PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید هارد اکسترنال 1 ترابایت

milad_gta
20-04-2013, 20:32
سلام دوستان

یک هارد 1 ترا میخوام، هدف اصلیم آرشیو اطلاعات و پشتیبان گیری از سیستم عاملم هست، اگر برای نصب سیستم عامل و مشاهده فیلم هم مناسب باشه بسیار عالی میشه. زمان استفاده ازش ممکنه بالا باشه ولی برای همین مصارف...

بودجه ام تا 370 و گزینه مد نظر خودم ADATA Portable HD710 - 1TB هست دلیلش هم ضد ضربه بودن و داشتن گارانتی آونگ هست که به نظر مطمئن میاد.

اما هیچ تعصبی نیست، اگر با این بودجه گزینه های بهتری میتونم داشته باشم ممنون میشم معرفی کنید.

نکته دیگه سازگار بودن با سیستم عامل گنو/لینوکس هست.

r00t
20-04-2013, 23:05
من خودم Silicon power Armor A80 رو پیشنهاد می کنم . خودم بیشتر از یک ساله که دارمش و ازش راضیم .
ضد ضربه ( اگر اشتباه نکنم تا 122 سانتی ) ، ضد آب ( تا 30 دقیقه در عمق یک متر البته عده ای می گن که آب تو این مدت داخل باکس هارد میشه ولی اطلاعات آسیبی نمی بینه . من که جرات نکردم تست کنم این قضیه رو ) و در ضمن گارانتی داده پرداز متین هم داره
موقعی که هارد رو خریداری کردم به صورت fat 32 فرمت شده بود که خودم اون رو به صورت NTFS فرمتش کردم و مشکلی در خوندنش تو گنو/لینوکس اوبونتو ، مینت ، آریوس نداشتم . البته تنها مشکلی که تو این سیستم عاملها دارم ( گنو/لینوکسها) اینه که هارد safe remove نمیشه که برای جدا کردن هارد سیستم رو خاموش می کنم . ( نمی دونم مشکل از سیستم منه و یا از هارد چون هارد دیگه ای نداشتم که تست کنم .)
تنها رنگی که تو بازار داره تا اونجایی که من دیدم فقط آبیشه . به خاطر بدنه آلمینیومی هم میگن که از هاردهای دیگه سنگینتره . (270 گرمه . تا به حال خودم وزنش رو با هارد دیگه مقایسه نکردم )
اینم یه عکس ازش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

milad_gta
21-04-2013, 08:35
ممنون، لطف کردید؛

با توجه به امکانات مد نظرم، نظرتون درباره Seagate Backup Plus یا Western Digital Portable My Passport چیه؟

ata.royalfalcon
21-04-2013, 20:55
ممنون، لطف کردید؛

با توجه به امکانات مد نظرم، نظرتون درباره Seagate Backup Plus یا Western Digital Portable My Passport چیه؟

هاردهای اکسترنال Seagate Backup Plus یا Western Digital Portable My Passport دارای نرم افزارهایی هستند که قابل استفاده در لینوکس نیستند و حتی در سایت سازنده هم نرم افزاری برای لینوکس ارائه نشده . این مسئله در مورد My Passport میتونه مهم باشه چون برای راه اندازی قابلیت hardware encryption و سایر امکانات نیاز به نرم افزاری هست که فقط برای mac و win موجود هست . در هر حال بازهم برای استقاده در لینوکس مشکلی ندارید ولی دیگر نمیتوانید از این امکانات استفاده کنید . خیلی هم فرق نمیکنه که کدام مدل را بخرید (WD یا Seagate) مهم نحوه استفاده مراقبت هست که باعث افزایش عمر مفید هارد دیسک میشه .

milad_gta
21-04-2013, 22:08
ممنون بابت وقتتون، حالا اگر پشتیبانی از لینوکس رو نادیده بگیریم پیشنهاد شما کدوم گزینه هست؟ درباره انتخاب خودم نظری ندارید؟ از نظر امکانات ( امنیتی، کاربردی و ... )

