مشاهده نسخه کامل
: مانیتور AOC 2240Vw LED ؟؟؟؟مهم!!!فوری !
درود.
دوستان الان قیمت مانیتور AOC 2240Vw LED تو بازار چقده؟
تو سایت های اینترنت نوشته 480 ولی من از تو بازار پرسیدم گفتن 570 تومن !!!
قیمت واقعی و درستش چقده؟؟
یه سوال دیگه : این مانیتور FULL HD هستش ولی ورودی HDMI نداره !!!! این خنده دار نیست !؟ ایا این باعث افت کیفیتش نسبت به مانیتور های دارای ورودی HDMI نمیشه ؟
مگا گنتراست این مانیتور 20,000,000 هست . که ظاهرا بالاست. ولی چرا این مانیتور با وجود کنتراست بالا و FULL HD بودنش ورودی HDMI نداره سوالیه که منو گیج کرده !!!
ess_1362
22-04-2013, 06:51
تو سایت های اینترنت نوشته 480 ولی من از تو بازار پرسیدم گفتن 570 تومن !!!
سایتها بروز نیستند اگر با تماس قیمت را استعلام کنید قیمت دقیق را به شما میدن
یه سوال دیگه : این مانیتور FULL HD هستش ولی ورودی HDMI نداره !!!! این خنده دار نیست !؟ ایا این باعث افت کیفیتش نسبت به مانیتور های دارای ورودی HDMI نمیشه ؟
مگا گنتراست این مانیتور 20,000,000 هست . که ظاهرا بالاست. ولی چرا این مانیتور با وجود کنتراست بالا و FULL HD بودنش ورودی HDMI نداره سوالیه که منو گیج کرده !!!
وجود یا عدم وجود پورت hdmi در کیفیت تصویر یک مانیتور دخل و تصرفی نداره!!
تنها مزیت وجود hdmi انتقال همزمان صدا و تصویر در یک کابل هست که موجب جمع شدن سیم کشی میشه
در pc وجود hdmi مزیتی نداره مخصوصا اگر شما اسپیکر جدا داشته باشید
تنها مزیت hdmi برای کنسول ها هست و کیفیت hdmi با dvi هیچ تفاوتی نداره
مشاوره خرید کارت گرافیک و مانیتور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aoc e2243fw2k
این مدل بهتره همه چی هم داره 2 میلی ثانیه مگا کنتراست 50.000.000
دو تا ورودی اچ دی ام ای و یک وی جی ای و خروجی هدفون و اسپیکر
ظاهرشم خیلی شیک هست تو سایت های خارجی هم ا متیاز خیلی بالایی داره و قیمتش حدود 140 تا 150 دلاره
من پارسال برج 10 شکار زدم 389000 تومان گرفتم الان باید حدود 500 باشه بازم باید از بازار پرسید
hamid_IT63
22-04-2013, 14:32
قیمت هردوشون یکیه . هردوشون حدود 570-560 تومن هستن .
سایتهایی که دیدی بروز نبوده لابد .
منم با نظر mmf66 عزیز موافقم . با توجه به اینکه قیمتاشونم یکیه e2243 بگیر که جدیدتره و ویژگیهای خوب بیشتری داره . بدنه باریکتری داره و ظاهرش قشنگتره . زمان پاسخدهیش هم نسبت به e2240 کمتره و برای بازی مناسبتره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.