مشاهده نسخه کامل
: واسه سایت ساختن برنامه مدیریت محتوا الزامی است؟؟؟
سلام دوستان
من دارم یه سایت جدید می سازم، راستش تا حالا سایت نداشتم ولی وبلاگ زیاد داشتم یعنی html و css و گرافیک و اینارو کامل بلدم. سایتم یه چیزی تو همون مایه های وبلاگ هم می خام باشه ، یعنی هر بار یه مطلب بزارم، با لینک ادامه مطلب و نظر سنجی و این چیزای معمول.
حالا میخام بدونم آیا واسه این کار لازمه که حتما از یه برنامه مدیریت محتوا استفاده کنم؟ الان من جوملا رو نصب کردم ولی هر کاری کردم نتونستم تغییرش بدم. اگه با جوملا شروع کنم فرقش چیه؟ منظورم اینه که حتما باید از سیستم مدیریت محتوا استفاده کنم؟ یا بدون اون هم می تونم؟
ممنون که پاسخ می دید :n16:
lakers320
23-04-2013, 19:06
سلام: با توجه به اینکه شما با وبلاگ کار کردید: بهتر است از وردپرس استفاده کنید!!! نه جوملا:چون کار باهاش سخت هست !!
dracula_killer
23-04-2013, 19:36
سلام دوستان
من دارم یه سایت جدید می سازم، راستش تا حالا سایت نداشتم ولی وبلاگ زیاد داشتم یعنی html و css و گرافیک و اینارو کامل بلدم. سایتم یه چیزی تو همون مایه های وبلاگ هم می خام باشه ، یعنی هر بار یه مطلب بزارم، با لینک ادامه مطلب و نظر سنجی و این چیزای معمول.
حالا میخام بدونم آیا واسه این کار لازمه که حتما از یه برنامه مدیریت محتوا استفاده کنم؟ الان من جوملا رو نصب کردم ولی هر کاری کردم نتونستم تغییرش بدم. اگه با جوملا شروع کنم فرقش چیه؟ منظورم اینه که حتما باید از سیستم مدیریت محتوا استفاده کنم؟ یا بدون اون هم می تونم؟
ممنون که پاسخ می دید :n16:
دوست من شما هم می تونی از سیستم مدیریت محتوا استفاده کنی هم خودت برا خودت درست کنی که در حالت دوم باید برنامه نویسی داینامیک تحت وب رو بلد باشی.
اما در انتخاب کدوم سیستم،به نظر من چون کارت وبلاگ هست همونطور که دوستمون گفتن وردپرس بهترین گزینست چون به عقیده ی من ساده تر و سریعتر هست تو این مورد
ممنون از هر دوتون دوستان/lakers320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و dracula_killer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز:n16:
خب حالا ورد پرس رو چجوری یاد بگیرم؟؟:n13: کتاب یا سایت هایی هستن که خوب آموزش بده؟ خودم سرچ کردم!منظورم اینه که به نظر شما از چه منبعی شروع کنم؟؟
بعد جناب dracula_killer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منظورتون از برنامه نویسی داینامیک تحت وب دقیقاً چه زبان یا برنامه ای هستش؟؟
Mr.vAhiD.DI
04-05-2013, 16:28
سلام.
بهترین برای شما WORDPRESS است!
وردپرس آموزشش کاری نداره. داخل گوگل اگه سرچ کنید برای هر بخشیش آموزشای مختلف و جامع داره.
سلام.
بهترین برای شما WORDPRESS است!
وردپرس آموزشش کاری نداره. داخل گوگل اگه سرچ کنید برای هر بخشیش آموزشای مختلف و جامع داره.
درسته، دارم باهاش سر و کله می زنم.
ممنون از همه دوستان :)
ممنون از هر دوتون دوستان/lakers320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و dracula_killer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز:n16:
خب حالا ورد پرس رو چجوری یاد بگیرم؟؟:n13: کتاب یا سایت هایی هستن که خوب آموزش بده؟ خودم سرچ کردم!منظورم اینه که به نظر شما از چه منبعی شروع کنم؟؟
بعد جناب dracula_killer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منظورتون از برنامه نویسی داینامیک تحت وب دقیقاً چه زبان یا برنامه ای هستش؟؟
برنامه نویسی با php
یا برنامه نویسی وب تحت تکنولوژی ASP.net در محیط ویژوال استودیو
در مورد php میتونید در محیط برنامه هایی مثل php designer یا dreamweaver کد نویسی کنید و در هر مرحله خروجی کارتون رو ببینید چطور هست
اما برای طراحی یک سایت ( اگر منحصرا خودتون کد بنویسید ) چه بخش استاتیک و چه بخش داینامیک باید به ترتیب و اصولی پیش برید جلو
سایت زیر رو دنیال کنید تا ترتیب این مراحل رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین آموزش::n12::n01:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).zip
شما می تونید توی یک سیستم وبلاگدهی وبلاگ بسازید بعد یک دامین بخرید و به اخر ادرس وبلاگتون وصل کنید.به نظرمن وبلاگ خیلی امکاناتش بیشتره.(اگه بخوایم از کدهای جاوا اسکریپت استفاده کنیم)
برای داشتن وب سایت حتما سیستم مدیریت محتوا لازم نیست .شما می توانید سایت ایستاتیک بسازید که که امکانات بسیار بسیارکمی دارند و نیاز به کسی دارند که استاد کامل برنامه نویسی وب باشه. و یا میتونید با اسکریپت سایت بسازید که امکاناتشون قابل ارتقاء هست و بی نهایت امکانات دارند.
بهترین سیستم مدیریت محتوای جهان در حال حاضر وردپرس هست.
به این تاپیک برید ▲اموزش جامع وردپرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])▲
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.