مشاهده نسخه کامل
: صدای خش و نامفهوم شدن صدا در ایفون صوتی قدیمی تابان ؟
Amin4All
21-04-2013, 20:56
سلام.
وقتی باران میاد ایفونمون گوشیش صدا نامفهوم میشه و صدای خش میده .
ولی افتابی میشه صدا خوبه .
مشکل از کجاست ؟
متاسفانه هنوز آيفون هاي ايراني...حتي همون مثلا خارجي هاش...بيشترشون از مدارهاي آنالوگ بسيار ابتدايي تقويت كننده ها تشكيل شده
معمولا اين صداي هوم ترانس برق (50 هرتز برق) ويا نويز و...در اثر اتصالي كردن برد مدار تقويت كننده در اثر نفوذ آب بارون ايجاد ميشه
طبيعتا ، بهترين راه ايزوله كردن برد از ورود آب هست...شايد ساده ترين راهش خريد يك اسپري پلاستيك هست كه كاملا اون رو به تمام قسمت هاي برد (بخصوص پشت برد ) بپاشيد وعايق كنيد (از پاشيدن اون به سمت سوئيچ ها و بلندگو اجتناب كنيد)
saeed.555
16-05-2013, 09:06
خو دادا وقتی بارون میاد برو ببین آب داخلش رفته یا نه.اگه رفته که خب اون قسمت رو بلاک کن. اگه نرفته که شاید به خاطر رطوبت موقع بارون القای مدارش مشکل پیدا کنه.
با سلام من یه آیفون صوتی تابان دارم وقتی بارون میومد صدا زنگ ضعیف وقابل شنیدن نبود و وقتی که آفتاب بود صدا میومد الان دیگه اصلا صداش خیلی ضعیف هست آیسی هاشو عوض کردم باز تاثیری نداشت بلندگو ها هم سالم هستن به نظر شما مشکل ضعیفی از کجا میتونه باشه
کلا تو وسایل الکتریکی وقتی خراب میشه سعی میکنن خط مدار رو دنبال کنن و دیود و ترانزیستور های مربوط به همون خطم عوض کنن که درست بشه احتمالا دیود یا ترانزیستوری توی مسیر برد مشکل پیدا کرده
البته من رشتم قدرته و زیاد الکترونیک سر در نمیارم
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-01-2014, 12:53
سلام.
وقتی باران میاد ایفونمون گوشیش صدا نامفهوم میشه و صدای خش میده .
ولی افتابی میشه صدا خوبه .
مشکل از کجاست ؟
سلام .
ظاهراً مشکل از طراحی قسمتِ بیرونیِ آیفون هست چون تو هوای خشک مشکلی نداره اما در هوای بارونی با خیس شدنِ بدنه و دیوار , جریان برق راحت منتقل میشه به زمین .
راستی صدای خش خش در پائین هم شنیده میشه ؟ یا فقط توی گوشیِ ساختمون خش خش داره ؟
باید بازش کنین ببینین بدنه چطوری به بورد وصل شده ؟
احتمالا پیچهای بدنه با مدار تماس داره و با خیس شدنش برقِ یک قسمت راحت منتقل میشه به زمین .
مال ما هم همینجوریه
چند بار داخل میکروفونش فوت کنید موقتا درست میشه
آقا مال ما برعکسه :n02:
وقتی بارون میاد صدا خیلی خوبه و واضحه ولی وقتی هوا آفتابیه خش خش میکنه :n27:
کسی پیشنهادی برای رفع این مشکل داره ؟!؟!؟!؟؟! :n23:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.