PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای تقویت چشم از چه قرص یا مولتی ویتامینی استفاده کنم؟

Alcatel.
19-04-2013, 19:37
سلام
زیاد با pc کار میکنم فک میکنم داره چشمام ضعیف میشه تازگیا دوررر" رو کمی تار میبینم.
ممنون.

Amin4All
19-04-2013, 20:01
سلام.
منم زیاد کار میکنم با کامپیوتر .
5 ساله اونم با فلترون ازین crt ها .
رفتم چشم پزشک گفت ضعیف نیست .
اما خسته شده چشات.
عینک فتوکروم دارم .
نور افتاب باشه چشام اصلا باز نمیشه.
قرصی چیزی هست کمک کنه.؟

Drug Man
19-04-2013, 20:38
سلام
زیاد با pc کار میکنم فک میکنم داره چشمام ضعیف میشه تازگیا دوررر" رو کمی تار میبینم.
ممنون.

ویتامین A میتونه خیلی کمکتون کنه

منابع ویتامین آ
روغن جگر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ماهی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، هویج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (در هویج ماده‌ای به نام کاروتن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وجود دارد که بدن آن را تبدیل به ویتامین آ می‌کند).
جگر گوساله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، جگر مرغ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، جگر گاو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), پنیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، زرده تخم مرغ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), کره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تازه, قلوه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و در سبزیجات بیش از همه «جعفری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), کدو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), اسفناج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), کاهو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), شاهی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])»
و در میوه‌جات بیش از همه «خربزه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), گیلاس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), موز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), خرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), هلو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), پرتقال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])» بیشتر از سایر مواد غذایی دارای ویتامین آ می‌باشد.

smfazel
19-04-2013, 22:08
یه تجربه ای که خودم دارم رو میگم:
سعی نکنید محیط کاریتون رو تاریک کنید تا مانیتور رو بهتر ببینید بلکه علاوه بر نور مانیتور منبا نور دیگه ای هم باشه تا شدت نور مانیتور خنثی بشه و به چشم آسیب نزنه

Sent from XPERIA TX using Tapatalk 2

raana
19-04-2013, 23:29
سلام دوست عزیز....
مشکل شما ضعیف شدن ماهیچه ی چشم هست....

من هم قرص مولتی ویتامین مصرف کردم...هم ویتامین A...یعنی دکتر بهم گفت آب هویج زیاد بخور......نمی تونم بگم اصلا تاثیری نداشت...

**مواد غذایی مفید برای تقویت بینایی**
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی بیشترین چیزی که برای درمان این مشکل مفیده.....تقویت عضلات چشم با ورزش مخصوص هست....

ورزش های تقویت عضلات چشم:

پلک زدن: پلک زدن به عنوان يک راهکار ساده براي تمرکز طولاني تر و تميز کردن چشم است. کاربران رايانه معمولا عادت به پلک زدن ندارند و اغلب وقتي پاي تلويزيون مي نشينند پلک نمي زنند. حال به عنوان يک تمرين و براي تقويت عضله چشم به مدت چند دقيقه و هر ۴ثانيه يک بار پلک بزنيد.

ماساژ با کف دست ها: اين کار باعث کاهش فشار چشم ها و استراحت دادن به چشم ها مي شود. براي اين کار چشم ها را ببنديد. با کف دست چشم ها را بپوشانيد. دست ها را به اندازه اي به چشم نزديک کنيد که بتوانيد به راحتي پلک بزنيد و فشار زيادي روي ماهيچه چشم وارد نکنيد. ۲دقيقه به همين حالت بمانيد. با اين کار به چشمان خود استراحت مي دهيد و گرماي دستتان نقش مهمي در کاهش فشار به چشمانتان ايفا مي کند. اگر در يک روز پرکار چند دقيقه اين کار را انجام دهيد، متوجه تاثير شگفت انگيز آن بر عضله چشم خواهيد شد.

عدد هشت: اين تمرين باعث افزايش انعطاف پذيري ماهيچه چشم مي شود و با اين که کار بسيار ساده اي است، بسيار تاثيرگذار است. در فاصله ۷متري خود يک عدد هشت بزرگ انگليسي را قرار دهيد. به مدت چند دقيقه با چشم هاي خود عدد هشت را که به صورت يک مارپيچ است، دنبال کنيد.

دور و نزديک: اين تمرين را تقريبا در هر مکاني مي توان انجام داد. در يک صندلي راحت بنشينيد. انگشت شست خود را در فاصله ۱۰سانتي متري از چشم ها قرار دهيد. به انگشت خود نگاه کنيد سپس به يک شيء با فاصله دورتر بنگريد. با هر بار تنفس عميق، زاويه ديد خود را تغيير دهيد به گونه اي که يک بار به شيء نزديک و يک بار به شيء دور نگاه کنيد. اين کار باعث تقويت ماهيچه چشم و بهبود بينايي مي شود.

زوم کردن: روي يک صندلي راحت بنشينيد به يک شيء نزديک متمرکز شويد و سپس چشم ها را به پايين بدوزيد. پس از چند دقيقه با تکرار اين کار متوجه انعطاف پذيري عضلات چشم خود خواهيد شد. اين تمرين نيز به تقويت ماهيچه ها و بهبود کارکرد چشم منجر مي شود.

Alamate Soal
26-04-2013, 18:49
بینایی کلاقابل تقویت نیست چون همش به سلول های استوانه ای و مخروطی بستگی داره اونا هم با این شوخی ها تقویت نمیشن.
چشم اگه مشکلی پیدا کنه ( چه انکساری و چه عصبی ) باید درمان بشه.