ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت آمپ هدفون

ursamajor
19-04-2013, 22:32
سلام به همه دوستان

در این تاپیک سعی دارم تا شما را با مراحل کامل ساخت یک آمپ مخصوص هدفون آشنا کنم.

در همین ابتدای کار باید عرض کنم که من تخصصی در این ضمینه ندارم و صرفا با دانش کم و بدلیل علاقه و کسب تجربه دارم به این کار دست میزنم و خوشحال می شوم که آن را با دوستان به اشتراک بزارم تا همگی با هم یاد بگیریم.
پس منتظر نظرات و پیشنهادات شما در طول مراحل کار هستیم و اگر سوالی بود در حد توانم در خدمتم.

---------------------

به این نوع پروژه ها در اصلاح (DIY (Do It Yourself گفته می شود که در آن خود کاربر اقدام به ساخت می کند که بر اساس دانش و تجربه خود میتواند کار را با یک مونتاژ ساده به پایان برساند یا اینکه از فاز طراحی اولیه تا تولید نهایی را خود فرد انجام دهد.
در اینجا من آمپ O2 (objective)2 را انتخاب کردم که آمپ مناسبی در نوع خود است.
طراحی این آمپ توسط سایت nwavguy.com انجام شده که میتوانید در این سایت با نمونه های ساخته شده، نقشه ها و توضیحات مفید دیگر آشنا شوید که بنده هم نقشه مدار را از این سایت دریافت کرده ام.

در ادامه چند عکس از نمونه های ساخته شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای دیدن در سایز بزرگتر روی عکس کلیک کنید.

----------------------

در پست های بعدی ساخت آمپ را در چهار مرحله پی میگیریم.
موفق باشید.

A1E
20-04-2013, 04:41
دوست عزیز تبریک میگم به خاطر پشتکار و زحمتی که کشیدین، خیلی مشتاقم که مراحل کارتونو ببینم.

ممنون میشم اگه در مورد اینکه قطعات را از کجا و چطور تهیه کردین هم توضیح بدین...

ursamajor
20-04-2013, 22:01
خب دوستان میریم سراغ مرحله اول یا بهتره بگم ...

خوان اول!

برای شروع کار اول باید یک آمپ مناسب پیدا کنید. مناسب یعنی اینکه آمپ بدردبخوری باشه و توی سایتهای معتبر ازش تعریف شده باشه که ارزش وقت و هزینه ای رو که صرف میکنید داشته باشه. و نکته دیگه اینکه طرح گمنامی نباشه یعنی اینکه هرچه تعداد افراد بیشتری این طرح را ساخته باشند احتمال اینکه شما هم بتوانید بسازید بیشتر میشه.
برای اطلاعات بیشتر در مورد آمپ و انتخاب اون حتما این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه بفرمایید.

نکته دیگر اینکه همین که طرحی رو پیدا کردید که نقشه و لیست قطعات داشت نرید سراغ مراحل بعدی. روی طرح و نقشه وقت بزارید و خوب اونو مطالعه و بررسی کنید. ببینید نقشه رو کاملا متوجه میشید یا نه. لیست قطعات رو هم یک سرچ تو نت بزنید ببینید راحت پیدا می شوند یا نه.

خب ما هم رفتیم سراغ آمپ O2. کلی اینور و اونور گشتیم تا بالاخره تونستیم سایتی رو که نقشه را داشته باشه پیدا کردیم. ولی به یک مشکل اساسی برخوردیم. اونم اینکه سایت ف یلتر بود و تازه هم ف یلتر شکن ها رو قطع کرده بودن و ما ماندیم و خرما بر نخیل!
اما یکی از دوستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمک کردند و نقشه و اطلاعات لازم رو که خودشون قبلا از این سایت گرفته بودن برای بنده هم ارسال کردند که جاداره دوباره همینجا ازشون تشکر کنم.

شما هم می توانید نقشه، لیست قطعات و سایر اطلاعات رو از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دریافت کنید.

موفق باشید.

ursamajor
22-04-2013, 00:52
خوان دوم

و اما خوان دوم ....
حالا که نقشه و لیست قطعات رو دارید باید برید سراغ تهیه اونها. برای تهیه قطعات چند راه دارید:

راحت ترین راهش اینه که خیلی راحت به همون سایت بالا که آمپ رو طراحی کرده سفارش خرید بدید و اونها هم همه قطعات لازم رو بهمراه برد و جعبه براتون ارسال می کنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و شما بعد از 1ماه بسته میرسه به دستتون و با یک لحیم کاری ساده آمپ خوشکلتون آمادس.:n02:

خیالتون راحت هزینش خیلی در نمیاد. سرجمع هزینه قطعات میشه 75 دلار بعلاوه 40 دلار هزینه ارسال که در نهایت میشه 115 دلار! که به عبارتی درمیاد حدود 400000 تومن ! :n04:

خب حالا اگه تو شمردن صفرهای بالا مشکل دارید راه دیگه ای هم هست. می تونید برید به بعضی از فروشگاه های قطعات الکترونیکی و لیست قطعات رو بزارید جلوش اون هم یه نگاه به لیست می کنه و میگه این قطعات خیلی هاش گیر نمیاد باید برات از خارج سفارش بدیم و با کلی منت که برای یکی 2تا دونه خیلی سخته و نمی صرفه و ....... براتون قطعات رو آماده میکنه و برد رو هم چاپ میکنه و یک جعبه هم میزاره کنارش و میده تحویلتون.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدش هم که با یک لحیم کاری ساده و یه کوچولو دردسر آمپ نچندان خوشکلتون آمادس.:n01:
هزینه این یکی هم فکر نکنم کمتر از 200000 تومن در بیاد.:n15:

ولی خب باز هم راه دیگه ای وجود داره که تو پست بعدی براتون داستان خودمو شرح میدم.

موفق باشید

ursamajor
22-04-2013, 23:07
ادامه خوان دوم!

و اما راه دیگه که دارید اینه که مثل من همه جا رو دربدر دنبال قطعات بگردید. چجوری؟ .... اینجوری:

من اول کار گفتم که اصلی ترین قطعات این مدار آی سی هاش هستند پس اسم 3تا آی سی رو برای برادرم که شیراز بود فرستادم . اونم رفت به 2 -3تا از بهترین فروشگاه های شیراز و همشون گفتن این آی سی ها گیر نمیان! شاید بتونی تو رادیوهایی که تعمیراتی ها از گناوه میارن پیدا کنی:n04:
گفتم اینجوری نمیشه خودم باید برم بگردم ببینم چجوریه. لیست قطعاتی که تو خود pdf نقشه بود رو پرینت گرفتم و رفتم شیراز ببینم چیارو میتونم پیدا کنم. تو شیراز اکثر فروشگاههای قطعات الکترونیکی توی پاساژ قائم هستند یا توی خیابان داریوش. رفتم سراغ یکی از مغازه های تو پاساژ قائم که از همشون مجهزتر بود و همیشه میرفتم اونجا. لیست رو گذاشتم جلوش گفتم این آی سی ها رو دارید؟ گفت نه. گفتم بقیه قطعات رو چی؟ یه نگاهی کرد گفت فقط یکی 2تا شو. بعد گفت ماله چه مداریه؟ تو اینترنت پیدا کردی؟ گفتم آمپلیفایره و آره تو اینترنت پیدا کردم. گفت این آی سی ها که گیرت نمیاد. این ماسفته هم همینطور گیرت نمیاد حالا اگه این یکی بتونی گیر بیاری اون یکی ماسفته که اصلا وجود نداره .... فقط چندتا از خازن هارو دارم. بورو مدارتو عوض کن.:n03:
ناامید از مغازه اومدیم بیرون گفتم احتمالا باید سفارش خارج بدم. رفتم سراغ بقیه مغازه ها. اونا هم یدتر از این یکی بودن و فقط یکیش بود که گفت سفارش خارج هم میتونیم برات بدیم ولی هزینش خیلی در میاد و اصلا برای چندتا قطعه بصرفه نیست. مغازه های تو خیابون داریوش هم همینجور بودن.
برگشتیم. گفتم بد نیست توی نت هم بگردیم ببینیم چی پیدا میشه. بعد از 2روز گشت گذار توی نت بالاخره تونستم آی سی ها رو توی 2تا سایت پیدا کنم. فرداش رفتم لیست قطعات (ایندفعه یه لیست ترو تمیز درست کردم) رو برای اون سایتی که 2تا از آی سی ها رو داشت (4556 و 2068) فکس کردم و باهاشون تماس گرفتم گفتم این قطعات رو دارید؟ گفت: به همین تعدادی که نوشتید می خواید؟ گفتم آره. گفت ما فقط آی سی ها رو تکی میفروشیم و بقیش بسته های 50تایی هست. ما هم فقط اون آی سی هایی که داشت رو سفارش دادیم.
رفتم سراغ اون یکی سایته و بقیه قطعات دیگه مثل آی سی 2903 و مقاومت ها و خازن ها رو سفارش دادم ولی بازم همه قطعات رو نتونستم گیر بیارم مثل اون 2تا ماسفت ـه و چندتا خازن و دیود. تازه هم اکثر مقاومت ها رو هم نداشت مجبور شدم 2-3تا مقاومت بزارم رو هم تا بشه اونی که می خواستم! مثلا بجای 1.5K Ohm دوتا 750 Ohm سفارش دادم.
حالا دیگه فقط باید صبر می کردم تا سفارشات برسه به دستمون.
البته دوباره هم شیراز رفتم و اینبار تونستم برای اون ماسفت ها مشابهش رو بگیرم و اون قطعاتی سایت ها نداشتن رو گرفتم.
بعد از تقریبا 2 هفته 2تا سفارش رسید ولی قطعات کامل نبود :n27: تو یکییش چندتا از قطعات که سفارش داده بودم نبود (احتمالا موجود نداشته بودن) از اون بدتر آی سی 4556 بود که اشتباه فرستاده بودن :n23:. قرار بود مدل smd اونو برام بفرستند که به جاش یه آی سی دکودر فرستاده بودن که اونم شمارش 4556 بود. گفتم حالا دوباره باید برای یه آی سی، 10-20 تومن هزینه ارسال الکی بدم. ولی با مشورتی که از یکی از دوستان گرفتم مدل مشابه اون که ای سی LM833 بود را معرفی کردند.
که دوباره همین امروز رفته بودم شیراز برای تهیه اون آی سی که خوشبختانه بعد از کلی گشتن تو مغازه ها تونستم پیدا کنم.:n09:

