مشاهده نسخه کامل
: لطفا راهنمایی بفرمایید
hossein1801
21-04-2013, 08:24
سلام
ببخشید سوالی داشتم مدل ال سی دی من RBLE40A686MIFRXU است ظاهرا سفارش اروپاست موقع سرچ کانالهای دیجیتال اسمشونو میاره ولی تصویری نشون نمیده البته فکر کنم mpeg 2 را ساپرت میکنه و mpeg 4 را ساپورت نمیکنه
سوالم اینه ایا میشه به همین روش بالا کانالهای دیجیتالشو دید
تشکر از شما دوست عزیز
ایا میشه فریمورش را اپگرید کرد اگه ممکن هست لطفا فایلشو اینجا بازرید یا ادرس دهی کنید
خیلی ممنون از شما
matinpour
21-04-2013, 12:00
سلام
ببخشید سوالی داشتم مدل ال سی دی من RBLE40A686MIFRXU است ظاهرا سفارش اروپاست موقع سرچ کانالهای دیجیتال اسمشونو میاره ولی تصویری نشون نمیده البته فکر کنم mpeg 2 را ساپرت میکنه و mpeg 4 را ساپورت نمیکنه
سوالم اینه ایا میشه به همین روش بالا کانالهای دیجیتالشو دید
تشکر از شما دوست عزیز
ایا میشه فریمورش را اپگرید کرد اگه ممکن هست لطفا فایلشو اینجا بازرید یا ادرس دهی کنید
خیلی ممنون از شما
دوست عزیز
لطفا به آیتم های دیگر دست نزنید چون ممکن است که دچار خسارت شدید بشوید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
در هنگام جستجو کانال کشور ها را یکی یکی انتخاب کرده و کانال تان راجستجو کنید ببینید با کدام کشور دیجیتال تان فعال می شود.در ضمن اگر در لوکاست ایران را نداشتید به کشور های آسیایی یا روی آسیا تنظیم کنید
اینم سایت فریمور تان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hossein1801
22-04-2013, 09:16
دوست عزیز
لطفا به آیتم های دیگر دست نزنید چون ممکن است که دچار خسارت شدید بشوید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
در هنگام جستجو کانال کشور ها را یکی یکی انتخاب کرده و کانال تان راجستجو کنید ببینید با کدام کشور دیجیتال تان فعال می شود.در ضمن اگر در لوکاست ایران را نداشتید به کشور های آسیایی یا روی آسیا تنظیم کنید
اینم سایت فریمور تان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و تشکر از شما
لطف شما زیاد
شرمنده چطور فریمور را از این سایت پیدا کنم من خیلی متوجه نشدم
خیلی ممنون
matinpour
22-04-2013, 11:34
سلام و تشکر از شما
لطف شما زیاد
شرمنده چطور فریمور را از این سایت پیدا کنم من خیلی متوجه نشدم
خیلی ممنون
دوست عزیز
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
در سایت وارد شده و در قسمت
Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از این قسمت فایل مورد نظر را دانلود کنید.
All OS
T-AMBPEUMD-1023.0
Upgrade File [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
12 May, 2009
ENGLISH
1.29 MB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hossein1801
23-04-2013, 10:44
از شما دوست عزیز بابت راهنمایی بجاتون ممنون هستم
ولی هرکاری کردم اون فایل دانلو نشد
نمیدونم چرا
یعنی راه حلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
matinpour
23-04-2013, 21:06
از شما دوست عزیز بابت راهنمایی بجاتون ممنون هستم
ولی هرکاری کردم اون فایل دانلو نشد
نمیدونم چرا
یعنی راه حلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز
روی قسمتی که 1.29MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در قسمت
Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلیک کنید .و می بینید که فایل دانلود می شود و سپس طبق دستورالعمل بالا انجام دهید.
hossein1801
24-04-2013, 09:08
دوست عزیز
روی قسمتی که 1.29MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در قسمت
کلیک کنید .و می بینید که فایل دانلود می شود و سپس طبق دستورالعمل بالا انجام دهید.