hobor971
22-04-2013, 17:16
هاردهای AData بنظر من خیلی مناسب نیستند . اولا از هاردهای برندهای دیگر ( بیشتر توشیبا ) داخل کیس خودش استفاده می کنه . بعد هم اینکه برند خیلی ثابت شده ای نیست . قیمتش هم بالاتره . بنظرم بیشتر داره از استراتژی های بازاریابی استفاده می کنه تا کیفیت .
حدود یک ماه قبل ADATA با ظرفیت 500 گیگ و وسترن دیجیتال با ظرفیت یک ترابایت خریداری کردم . الان ADATA برای انتقال اطلاعات مشکل داره . فایلهای بیشتر از 5 گیگ رو قبول نمی کنه و پیغام disk clean up می ده . فرمتش fat32 بود و کال کوتاهی هم داشت . اما وسترن فرمت ntfs داره . شکیل تره و فعلا هم مشکلی نداشته . از هر دو تا هارد برای ذخیره فیلم و اتصل به تی وی استفاده می شه .
من پیشنهادم هارد وسترن دیجیتال با گارانتی سازگار هستش. اگه پیدا کردی wd elements بخر. فرقش با my passport قط نرم افزارهای رمزگذاری هست.

milad_gta
22-04-2013, 18:24
ممنون بابت وقتی که گذاشتید، راستش یک نکته که خیلی رو انتخابم تاثیر گذاشته داشتن سه سال گارانتی تعویض ADATA هست، در مقابل WD دو سال گارانتی تعمیر داره؛ تو مدل انتخابی من ظاهرا از هارد سامسونگ استفاده شده .

ظاهرا قسمت اتصال کابل در ADATA دچار مشکل میشه شما با این مشکل مواجه نشدید؟

ata.royalfalcon
22-04-2013, 19:15
اگه پیدا کردی wd elements بخر. فرقش با my passport قط نرم افزارهای رمزگذاری هست.

البته نرم افزار WD apps در هاردهای my passport فقط برای رمزگذاری نیست . برخی از قابلیتهای WD apps :

کنترل دمای هارد . البته دمای هارد را بصورت عدد نشان نمیدهد بلکه یا بصورت OK و یا با اخطار قرمز رنگ ، Overheated شدن درایو را هشدار میدهد.
Safely Disconnecting کردن هارد.
تعیین زمان standby کردن هارد پس از مدتی بیکاری .
Checking Drive Health با اجرای برنامه WD Drive Utilities .
بکاپ گیری و ...

ضمن اینکه سری my passport شکل ظاهری زیباتری دارد و همچنین در رنگهای مختلفی هم موجوده .

milad_gta
23-04-2013, 20:33
ممنون دوستان، Western Digital My Passport رو گرفتم، نیازی به تست خاصی روش نیست؟

ata.royalfalcon
23-04-2013, 20:38
ممنون دوستان، Western Digital My Passport رو گرفتم، نیازی به تست خاصی روش نیست؟

تست خاصی نیاز نیست ولی اگر نسبت به سلامتی هارد شک دارید میتونید از قسمت health برنامه hdtune بررسی کنید . در نگهداری و استفاده از هارد دیسک دقت کنید مشکلی پیش نمیاد .

milad_gta
23-04-2013, 21:10
چک کرذم OK هست و دما هم الان بعد حدودا 40 دقیقه فعالیت روی 36، همین مدل اتومات استندبای میشه؟

ممنون میشم برنامه ای برای پیدا کردن ساعاتی که از عمر هارد گذشته معرفی کنید.

Crystal Disk Info ظاهرا این کار رو میکنه.

ata.royalfalcon
23-04-2013, 21:20
چک کرذم OK هست و دما هم الان بعد حدودا 40 دقیقه فعالیت روی 36، همین مدل اتومات استندبای میشه؟

ممنون میشم برنامه ای برای پیدا کردن ساعاتی که از عمر هارد گذشته معرفی کنید.

بله ، همین مدل بطور اتوماتیک standby میشه مشروط بر اینکه قبلاً در برنامه WD apps تنظیم کرده باشید . طوری زمانبندی کنید که در فواصل کوتاه مدت دائماً spin down و spin down نشه .
میتونید از همین برنامه HDtune هم استفاده کنید . در عکس زیر روی قسمت power on hours count کلیک کنید تا انتخاب شود ، میزان کارکرد در قسمت پایین برنامه دیده میشود . برای مثال هارد لپتاپم 4408 ساعت یا 183 روز کارکرد داشته !!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hobor971
25-04-2013, 07:52
ممنون بابت وقتی که گذاشتید، راستش یک نکته که خیلی رو انتخابم تاثیر گذاشته داشتن سه سال گارانتی تعویض ADATA هست، در مقابل WD دو سال گارانتی تعمیر داره؛ تو مدل انتخابی من ظاهرا از هارد سامسونگ استفاده شده .

