ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حرفه ای ترین و گران ترین مانیتور

Lavania
21-04-2013, 22:01
درود
بهترین برند درضمینه مانیتور
و بهترین و گرانترین مدل رو دوستان معرفی کنید ممنون میشم در کل حرفه ای ترین ها متشکرم

Ali*Reza
21-04-2013, 22:11
برندهای معتبری در زمینه مانیتور هستند که تفاوتشون خیلی با هم زیاد نیست : ایسوس ، سامسونگ ، ال جی و . . .
مدلهای با سایز بالا و داشتن قابلیت تری دی و پنل بهتر ، قیمتهای بالاتری هم دارند.

Lavania
21-04-2013, 23:27
ممنون بابت راهنمای اما جوابتون خیلی کلی بود مثلأ تو برند ایسوس کدام مدل بهتر هست؟

persiantoolsbaz
22-04-2013, 13:27
برندهای معتبری در زمینه مانیتور هستند که تفاوتشون خیلی با هم زیاد نیست : ایسوس ، سامسونگ ، ال جی و . . .
مدلهای با سایز بالا و داشتن قابلیت تری دی و پنل بهتر ، قیمتهای بالاتری هم دارند.
با نظر رضا جان موافقم .
D2342P LG مانیتور led سه بعدی خوبیه . حدود 980-970 تومنه ولی کیفیت تصویرش واقعا" خوبه . عمق تصاویر سه بعدی خوبی داره . دارای ورودی های dvi و hdmi هست . full hd هست . یکی از ویژگیهای خوبش داشتن عینکهای سبک و ارزون هست . تکنولوژیش پسیو هست و با دیدن تصویرهای سه بعدی دچار سردرد و حالت تهوع نمیشی .

hamid_IT63
24-04-2013, 13:16
اگه سه بعدی مدنظرت نیست یه مانیتور جدید led lg هم هست که من خودم خیلی باهاش حال کردم .
e2391vr یکی از آخرین مدلای ال جی هست و همه جور امکاناتی داره .
زمان پاسخدهی 2ms و مناسب برای بازیهای حرفه ای
یه تکنولوژی super resolution داره که انواع تصاویر رو یا کیفیت بالاتری نمایش میده . مثلا" اگه تصویرت sd باشه به وسیله این تکنولوژی میتونی کیفیتشو در حد hd کنی بدون اینکه کیفیت تصویرت پایین بیاد یا دندونه دار بشه .
وضوح تصویر 1920x1080
بدنه باریک و ظریف و زیبا
این مانیتور بدون قاب هست و از نظر طراحی متفاوت با بقیه مدلهاس و ظاهر شیکی داره .