یک دفعه دیگه نشون نداد و هر کاریش هم کردم درست نشد ، نگرانی و مشکل اصلی من اینه که چرا یهو دیگه نشون نداد...
بازم ازت متشکرم:n01:
مشکلم حل شد !!!!!!
مرسیییییییییییییییی
nader008
26-04-2013, 21:03
سلام
دوستان من smart tv سری 5 دارم به اینترنت وصل کردم حدود 2 بار آپدیت کردم!
ولی احساس میکنم بیخودی آپدیت کردم"
فیلم های که با فرمت mkv رو ساپورت نمیکنه!!
چیکار کنم!
راستی تو منو تو تنظیمات گزینه ای هست که نوشته پخش با فرمت دوایس " وقتی روش کلیک مینم نوشته برو به این سایت ثبت نام کن و این کد رو وارد کن!!!
سایتش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمکم کنید!
matinpour
26-04-2013, 23:00
سلام
دوستان من smart tv سری 5 دارم به اینترنت وصل کردم حدود 2 بار آپدیت کردم!
ولی احساس میکنم بیخودی آپدیت کردم"
فیلم های که با فرمت mkv رو ساپورت نمیکنه!!
چیکار کنم!
راستی تو منو تو تنظیمات گزینه ای هست که نوشته پخش با فرمت دوایس " وقتی روش کلیک مینم نوشته برو به این سایت ثبت نام کن و این کد رو وارد کن!!!
سایتش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمکم کنید!
دوست عزیز
شما نیازی به ثبت نام ندارید چون تلویزیون شما ریجستر شده است .یعنی ثبت نام شده است مگر اینکه شما روی کلمه ( قبول) کلیک کرده باشید و سیستمتان را از ریجستری درآورده باشید.که در آن صورت باید به همان سایت رفته نرم افزار مربوطه را دانلود و در کامپیوتر تان نصب کنید و زبان آن را فارسی انتخاب کرده و از راهنمای آن برای ریجستر کردن تلویزیون تان استفاده کنید که باید کد ی که در تلویزیون تان هست را در آن قسمت ریجستری وارد کنید .و یک فایل ویدیویی کوچک به شما میدهد که باید روی فلش بریزید و آن را به تلویزیون وصل کرده و به نمایش در آورید.با این عمل تلویزیون شما دوباره ثبت می شود.و در ضمن غیر ممکن است که فرمت mkv رو ساپورت نکند. حتما مشگل چیز دیگریست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.