ظاهرا قسمت اتصال کابل در ADATA دچار مشکل میشه شما با این مشکل مواجه نشدید؟

نه . هنوز که مشکل نداشته . خدمتتون عرض کردم . گارانتی 3 ساله و تعویض ، بشتر استراتژی بازاریابی و جا انداختن برند هستند و ارتباطی با کیفیت ندارند . هارد ADATA یکی از دوستام هم تو عید سوخته بود . هر چند براش تعمیر کردند اما اطلاعاتش از دست رفت . به هر حال مواظب باشید .

viper.killer
16-02-2014, 23:44
سلام به دوستان
قصد خرید هارد دسکتاپ دارم بین این مدلها موندم.البته ظرفیتشون با هم فرق میکنه یعنی هر کدومشون ارزونترین هارد تو ظرفیتشون هستند میخواستم بدونم چرا نسبت به بقیه هم ظرفیت هاشون ارزونترن
ارزش خرید دارن؟ معایبه خاصی دارن؟
Western-Digital-External-Hard-Drive-My-Book-2TB با قیمت 310تومن سایت دیجی کالا

Seagate-Backup-Plus-Desktop-4TB با قیمت 556تومن سایت دیجی کالا

Western-Digital-My-Book-for-Mac-External-Hard-Drive-3TB با قیمت 435 سایت دیجی کالا

External-H.D-Seagate-freeAgent--3TB--GoFlex-Desk/p با قیمت 390 سایت دیجی انلاین

External-H.D-Seagate-FreeAgent--2TB--GoFlex-Desk/p با قیمت 274 سایت دیجی انلاین

لطفا کمک و راهنمایی کنید و نهایت بودجه من تا 600 تومن هست.
ممنون

ata.royalfalcon
17-02-2014, 09:14
سلام به دوستان
قصد خرید هارد دسکتاپ دارم بین این مدلها موندم.البته ظرفیتشون با هم فرق میکنه یعنی هر کدومشون ارزونترین هارد تو ظرفیتشون هستند میخواستم بدونم چرا نسبت به بقیه هم ظرفیت هاشون ارزونترن
ارزش خرید دارن؟ معایبه خاصی دارن؟
Western-Digital-External-Hard-Drive-My-Book-2TB با قیمت 310تومن سایت دیجی کالا

Seagate-Backup-Plus-Desktop-4TB با قیمت 556تومن سایت دیجی کالا

Western-Digital-My-Book-for-Mac-External-Hard-Drive-3TB با قیمت 435 سایت دیجی کالا

External-H.D-Seagate-freeAgent--3TB--GoFlex-Desk/p با قیمت 390 سایت دیجی انلاین

External-H.D-Seagate-FreeAgent--2TB--GoFlex-Desk/p با قیمت 274 سایت دیجی انلاین

لطفا کمک و راهنمایی کنید و نهایت بودجه من تا 600 تومن هست.
ممنون

سلام .

1. دو مدل آخر خيلي وقت هست كه توسط كمپاني توليد نميشود . به احتمال زياد سايت مورد نظر اشتباه نوشته و در واقع Backup plus هست .
2. WD my book for mac 3TB مناسب براي mac هست . اين مدلها نسبت به انواع معمولي (ويندوزي) گرانتر هستند . اگر mac نداريد بنظرم نيازي به خريد اين مدل نداريد . بهتر هست كه مدلهاي معمولي و ويندوزي را بخريد .
3. تا سقف 600 هزار تومان ميتونيد چهارترابايتي مثل Seagate Backup Plus بخريد .

ali_kasper
08-03-2014, 21:29
نظر شما درباره
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB با قیمت 250 هزار تومن چیه؟مارک خوبیه؟می ارزه؟!

ata.royalfalcon
08-03-2014, 23:07
نظر شما درباره
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB با قیمت 250 هزار تومن چیه؟مارک خوبیه؟می ارزه؟!