در مجموع این خوان دوم برای ما حدود یک ماه و نیم طول کشید و چیزی حدود 90000 تومن خرج برداشته تا الان. البته بدون چاپ برد و جعبه که به احتمال خیلی زیاد این 2تا رو هم خودم میسازم.:n02:

حالا فکر کنم شما هم با من موافق باشید که اسم این مراحل رو بزاریم خوان!

به احتمال زیاد فردا شب تست اولیه (خوان سوم) رو براتون میزارم.

از دوستان هم عذر خواهی می کنم که مطلب طولانی شد. به نظرم رسید اینطوری بهتره باشه و شما هم کمتر خسته میشید (شاید هم برعکس؟!). مراحل بعدی رو مختصر و مفید پیش میریم. (البته اگه دوباره داستان نشه اونهام:n02:)

موفق باشید

ursamajor
26-04-2013, 02:22
خوان سوم!

همین اول کار یه عذرخواهی به دوستان بدهکارم بدلیل تاخیری که پیش اومد که اونم به دلیل این آب و هوای نامیزون بهاری است که مارو سخت گرفتار سرماخوردگی کرده.

-----------------------------------------

برای تست اولیه، مدار رو روی بردبورد (Breadboard) پیاده می کنیم تا ببینیم اصلا از مدار صدایی در میاد یا نه!
کار رو از قسمت پاور مدار شروع می کنیم و به تدریج قطعات رو کار میزاریم.
بعد از تموم شدن قسمت پاور یه تست میگیریم ببینیم تا اینجای کار همه چی ردیفه یا نه. ما هم باطری هارو وصل کردیم و خروجی برق مدار رو چک کردیم دیدیم بله! فقط 0.15 ولت خروجی داریم!:n03:

دوباره همه مدار رو از اول چک کردم دیدم مقاومت 33 کیلو رو از قلم انداختم. (اثرات سرماخوردگی دیگه:n02:)
مقاومت رو هم اضافه کردم. ولتاژ ورودی 15.40 و ولتاژ خروجی هم شد 15.15 ولت.

این هم وضعیت مدار تا به اینجای کار:

چند نکته:
از ستون -1 تا ستون 4 مربوط به بخش Battery Power می باشد.
از ستون 6 تا ستون 24 مربوط به بخش Power Management می باشد.

270KOhm = 174KOhm + 95.3KOhm
33KOhm = 3 x 11KOhm

ادامه کار رو هم سعی می کنم زودتر انجام بدم.

موفق باشید

ursamajor
29-04-2013, 22:57
ادامه خوان سوم!

سلام دوباره به دوستان
این تاخیر اخیر مربوط به بی دقتی بنده بود که به جای خازن سرامیکی خازن شیمیایی گرفته بودم و امروز با عزیمتی دوباره به شیراز قطعات لازم رو تهیه کردم.

و این هم مدار کامل شده خدمت شما

نکات این بخش:

از ستون 26 تا آخر مربوط به بخش صدا است.
NJM4556AD = LM833
R3 = R7 = 255 Ohm
Gain : 1.5 KOhm = 2X = 6dB
1.5KOhm = 750Ohm x 2
تمام GND های بخش صدا به هم متصل شدند به جز GND جک ورودی که آزاده (سیم بنفش) و GND های بخش پاور هم آزادند (2تا سیم سبز)
چون ما خیلی حرفه ای هستیم به جای یک ولوم Dual از 2تا ولوم معمولی برای کنترل مجزای صدای چپ و راست استفاده کردیم! (یه وقت کسی فکر نکنه که ما اصلا نمی دونستیم که باید ولوم دوبل بگیریم و وقتی هم که فهمیدیم نتونستیم گیر بیاریما:n02:)

و اما تست:

بعد اتصال کابل صدا و یک هدفون بی ارزش باتری ها رو وصل کردیم.
ولتاژ ورودی 15.26 ولت است و بعد از عبور از بخش رگولاتور 14.88 ولت رو تحویل قسمت صدا میده.

خب هدفون رو گذاشتیم تو گوشمون، هیچ صدای نویزی شنیده نمیشد. یک آهنک پلی کردیم و .......:n03: یک صدای بسیار مبهم و داغون شنیده می شد که خیلی بد بود. چند آهنگ عوض کردم و با ولوم های مختلف تست کردم ولی همه عین هم بودند.
نمیدونم مشکل از چیه. کسی از دوستان می تونه یک نگاهی بندازه ببینه مشکل از کجاست:n27:

موفق باشید

t-jays
30-04-2013, 00:54
نمیدونم مشکل از چیه. کسی از دوستان می تونه یک نگاهی بندازه ببینه مشکل از کجاست:n27:

موفق باشید
خوب تو این مسائل من خیلی تخصص ندارم
ولی چون مدار داره بهتون کار میده
ولی سعی کنید مدار رو بدون ولوم هم تست کنید
دوتا ولوم رو ور دارین و با دوتکه سیم ولوم ها رو از مدار خارج کنید.
موفق باشید.

ursamajor
30-04-2013, 12:27
خوب تو این مسائل من خیلی تخصص ندارم
ولی چون مدار داره بهتون کار میده
ولی سعی کنید مدار رو بدون ولوم هم تست کنید
دوتا ولوم رو ور دارین و با دوتکه سیم ولوم ها رو از مدار خارج کنید.
موفق باشید.

l ممنون از پیشنهادتون.
ولوم ها رو برداشتم و یکسرشون کردم ولی تغیری نکرد فقط صدا بلندتر شد. حتی آی سی ها رو هم تعویض کردم ولی بی فایده بود.
GND های دوطرف بورد رو که فراموش کرده بودم، به هم وصل کردم و GND جک ورودی رو هم وصل کردم به بقیه، صدا بهتر شد ولی هنوز هم خیلی خرابه و مشکل داره و بشدت قطع و وصل میشه.

ursamajor
30-04-2013, 14:09
:n20: :8:

همه GND ها رو به هم وصل کردم اوکی شد.
من همش فکر میکردم که نباید همه رو به هم وصل کنیم چون تو قسمت اول مدار پایه منفی باتری داره مستقیما وصل میشه به GND ولی خوب مثل اینکه باید وصل بشن.
فعلا که صدا خیلی خوبه و مشکلی نداره. شب حتما یه تست درست حسابی ازش میگیرم.

موفق باشید

ursamajor
30-04-2013, 21:52
خب الان سر فرصت نشستم و آمپ رو تست کردم.
برای تست از کارت صدای کریتیو تیتانیوم (خروجی اسپیکر) و هدفون M50 استفاده کردم.
در موقعی که چیزی پخش نمیشه هیچ صدایی شنیده نمیشه و موقع پخش فایل سکوت هم همینطور.
نویز های محیطی روی اون تاثیر میزاره.
بعد از پخش چندین ترک مختلف میشه گفت که داره به خوبی حجم صدا رو افزایش میده و به همون میزان 2 برابری که قرار بوده.
در مورد کیفیت صدا میتونم بگم که چیزی کم نشده و چیز جدیدی هم شنیده نمیشه ولی به نظرم میاد که پس زمینه تیره تر شده.

و اما یک نکته جالب: من دوباره ولوم ها رو کار گذاشتم و و وقتی که از اونها استفاده میکنم حجم صدا تغییر چندانی نمیکنه! :n13:
بلکه وقتی که ولوم کمه صداها متمایل به جلو هستن و با افزایش اون گسترش پیدا میکنن و به طرفین میرن!!!
یعنی سانداستیج داره تغییر میکنه! برام خیلی عجیبه

فعلا همینا رو متوجه شدم.

--------------------------------------------------

در اینجا هم خوان سوم به پایان رسید. حالا مونده خوان چهارم که میشه چاپ برد و جعبه. طرح روی بورد رو که باید دوباره طراحی کنم چون با تغییراتی که قطعات کردند دیگه نمیشه از طرح قبلی استفاده کرد. نمیدونم چقدر طول میکشه ولی امیدوارم خیلی طول نکشه.:n06:

موفق باشید.

ursamajor
30-04-2013, 22:00
یه سوال نامربوط به بحثمون. ولی چون جای مناسبشو پیدا نکردم بهتره همینجا بپرسم:

چجوری میشه از کارت صدای کریتیو تیتانیوم لاین اوت گرفت؟

h.khafan
03-05-2013, 08:48
سلام ursamajor عزیز ...

