PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن فتوشاپ در ویندوز 7 . 64 بیتی

MOH@MMAD-A
20-04-2013, 10:31
سلام دوستان من روی لپ تاپم قبلا فتو شاپ 8 رو داشتم و کار میکردم ولی بعد یه مدت دیگه کار نمیگرد یعنی بالا نمیومد و حذف هم نمیشد حتی فتو شاپ 7 هم کهه نصب میشد موقع اجرا ارور "Could not start Adobe Photoshop because the volume of Windows is using for Virtual Memory does not have enough free space, which could lead to stabillity problems
میداد"

ارور فتوشاپ 8 موقع نصب هم اینه : error number 0*80040303 setup wil now terminate

لطفا کمک کنید چون نمی خوام ویندوز عوض کنم

Mehran-King
07-05-2013, 14:17
سلام دوستان من روی لپ تاپم قبلا فتو شاپ 8 رو داشتم و کار میکردم ولی بعد یه مدت دیگه کار نمیگرد یعنی بالا نمیومد و حذف هم نمیشد حتی فتو شاپ 7 هم کهه نصب میشد موقع اجرا ارور "Could not start Adobe Photoshop because the volume of Windows is using for Virtual Memory does not have enough free space, which could lead to stabillity problems
میداد"

ارور فتوشاپ 8 موقع نصب هم اینه : error number 0*80040303 setup wil now terminate

لطفا کمک کنید چون نمی خوام ویندوز عوض کنم

معنی این خطای انگلیسیتون اینه که فضای کافی برای نصب برنامه ها و حافظه موقت وجود نداره...

part gah
07-05-2013, 14:25
ســلام

اول از همه فتوشاپ رو به طور کامل پاک کنید.
یعنی غیر از پاک کردن از قسمت Programs and Features به پوشه ی Program Filles برین و پوشه Adobe photoshop رو از اونجا هم پاک کنید.
بعد به قسمت Run برید.
عبارت regedit رو تایپ کنید در صفحه باز شده در قسمت HKEY CURENT USER قسمت softwaer از اونجا هم پوشه Adobe /photoshop رو پاک کنید.
حالا کامپیوتر رو Reastat کنید اتصال از اینترنت رو قطع کنید و آنتی ویروس و فایر وال و غیر فعال کنید و مجدد برنامه رو نصب کنید.برای کرک هم از کرک های جدید و غیر
اونچه که خودتون دارین استفاده کنید.

مرحله بعد برین به منوی استارت و تایپ کنید disk cleanup وقتی پیداش کردین بازش کنید.درایو C رو انتخاب کنید.
ok کنید و صبر کنید لودینگ پر بشه.در پنجره ی جدید گزینه هایی هست که بدون تیک میمونه اونها رو هم تیک بزنید
و روی گزینه ok و سپس delete file کلیک کنید.

حالا ریستات کنید و برنامه فتوشاپ رو نصب کنید.اگه بازم این ارور رو بده دو تا مورد دیگه میمونه.ویروسی بودن سیستم و دیگری نکشیدن رم هست.