مشاهده نسخه کامل
: AOC D2357PH 3D یا LG LED 2342P
با سلام.من فردا میخوام برم برای خرید مانیتور 3 بعدی و اچ دی.قصدم خرید ال جی بود ولی وقتی مانیتور aoc رو دیدم و نظرم رو حداقل از نظر ظاهر جلب کرد.حالا میخواستم شما اساتید بفرمائید کدوم رو ترجیح بدم.بودجه هم 1تومن هست.ممنون
Ali*Reza
22-04-2013, 15:12
به نظر من از لحاظ کیفیت خیلی با هم تفاوتی ندارند. من به شخصه مدل ال جی رو پیشنهاد میکنم. ولی اگر ظاهرش رو نمیپسندین ، مدل AOC رو انتخاب کنین که خیلی فرقی هم از لحاظ تصویر ندارن.
به نظر من از لحاظ کیفیت خیلی با هم تفاوتی ندارند. من به شخصه مدل ال جی رو پیشنهاد میکنم. ولی اگر ظاهرش رو نمیپسندین ، مدل AOC رو انتخاب کنین که خیلی فرقی هم از لحاظ تصویر ندارن.
نه زیاد مشکلی با ظاهر ال جی ندارم ولی وقتی این مدل از aoc رو دیدم از لحاظ ظاهری برام جالب اومد.خواستم ببینم از لحاظ برند کدوم سرتر هست که حالا میفرمائید ال جی.
Ali*Reza
22-04-2013, 15:51
در کل تفاوت خیلی زیادی بینشون وجود نداره و هردو از برندهای معتبر و با کیفیت هستند.
persiantoolsbaz
24-04-2013, 14:15
من اگه جای شما باشم همون D2342 lg رو برمیدارم چون کیفیت تصویرش بین مانیتورهای سه بعدی بازار حرف نداره . تکنولوژیش هم پسیو هست . قیمت عینکهاش فوق العاده ارزون و مناسبه و میتونی خیلی راحت به تعداد اعضای خونواده تهیش کنی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.