اقا تبرریک میگم....ترکوندی :))

قطعات رو دقیقا عین اونی ک گفته بود پیدا کردی؟؟؟ چه جوری؟؟ از شیراز؟؟
برای چاپ برد اگر مشکلی بود بگو من یکی رو تهران پیدا کردم که از روی همون فایلی که رو سایت گزاشته بودن برات چاپ میزنه...

خیلی خوشحالم کردی با این حرکت...

ursamajor
04-05-2013, 00:52
سلام ursamajor عزیز ...

اقا تبرریک میگم....ترکوندی :))

قطعات رو دقیقا عین اونی ک گفته بود پیدا کردی؟؟؟ چه جوری؟؟ از شیراز؟؟
برای چاپ برد اگر مشکلی بود بگو من یکی رو تهران پیدا کردم که از روی همون فایلی که رو سایت گزاشته بودن برات چاپ میزنه...

خیلی خوشحالم کردی با این حرکت...

ممنون، لطف داری شما
به جز 2تا از آی سی ها هیچ کدوم عینا همونی که تو لیست گفته بود نیست. یا ظاهرش فرق میکنه یا کمی مشخصاتش یا اینکه کلا فرق میکنه. چجوری و از کجا پیدا کردنو که توی خوان دوم مبسوط توضیح دادم :n02:

چاپ برد هم چندتایی تو شیراز هستند. ولی همونطور که قبلا گفته بودم باید دوباره طراحی بشه چون قطعات تغییر کردن.

برای ما افتخاریه که باعث شادی دوستان بشیم:n11:

Vallio
06-05-2013, 01:55
سلام ، من در مورد این آمپ خیلی تعریف شنیدم ، اما برای کسانی که در رشته الکترونیک سر رشته دارند مناسب تر باشه چون یکم توی سر هم کردن قطعات به مشکل بر میخوره ، من پست هاتونو که خوندم قطعات رو لیست نکرده بودید ، بهتره قطعات رو لیست کنید تا خریدش راحت تر باشه برای ما ...
ممون .

ursamajor
06-05-2013, 23:32
سلام ، من در مورد این آمپ خیلی تعریف شنیدم ، اما برای کسانی که در رشته الکترونیک سر رشته دارند مناسب تر باشه چون یکم توی سر هم کردن قطعات به مشکل بر میخوره ، من پست هاتونو که خوندم قطعات رو لیست نکرده بودید ، بهتره قطعات رو لیست کنید تا خریدش راحت تر باشه برای ما ...
ممون .

سلام به شما
بله، برای کسانی که سر رشته ندارند یکم که چه عرض کنم خیلی دردسر داره:n02:
با دقت نخوندی پست هارو! من هرجا که از قطعاتی غیر از اونایی که توی لیست بوده استفاده کرده بودم رو گفته بودم که. لیست قطعات هم که تو پست سوم هست.

یک پیشنهاد هم برای دوستانی که قصد ساختن آمپ رو دارن. کسایی که علاقه دارن می تونند اعلام آمادگی کنند تا من قطعات رو تهیه کنم و همه رو یکجا براشون ارسال کنم. اینجوری هم دردسرش براتون خیلی کمتره هم بدلیل یکجا شدن هزینش خیلی پایین میاد.
(به هرحال این صرفا یک پیشنهاده. یک وقت کسی فکر نکنه می خوایم این وسط دلالی کنیم)

----------------------

امروز هم رفتم سفارش چاپ بورد رو دادم. یک هفته ای طول میکشه تا آماده بشه. (چه قدر هم گرون در میاد برای نمونه اولیه!)

موفق باشید

emad_hs
07-05-2013, 22:50
من فکر کنم اگر آمپ لامپی باشه کیفیت صدا بالاتری تجربه خواهید کرد و جز دردسر لامپ بقیه موارد سریع تر پیدا بشه

ursamajor
08-05-2013, 23:09
من فکر کنم اگر آمپ لامپی باشه کیفیت صدا بالاتری تجربه خواهید کرد و جز دردسر لامپ بقیه موارد سریع تر پیدا بشه

مهمترین نکته در مورد آمپ ها اینه که هر آمپی مناسب هر کاربردی نیست. و دلیل نمیشه چون از لامپ داریم استفاده میکنیم کیفیت بالاتر باشه.
من خودم هم اول کار بدنبال ساخت آمپ لامپی بودم (به دلیل صدای متفاوتی که دارن) ولی بعد متوجه شدم که ستاپم داره خیلی گرم میشه (آمپ لامپی، کارت صدا و هدفونم هرسه صدای گرمی دارن) به همین دلیل رفتم سراغ این آمپ.
و دیگر اینکه تهیه همین آی سی های متداول که توی این آمپ بکار رفته کلی دردسر داشته چه برسه به تهیه لامپ هایی که به نوعی منسوخ شده اند!

ursamajor
11-05-2013, 20:52
صرفا جهت اطلاع:

امروز از طرف شرکتی که قرار بود بورد رو چاپ کنن تماس گرفتن گفتن که دستگاهمون نمیتونه این فایل رو چاپ کنه!:n03:
در صورتی که وقتی فایل رو بهشون داده بودم چک کرد و مشکلی تداشت. میگفت مشکل از فایل است و باید دوباره طراحی کنی.

کسی از دوستان فایل پروتل این مدار رو داره؟

marsha_mahdi
25-06-2013, 22:52
ببخشید بجای این همه دردسر و اتلاف وقت خوب یه امپیلی بخرید
سابت چاره

البته گارانتیش چند مدل دیگه هم داره!!

t-jays
26-06-2013, 00:34
ببخشید بجای این همه دردسر و اتلاف وقت خوب یه امپیلی بخرید
سابت چاره

البته گارانتیش چند مدل دیگه هم داره!!
سلام دوست عزیز
خوب این حرف شما مثل این میمونه که یه ایمیل بزنین به بنز بگین چرا اینقدر خودت رو اذیت می کنی تو هم یه ماشین مثل پراید بساز
تفاوت تو کیفیت این دوتا امپ هستش
fiio e3 صرفا یک امپه خیلی معمولی با کیفیت ساخت پایینه
ولی این امپ اگر به درستی ساخته بشه یکی از بهترین گزینه های زیر 200 دلار هستش
موفق باشید

ursamajor
05-07-2013, 01:44
سلامی دوباره به همه دوستان

چند مدتی بود که این تاپیک سوت و کور بود ولی در پشت پرده ما سخت در تلاش بودیم برای به نتیجه رسوندن این پروژه.

.................................................. .....

خوان چهارم

تا به اونجایی پیش رفتیم که مدار رو روی برد بورد پیاده کردیم و تستی هم ازش گرفتیم که همه چی درست کار میکرد. ولی بعد از تست بر اثر یک بی احتیاطی اتصالی در مدار پیش اومد که که آمپ از کار افتاد:n03:. هرکاری که کردم درست نشد. یک بار دیگه مدار رو از اول پیاده و سرهم کردم باز هم درست نشد!! البته با یک سری ژانگولر بازی میشد دوباره راش انداخت ولی خب حرکت غلطی بود. گفتم بی خیال حتما یه جایی رو دارم اشتباه میکنم روی بورد اصلی حتما درست میشه.
خب چون دیگه از دستش خسته شده بودم دیگه دوباره مدار رو برای PCB طراحی نکردم و گفتم قطعات جدید رو یه جوری به خورد بورد میدم و همون فایل های طراح اصلی رو بردم برای چاپ که همان طور که قبلا گفتم موفق به چاپش نشدم.:41:
از یکی از شرکت های چاپ و طراحی بورد پرسیدم اگه خودتون بخواید اینو دوباره طراحی کنید چقدر هزینه ش میشه؟ گفت هزینه طراحی و چاپ حدود 200 تومنی در میاد!!!
با خودم گفتم بیخیال خودم دستی چاپش میکنم.:n05: رفتم دنبال اسید و فیبر دو طرفه. اسید راحت گیر اومد ولی فیر دوطرفه رو هیچکس تو شیراز نداشت! فقط یکی بود که اونم ورق یک متری میفروخت. گفتم اشکالی نداره 2تا فیبر یک طرفه میگیرم پشت به پشت هم میچسبونم.:n10:
بعد از فایل اصلی چندتا خروجی عکس گرفتم و با یک سری تغییرات توی عکس ها طراحی و مسیرها رو یکم بهتر کردم.

بعد از یک سری آزمون و خطا برای چاپ برد بالاخره موفق به چاپ بی نقص اون شدم. البته روی دوتا بورد یک طرفه و اونا رو با دقت به هم چسبوندم.

ولی متوجه یک نکته شدم. اونم اینکه وقتی قطعه هایی مثل آی سی ها که پایه کوتاهی دارن رو روی بورد میزارم به دلیل ضخامت زیاد فیبر پایه ها اصلا از اونطرف بیرون نمیان که بشه لحیمشون کرد. :n08:
همه ی این کارا به باد رفت... :n28:

دیدیم نه اینجوری فایده نداره. باید ببرم همون شرکت ها برام چاپ کنن. پس دست به کار شدم و جست و جویی در نت انجام دادیم برای پیدا کردن یه نرافزار برای طراحی pcb و یک آموزش مختصر هم پیدا کردیم و شروع کردیم به کار. بعد از 2 هفته سرو کله زدن با نرافزار جدید بالاخره طرح جدید بورد آماده شد.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای دیدن در سایز بزگتر روی عکسها کلیک کنید.