سلام شرمنده شما شدم
دیروز پریروز هر کاری کردم دانلود نشد ولی امروز شد خیلی ممنون
Soroush-S
24-04-2013, 09:28
فرمت سیستم دیجیتالی ایران H.264 هست ولی تلویزیون شما Mpeg2 . احتمالا باید یه گیرنده دیجیتالی جداگانه خریداری کنید
hossein1801
24-04-2013, 09:43
فرمت سیستم دیجیتالی ایران H.264 هست ولی تلویزیون شما Mpeg2 . احتمالا باید یه گیرنده دیجیتالی جداگانه خریداری کنید
سلام ممنون از نظر حضرتعالی
بله همینطوره منم همینطور فکر میکنم
متشکر از راهنمایی شما
hossein1801
29-04-2013, 09:26
سلام
بعد از اینکه با کلی تلاش تونستم فایلو دانلود کنم
حالا نمی دونم چطور باید این سافتورو اجرا کنم
فایل دانلود شده فایل اجرایی است حدود 1.29 مگ
بعد که اجرا میشود توی لپ تاپ میشه 3و خورده ای مگ
سوالم اینه که 1- ایا فایل exe باید توی فلش باشه یا اون اجرا شده اش
2- روی حالت فلش که میرم فقط مینویسه عکس و اهنگ و یه ایتم دیگه
نمیتونم اجراش کنم
3- روی منو هم که میرم چیزی برای اجرای سافتور ندارد که بتونم اونو اپگرید کنم
نیشه راهنمایی بفرمایید
4- از توی منوی مخفی هم چیزی ندیدم
5- توی منوی مخفی ریست کردم حالا فقط روی tv روشن میشه و روی ورودی های دیگه ext1 , 2 , و hdmi
matinpour
29-04-2013, 11:10
سلام
بعد از اینکه با کلی تلاش تونستم فایلو دانلود کنم
حالا نمی دونم چطور باید این سافتورو اجرا کنم
فایل دانلود شده فایل اجرایی است حدود 1.29 مگ
بعد که اجرا میشود توی لپ تاپ میشه 3و خورده ای مگ
سوالم اینه که 1- ایا فایل exe باید توی فلش باشه یا اون اجرا شده اش
2- روی حالت فلش که میرم فقط مینویسه عکس و اهنگ و یه ایتم دیگه
نمیتونم اجراش کنم
3- روی منو هم که میرم چیزی برای اجرای سافتور ندارد که بتونم اونو اپگرید کنم
نیشه راهنمایی بفرمایید
4- از توی منوی مخفی هم چیزی ندیدم
5- توی منوی مخفی ریست کردم حالا فقط روی tv روشن میشه و روی ورودی های دیگه ext1 , 2 , و hdmi
دوست عزیز
برای شما در پست بالا طریقه نسب فریمور را توضییح داده بودم باید کل پوشه را که از زیپ خارج شده را هم نام و روی فلش بریزیدو بعد به تلویزیون وصل کنید . و از قسمتی که در پایین توضییح دادم اجرا کنید.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
hossein1801
01-05-2013, 09:57
سلام و تشکر از راهمنمایی شما
الان مشکل پیچیده تر شده
من رفتم توینرشو به یه مدل پایینتر عوض کردم الان موقع روشن شدن یه صفحه رنگی نا میمونی میاد و بعد چند ثانیه از پایین شروع به پاک شدن صفحه میکنه
و چیزی نشون نمیده
میشه اینو راهنمایی بفرمایید
ممنون میشم
matinpour
01-05-2013, 13:41
سلام و تشکر از راهمنمایی شما
الان مشکل پیچیده تر شده
من رفتم توینرشو به یه مدل پایینتر عوض کردم الان موقع روشن شدن یه صفحه رنگی نا میمونی میاد و بعد چند ثانیه از پایین شروع به پاک شدن صفحه میکنه
و چیزی نشون نمیده
میشه اینو راهنمایی بفرمایید
ممنون میشم
دوست عزیز
اول اینکه شما تیونر را تغییر دادید یا type را. دوم در حالت روشن دکمه EXIT را 10 ثانیه نگه می داریم و سپس کلید ok را می زنید تا تلویزیون ریست شود سوم اینکه همیشه قبل از هر کاری از تمامی منوی مخفی خود عکس بگیرید تا در موقع لزوم بتوانید از آن استفاده کنید. و بدون اطلاعات دست به منوی مخفی نزنید.
hossein1801
02-05-2013, 07:41
سلام
راست میگین من مدلشو عوض کردم خیلی ممنون از شما
در ضمن از راهنمایی بجاتون کمال تشکر را دارم
شاد باشید و پاینده
حق نگهدارتون علی یارتون
یا علی
hossein1801
02-05-2013, 13:58
نشد متاسفانه
راهکار دیگه ای به ذهنتون نمیرسه
matinpour
02-05-2013, 16:42
نشد متاسفانه
راهکار دیگه ای به ذهنتون نمیرسه
دوست عزیز
تنها راه کاری که می ماند اینست که شما باید تمامی اطلاعات قسمت option شامل type - front color - basic model و دیگر رایادداشت کرده و از راه ایپیروم ریست که عملیات مخصوص به خودش را دارد استفاده کنید. که اگر وارد نیستید دست نزنید که موجب خرابی سیستمتان می گردد.و اینکه اگر بدانید کجا را دست زدید که تلویزیون تان دچار این خرابی شده و دوباره اطلاعات همان گزینه را درست وارد کنید و سپس ریست فاکتوری کنید تلویزیون تان دوباره به حالت اول برمیگردد.
hossein1801
03-05-2013, 10:16
دوست عزیز
تنها راه کاری که می ماند اینست که شما باید تمامی اطلاعات قسمت option شامل type - front color - basic model و دیگر رایادداشت کرده و از راه ایپیروم ریست که عملیات مخصوص به خودش را دارد استفاده کنید. که اگر وارد نیستید دست نزنید که موجب خرابی سیستمتان می گردد.و اینکه اگر بدانید کجا را دست زدید که تلویزیون تان دچار این خرابی شده و دوباره اطلاعات همان گزینه را درست وارد کنید و سپس ریست فاکتوری کنید تلویزیون تان دوباره به حالت اول برمیگردد.
سلام
فکر میکنم باید برم به یه نمایندگی معتبر سامسونگ
یعنی باید بگم ایپرامشو برام ریست کنه
خیلی ممنون دادا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.