هارد اکسترنال پرتابل در بازار تنوع زیادی دارند . به هر حال مدلی که انتخاب کردید گزینه مناسبی هست و کیفیت خوبی هم دارد . مثل هر هارد اکسترنال باید با دقت فراوان ، نگهداری و استفاده کرد تا دچار مشکلات احتمالی نشود . چند نکته نگهداری و استفاده هم در پست اول این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم پیشنهاد میکنم مطالعه کنید .

sadeghr10
20-05-2014, 10:23
سلام به همه...
بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟؟

و این:

چون ضد اب و ضد ضربه بودن برام مهمه از بین این دو مدل بگید کدوم بهتره...و اینکه اگه مدل دیگه ای با این امکانات در این رنج قیمت سراغ دارید بگین.
با تشکر

ata.royalfalcon
20-05-2014, 12:41
سلام به همه...
بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟؟

و این:

چون ضد اب و ضد ضربه بودن برام مهمه از بین این دو مدل بگید کدوم بهتره...و اینکه اگه مدل دیگه ای با این امکانات در این رنج قیمت سراغ دارید بگین.
با تشکر

سلام .

تفاوت اين دو مدل بيشتر در نوع كانكتور (USB3 A Type در مدل Armor A80) ، شكل ظاهر و جنس باكس (فلزي در انواع Armor A80) ، يك كابل اضافه در مدل Armor A80 هست . بغير از اين موارد بنظرم خيلي فرق نميكنه كه كداميك را انتخاب كنيد . شكل ظاهري هر كدام را كه بيشتر ميپسنديد ، هر كدام كه قيمت پايينتري دارد و هر كدام مدت گارانتي بيشتري دارد همان را انتخاب كنيد .

sadeghr10
20-05-2014, 18:24
سلام .

تفاوت اين دو مدل بيشتر در نوع كانكتور (USB3 A Type در مدل Armor A80) ، شكل ظاهر و جنس باكس (فلزي در انواع Armor A80) ، يك كابل اضافه در مدل Armor A80 هست . بغير از اين موارد بنظرم خيلي فرق نميكنه كه كداميك را انتخاب كنيد . شكل ظاهري هر كدام را كه بيشتر ميپسنديد ، هر كدام كه قيمت پايينتري دارد و هر كدام مدت گارانتي بيشتري دارد همان را انتخاب كنيد .

به نظر شما هارد های سیلیکون بهترن یا ادیتا؟؟؟سرعت انتقال داده کدوم از این دو تا بیشتره؟؟

ata.royalfalcon
20-05-2014, 19:30
به نظر شما هارد های سیلیکون بهترن یا ادیتا؟؟؟سرعت انتقال داده کدوم از این دو تا بیشتره؟؟

به نظر شما هارد های سیلیکون بهترن یا ادیتا؟؟؟

مقایسه کلی بین دو ایندو برند امکانپذیر نیست ، باید به امکاناتی که ارائه میکنند و مزایایی که دارند بیشتر توجه کنید . بماند که هیچکدام از ایندو برند تولیدکننده واقعی هارد دیسک نیستند . همانطوریکه قبلاً هم گفتم فرق زیادی نميكند كه كداميك را انتخاب كنيد . شكل ظاهري هر كدام را كه بيشتر ميپسنديد ، هر كدام كه قيمت پايينتري دارد و هر كدام مدت گارانتي بيشتري دارد همان را انتخاب كنيد.

سرعت انتقال داده کدوم از این دو تا بیشتره؟؟

در مورد اینکه سرعت ترانسفر دیتای کدام مدل بیشتر هست ابتدا باید مدل هارد دیسک داخلی بکار رفته مشخص شود . سپس با مراجعه به دیتاشیتها تا حدودی و بطور تئوری میتوان تعیین کرد که کدام سرعت بیشتری در Copy / Paste دارند . ولی مسئله مهم این هست که ایندو برند تولید کننده هارد دیسک نیستند و در نتیجه از سازندگان مختلفی هارد دیسکهای مورد نیاز را تامین میکنند . هیچ دلیلی وجود ندارد و هیچ تضمینی نیست که این دو برند Silicon Power و ADATA فقط از یک مدل خاص هارد دیسک استفاده کنند . در نتیجه حتی ممکن هست دو مدل یکسان هارد اکسترنال پرفورمنس متفاوتی داشته باشند .

mehdi_d
30-06-2014, 11:42
سلام دوستان،من ميخام يك هارد اكسترنال با حجم 500 بخرم (بودجه ام ١٧٠تا ١٨٠) واگرم بودجه ام برسه 750
مدل هاي زيادي از a-data و سيگيت و وسترن و سيليكون پاور ديدم ولي تو انتخاب بهترينشون موندم،ممنون ميشم چندتا گزينه خوب بهم معرفي كنيد

ata.royalfalcon
30-06-2014, 12:32
سلام دوستان،من ميخام يك هارد اكسترنال با حجم 500 بخرم (بودجه ام ١٧٠تا ١٨٠) واگرم بودجه ام برسه 750
مدل هاي زيادي از a-data و سيگيت و وسترن و سيليكون پاور ديدم ولي تو انتخاب بهترينشون موندم،ممنون ميشم چندتا گزينه خوب بهم معرفي كنيد

سلام .