خب فایل رو فرستادیم برای چاپ. البته فرداش متوجه یک اشتباه طراحی شدم و سریع فایل رو اصلاح کردم و خوشبختانه هنوز اقدام به چاپ نکرده بودن. حالا دیگه فقط باید منتظر میموندیم تا بورد آماده بشه. بعد از یک هفته بورد آماده رو تحویل گرفتیم.

یک بررسی کردم دیدم بله بازم سوتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دادیم ولی راحت حل شد.:n02:

خب حالا دیگه فقط مونده بود تا قطعات رو سر جاشون لحیم کنیم.
به ترتیب اندازه از کوچیک به بزرگ شروع کردیم به کار گذاشتن قطعات.

.....................................

این تا به اینجای کار.
چون مطلب طولانی شد ادامه رو در پست بعدی پی میگیریم.

rave-87
05-07-2013, 14:43
واقعا ايول داري، بهت نميومد اينقدر پشتكار داشته باشي. :n02:

flipp
08-07-2013, 00:18
من از امپ لامپی که خودم ساختم با لامپ VT-25 استفاده میکنم با HD800 و نتیجه فوق العاده ست. دستگاه رو دقیقا برای 300 اهم طراحی کردم و به نظرم یکی از بهترین صداهایی هست که با HD800 میشه شنید، البته سورس مناسب هم استفاده میکنم. صدا اونقدر خوبه که یکی از دوستان علاقمند به های-اند های استریو، علاقمند شده یه دستگاه براش بسازم.
ضمنا اگه جایی سراغ دارید که HD800 با قیمت مناسب عرضه کنن، لطفا راهنمایی کنید.
مرسی

flipp
08-07-2013, 00:21
ضمنا کارتون بسیار زیبا عالیه. من فقط در مورد لامپ های خلاء چند سالی کار کردم و در مورد هایبریدها یا سولید استیت ها تجربه ندارم، ولی کارتون جالبه. ضمنا اگر تمایل داشتید برای بالا بردن گرید کارتون میتونم ولوم های بسیار با کیفیت ALPS که معمولا در دستگاه های گرونقیمت استفاده میشه رو در اختیارتون قرار بدم.

flipp
08-07-2013, 00:23
قطعات رو خوب populate کردید روی PCB. مهمترین مساله در همچین امپی داشتن یه مدار تغذیه رگوله شده و تمیز بدون ریپل هست. برای این مورد فکری کردید؟ ضمنا من جعبه های زیبایی برای ساخته های خودم میسازم اگرتمایل داشتید میتونم براتون بسازم که نتیجه نهایی ظاهری عالی پیدا کنه. هزینه ساخت این امپ چقدر بوده؟

flipp
08-07-2013, 00:26
اگر تمایل داشتید روی امپ های لامپی کار کنید، برای تهیه لامپ ها هم میتونید روی من حساب کنید.:n06:

ursamajor
08-07-2013, 01:03
من از امپ لامپی که خودم ساختم با لامپ VT-25 استفاده میکنم با HD800 و نتیجه فوق العاده ست. دستگاه رو دقیقا برای 300 اهم طراحی کردم و به نظرم یکی از بهترین صداهایی هست که با HD800 میشه شنید، البته سورس مناسب هم استفاده میکنم. صدا اونقدر خوبه که یکی از دوستان علاقمند به های-اند های استریو، علاقمند شده یه دستگاه براش بسازم.
ضمنا اگه جایی سراغ دارید که HD800 با قیمت مناسب عرضه کنن، لطفا راهنمایی کنید.
مرسی

ضمنا کارتون بسیار زیبا عالیه. من فقط در مورد لامپ های خلاء چند سالی کار کردم و در مورد هایبریدها یا سولید استیت ها تجربه ندارم، ولی کارتون جالبه. ضمنا اگر تمایل داشتید برای بالا بردن گرید کارتون میتونم ولوم های بسیار با کیفیت ALPS که معمولا در دستگاه های گرونقیمت استفاده میشه رو در اختیارتون قرار بدم.

قطعات رو خوب populate کردید روی PCB. مهمترین مساله در همچین امپی داشتن یه مدار تغذیه رگوله شده و تمیز بدون ریپل هست. برای این مورد فکری کردید؟ ضمنا من جعبه های زیبایی برای ساخته های خودم میسازم اگرتمایل داشتید میتونم براتون بسازم که نتیجه نهایی ظاهری عالی پیدا کنه. هزینه ساخت این امپ چقدر بوده؟

سلام خدمت شما دوست گرامی و ورودتون رو به انجمن خوشامد میگم.

شما لطف داری.
این HD800 هم هنوز جزء رویاهای ماست. میتونید از شرکت های نامداران و بعثت استعلامی بگیرید.
خوشحال میشیم شما هم نمونه کاراتون را اینجا قرار بدید تا سایر دوستان هم با کارای شما آشنا بشن.
درسته یکی از نکات مهم ساخت آمپ استفاده از قطعات باکیفیت است و بنده هم فقط تونستم همین قطعات رو پیدا کنم که کیفیت معمولی دارن.

موفق باشید

ursamajor
08-07-2013, 01:06
ادامه خوان چهارم

بعد از اینکه تمام قطعات سر جاشون لحیم شدن باتری ها ، جک صدا و هدفون رو وصل کردم و آهنگی رو پلی کردیم .........:n03:
آمپ درست کار نمیکرد و هیچ صدایی شنیده نمیشد. از اول تا آخر مدار رو چک کردم همه چی درست بود. ولت متر رو برداشتم و شروع کردم به تست ولتاژ بخش های مختلف. دیدم مشکل از بخش Power Management هست که خروجی نمیده. با آداپتور هم امتحان کردم ولی فرقی نکرد. هر کاری کردم مشکل برطرف نشد. دیگه کلافه شده بودم.:n27:

گفتم باید از یه نفر که تو این کار تخصص داشته باشه کمک بگیرم. دیدیم کی بهتر از آقا رضا ی گل خودمون، که هم تخصص در این زمینه ها دارن و هم تجربه.
براشون پیغام گذاشتم. بعد از یه مدت جواب دادن:

قسمت Power Management رو به طور کامل حذف کنید
به این صورت که
دقیقا دو رشته سیم از دو پایه خازن C10 به دو پایه خازن C15 متصل کنید
این قسمت یه طراحی بسیار بد توی مدار هست که اصلا راندمانی نداره و عملا بلا استفاده س
همین کار رو کردم و آمپ کار کرد و هیچ مشکلی هم نداشت.:n01:
بعد از اون اومدم باتری ها رو جدا کردم و آداپتور وصل کردم. دیدم دوباره مدار کار نمیکنه!!! گفتیم این آمپه هم هر ساعت یه بازی سرمون در میاره...

فرداش دوباره آمپ رو با باتری تست کردم دیدم آمپ مشکل پیدا کرده و صدای کانال راست ضعیف و خراب شده! بررسی که کردم متوجه شدم آی سی مربوط به کانال سمت راست ایراد پیدا کرده. با تعویض آی سی مشکل برطرف شد. دوباره برای ایشون پیغام گذاشتم. در جواب گفتن:

آی سی محدودیت ولتاژ داره یعنی تا ولتاژ خاصی به خوبی کار میکنه و با اضافه ولتاژ اسیب جدی میبینه و گاهی ممکنه توی صدای تقویت شده تفاوتی شنیده نشه اما آی سی به شدت از نظر توان مصرفی دچار عیب شده و مثل زمان سالم بودن درست کار نمیکنه
یک مثال:
ممکنه منی که از مکانیکی هیچ سررشته ای ندارم پام رو تا ته فشار بدم به پدال گاز و مدت یک ساعت با نهایت سرعت پیش برم اما طبق راهنمای ماشین گفته شده که این سرعت نباید مداوم استفاده استفاده بشه و ممکنه اسیب به قطعات مکانیکی وارد بشه ولی چون من اطلاعای ندارم تصورم اینه که ماشین همچنان مثل قبل کار میکنه ولی چند کیلومتر اونطرف تر که به تعمیرگاه رسیدم متوجه میشم که چه بلایی سر ماشین که نیورده بودم

اون قسمت power management هم در حقیقت وظیفه ش اینه که جلوی اضافه ولتاژ رو بگیره ولی چون ولتاژ باطری مورد استفاده شما در حد ولتاژ مجاز آی سی ها پس این قسمت بی استفاده س و نهایت استفاده اون میشه برای آداپتور و یک ایراد بزرگ مدار اینه که قبل از اینکه ولتاژ به این بخش برسه قبل از اون توسط دو آی سی رگلاتور بسیار بی کیفیت ولتاژ تثبیت شده
پس عملا این قسمت هیچ کاری انجام نمیده و بزرگترین ایرادش اینه که نه تنها کمکی نمیکنه بلکه به عنوان المانی سر راه مدار تغذیه آمپ قرار گرفته که این خودش یه ضعف طراحی هست که شما هم به راحتی متوجه میشی البته دقت کافی نکرده بودید

به عبارت ساده تر کلا زدن آمپ رو کتلت کردن رفت :n02:
خب به نظر میاد که این آمپ بیشتر از این نمیشه روش کار کرد. و بهتره همینجا پروژه رو به پایان برسونیم ... .. .

ursamajor
08-07-2013, 01:46
نتیجه گیری

از زمانی که تصمیم گرفتم این آمپ رو بسازم حدود 4 ماه میگزره و تا الان بیش از 200 تومن هم هزینه دربر داشته.

