PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2 مشکل بزرگ با ویندوز 8

yoosefshaskol
21-04-2013, 12:47
سلام خدمت دوستان
من به تازگی ویندوز 8 نسخه 64 بیت پرو رو روی لپتاپ msi cx420 خودم نسب کردم.
مشکل اولی که دارم اینه که وقتی ویندوز رو sleep میکنم و دوباره اونو روشن میکنم یه صفحه سیاه میاد و ویندوز بالا نمیاد و تنها راه خلاصی اینه که دکمه پاور رو نگه دارم تا لپ تاپ خاموش بشه.مشکل چیه؟
و اما دومی که خیلی عظیم تر و حیاتی تر از قبلیه اینه که ویندوز کارت گرافیکمو میشناسه ولی نصبش نمیکنه.تو خود سایت لپ تاپ رفتم چیزی نبود.سایت ati رفتم و catalyst 13.3 beta رو هم دانلود کردم و نصب کردم ولی باز هم کارت گزافیک نصب نشد و داخل دیوایس منیجر روی کارت گرافیک یه علامت تعجب زرد رنگ هست و اسم کارت گرافیک رو هم radeon hd 5000 series نوشته در حالی که باید 5470 باشه.چیکار کنم دوستان؟

khelane
21-04-2013, 22:18
سلام خدمت دوستان
من به تازگی ویندوز 8 نسخه 64 بیت پرو رو روی لپتاپ msi cx420 خودم نسب کردم.
مشکل اولی که دارم اینه که وقتی ویندوز رو sleep میکنم و دوباره اونو روشن میکنم یه صفحه سیاه میاد و ویندوز بالا نمیاد و تنها راه خلاصی اینه که دکمه پاور رو نگه دارم تا لپ تاپ خاموش بشه.مشکل چیه؟
و اما دومی که خیلی عظیم تر و حیاتی تر از قبلیه اینه که ویندوز کارت گرافیکمو میشناسه ولی نصبش نمیکنه.تو خود سایت لپ تاپ رفتم چیزی نبود.سایت ati رفتم و catalyst 13.3 beta رو هم دانلود کردم و نصب کردم ولی باز هم کارت گزافیک نصب نشد و داخل دیوایس منیجر روی کارت گرافیک یه علامت تعجب زرد رنگ هست و اسم کارت گرافیک رو هم radeon hd 5000 series نوشته در حالی که باید 5470 باشه.چیکار کنم دوستان؟
خب وقتی ویندوز صحفه سیاه اومد بالا دکمه ترکیبی shift +delete +alt
رو بزن و یه بار پروسه explorer رو حذف و بازم دوباره این پروسه رو اجرا کن در منو new process ببین ویندوزتون میاد بالا
ضمنا این احتمال داره از بخش تغذیه و تنظیمات داخل سیستم باشه برو کنترل پنل و بخش پاور رو رو حالت never بزار و دوباره تست انجام بده
برای مشکل دومی هم کارت گرافیک شما از سری 5000 هست و درست هست ولی اگر علامت زرد رنگ هست پس مشکل داره از کد 10 گرفته که عدم کارکرد صحیح درایور هست تا مشکلات بالاتر که اصلیترین و شایعترینش همین درایور هست
شما میتونید روش راست کلیک و اپدیت رو بزنید و در قسمت بعدی
browse my computer.....
next
let me pick up
display
have disk
بعدا have disk رو زدی مسیر دایرکتوری گرافیک که داری ور بزار و بعد نکست رو بزن و سیستم رو ریست کنن ببین کار میکنه

kiuq
22-04-2013, 00:27
سلام :n06:

حتما از ویندوزه. .

اینو دانلود کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yoosefshaskol
22-04-2013, 14:53
ممنون از دوستانی که جواب دادن ولی هیچ کدوم از این راهها افاقه ای نکرد.
در نهایت میخواستم به همون ویندوز سون برگردم که گفتم بزار اخرین تلاشم رو هم بکنم.تو چندتا فروم خارجی رو هم گشتم و تو یکیشون به مطلب جالبی برخوردم.بله راه حل مشکل درایور در ویندوز 8 که بسیاری از لپ تاپ های دنیا باهاش دست و پنجه نرم میکنن.
راه حل بسیار بسیار ساده بود و نتیجه کاملا اون چیزی بود که میخواستم.ویندوز کارت گرافیکو به راحتی شناخت و حالا وقت لذت بردن از ویندوز 8ه-ضمن اینکه مشکل سیاه شدن صفحه به هنگام sleep هم کاملا بر طرف شد و این مشکل از ویندوز نبوده بلکه از گرافیک بوده.
اما راهش اینه که وقتی میخوام کاتالیست رو نصب کنیم روی ایکون نصب کلیک راست میکنیم وگزینه troubleshoot compatibility رو میزنیم و سپس گزینه دومی رو انتخاب میکنم و به سوالاتی که میپرسه جواب میدیم و با گزینه ای که خودش در اختیارمون قرار میده اقدام به نصب کاتالیست میکنیم.همین و بس
امیدوارم دوستانی که مشکل من رو دارن از این روش استفاده کنند و نهایت لذت رو از ویندوز 8 ببرن.
موفق باشین.

soroushsa
08-09-2013, 23:26
آقا واقعا دستت درد نکنه
عالیه عالی
ممنون