پيشنهاد ميكنم مدلهاي Seagate (مثلاً Backup plus يا expansion) و يا WD my passport ultra را در اولويت اول خريد قرار بديد .

amirdelta110
18-10-2014, 10:16
سلام دوستان ...من اصلا وارد نیستم....

خواستم یه هارد اکسترنال بخرم......سرعت انقال اطلاعاتش عالی یا خوب باشه..دانشجوی ارشدم و خیلی لازم دارم و لپ تاپم داره پر از اطلاعات میشه و میترسم بپرن....

نیاز به بک اپ گیری دارم.....حدود قیمت 250-300 تومن...اگه قابلیت پسورد رو داشته باشه خوبه.

کلا یه چیز خوب بهم معرفی کنین ممنون میشم....تشکر

ata.royalfalcon
18-10-2014, 11:18
سلام دوستان ...من اصلا وارد نیستم....

خواستم یه هارد اکسترنال بخرم......سرعت انقال اطلاعاتش عالی یا خوب باشه..دانشجوی ارشدم و خیلی لازم دارم و لپ تاپم داره پر از اطلاعات میشه و میترسم بپرن....

نیاز به بک اپ گیری دارم.....حدود قیمت 250-300 تومن...اگه قابلیت پسورد رو داشته باشه خوبه.

کلا یه چیز خوب بهم معرفی کنین ممنون میشم....تشکر

سلام .

پيشنهاد ميكنم WD my passport ultra را انتخاب كنيد كه قابليت Hardware Encryption دارد .

چند نكته استفاده و نگهداري در انتهاي پست 1# (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هست توصيه ميكنم مطالعه كنيد .

amirdelta110
18-10-2014, 14:37
سلام .

پيشنهاد ميكنم WD my passport ultra را انتخاب كنيد كه قابليت Hardware Encryption دارد .

چند نكته استفاده و نگهداري در انتهاي پست 1# (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هست توصيه ميكنم مطالعه كنيد .

سلام ممنون...
منظورتون همینه:

Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB - هارد دیسک پرتابل وسترن دیجیتال مای پاسپورت الترا - 1 ترابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راستی دو سر Usb هم هست؟

قابل حمل بودنش خیلی خوبه.....

اگه بشه میخوام از دیجی کالا بخرم.....آقا تضمینی هست دیگه؟....نخرم دو روزه کاری نکرده خراب شه!

ممنون و باتشکر

amirdelta110
18-10-2014, 14:57
راستی چرا کاربرا تو سایت دیجی اینقدر بد تعریف کردن؟!!!؟؟؟.....
رو ویندوز سون مشکلی نداره که؟

ata.royalfalcon
18-10-2014, 15:51
سلام ممنون...
منظورتون همینه:

Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB - هارد دیسک پرتابل وسترن دیجیتال مای پاسپورت الترا - 1 ترابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راستی دو سر Usb هم هست؟

قابل حمل بودنش خیلی خوبه.....

اگه بشه میخوام از دیجی کالا بخرم.....آقا تضمینی هست دیگه؟....نخرم دو روزه کاری نکرده خراب شه!

ممنون و باتشکر

1. بله منظورم همان مدلي هست كه لينك آنرا گذاشتيد .
2. كابل USB دو سر نيست . در نتيجه نبايد از كابلهاي رابط و يا USB Hubـهاي بدون آداپتور استفاده كرد .
3. ممكنه همان لحظه اول خراب از آب دربياد و اين مسئله شامل هر برند و هر مدلي هم ميشود . گارانتي براي همين مواقع هست .