ولی خب چه نتیجه حاصل شده از این پروژه؟
برای من که هدف از ساخت این آمپ کسب تجربه و آشنا شدن با صدایی جدید بود. هرچند که میشد یک آمپ آماده رو خریداری کرد ولی وقتی آدم خودش درگیر کار میشه خیلی چیزای جدید یاد میگیره و درک میکنه.
درسته که نتیجه این پروژه اون چیزی که اول انتظار داشتم نشد ولی خب خیلی هم بد نیست. احتمالا قسمت های آداپتر و پاور منیجمنت رو حذف میکنم و تبدیلش میکنم به یه آمپ پرتابل، هرچند که عالی نیست ولی کار راه اندازه:n02:
یا اصلا میشه روش آی سی های Opamp مختلف رو تست کرد که هر کدوم صدای خاص خودشون رو دارن. هم فاله هم تماشا.

در آخر جا داره از دوستان بابت همراهی و راهنمایی تشکر کنم، بخصوص آقا رضای عزیز که خیلی لطف داشتن و بنده رو راهنمایی کردن.

---------------------------------------------

و اما ما به همین راحتی ها که میدون رو خالی نمیکنیم. اگه پروژه جدیدی سراغ داشتید خبر بدید تا دست بکار بشیم :n05:

emad_hs
08-07-2013, 10:08
داداش دمت گرم واقعا و خسته نباشید ضمن این که تجربه خوبی رو پیدا کردی با ما هم به اشتراک گذاشتی دست مریزاد
من میگم بهتره روی آمپ های لامپی کار کنی فردی هست با نام کلیپش که قبلا تو انجمن بود اون اکثر لامپ ها رو داره و خیلی هم از لحاظ علمی بارش هست در همه زمینه ها
خودش هم امپ درست میکنه ولی با قیمت بالا اگر شما بتونی خودت وسایل مدار رو ازش بگیری با هزینه کمتر بازده بیشتری خواهی داشت

flipp
08-07-2013, 12:17
داداش دمت گرم واقعا و خسته نباشید ضمن این که تجربه خوبی رو پیدا کردی با ما هم به اشتراک گذاشتی دست مریزاد
من میگم بهتره روی آمپ های لامپی کار کنی فردی هست با نام کلیپش که قبلا تو انجمن بود اون اکثر لامپ ها رو داره و خیلی هم از لحاظ علمی بارش هست در همه زمینه ها
خودش هم امپ درست میکنه ولی با قیمت بالا اگر شما بتونی خودت وسایل مدار رو ازش بگیری با هزینه کمتر بازده بیشتری خواهی داشت

اون کاربریم بن شده. در خدمت هستم اگه کمکی از دستم بر بیاد. البته این بنده کمترین لایق تعاریف شما نیست ولی خب علاقمندم و چند سالی با لامپ ها سر و کله زدم و خوشحال میشم بتونم لامپ هارو در اختیار دوستان قرار بدم که بتونن پروژه بسازن. البته من امپ با قیمت بالا نمیسازم، اگر شخصی بخواد بسازه میتونم همراهی و راهنمایش کنم که اینجوری بیشتر خوشحال میشم تا اینکه یه نفر x تومن بهم بده که براش یه چیز اماده بسازم و تحویلش بدم
اگر همه پروژه هارو من بسازم به اسم من تمام میشه، در صورتیکه خارج از کشور حتی در کشورهایی مثل برزیل، ارژانتین و حتی کوبا و ویتنام افراد بسیاری هستند که پروژه میسازند، ولی تو ایران خبری نیست. من بیشتر تمایل دارم که این فرهنگ DIY فراگیر بشه در ایران و علاقمندان صدا خودشون اقدام به ساخت دستگاه های مورد نیازشون بکنند. وقتی میشه با زیر 1 میلیون یه امپ های اند تمام لامپی ساخت، چرا باید 3-4 هزار دلار پول برند بدهیم؟

t-jays
08-07-2013, 16:00
نتیجه گیری

از زمانی که تصمیم گرفتم این آمپ رو بسازم حدود 4 ماه میگزره و تا الان بیش از 200 تومن هم هزینه دربر داشته.

ولی خب چه نتیجه حاصل شده از این پروژه؟
برای من که هدف از ساخت این آمپ کسب تجربه و آشنا شدن با صدایی جدید بود. هرچند که میشد یک آمپ آماده رو خریداری کرد ولی وقتی آدم خودش درگیر کار میشه خیلی چیزای جدید یاد میگیره و درک میکنه.
درسته که نتیجه این پروژه اون چیزی که اول انتظار داشتم نشد ولی خب خیلی هم بد نیست. احتمالا قسمت های آداپتر و پاور منیجمنت رو حذف میکنم و تبدیلش میکنم به یه آمپ پرتابل، هرچند که عالی نیست ولی کار راه اندازه:n02:
یا اصلا میشه روش آی سی های Opamp مختلف رو تست کرد که هر کدوم صدای خاص خودشون رو دارن. هم فاله هم تماشا.

در آخر جا داره از دوستان بابت همراهی و راهنمایی تشکر کنم، بخصوص آقا رضای عزیز که خیلی لطف داشتن و بنده رو راهنمایی کردن.

---------------------------------------------

و اما ما به همین راحتی ها که میدون رو خالی نمیکنیم. اگه پروژه جدیدی سراغ داشتید خبر بدید تا دست بکار بشیم :n05:
سلام
اولا به قول سعید ایول:n02:
دوما خوب ساخت امپ واقعا از اون چیزی که به نظر میاد سختره
من خودم بیشتر قطعات رو اماده کرده بودم ولی خوب به علت همین مسائل بود که تا حدودی بی خیال شدم.
ضمن اینکه چون ما از نسل diy های بی تجربه هستیم :n02:
حتی اگه همه ی قطعات رو هم به صورت اصلی تهیه کنیم بازم کیفیت خیلی جالب نمیشه
یادمه یه یارویی می گفت از یکی از سازنده های محلی یه دونه o2 گرفتم بعد با خودم گفتم این واقعا یکی از امپهای زیر 200 دلاره
بعد یه دونه جداگونه از jds labs سفارش دادم و دیدم که واقعا تفاوت زیادی با هم دارند.
حالا اینکه این امپ ساخته شده چقدر وقت هم کار کنه که حرف دیگریه:n03:
در هر صورت خود این nwavguy یک doc هم طراحی کرده که اگر درست یادم باشه اسمش odac بود.
شاید اون هم پروژه بدی نباشه:n10:
موفق باشید.

flipp
08-07-2013, 16:44
سلام
اولا به قول سعید ایول:n02:
دوما خوب ساخت امپ واقعا از اون چیزی که به نظر میاد سختره
من خودم بیشتر قطعات رو اماده کرده بودم ولی خوب به علت همین مسائل بود که تا حدودی بی خیال شدم.
ضمن اینکه چون ما از نسل diy های بی تجربه هستیم :n02:
حتی اگه همه ی قطعات رو هم به صورت اصلی تهیه کنیم بازم کیفیت خیلی جالب نمیشه
یادمه یه یارویی می گفت از یکی از سازنده های محلی یه دونه o2 گرفتم بعد با خودم گفتم این واقعا یکی از امپهای زیر 200 دلاره
بعد یه دونه جداگونه از jds labs سفارش دادم و دیدم که واقعا تفاوت زیادی با هم دارند.
حالا اینکه این امپ ساخته شده چقدر وقت هم کار کنه که حرف دیگریه:n03:
در هر صورت خود این nwavguy یک doc هم طراحی کرده که اگر درست یادم باشه اسمش odac بود.
شاید اون هم پروژه بدی نباشه:n10:
موفق باشید.

نتیجه گرفتن از DIY از جهاتی سخت و از جهاتی بسیار راحته. به نظر من در به نتیجه سیدن یک پروژه باید این موارد رعایت بشه تا نتیجه خوب حاصل بشه:
استفاده از نقشه خوب یا طراحی اصولی
استفاده متریال و قطعات مرغوب
استفاده از ابزار دقیق مثل سیگنال ژنراتور و اسکوپ برای تیون کردن و رصد نتیجه خروجی
استفاده از هدفون یا اسپیکر رفرنس مناسب برای تست شنیداری نتیجه کار (هدفون مناسب به نظر من یعنی HD800 یا یکی دو مدل پایین تر) همچین استفاده از رکوردهایی با رزولوشن بالا مثل FLAC و سورس مناسب DAC

flipp
15-07-2013, 16:37
آمپلیفایر تمام لامپی در امریکا فروخته میشه با عنوان Bottlehead Crack OTL با قیمت 279 دلار و 125 دلار باید اپگرید مدار پاور که مجموعا حدود 400 دلار میشه که اگه کسی اینترنتی بخواد بخره از امریکا > امارات > ایران ارسال بشه یه چیزی حدود 700 تومن هزینه داره و گمرکی و ... هم اضافه میشه. نهایتا یه چیزی حدود 2 میلیون هزینه داره. این امپلیفایر رنج وسیعی از هدفون هارو درایو میکنه و صدای تمام لامپی رو برای شنونده به ارمغان میاره. در این امپ از لامپ 6080 بعنوان لامپ پاور و لامپ 12au7 بعنوان لامپ درایور استفاده شده. ساختار امپ بسیار بسیار ساده ست و به دلیل همین سادگی صدایی با بک گراند کاملا ساکت و دیتیل کامل و داینامیک عالی رو ایجاد میکنه. خوشبختانه لامپ های مورد نیاز ساخت این امپ در ایران موجوده و قیمت مناسبی داره و پیش بینی میکنم اگه کسی اقدام به ساخت بکنه میتونه با حدود 500 هزار تومن دقیقا مشابه این امپ رو بسازه، چه بسا حتی بهتر. بعنوان مثال روی این امپ از یه ولوم خیلی ارزونقیمت استفاده شده در صورتیکه ما میتونیم از ولوم ALPS ژاپنی که جزو بهترین ولوم ها هست استفاده کنیم، یا از ماتسوشیتا پاناسونیک. همچنین میتونیم از بهترین خازن ها استفاده کنیم. و همچنین از سیم نقره برای اتصالات داخلی، و یک مدار رگولاتور ولتاژ برای خطی تر عمل کردن مدار و عدم ریپل و نویز. جعبه هم دقیقا مشابه همین حتی زیباتر میشه ساخت بوسیله برش با CNC با چوب طبیعی گردو یا بلوط یا ساپلی و ... صفحه رویی رو میشه با لیزر روی پلگسی گلس برش زد. بسیار زیبا میشه. از ورودی های بسیار با کیفیت امپنول استرالیا میشه استفاده کرد، همچنین در مورد فیش خروجی هدفون.

اطلاعات بیشتر در لینک سازنده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تصویر از این امپلیفایر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dball_upgrade_r_anodized_top_plate_extra_tubes_r.j pg

t-jays
15-07-2013, 17:16
امپ واقعا خوبیه و به شدت به درد دوستانی میخوره که بخوان اون رو با هدفونهایی مثل hd600 یا hd650 مچ کنند .
این امپ حتی با امپ Schiit Valhalla هم در مواردی مقایسه شده.
یه لینک از cnet

flipp
15-07-2013, 17:40
امپ واقعا خوبیه و به شدت به درد دوستانی میخوره که بخوان اون رو با هدفونهایی مثل hd600 یا hd650 مچ کنند .
این امپ حتی با امپ Schiit Valhalla هم در مواردی مقایسه شده.
یه لینک از cnet

بله کاملا درسته. قبلا مقایسه با والهالا رو خونده بودم. این امپ "کله بطری" خیلی سر و صدا راه انداخته و صدای های-اند رو ارائه میده. همونطور که گفتم لامپ هاشو دارم سعی میکنم یکی دو نمونه بسازم، به یه صورتیه در اختیار دوستان تهرانی که خیلی جدی هدفون رو دنبال میکنند، بزارم تا صداشو بشنوند که نظرشون رو بدونیم. اگر از دوستان در شهرستان هم کسی تمایل داشت صداشونو بشنوه میتونیم براش ارسال کنیم فکر کنم تجربه شنیدن چنین امپی به هزینه پست بیارزه.
در صورت تمایل دوستان میتونم نوع ارتقاء یافته همین امپ رو (شامل ولوم های الپس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، خازن بهتر، مدار رگولاتورولتاژ، فیش های ورودی و خروجی Amphenol استرالیا یا Neutrik، سیم نقره برای اتصالات داخلی و نیم متر سیم لحیم نقره WBT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) بهمراه جعبه چوبی و صفحه رویی و درب زیرین و تمام قطعات مورد نیاز و یک راهنمای اسمبل، بصورت یک کیت اماده کنم که دوستان بتونن یه صدای عالی رو با هزینه معقول داشته باشند. تمام این کارها بعد از ساخت نمونه اولیه و تست کنترل کیفیت و کالیبره شدن انجام میشه تا نتیجه ساخت تمام دستگاه ها دقیقا مشابه هم باشه. هرکدوم از دوستان هم که تمایل داشت خودش اقدام به ساخت بکنه، خیلی هم خوبه، میتونم با کمال میل لامپ های مورد نیاز یا قطعات دیگه رو در اختیارش قرار بدم که توانایی خودش رو محک بزنه و آمپلیفایر رو بسازه.

ursamajor
15-07-2013, 23:39
وسوسه کنندس
اگه واقعا کیفیت درخوری داشته باشه منم بدم نمیاد بسازمش :n09:
ولی با طراحی جعبش و جای فیش ها اصلا حال نکردم

flipp
16-07-2013, 00:27
وسوسه کنندس
اگه واقعا کیفیت درخوری داشته باشه منم بدم نمیاد بسازمش :n09:
ولی با طراحی جعبش و جای فیش ها اصلا حال نکردم

حتما همینطوره. صدها review مثبت ازش هست که برخی تحلیلگرها حتی معتقدند که صدای امپ 5 برابر قیمتش میارزه و گاهی بهترین امپ هدفون زیر 1000 دلار توصیفش کردند
طراحی ساده و زیباست، شما درست میگی شاید قرار گرفتن تمام اتصالات روی پنل بالایی کمی پیچیده کرده کارو، ولی حقیقت اینه که سازنده میخواسته در عین زیبایی، سادگی رو حفظ کنه. شما ببین تمام قطعات روی یک صفحه بسته میشن، یعنی شما پیچ های دورش رو باز کنی میتونی کل متعلقات رو به یکباره با جدا کردن پنل جابجا کنی و برگردونی برای دسترسی به مدار. این کار باعث سادگی در مونتاژ میشه. اگر سیم برق در پشت جعبه چوبی، ورودی سیگنال روی صفحه بالایی و خروجی میکروفن و احتمالا ولوم جلوی جعبه چوبی می بود، مونتاژ نیازمند این بود که از هر کدوم ازین بخش ها به مدار اصلی که روی بخش فلزی فوقانی هست، سیم کشی بشه. طول سیم اونوقت مساله میشد، اگر طول سیم بسیار کوتاه می بود باعث میشد که نشه مدار رو اسمبل کنیم و سرجاش بزاریم، در این حالت لازم میشد که مونتاژکار صفحه رو در جای خودش محکم کنه، بعد از زیر جعبه اقدام به لحیم کاری کنه که همین مساله کار رو دشوار میکرد. اگر هم سیم ها بلند تر میشد که باعث افت سیگنال و نویز احتمالی میشد. در کل به نظر من طرح جالبیه و ساده و زیباست، هرچند که میشه به دلخواه تغییراتی توش داد.

حتما میشه نتیجه بهتر ازین امپ گرفت. شما ببینید یک ولوم خیلی معمولی استفاده شده که تو امجد حدود 2000 تومن قیمت داره در صورتیکه ما ولوم های بسیار های-اند الپس رو داریم که حدود 20 دلار قیمت دارند خارج از ایران که میتونیم استفاده کنیم. شما ببین از ورودی RCA از پست ترین متریال استفاده شده در این کیت که دونه ای 1500 تومن قیمت دارند، در صورتیکه به نظر من باید از نوتریک یا امفنول استفاده کرد که حدود 25 تومن قیمت دارن. جفتش میشه 50 تومن ولی تاثیر تو صدا خیلی زیاده. یا سیم هایی که روی کیت عرضه میشه از سیم های معمولی 16awg هستند که حتی اکسیژن فری هم نیستند، ما میتونم از سیم الفای مس بدون اکسیژن نقره اندود استفاده کنیم. همچنین خازن ها از نوع نامرغوب هستند، ما میتونیم از سونیکپ امریکا یا روبیکال بلک گیت یا حتی موندورف استفاده کنیم. مساله خیلی خیلی مهم اینکه در مدار این کیت از یکسوساز (دیود) سیلیکونی استفاده شده در حالیکه با استفاده از رکتیفایر لامپی میشه تاثیر بسیار مثبتی رو در صدای خروجی شاهد باشیم. قیمت این مورد نهایتا میشه 20 هزار تومن. سویچ روشن و خاموش دستگاه از نوع 1000 تومنی مناسب کاردستی درس علوم دانش آموزان چهارم دبستان هست، ما از سویچ ساخت شوروی یا ژاپن استفاده میکنیم. با تمام این کسرهایی که این امپ داره، بخاطر توپولوژی خوبش صدای خیلی عالی میده، با استفاده از متریال و قطعات بهتر حتما نتیجه چشمگیری خواهیم گرفت.

flipp
16-07-2013, 13:40
duplicated post
delete this

flipp
16-07-2013, 14:24
امروز سعی کردم این مدار رو بصورت آزمایشی ببندم ببینم چطوره. بیشتر برای اینکه ولتاژ کاری اپتیمم لامپ ها و نقطه بایاسینگ دستم بیاد. روی یه جعبه مقوایی سوار کردم قطعات رو. البته باید گوشزد کنم که این مدار پروتوتایپ هست و بصورت ازمایشی، واسه همین روی جعبه مقوایی بستم. همیشه همینجوریه روی مقوا یا فیبر یونولیت مدار رو نصب میکنم بعد که تیونینگ نهایی شد و پس از ساخت جعبه، مدار به جعبه نهایی منتقل میشه و تست نهایی و کنترل کیفیت میشه و تمام.
ما (من و شما و هرکی که اهل هدفون هست) اگه اراده کنیم میتونیم نتایج خیلی عالی از ساخته های خودمون بگیریم.

flipp
17-07-2013, 09:10
امپی که در بالا می بینید شماتیکش اینه، البته میخوام یه سری تغییرات توش بدم و مدار تغذیه هم هنوز فکری براش نکردم:

flipp
17-07-2013, 16:42
برای رسیدن به صدای مطلوب در پروژه های DIY باید از قطعات مرغوب استفاده کرد. قبلا در مورد کانکتور مادگی RCA ساخت امفنول یه مطلب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته بودم، این برند استرالیایی قطعات فوق العاده با کیفیتی رو تولید میکنه. همچنین 3 مدل جک استریوی 6.5 میلیمتر هم تهیه کردم. هر سه کیفیت خوبی دارند ولی زیر بار میزارمشون، همچنین از نظر مقاومت کانداکتور هم تست میکنم ببینم کدوم مناسب تره.
جالبه که اکثر برندهای گرونی که به قیمت های گزاف فروخته میشن، از فیش ها و کانکتورهای 1 دلاری استفاده میکنند. ما با استفاده از قطعات مرغوب میتونم با هزینه به مراتب کمتر صدای مورد نظرمون رو بگیریم.
یه قطعه طلایی هم توی تصویر دیده میشه که بهش میگن tag board یا torrent که برای اتصال قطعات در مدارهای لامپی استفاده میشه. استفاده از این قطعه مونتاژ رو بسیار راحت تر و زیباتر میکنه و اتصال مطمئن رو بوجود میاره. جنس این قطعه از brass هست با روکش طلا 24 عیار.