راستی چرا کاربرا تو سایت دیجی اینقدر بد تعریف کردن؟!!!؟؟؟.....
رو ویندوز سون مشکلی نداره که؟

اين مدل مشكلي ندارد ولي ضد ضربه ، شوك ، آب هم نيست و تا زمانيكه نكات نگهداري و استفاده را رعايت كنيد (كه لينك آنرا گذاشتم) احتمال اينكه دچار مشكلي بشويد حداقل خواهد بود . به هر حال خرابي جزء جدايي ناپذير هارد ديسكها هست و نميتوان بطور صد درصد به هارد ديسكها اطمينان داشت حتي اگر از بهترين برند و مدل هم باشد . بهترين كار ذخيره اطلاعات روي دو يا چند هارد ديسك هست . مشكلي در ويندوز هم سون ندارد .

teraktor2003
26-11-2014, 19:19
سلام
دیدم دوستان بیشتر wd ultra رو پیشنهاد می دن
سوالی که دارم اینه که بین هاردهای ضد ضربه و ضد اب چی پیشنهاد می دین؟

ata.royalfalcon
27-11-2014, 10:01
سلام
دیدم دوستان بیشتر wd ultra رو پیشنهاد می دن
سوالی که دارم اینه که بین هاردهای ضد ضربه و ضد اب چی پیشنهاد می دین؟

سلام .

از برند Silicon Power میتونید Armor A80 انتخاب کنید. محدود به این مدل هم نیستید از برندهای دیگه مثل ADATA هم میتونید انتخاب کنید .

teraktor2003
28-11-2014, 20:46
سلام .

از برند Silicon Power میتونید Armor A80 انتخاب کنید. محدود به این مدل هم نیستید از برندهای دیگه مثل ADATA هم میتونید انتخاب کنید .

برای ارشیو شما کدوم رو پیشنهاد می دین؟ از بین wd و armor?

ata.royalfalcon
29-11-2014, 00:05
برای ارشیو شما کدوم رو پیشنهاد می دین؟ از بین wd و armor?

من شخصاً ultra را ترجیح میدم . این مدل به هیچ عنوان ضد ضربه و یا شوک نیست و اگر کاربر بادقتی هستید که جای نگرانی نیست . کیف مناسب هم بخرید برای مواقعی که میخواهید حمل و نقل کنید .

saeidcz
27-03-2016, 20:29
سلام یه هارد تو رنج 200تا 250 می خوام بخرم یک ترا و ضد ضربه حتما باشه لطفا راهنمایی کنید دایی یه دونه وسترن دیجتال داشت الان خرا ب شده کل اطلاعات بر فنا رفته من نمی خوام اون طوری بشه لطفا کمک کنید

ata.royalfalcon
28-03-2016, 06:58
سلام یه هارد تو رنج 200تا 250 می خوام بخرم یک ترا و ضد ضربه حتما باشه لطفا راهنمایی کنید دایی یه دونه وسترن دیجتال داشت الان خرا ب شده کل اطلاعات بر فنا رفته من نمی خوام اون طوری بشه لطفا کمک کنید

سلام .

میتونید ADATA HD720 رو تهیه کنید . البته قیمتش حدوداً 265 هزار تومن هست که کمی از بودجه شما بیشتره .
مدل Silicon Power A85 رو هم بتونید پیدا گنید گزینه مناسب تری هست ، نسبت به مدل اول بدنه فلزی زیباتری هم داره .

mehrabooni
06-04-2016, 16:40
سلام .

میتونید ADATA HD720 رو تهیه کنید . البته قیمتش حدوداً 265 هزار تومن هست که کمی از بودجه شما بیشتره .
مدل Silicon Power A85 رو هم بتونید پیدا گنید گزینه مناسب تری هست ، نسبت به مدل اول بدنه فلزی زیباتری هم داره .

اقا عطا مجددا سلام

یه هارد یک ترابایت بدون اداپتور میخوام
وایرلس نباشه
سرعت بالا باشه ضد ضربه باشه
فقط کیفیت دستگاه برام مهمه

قیمتش اصلا مهم نیست
شما پیشنهاد بده چی بخرم

قبلا با پیشنهادت adata nh03 دوترابایت گرفتم
الان اونو چندبفروشم خوبه

در حد اکه سالم سالمه

mehrabooni
06-04-2016, 18:34
سلام .

کسی رو میشناسین بخواد هارد 1 ترابایت بدون اداپتورش رو با هارد 2 ترا با اداپتور من تعویض کنه

hadifarsi_1976
09-06-2016, 10:41
سلام به دوستان
راجع به هاردهای وسترن اطلاعات میخواستم ، نقاط ضعف و قوت این برند رو میخواستم بدونم. با تشکر

Persianhb
21-11-2016, 19:57
مشاوره برای خرید هارد اکسترنال 1 تا 2 ترابایت
مقاوم از هر لحاظ
و با کمترین خرابی