شاید جای تعجب نباشه که همین قطعات مرغوب رو روی دستگاه های گرونقیمت تر ببینیم:

flipp
17-07-2013, 23:42
در پست قبلی در مورد قطعه ای بنام tag board توضیح دادم که کار مونتاژ رو بسیار حرفه ای و بدون خطا میکنه. من مدار امپ مورد نظر رو بستم تصویرش هم گذاشتم، مداری هم که خودم از پایه کشیدم هم گذاشتم، شاید از نظر دوستان دوتا لامپ و یه مشت قطعه که روی یه جعبه مقوایی هستند خیلی جالب نباشه، ولی باید بگم که این طرح اولیه هست، وقتی مدار نهایی بدست اومد، جعبه طراحی میشه، جعبه ای که حتی زیباتر از دستگاه ساخته شده امریکایی هست و این اغراق نیست، وقتی نتیجه اولین ساخت این امپ اماده شد خودتون متوجه میشید که کیفیت ساخت و ظاهرش حتی از نوع امریکایی اون بهتره. دسترسی ارزان به لامپ ها (چه پاور چه درایور) شنونده رو قادر میکنه که لامپ های کمپانی های مختلف رو روی دستگاه تست کنه و صداهای نزدیک به هم ولی با شخصیت های متفاوت بگیره. در مونتاژ چند روش مختلف وجود داره، روش اول که در امپ های لامپی متداوله point-to-point هست یعنی نقطه به نقطه، در این روش قطعات با استفاده از سیم بهم متصل میشوند ولی معمولا به دلیل اینکه قطعات ترتیب خاصی ندارد، کمی مرتب بستن مدار سخته و دقت زیادی میخواد و ضریب اشتباه هم در این مدار زیاده. روش دیگه PCB یا برد مدار چاپی هست که بعضی جاها مخصوصا اونجاها که پلی گون شده خیلی مناسب مدارهای لامپی نیست. روش دیگه استفاده از برد بهمراه مونتاژ نقطه به نقطه هست، با استفاده از همون قطعه tag board روی برد استفاده میشه و قطعات با دقت بسیار بهم متصل میشن. من قصد دارم برای ساخت این امپ از همین روش استفاده کنم که نهایت دقت و زیبایی حاصل بشه و بهترین نتیجه رو بگیریم. چون احتمال داره دوستان استقبال کنن و لازم بشه که بصورت کیت های اماده اسمبل درست کنم (با هزینه معقول) که همه دوستان بتونن یه صدای حداقل 400 دلاری رو براحتی تجربه کنند، صدای لامپ!

ببینید یک DIYer چینی با استفاده از تگ بورد چه مونتاژ زیبایی انجام داده:

وقتی این امپ ساخته بشه با استفاده از بهترین خازن ها و بهترین کانکتورها و ولوم با کیفیت و لامپ مناسب، یه صدای عالی خواهیم داشت که هدفون های 100 الی 600 اهم رو براحتی درایو میکنه.

emad_hs
18-07-2013, 14:33
خیلی کار شما درسته
فقط دو سوال
اگر به صورت کیت در بیاد چقدر حدودا میشه هزینش؟
ای مدار ها منبع تغذیشون چیه ؟ترانسفورماتور یا...؟

flipp
18-07-2013, 16:06
خیلی کار شما درسته
فقط دو سوال
اگر به صورت کیت در بیاد چقدر حدودا میشه هزینش؟
ای مدار ها منبع تغذیشون چیه ؟ترانسفورماتور یا...؟

خیلی ممنون از لطف شما. من هم مثل شما و خیلی های دیگه یه علاقمند بودم، فقط علاقه من یه کمی بیشتر بود که رفتم دنبال یاد گرفتن علمی این کار و ساخت عملی و تجربی. چیزی که همه میتونن انجام بدهند.
ما در DIY دنبال منفعت مالی نیستیم، فقط دنبال این هستیم که بتونیم با هزینه معقول بتونیم صدای مورد نظرمون رو بگیریم. در این جمع دوستانه همه به هم کمک میکنند تا حفره های اطلاعاتی و تکنیکی پر بشه تا کاری انجام بشه.
ببینید من چندتا پست قبل تر هم توضیح دادم که این امپلیفایر بصورت کیت در امریکا فروخته میشه که حدود 400 دلار ارزش داره که کسی بخواد بخره با احتساب هزینه های جانبی حدود 2 میلیون میشه. ولی این هزینه برای شخصی که شاید حدود 1 میلیون هدفون خریده توجیه اقتصادی نداره. در این محصول که در امریکا تولید میشه از سیم های برق معمولی، ولوم 1 دلاری، فیش هدفون ارزونقیمت و فیش های ورودی استفاده شده که در تهران 1500 تومن قیمت دارند. خازن ها هم چیز خاصی نیستند. دوتا لامپ هم روی دستگاه عرضه میشه، چیزی که ما اینجا حداقل از هر کدوم ساخت 5 کارخانه امریکایی و اروپایی مختلف رو داریم که هر کدوم شخصیت خاصی به صدا میدن که اصطلاحا بهش میگن tube rolling. من به کپی کردن بدون مطالعه اعتقاد ندارم. وقتی من کانفیگوریشن های مختلف مثل SRPP, Catode Follower, m-follower, U-follower, parafeed و ... رو می شناسم، وقتی میتونم دیتاشیت لامپ رو مطالعه کنم و ولتاژ کاری رو متوجه بشم و طبق نیاز مدار رو طراحی کنم، چه دلیلی هست که کپی کنیم. همچنین مدار تغذیه بسیار خطی میشه طراحی کرد که از اون بابت هم مشکلی نیست. ولی من معتقدم برای گرفتن نتیجه بهتر از برند و دستگاه آماده، ما بجای خازنی که اونا استفاده کردند، از خازن های MKP و WIMA استفاده میکنیم. بجای فیش های ارزون قیمتی ورودی از Amphenol ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده میکنیم. بجای فیش ارزون قیمت خروجی هدفون، از جک لاک شونده استفاده میکنیم. بجای سیم برق معمولی، از سیم مس بدون اکسیژن با روکش نقره استفاده میکنیم. بجای ولومی که 1500 تومان میارزه و صدارو تخریب میکنه، از ولوم Alps یا ماتسوشیتا پاناسونیک ژاپن استفاده میکنیم که در برندهای گرونقیمت استفاده میشه. همچنین بجای دیود سیلیکونی میتونیم از رکتیفایر لامپی استفاده کنیم. به نظر من 6X4 یا EZ90 میتونن انتخاب های خوبی باشن. بجای سوکت لامپ های معمولی از سوکت های ابکار نقره یا طلا استفاده میکنیم. این کمپانی ها از ترانس های سری پیچی شده استفاده میکنند برای تعدیل هزینه ها ولی برای رسیدن به بهترین نتیجه ممکن باید از ترانس دست پیچ که ردیف پیچ شده استفاده کرد.
ما اگه بخوایم هزینه نکنیم و صرفا یه چیزی مثل این دستگاه امریکایی رو بسازیم، میتونیم با حدود 250 تومن مشابه همونو بسازیم. ولی اگه قرار باشه از بهترین متریال و قطعات در دسترس استفاده کنیم به نظرم یه همچین هزینه ای باید انجام بدیم:

دو عدد فیش ورودی امفنول: 50 تومن
ولوم الپس یا ماتسوشیتا: 15 تومن (23 دلار ارزش داره! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
خازن: حدود 50 تومن
مقاومت و دیگر قطعات مثل فیش ورودی برق، سویچ ژاپنی؛ سر ولوم، پیچ و برد مدار چاپی و برد مدار تغذیه ...: 100 تومن
ترانس برق دستگاه که بصورت ردیف پیچ شده: 200 تومن
پایه لامپ ها: 30 تومن
سیم نقره الفا: 40 تومن
فیش مادگی خروجی هدفون: 10 تومن
لامپها: حدود 70 تومن
ساخت محفظه چوبی با چوب طبیعی چهار طرف فارسی بر شده: 30
ساخت plate فلزی دستگاه از فولاد یا آلومنیوم یا پلگسی گلس و برق با واتر جت یا لیزر: حدود 60 تومن

جمع کل میشه یه چیزی حدود 650 تومن و نتیجه میشه آمپلیفایری تمام لامپی که اصلا با اون برند 400 دلاری که اینجا 2 میلیون برامون تموم میشه، قابل مقایسه نیست و ویژگی های برجسته ای داره و از بهترین قطعات استفاده شده. حالا این هزینه ها برای ساخت یک دستگاه هست ولی اگه مثلا بخوایم 5 یا 10 دستگاه بسازیم شاید تا حدود 500 تومن بشه با حفظ کیفیت همین دستگاه رو ساخت.

flipp
20-07-2013, 14:25

من خودم شخصا اعتقاد دارم که برای گرفتن بهترین نتیجه باید از بهترین قطعات در دسترس استفاده کرد، ولی خب مسلمه که ما نمیخوایم از خازن 500 دلاری استفاده کنیم! چون توجیهی نداره. من کانکتور مادگی ساخت Amphenol رو خیلی قبول دارم بخاطر کیفیت بالایی که داره. قیمت این کانکتور دونه ای 25 تومنه که شخصا ترجیح میدم اگه دارم پروژه ای رو انجام بدم، ازین کانکتور استفاده کنم چون در استیج ورودی به دلیل گین پایین، سیگنال ورودی بسیار شکننده وآسیب پذیره و کوچکترین بی کیفیتی قطعات در این بخش نتیجه رو دچار نقصان میکنه. ولی خب انتخاب های جایگزینی هم هست. این اواخر یک نوع کانکتور پیدا کردم که کیفیت فوق العاده بالایی داره، شیلد آن مس با روکش طلای 24 عیار و مغزی آن مس روکش نقره است. کیفیت بسیار خوبی داره و قیمتش به مراتب کمتره و بصرفه تر. این مورد در ساخت پروژه قابل استفاده هست و از نمونه ای که کمپانی امریکایی استفاده کرده که در بازار ایران 1500 تومان قیمت دارد، به مراتب بهتر است، البته این کانکتور PCB-mount هست ولی میشه با ساخت یک براکت فلزی ازش استفاده کرد:

1:

قبلا در مورد فیش خروجی هدفون مطلب نوشتم، نوع قفل شونده آنرا تهیه کردم در دو رنگ نقره ای و مشکی، این کانکتور قفل میشود و یک ارتباط مطمئن رو بوجود میاره، این کانکتور کیفیت بالایی داره و روی برندهایی مثل littledot و برندهای دیگه استفاده میشه:

2:

همچنین یه knob (سرولوم) مناسب پیدا کردم که بسیار شبیه سرولومی هست که کمپانی امریکایی استفاده کرده:
3:

pedi_xx
30-07-2013, 15:33
سلام
ببخشید من یه مبتدی به تمام معنام به نظرتون میشه اینو Bass Boost cMoy v2.03 Headphone Amplifier ساخت؟
منظور قطعاتش گیر میاد؟ ساختش خیلی سخته؟ میشه ازش نتیجه خوب گرفت؟
امروز که تعطیله فردا یه چک میزنم ببینم ای سی پیدا میشه یا نه
ممنون میشم کمکم کنید.
Edit: این دوتا پیدا بشن فکر کنم بقیش حله
1) TLE2426CLP
2) OPA2134
اگه اطلاعاتی در این زمینه داشتین ممنون میشم کمکم کنید.
مرسی

flipp
30-07-2013, 19:41
سلام
ببخشید من یه مبتدی به تمام معنام به نظرتون میشه اینو Bass Boost cMoy v2.03 Headphone Amplifier ساخت؟
منظور قطعاتش گیر میاد؟ ساختش خیلی سخته؟ میشه ازش نتیجه خوب گرفت؟
امروز که تعطیله فردا یه چک میزنم ببینم ای سی پیدا میشه یا نه
ممنون میشم کمکم کنید.
Edit: این دوتا پیدا بشن فکر کنم بقیش حله
1) TLE2426CLP
2) OPA2134
اگه اطلاعاتی در این زمینه داشتین ممنون میشم کمکم کنید.
مرسی

سلام,

صد در صد قابل ساختنه. حتی جعبه های آماده بسیار زیبایی هست با قیمت مناسب میشه تهیه کرد و مدار رو داخل تعبیه کرد که ظاهرش حتی از یه برند هم زیباتر بشه. قطعاتش هم چیز خاصی نیست، ساخت PCB هم قابل انجامه. من خیلی لذت می برم وقتی دوستان اظهار علاقه میکنند برای ساخت دستگاه، هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نخواهم کرد.

جعبه های آماده، با حدود 10-15 هزار تومن ناقابل میشه یکی ازین جعبه های زیبا رو انتخاب کرد و مدار امپلیفایر رو داختلش تعبیه کرد:

Item No:BMD 60001-A1
Size:80*50*19mm

Item No:BMD 60001-A2

Item No:BMD 60001-A6

Item No:BMD 60001-A8

Item No:BMD 60001-A9

Item No:BMD 60001-A11

Item No:BMD 60002-A1
Size:95*55*23mm

Item No:BMD 60002-A2

Item No:BMD 60002-A6

Item No:BMD 60002-A8

Item No:BMD 60002-A9

Item No:BMD 60002-A11

Item No:BMD 60003-A1
Size:110*65*28mm

Item No:BMD 60003-A2

Item No:BMD 60003-A6

Item No:BMD 60003-A8

Home ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/Products Summery ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/Hand-held Enclosure ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/BMC 70B/

Item No:BMC 70003-A1
Size:126*81*30mm

Item No:BMC 70003-A2

Item No:BMC 70003-A3

Item No:BMC 70003-A4

Item No:BMC 70004-A1
Size:122*78*27mm

Item No:BMC 70004-A2
Size:122*78*27mm

Item No:BMC 70005-A1
Size:152*108*36mm

Item No:BMC 70013-A1
Size:57*89*20mm

Item No:BMC 70013-A2

Item No:BMC 70013-A3

Item No:BMC 70013-A4

Item No:BMC 70014-A1
Size:56*85*17mm

Item No:BMC 70014-A2
Size:53*85*17mm

Item No:BMC 70015-A1
Size:70*112*23mm

Item No:BMC 70015-A2

Item No:BMC 70015-A3

Item No:BAD 11001-A1(W140)
Size:96*33*140mm

Item No:BAD 11001-A2(W140)

Item No:BAD 11001-A3(W140)

Item No:BAD 11001-A4(W140)

Item No:BAD 11001-A5(W140)

Item No:BAD 11001-A6(W140)

Item No:BAD 11001-A1(W160)

pedi_xx
30-07-2013, 19:55
سلام,

صد در صد قابل ساختنه. حتی جعبه های آماده بسیار زیبایی هست با قیمت مناسب میشه تهیه کرد و مدار رو داخل تعبیه کرد که ظاهرش حتی از یه برند هم زیباتر بشه. قطعاتش هم چیز خاصی نیست، ساخت PCB هم قابل انجامه. من خیلی لذت می برم وقتی دوستان اظهار علاقه میکنند برای ساخت دستگاه، هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نخواهم کرد.

جعبه های آماده، با حدود 10-15 هزار تومن ناقابل میشه یکی ازین جعبه های زیبا رو انتخاب کرد و مدار امپلیفایر رو داختلش تعبیه کرد:

شما خیلی لطف دارین:n12:
اصلا بهم انگیزه دادین تا تهش برم:n02:
فقط یه سوال، من این طرح رو انتخاب کردم چون احساس کردم کمی اسونه اگه به نظرتون طرح بهتر و تقریبا اسون دیگه ایی بود خوشحال میشم بهم بگین
و یه سوال دیگه این جعبه ها وقتی روشون کلیک میکنم میرن یه سایت خارجی، اینا رو کجا میتونم پیدا کنم (فکر کنم جواب سوالمو به صورت خصوصی بگیرم بهتر باشه):n16:
ممنون

flipp
30-07-2013, 22:43
شما خیلی لطف دارین:n12:
اصلا بهم انگیزه دادین تا تهش برم:n02:
فقط یه سوال، من این طرح رو انتخاب کردم چون احساس کردم کمی اسونه اگه به نظرتون طرح بهتر و تقریبا اسون دیگه ایی بود خوشحال میشم بهم بگین
و یه سوال دیگه این جعبه ها وقتی روشون کلیک میکنم میرن یه سایت خارجی، اینا رو کجا میتونم پیدا کنم (فکر کنم جواب سوالمو به صورت خصوصی بگیرم بهتر باشه):n16:
ممنون

طرح های زیادی هست. شما حتی میتونی هایبرد (لامپ + ماسفت) درست کنید و مدارهای cathode follower زیادی که روی نت هست. همشون هم پرتابل هستن. شما سرچ کنید irf510 12au7
پاساژ امجد، گروه صنعتی بهـــــــــــــــار :n06:

pedi_xx
31-07-2013, 22:35
سلام.
امروز لیست قطعات رو دادم به یه فروشنده قرار شد فردا از تهران بفرستن و پس فردا بره دستمون.
یه سوال داشتم از دوستان
طرح امپ/دک خوبی مد نظرتون هست که نسبتا اسون باشه؟
یا یه دک پرتابل (usb) جدا بسازیم و با همین امپ استفاده کنیم؟ یا امپش چیز جالبی نیست؟
اگه بله، یه طرحی رو معرفی کنین خیلی خوب میشه:n01: